R rockxx Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 1.520 915 163 18 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suzeynomm #101 suzeynomm .!.: ne yani kızla oturdu diye aferim mi deseydim anlamıyrm Genişletmek için tıkla... keske bı konusmayı deneseydın sosyal arkadası olabılır ılıskıde guven olmalı oncelıkle.yanı evlenemem oyle takılalım demıs.uzak dur sevgını ıcıne mı gomersın unuturmusun bılemem ama evlenılcek bırı olarak gormuyo yada cıdden evlenmeyı dusunmuyo suan.
suzeynomm .!.: ne yani kızla oturdu diye aferim mi deseydim anlamıyrm Genişletmek için tıkla... keske bı konusmayı deneseydın sosyal arkadası olabılır ılıskıde guven olmalı oncelıkle.yanı evlenemem oyle takılalım demıs.uzak dur sevgını ıcıne mı gomersın unuturmusun bılemem ama evlenılcek bırı olarak gormuyo yada cıdden evlenmeyı dusunmuyo suan.
sultansultannn Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2014 35 0 13 40 19 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suzeynomm #102 Benim sevgilimde bana evlenmeyi dusunmuyorum dedi.iki yillik iliskiden sonra.hatta aman herkes evleniyomu sanki falan filan biri seni istemiyosa istemiyodur.zorla cidden olmuyo.agla zirla ama biticek zamanla.aci ceke ceke unutucaz
Benim sevgilimde bana evlenmeyi dusunmuyorum dedi.iki yillik iliskiden sonra.hatta aman herkes evleniyomu sanki falan filan biri seni istemiyosa istemiyodur.zorla cidden olmuyo.agla zirla ama biticek zamanla.aci ceke ceke unutucaz
Sottile titan`arum Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 2.634 940 248 19 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suzeynomm #103 İnsanlar neler yapıyor o ahı haketmek için. Adam en azından size dürüst olup seninle evlenemem demiş. Kadınlara da dürüst olunsa suç olunmasa suç.
İnsanlar neler yapıyor o ahı haketmek için. Adam en azından size dürüst olup seninle evlenemem demiş. Kadınlara da dürüst olunsa suç olunmasa suç.