bana seninle evlenemem dedi:(

sen kendine güven seninle olmak istemeyen seni arayıp görüşmez.umut var.

Bahsettignz kisi polismi cok merak ettim tanidgm polislerm geneli bole.dusunuyorda

Konu sahibesi kendinizi hatalı görmeyin, çok sevseydi zaten bir kalemde bitmesine gönlü razı olmazdı.
Şimdi de kendine eğlence arıyor. Sizinle ciddi bir ilişki istemiyor yani, aklınız varsa uzak durun.

Evlenmem dedi....özgürlük dedi...
yani burda bile katmadı seni
genel konuştu...

e zaten senden habresiz bi kızla başbaşa oturması karakterini gösteriyo sonradan pişman olman yanlış. o gün kızla oturan bugünde çocuk için evlenirim yoksa takılıcam ben diyen bi karaktere sahip

ne var bu adamda , bi yerinde boncuk falan mi var
zorla guzellik olmaz, kiskançliginizin yarisi kadarda gururunuz olsun birakin pesini
adam senle her isi yaparim ama evlenmem demis,hala onun için goz yasi dokuyorusnuz bide

basta bi yanlis var evet ama sonradinda adamin seninle gonlumu eglerim imasini da duymak gerek. arkadasim adam sana niyetini acikca soyluyor bile bile kendinle oynatirsan suclu sen olursun ne ahın tutacak . birak artik belli ki bitmis . adamda birini bulana kadar senle takilayim diyor. olay bu ..

Sana özel birşey değil bence söylediği, evlilik konusundaki görüşleri. Ben de evlilik lafı geçince 'Evlilik sadece çocuk için mantıklı' derim mesela, çoğu insan aynı şeyi söyler.

yani sen terketmişsin o da geri dönmek istememiş buraya kadar normal...
anormal olan seninle görüşmek isteyip sonrada böyle şeyler söylemesi...
yani hiç aramasaydı görüşmeseydi o zaman..
aylar sonra seni karşısına alıp kalbini kırmak içinmi çağırmış yani...

Ben de evliliği çocuk için çekilir buluyorum.
Onun dışında esirlik, boşa eşinin ailesi zımbırtılarının kahrını çekmece olarak görüyorum..

Bu bir bakış aslında..
Dürüst olmuş en azından..

Çok seviyorsun madem biraz görüş, zamanla eski duyguları canlandığında
evliliğe bakış açısı değişebilir..

evet bende aynı şeyi söyledim bunu demek için mi görştük dedm ben sadece seni görmek istedm arkdşca dedi bana.evet ben gurursuzm daha ne diim......

Adam apacik soylemis daha neyi dusunuyorsunuz bosuna sizlanmayin daha fazlada kendinizi onun gozunde kucuk dusurmeyin hayatinizi yasayin sevgiler...

Sen gereksiz kıskançlık yapmıssın ama ben seni hatalı bulmadım sonrasında madem seni istemiyor neden görevi bittikten sonra aradan zaman geçtikten sonra seninle görüşmek isteyip sana ümit vermiş ki

adam kızla aynı evde yaşamış büyük ihtiamelle karı koca hayatı yaşamış seninleyken. sonra sen ayrılıyosun sonra yine barışmak istiyosun. bence hiç barışmak istemicektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…