bana seninle evlenemem dedi:(

Bence boş ver onu tatlım. Zaten çok sevmiyormuş, ayrılığa da çabuk alışmış, bir bakayım belki bir şey hissederim diye görüşmüş ama olmamış, ya da sana "takılırız ama benden özel bir şey bekleme" demek istemiş. Olmayınca olmuyor, bu birinin hatası olduğundan olmaz her zaman. Onun da dediği gibi, uzak dur ondan, yeni mutlu karşılıklı aşklara aç gönlünü. Ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar çabuk gerçek aşkı bulursun.

evlilik sevgi bunlar karsilikli istenmesi gereken seyler.
adam size evlenmek istemiyorum diyebilir.
sonra karsisina asik olacagi biri cikar bu fikrinden vazgecer.
neden ahinizi alsin ki? siz istiyorsunuz diye gelip evlenecek hali yok.

Bir kızla oturdu diye yemeden içmeden kesilmek nedir yaa

adamın gözü korkmuştur bu durumda bu kadar baskıya kim olsa gelemezdi yani,

arada bir ciddiyet yokken böyleyse bu kız evlenince bana neler çektirir diye düşünmüştür

kıskançlığında fazlası zarar.

doğu görevi bitince değişti özgürlüğüne kavuştu gibi oldu egeye çıkınca tayini sanki onu bırakmam için kızla oturdu bu mana gibi geldi ayrılmak için.ben ne bilim hayatımda başka biri olcağına tek o olsun dedim gerekli mücadeleyi yapayım dedim.benim suçum sevmek mi ya.ilerde pişman olmamak için barışmak için çareler aradım ki kızla oturan o ben bi erkekle otrsam kötü damga yerdim her neyse hala aklım onda ve özeleştri yapıyrm bana neden seninle evlenemem dedi diye.

kızla oturdu diye yemeden içmeden kesilmedi vedalaşmadan gtti diye çünkü aylarca görüşemycektik

ben anlamıyrm adamı terketmişsin diye ahkam kesen arkdşlar sizin eşiniz sevgiliniz yapsa arasanız ben bi baynla şu cafedeym dese ne tepki vercektiniz tamam hayatım olabilir mi derdiniz

Tamam haklı olarak ayrılmışsın da neden dönmek istiyorsun onu anlamadım ben.
Adam zaten istemiyor.
Bugün kızla kafede oturan yarın kızla yatakta pişti oynar.
Seni sevmeyen insan zaten aldatır di mi?

iyi kötü yorum yapan herkese tşk ederm evet bnmde sucum var kabul ediyrm kıskandm büyüttm ama istyrmonu sizce tekrar msj atmalımıyım yoksa yoluma mı bakayım

belki gerçek niyetini öğrenmek için bu ayrılık bahane olmuş boşver onu seni mutlu etçek olsa dönerdi

Adam senin istemediğin bi davranış yapmış bitirmişsiniz. Siz adamın istemediği bir davranış yapmışsınız o da sizinle olamayacağına karar vermiş. Ortada ahınızın kalacağı bir durum yok. Birbirinize göre değilmişsiniz olan bu.

Ben ortada bir ah felan goremiyorum..

Sen en buyuk hatayi adami , terk etmekle yapmissin ..
Hemde sacma sapan bir sebeb yuzunden , adam etme demis sen herhalde adamin pesinden kosmasini bekledin ..
Ama dogru bir davranis gostermis ve geri adim atmamis ..

Ilerdede bu size ders olsun , kiskanclikta biyere kadar, her oturdugh kizi gorustugu bayani sorgulamayin .
Bukadar kiskanclik zarar gordugun gibi...

Sen peşine çok düşünce biraz .... kalkmış bırak gitsin başka adam mı yok evlenecek

Ahını almazsın çünkü ortada ahlık bir durum yok. Sen ayrılmışsın olan olmuş, biten bitmiş.. Artık başka ile evlense de, çocuğu olsa da, gönül eğlendirse de ortada senlik bir durum yok. Her erkek bu denli kıskançlığı kaldırmaz ya değişeceksin ya da kıskançlığını kaldırabilecek birini bulacaksın, başka çaresi yok :)

seni sevmiyor olabilir mi?
hiç aklına gelmedi mi?

Ortada ah göremedim ben ya da bize bahsetmedigin birseylermi yasadin? Bence uzatma canım unutulmaz diye birşey yok belki daha düzgün biri çıkacak karşına

bence olmaz. seninle olan kriterleri kendine uyum sağlamamıştır.
senin de böyle bir beklentin olduğunu düşünerek o kapıyı kapatmış kibarca.sana umut mu verdi de ahını alacak?

Bu durum için aferin deyip sırtını sıvazlamakla, terk etmek arasında başka bir seçenek yok muydu sizin için? Ya da madem terk edecek, affedilemeyecek kadar ağır bir hareketti bu barışmak için uğraşmanız da anlamsız olmuş. Ahlık bir durum yok. Onu hayatınızdan çıkartın ve yolunuza bakın derim.

ne ahı yaa kurban olayım. sende garipsin karşındaki de garip. bitmiş ilişki zaten görüşmüyorsunuz ne diye seni çağırıp yok biz evlenemeyiz filan diyor. saçma sapan işler.. ilişkiler biter normaldir bu. örneğin kız arkadaşınla ya da iş arkadaşınla iletişimi kestiğini düşün ardından ahım kalır mı tutar mı dersin? hayır! bitti gitti görüşmüyorum artık dersin yoluna devam edersin. bu da böyle bir şey işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…