bana seninle evlenemem dedi:(

suzeynomm

belki bir gün mutlu olurum
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
48
7
13
bi erkek arkdaşım vardı görev icabı hakkaride yaşıyordu çok seviyorduk birbirmizi yazın izne geldi görüştük her şey çok güzeldi ama benden habersz bi kızla oturdu diye terkettim onu çünkü kızı tanımıyorum ben zaten kıskanç biriyim yapma etme dedi ama terkettim sonra pişman oldum dönmek istedim dönmedi vedalaşmadan hakkariye gitti sonra bir daha eskisi gibi olamadık tabi ben yemeden içmeden kesildim aylarca hep dönmek istedm ve bir gün en ağır cümleyi kurdu BENDEN UZAK DUR hayatımda duyup duyulbilceğim en ağır sözdü çünkü sevdiğim adam benden uzak dur dedi.sonra sineye çektim uzak durdum herhalde başkası var dedim.sonra aylar sonra bana faceden yazmıştı doğu görevm btti görüşelim diye.tabi ben kalbim pır pır görüşmek istedim ne geçen aylar yıllar sevgimi eksiltmedi.okaar heyecanlıydım ki dedim barışcaz eskisi gibi olcak belki evlenirz dedm sonra karşıma geçip pişkince ben özgür bi hayat istiyrm evlenirsem çocuk için dedi.yani kalbimi krıp sen evlenceğim kız deilsin diyemedi bunu dedi başından savmak gibi.ama ben hala seviyrm ben bi yerde hata mı yaptımda bu insan evlenmek istemedi bnmle .bunları bana deyip başkası ile evlenirse ahımı almış olmazmı bnm yerimde olsanız napardınz?lütfen dertleşmek istedm sadece

kızla oturduğu için terkettim ondan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı pişmanım işte.

terketmekle en doğru olanı yapmışsın oda sana acı çektirmek istemiş maden terk ettin arkasında dur alışkanlık bu

Sen bu adamı belli ki netten bulmuşsun Hakkari'de göre yapıyordu tanıştık yazım geldi görüştük demişsin çok bir geçmişiniz yok bir kızla oturdu diye terketmişsin pişman olmuşsun ama son pişmanlık da fayda etmez tekrar görüşerek hata etmişsiniz kaldı ki daha çok az görüştüğün hem de böyle sorunlar yaşadığın biriyle görüşmeye giderken belki evleniriz diye düşünmek neyin nesi onu anlamıyorum evde mi kaldınız da hemen görüşmek istiyor diye evlenmeyi düşünüyorsunuz hemen zaten olmamış yani unutun.

bu konuşmasından sonra, onun sana dediğini sen şimdi ona da bence, BENDEN UZAK DUR..

netten tanışmadık ortak arkdaşımız tanıştırdı.görev icabı anca yıllık izninde görüşüyrduk.bnm tanıdğım haberim olsa idi kızla oturmasına neden diyeym birşey tanımadığım bir kız ben arıyrm bi kızla cafedeym diyor

sonuçta aldatmadım onu kötü bi laf getirmedm kızla oturdu diye kırıldm kızdım gittm hayatından ama düzeltebilrdik bazı şeyleri

oturuyordu da bi halt mı ediyordu? ters bir durum olsa kızla oturuyorum der miydi?
yaşın kaç bu arada bilemiorum ama hiç olgunca düşünemiyorsun gibi geldi bana.

ben anlamıyrm adamı terketmişsin diye ahkam kesen arkdşlar sizin eşiniz sevgiliniz yapsa arasanız ben bi baynla şu cafedeym dese ne tepki vercektiniz tamam hayatım olabilir mi derdiniz

Ne ahı ne vahı kardeş

istemeyebilir en doğal hakkı adam seni türlü vaatlerle kandırıp başına bir iş getirseydi ahın tutardı belki.

adam değilmiş işte ne uzatıyosun , evlenirse çocuk için evlenirmişte özgür olmak istiyormuşta falan filan , zamanında ne güzel basmıssın tekmeyi sonra arayıp yalvarark büyük aptallık etmişsin, kendini bişey sanmış densiz gitsin cafelerde özgür özgür otursun kızlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…