- 14 Ağustos 2014
- 147
- 31
- 38
Nasıl yani aylar sonra senle evlenmycegini söylemek için mi mesaj atmış sanabi erkek arkdaşım vardı görev icabı hakkaride yaşıyordu çok seviyorduk birbirmizi yazın izne geldi görüştük her şey çok güzeldi ama benden habersz bi kızla oturdu diye terkettim onu çünkü kızı tanımıyorum ben zaten kıskanç biriyim yapma etme dedi ama terkettim sonra pişman oldum dönmek istedim dönmedi vedalaşmadan hakkariye gitti sonra bir daha eskisi gibi olamadık tabi ben yemeden içmeden kesildim aylarca hep dönmek istedm ve bir gün en ağır cümleyi kurdu BENDEN UZAK DURhayatımda duyup duyulbilceğim en ağır sözdü çünkü sevdiğim adam benden uzak dur dedi.sonra sineye çektim uzak durdum herhalde başkası var dedim.sonra aylar sonra bana faceden yazmıştı doğu görevm btti görüşelim diye.tabi ben kalbim pır pır görüşmek istedim ne geçen aylar yıllar sevgimi eksiltmedi.okaar heyecanlıydım ki dedim barışcaz eskisi gibi olcak belki evlenirz dedm sonra karşıma geçip pişkince ben özgür bi hayat istiyrm evlenirsem çocuk için dedi.yani kalbimi krıp sen evlenceğim kız deilsin diyemedi bunu dedi başından savmak gibi.ama ben hala seviyrm ben bi yerde hata mı yaptımda bu insan evlenmek istemedi bnmle .bunları bana deyip başkası ile evlenirse ahımı almış olmazmı bnm yerimde olsanız napardınz?lütfen dertleşmek istedm sadece
ne yani kızla oturdu diye aferim mi deseydim anlamıyrm
Cherry bayılıyorum yorumlarına yaŞekerim , bir arkadaşım var, adı Eda olsun.Sevgilisi Eda seninle evlenmicem, Eda seninle evlenmicem derdi, Eda da s..tir git o zaman dedi, anlatabiliyor muyum ? İstemorsa istemesin, cehenneme kadar yolu var ?!
Ben "Tamam canım ben seni meşgul etmeyeyim" diyorum mesela. Çalışan koca adamın arkadaşlarının çetelesini mi tutacağım? Bana tekmil vermeden arkadaşı olamayacak mı? Hiç geniş de değilim, aldatılmıyorum da üstelik. Aldatacak olan adam telefonda söyler mi zaten? :)Bu erkegi bukadar korumak nedir anlamadim..
Yapmayin arkadaslar biraz daha zorlasak "sutten cikmis ak kasik" diceksiniz adam icin..
Lutfen herkes bir empati yapabilir mi?
Ariyorsunuz hayatinizdaki erkegi ve tanimadiginiz etmediginiz hic bir sekilde adini duymadiginiz bir kizla cafede oturdugunu belirtiyor..
Hanginiz "haa oldu tamam oturun bitanem askimm" dersiniz..
Yapmayin yaaa..
İnsan kiskanc olsun olmasin durum ters zaten..
Ya birde bazi yorumlar gordum adam senin tepkini gormus vazgecmis iste diye resmen kizi sanki oglani kacirmis gibi itham ediyorsunuz..
Bu adam sevse zaten etekleri tutusur izah edecek durumu diye..
Ha yapma etme demis ilk basta ama sadece okadar..
Kizimiz bir cafede bir erkekle basbasa otursa bakin bakalim o cocuk napiyor..
Nedir bu kadinin kadina dusmanligi anlamadim kizcagizi psikopat cikardiniz 2dakkada...
bi erkek arkdaşım vardı görev icabı hakkaride yaşıyordu çok seviyorduk birbirmizi yazın izne geldi görüştük her şey çok güzeldi ama benden habersz bi kızla oturdu diye terkettim onu çünkü kızı tanımıyorum ben zaten kıskanç biriyim yapma etme dedi ama terkettim sonra pişman oldum dönmek istedim dönmedi vedalaşmadan hakkariye gitti sonra bir daha eskisi gibi olamadık tabi ben yemeden içmeden kesildim aylarca hep dönmek istedm ve bir gün en ağır cümleyi kurdu BENDEN UZAK DURhayatımda duyup duyulbilceğim en ağır sözdü çünkü sevdiğim adam benden uzak dur dedi.sonra sineye çektim uzak durdum herhalde başkası var dedim.sonra aylar sonra bana faceden yazmıştı doğu görevm btti görüşelim diye.tabi ben kalbim pır pır görüşmek istedim ne geçen aylar yıllar sevgimi eksiltmedi.okaar heyecanlıydım ki dedim barışcaz eskisi gibi olcak belki evlenirz dedm sonra karşıma geçip pişkince ben özgür bi hayat istiyrm evlenirsem çocuk için dedi.yani kalbimi krıp sen evlenceğim kız deilsin diyemedi bunu dedi başından savmak gibi.ama ben hala seviyrm ben bi yerde hata mı yaptımda bu insan evlenmek istemedi bnmle .bunları bana deyip başkası ile evlenirse ahımı almış olmazmı bnm yerimde olsanız napardınz?lütfen dertleşmek istedm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?