- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi cimcime1242
-
konuya şöyle girmek istiyorum dün kaynanamla bi konuşma yaptık. Annesi bana ve aileme saygısızlık yaptı bende cevabını verdim ama içimi kemirdii dedikleri bende kaynanama söylemek istedim,söyledim bana dedi ki sen sesini yükselttin mi ona dedi bende hayır dedim bana zaten sen benim anneme sesini yükseltemezsin dedi ben ailemden öyle terbiye almadım dedim ben kime nasıl davranıcamı bilirim dedim bana verdiği cevap sen elsin her dediğine alınılır bende haklısın bunu öğretiyosunuz ben ne kadar aile gibi olmaya çalışsamda siz hep el olduğumu hatırlatıyosunuz bunun farkına varıyorum dedim bişi demedi ama benim çok zoruma gitti sen aile belleyip içlerine giriyosun o sana sen elsin diyo ben de onlara artık el gibi davranıcam
konuya şöyle girmek istiyorum dün kaynanamla bi konuşma yaptık. Annesi bana ve aileme saygısızlık yaptı bende cevabını verdim ama içimi kemirdii dedikleri bende kaynanama söylemek istedim,söyledim bana dedi ki sen sesini yükselttin mi ona dedi bende hayır dedim bana zaten sen benim anneme sesini yükseltemezsin dedi ben ailemden öyle terbiye almadım dedim ben kime nasıl davranıcamı bilirim dedim bana verdiği cevap sen elsin her dediğine alınılır bende haklısın bunu öğretiyosunuz ben ne kadar aile gibi olmaya çalışsamda siz hep el olduğumu hatırlatıyosunuz bunun farkına varıyorum dedim bişi demedi ama benim çok zoruma gitti sen aile belleyip içlerine giriyosun o sana sen elsin diyo ben de onlara artık el gibi davranıcam
doğru falan söylememiş doğru söylemiş diyenlerede çok kızdım!
anlamıyorum arkadaş kendini aileden gördüğü için alınmış açık ve net!
karşı tarafta anladığım kadarıyla sürekli dışlamış bizzat yaşadım tecrübeyle sabit!
bi insanın kocası nasıl sen elsin der ya afedersinizde geceleri kimse el gibi davranmıyor anaya babaya gelincemi yabancı oluyor!
ben şunu bilir söylerim herşey kocada başlar ve kesinlikle bir eş bu bizimiçinde geçerli önce benim evim eşim çocuğum diyecek sonra anne baba nasıl doğru diyorsunuz anlamıyorum yahu
eşim ne demiş ben mi yanlış bişi yazdım bu konuşmadan eşimin haberi yok ki anlayamadım dagün sayıyorsunuz ne guzel az kalmış sizin için ,bunlarla sıkmayın kendınızı
kv. vs diğer kişilerin söylemleri hep aynı, işleri olunca kzım,olmayınca ell
:44:ama ben şuna takıldım,eşiniz neden öyle bir ithamda bulundu,durumu toparlayıp sizi sakınleştıreceği yerde size nıye o şekilde çıkışmış çözemedim,
size kim nasıl davranıyorsa sızde bundan sonra öyle yapın,susmayın.....eşinizi birinin kendıne gtırmesı gerek ,tepkinizi gösterın kendıne gelsın siz hamılesınız
evet elim siz bunu hep hatırlatısounuz dedim sustu kaldısende ona eee sende elsin şuan senin söylediğinde bana dokunuyor napıcaz şimdi deseydin...
evet bi nebze el oluyoruz belki ama onlarda bize el canım hamiş halinle takma kafana boşver...
hayır ben eşimin annesiyle değil kaynanamın annesiyle tartıştım bu konuşmada eşimin hiç bir sözü filan yok yanlış anlaşılmışdoğru falan söylememiş doğru söylemiş diyenlerede çok kızdım!
anlamıyorum arkadaş kendini aileden gördüğü için alınmış açık ve net!
karşı tarafta anladığım kadarıyla sürekli dışlamış bizzat yaşadım tecrübeyle sabit!
bi insanın kocası nasıl sen elsin der ya afedersinizde geceleri kimse el gibi davranmıyor anaya babaya gelincemi yabancı oluyor!
ben şunu bilir söylerim herşey kocada başlar ve kesinlikle bir eş bu bizimiçinde geçerli önce benim evim eşim çocuğum diyecek sonra anne baba nasıl doğru diyorsunuz anlamıyorum yahu
aynen doğru anlamışsınızyanlış mı anladım bilmiyorum ama elsin diyen kayınvalide.konu sahibinin ailesine laf söyleyen se kayınvalidenin annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?