bana sen elsin dedii :(

Hiç kafana takma, değmez.

Bundan sonra sende el gibi davran.

O zaman el nasıl davranıyormuş anlar belki.

ooooo benim eşim söylemez ama eşimin etrafından hep duyarım :) artık gülüp geçiyorum :) bide benim kayınpederim baya mal varlığı var...el kızları yiyip duyuyorlar...napim ben gelmesem elbet biri gelicekti...senin kayınvalidende el kızı değil mi sanki :) gül geç takma kafana :)

bu kaynanalrdan cektıgımız nedir bilmem dogumdan cok lohusalık donemimi dusunuyorm umarım 40 gn kalmaz yanımda dogacak cocugumn annesiyms gibi davranıyo esimide ole kıskanc kadın hala oglunun buyudugunu fark etmıs degıl bolelerı nıe evlendirir nie evlenır bılmem

gün sayıyorsunuz ne guzel az kalmış sizin için ,bunlarla sıkmayın kendınızı
kv. vs diğer kişilerin söylemleri hep aynı, işleri olunca kzım,olmayınca ell

:44:ama ben şuna takıldım,eşiniz neden öyle bir ithamda bulundu,durumu toparlayıp sizi sakınleştıreceği yerde size nıye o şekilde çıkışmış çözemedim,
size kim nasıl davranıyorsa sızde bundan sonra öyle yapın,susmayın.....eşinizi birinin kendıne gtırmesı gerek ,tepkinizi gösterın kendıne gelsın siz hamılesınız

Kendi annesi sana bişey dese ve sen alınsan eşinin cevabı ne olur biliyor musun? 'Amannn canım, nolcak o senin annen.' El kavramı böyle değişkenlik gösteriyor işte
Eşinin ailesiyle iyi anlaşmak zorunda değilsin, onlar da seni sevmek zorunda değil. Ama ortada bir yuva var. Herkes bu yuvayı ayakta tutmaya mecbur

sende ona eee sende elsin şuan senin söylediğinde bana dokunuyor napıcaz şimdi deseydin...
evet bi nebze el oluyoruz belki ama onlarda bize el canım hamiş halinle takma kafana boşver...

doğru falan söylememiş doğru söylemiş diyenlerede çok kızdım!
anlamıyorum arkadaş kendini aileden gördüğü için alınmış açık ve net!
karşı tarafta anladığım kadarıyla sürekli dışlamış bizzat yaşadım tecrübeyle sabit!
bi insanın kocası nasıl sen elsin der ya afedersinizde geceleri kimse el gibi davranmıyor anaya babaya gelincemi yabancı oluyor!
ben şunu bilir söylerim herşey kocada başlar ve kesinlikle bir eş bu bizimiçinde geçerli önce benim evim eşim çocuğum diyecek sonra anne baba nasıl doğru diyorsunuz anlamıyorum yahu

bi insanın kocası nasıl sen elsin der ya afedersinizde geceleri kimse el gibi davranmıyor anaya babaya gelincemi yabancı oluyor!

ellerine sağlık arkadaşım ben yazmaya cesaret edemedim bunu,malum arkadaşların düşünceleri farklı oluyor,konu başka yerlere uzamasın....SON nokta budur bence

zaten arkadaş hamile ve çok hassas şuan,başka uğraşacağı kafasını yoracağı şey kalmamış gibi,bu saçmalıklarla gününü geçiriyor,,,,

şu erkekler hakikaten odun !
EL kızıyla koyun koyuna ne işi var sorsana???
bir nikahla herşey mübah hale geliyor ama hala o evin insanı olamıyorsun pess....

yanlış mı anladım bilmiyorum ama elsin diyen kayınvalide.konu sahibinin ailesine laf söyleyen se kayınvalidenin annesi

Madem sana el demiş daha bundan sonra sen de el gibi davran ,
Eller evine girer mi girmez onlar da girmesin o zaman madem elsin...
Bence de el sin evet neden çünkü evlenince kimse bağrına basmıyor ancak kıskanıp fitne sokuyolar
Allahtan kendi ailelerimiz var onların ailesine de kalmadık şükür ki...

eşim ne demiş ben mi yanlış bişi yazdım bu konuşmadan eşimin haberi yok ki anlayamadım da

hayır ben eşimin annesiyle değil kaynanamın annesiyle tartıştım bu konuşmada eşimin hiç bir sözü filan yok yanlış anlaşılmış

Kafana çok taksanda takmasanda bu hafta yüzlerini görmesen haftaya görecen kendi ailen varmı annen senlen ilgileniyormu tamam boşver anca kendini üzdüğünle kalırsın gittiğinde güler yüzünü göster sende onları el gibi gördüğünü hissettir. Eşinide bu konuda sıkma Aile ne kadar kötü olursa olsun kıymete biniyor korumaya geçiyor.

Dogru soze ne denir? Kocalarimiz bizim ailemiz icin el oglu, bizlerde el kiziyiz…daha fazlasi diyen zaten yalan soyluyor…1000 kerede kizim dese kv kizlari gibi olamaz gelinler…

işlerine gelince el olunur zaten işleri düşüncede canımız kanımız bizim kızımız üzme kendini boşa bebeğini düşün onunla ilgilen boşver anne karnında oda etkilenmesin

ne bekliyordun ki bizdeki aile yapısında kadın gelin el demektir ilk sorunda kapı önüne konulursun aile her zaman yanındadır kocanı öyle dolduruşa getiriyorlar. bu yapı değişmediği sürece evlenen her kadın el damgası yemekten kurtulamayacak.

Kendini ve bebişini üzdüğüne değmez boş ver .
El ol artık etlisine sütlüsüne karışma onların .
Onlarda sana karışmasın bi zahmet .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…