ben anlamıyrm adamı terketmişsin diye ahkam kesen arkdşlar sizin eşiniz sevgiliniz yapsa arasanız ben bi baynla şu cafedeym dese ne tepki vercektiniz tamam hayatım olabilir mi derdiniz
ne yani kızla oturdu diye aferim mi deseydim anlamıyrm
Ahını almazsın çünkü ortada ahlık bir durum yok. Sen ayrılmışsın olan olmuş, biten bitmiş.. Artık başka ile evlense de, çocuğu olsa da, gönül eğlendirse de ortada senlik bir durum yok. Her erkek bu denli kıskançlığı kaldırmaz ya değişeceksin ya da kıskançlığını kaldırabilecek birini bulacaksın, başka çaresi yok :)bi erkek arkdaşım vardı görev icabı hakkaride yaşıyordu çok seviyorduk birbirmizi yazın izne geldi görüştük her şey çok güzeldi ama benden habersz bi kızla oturdu diye terkettim onu çünkü kızı tanımıyorum ben zaten kıskanç biriyim yapma etme dedi ama terkettim sonra pişman oldum dönmek istedim dönmedi vedalaşmadan hakkariye gitti sonra bir daha eskisi gibi olamadık tabi ben yemeden içmeden kesildim aylarca hep dönmek istedm ve bir gün en ağır cümleyi kurdu BENDEN UZAK DURhayatımda duyup duyulbilceğim en ağır sözdü çünkü sevdiğim adam benden uzak dur dedi.sonra sineye çektim uzak durdum herhalde başkası var dedim.sonra aylar sonra bana faceden yazmıştı doğu görevm btti görüşelim diye.tabi ben kalbim pır pır görüşmek istedim ne geçen aylar yıllar sevgimi eksiltmedi.okaar heyecanlıydım ki dedim barışcaz eskisi gibi olcak belki evlenirz dedm sonra karşıma geçip pişkince ben özgür bi hayat istiyrm evlenirsem çocuk için dedi.yani kalbimi krıp sen evlenceğim kız deilsin diyemedi bunu dedi başından savmak gibi.ama ben hala seviyrm ben bi yerde hata mı yaptımda bu insan evlenmek istemedi bnmle .bunları bana deyip başkası ile evlenirse ahımı almış olmazmı bnm yerimde olsanız napardınz?lütfen dertleşmek istedm sadece
seni sevmiyor olabilir mi?doğu görevi bitince değişti özgürlüğüne kavuştu gibi oldu egeye çıkınca tayini sanki onu bırakmam için kızla oturdu bu mana gibi geldi ayrılmak için.ben ne bilim hayatımda başka biri olcağına tek o olsun dedim gerekli mücadeleyi yapayım dedim.benim suçum sevmek mi ya.ilerde pişman olmamak için barışmak için çareler aradım ki kızla oturan o ben bi erkekle otrsam kötü damga yerdim her neyse hala aklım onda ve özeleştri yapıyrm bana neden seninle evlenemem dedi diye.
oturdu derken?kızla oturduğu için terkettim ondan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı pişmanım işte.
bence olmaz. seninle olan kriterleri kendine uyum sağlamamıştır.bi erkek arkdaşım vardı görev icabı hakkaride yaşıyordu çok seviyorduk birbirmizi yazın izne geldi görüştük her şey çok güzeldi ama benden habersz bi kızla oturdu diye terkettim onu çünkü kızı tanımıyorum ben zaten kıskanç biriyim yapma etme dedi ama terkettim sonra pişman oldum dönmek istedim dönmedi vedalaşmadan hakkariye gitti sonra bir daha eskisi gibi olamadık tabi ben yemeden içmeden kesildim aylarca hep dönmek istedm ve bir gün en ağır cümleyi kurdu BENDEN UZAK DURhayatımda duyup duyulbilceğim en ağır sözdü çünkü sevdiğim adam benden uzak dur dedi.sonra sineye çektim uzak durdum herhalde başkası var dedim.sonra aylar sonra bana faceden yazmıştı doğu görevm btti görüşelim diye.tabi ben kalbim pır pır görüşmek istedim ne geçen aylar yıllar sevgimi eksiltmedi.okaar heyecanlıydım ki dedim barışcaz eskisi gibi olcak belki evlenirz dedm sonra karşıma geçip pişkince ben özgür bi hayat istiyrm evlenirsem çocuk için dedi.yani kalbimi krıp sen evlenceğim kız deilsin diyemedi bunu dedi başından savmak gibi.ama ben hala seviyrm ben bi yerde hata mı yaptımda bu insan evlenmek istemedi bnmle .bunları bana deyip başkası ile evlenirse ahımı almış olmazmı bnm yerimde olsanız napardınz?lütfen dertleşmek istedm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?