bi erkek arkdaşım vardı görev icabı hakkaride yaşıyordu çok seviyorduk birbirmizi yazın izne geldi görüştük her şey çok güzeldi ama benden habersz bi kızla oturdu diye terkettim onu çünkü kızı tanımıyorum ben zaten kıskanç biriyim yapma etme dedi ama terkettim sonra pişman oldum dönmek istedim dönmedi vedalaşmadan hakkariye gitti sonra bir daha eskisi gibi olamadık tabi ben yemeden içmeden kesildim aylarca hep dönmek istedm ve bir gün en ağır cümleyi kurdu BENDEN UZAK DURhayatımda duyup duyulbilceğim en ağır sözdü çünkü sevdiğim adam benden uzak dur dedi.sonra sineye çektim uzak durdum herhalde başkası var dedim.sonra aylar sonra bana faceden yazmıştı doğu görevm btti görüşelim diye.tabi ben kalbim pır pır görüşmek istedim ne geçen aylar yıllar sevgimi eksiltmedi.okaar heyecanlıydım ki dedim barışcaz eskisi gibi olcak belki evlenirz dedm sonra karşıma geçip pişkince ben özgür bi hayat istiyrm evlenirsem çocuk için dedi.yani kalbimi krıp sen evlenceğim kız deilsin diyemedi bunu dedi başından savmak gibi.ama ben hala seviyrm ben bi yerde hata mı yaptımda bu insan evlenmek istemedi bnmle .bunları bana deyip başkası ile evlenirse ahımı almış olmazmı bnm yerimde olsanız napardınz?lütfen dertleşmek istedm sadece
Buna boşluktaki erkek sendromu denir seboş.sen kendine güven seninle olmak istemeyen seni arayıp görüşmez.umut var.
Bahsettignz kisi polismi cok merak ettim tanidgm polislerm geneli bole.dusunuyordabi erkek arkdaşım vardı görev icabı hakkaride yaşıyordu çok seviyorduk birbirmizi yazın izne geldi görüştük her şey çok güzeldi ama benden habersz bi kızla oturdu diye terkettim onu çünkü kızı tanımıyorum ben zaten kıskanç biriyim yapma etme dedi ama terkettim sonra pişman oldum dönmek istedim dönmedi vedalaşmadan hakkariye gitti sonra bir daha eskisi gibi olamadık tabi ben yemeden içmeden kesildim aylarca hep dönmek istedm ve bir gün en ağır cümleyi kurdu BENDEN UZAK DURhayatımda duyup duyulbilceğim en ağır sözdü çünkü sevdiğim adam benden uzak dur dedi.sonra sineye çektim uzak durdum herhalde başkası var dedim.sonra aylar sonra bana faceden yazmıştı doğu görevm btti görüşelim diye.tabi ben kalbim pır pır görüşmek istedim ne geçen aylar yıllar sevgimi eksiltmedi.okaar heyecanlıydım ki dedim barışcaz eskisi gibi olcak belki evlenirz dedm sonra karşıma geçip pişkince ben özgür bi hayat istiyrm evlenirsem çocuk için dedi.yani kalbimi krıp sen evlenceğim kız deilsin diyemedi bunu dedi başından savmak gibi.ama ben hala seviyrm ben bi yerde hata mı yaptımda bu insan evlenmek istemedi bnmle .bunları bana deyip başkası ile evlenirse ahımı almış olmazmı bnm yerimde olsanız napardınz?lütfen dertleşmek istedm sadece
Buna boşluktaki erkek sendromu denir seboş.
ayyyh soldan soldan geliyorlar bana. tabi ki yoluna bakacaksın.iyi kötü yorum yapan herkese tşk ederm evet bnmde sucum var kabul ediyrm kıskandm büyüttm ama istyrmonu sizce tekrar msj atmalımıyım yoksa yoluma mı bakayım
sen kendine güven seninle olmak istemeyen seni arayıp görüşmez.umut var.
evet polistiBahsettignz kisi polismi cok merak ettim tanidgm polislerm geneli bole.dusunuyorda
evet bende aynı şeyi söyledim bunu demek için mi görştük dedm ben sadece seni görmek istedm arkdşca dedi bana.evet ben gurursuzm daha ne diim......yani sen terketmişsin o da geri dönmek istememiş buraya kadar normal...
anormal olan seninle görüşmek isteyip sonrada böyle şeyler söylemesi...
yani hiç aramasaydı görüşmeseydi o zaman..
aylar sonra seni karşısına alıp kalbini kırmak içinmi çağırmış yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?