bana seninle evlenemem dedi:(

Nasıl yani aylar sonra senle evlenmycegini söylemek için mi mesaj atmış sana

heyecanlıydım ki dedim barışcaz eskisi gibi olcak belki evlenirz dedm

Ya gercekten hemcınslerıme gıcıgım yaa..Adam göruselım mı demıs sen de barısıp evlenmıssın kafanda daha bulusmadan cocuk yaptın hatta yuh bu ne hayalperestlık ya:)

erkek icin isin buyusu bozulduysa kaciyor.bizi gizemliyken seviyolar.her istedigini alinca artik hevesi kalmiyor.
ben abladimki evlenmek istiyosan o buyuyu bozmiycan.senin icin delircek.baska yolu yok.
fazla fedakarlik yapmiycan.
ya ne kadinlar var iki uc cocuklu bekar bi erkekle evleniyo ve kocasi deli divane oluyo.
demekki dul bekar degil onemli olan.onemli olan o heyecani kaybetmeden erkek ya evlenicen ya kaybedicen.
ha kaybettiysen zaten gitmistir.
giden gitmistir

üffff yaaaa nefret ediyorum bu gibi türk erkeklerinden ..hepsi birbirlerine benziyor..sizlerde üzerlerine düştükçe iyice totoları kalkıyor..

Aynen.biz taviz verdikce iyice kendilerini bisey saniyorlar.halbuki umursamasak onlar bu defa kovaliycak
bidaha asla taviz vermicem kimse icin.asla

Şekerim , bir arkadaşım var, adı Eda olsun.Sevgilisi Eda seninle evlenmicem, Eda seninle evlenmicem derdi, Eda da s..tir git o zaman dedi, anlatabiliyor muyum ? İstemorsa istemesin, cehenneme kadar yolu var ?!

tanımadıgın etmedigin bir kızla biyerde oturmus anladıgım kadarıyla eh heralde tepki gosterirsin heleki yapma ben sevmem dedigin birseyse gercekten dogru biri olsaydı sana yazıp sonrasında ozgur hayat istiyorum evlenmem demezdi madem oyle sana niye yazıyor belki takılırız vs diye dusundu heralde aman ondan hayırmı gelir

Ortada ah falan yok. Sana evlenicez diye sözler verip sonra gidip başkasıyla falan evlenmiyor sonuçta. Sen önce çocuğu terk edip sonra kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Aradan geçen zamanda da çocuk senden tamamen soğumuş. Olmaz artık bu iş, unutmaya bak.

Bu erkegi bukadar korumak nedir anlamadim..
Yapmayin arkadaslar biraz daha zorlasak "sutten cikmis ak kasik" diceksiniz adam icin..

Lutfen herkes bir empati yapabilir mi?
Ariyorsunuz hayatinizdaki erkegi ve tanimadiginiz etmediginiz hic bir sekilde adini duymadiginiz bir kizla cafede oturdugunu belirtiyor..

Hanginiz "haa oldu tamam oturun bitanem askimm" dersiniz..

Yapmayin yaaa..
İnsan kiskanc olsun olmasin durum ters zaten..
Ya birde bazi yorumlar gordum adam senin tepkini gormus vazgecmis iste diye resmen kizi sanki oglani kacirmis gibi itham ediyorsunuz..

Bu adam sevse zaten etekleri tutusur izah edecek durumu diye..
Ha yapma etme demis ilk basta ama sadece okadar..
Kizimiz bir cafede bir erkekle basbasa otursa bakin bakalim o cocuk napiyor..
Nedir bu kadinin kadina dusmanligi anlamadim kizcagizi psikopat cikardiniz 2dakkada...

bu kadar basit bir sekilde bitebilen bir ilişkinin güclü olduguna asla inanmam gercek bir sevgi olsa sartlara uygun davranmak yerine kendinşze bir yol acabilirdiniz senin de sevdiğine inanmadım acıkcası ayrılıgı hemen kabullenmesı benden uzak dur demesi seni hırslandırmıs eskiden birseyler hissettiğin bir şnsanı aylar sonra görecek olmandan dolayı heyecanlanmıssın farklı anlamlar yukleme seviyorum asıgım gibisinden benim fikrim budur adam sana acık acık ciddi iliski istemiyorum gonlumu eglendiricem demis vaktını almamıs hakkına girmemis neden ahını alsın ki

Yahu canım adam sana deli divane olsa tekrar birleşmeye çalışsa nolur çalışmasa nolur?

Belli değil mi kiminle evlenirse evlensin aldatacağı?

Kendinizi ateşe atmaya neden bu kadar heveslisiniz anlayamıyorum.

Kesinlikle en doğru kararı vermişsin.... senden uzak şehirlerde senden habersiz tanımadığın etmediğin bir kızla yaşayacak ve sen bunu kabul mü edeceksin.... o seni bitirmiş ki başka bir kızla yaşamayı tercih etmiş... beraber aynı evde yaşayacak erkek mi kalmamış.... tanıdığı bir kız olsa yani okul arkadaşı üniversite arkadaşı gibi yada çocukluk arkadaşı ne bileyim yine bi yerde tamamda... hayatında sen varken böyle bişey yapması zaten seni bitirmiş olması demek... kimse kusura bakmasın hiç kimse kabullenemez böyle bir durumu... ne bayan nede erkek... kimse birlikte olduğu kişiyi yabancı karşı cinsle aynı evde kabul edemez... ne kadar masum düşünebiliriz yaa... aynı ev paylaşılıyor burda yemek yeniyor yatılıyor kalkılıyor banyo yapılıyor ve iki bekar insan... iki bekar insanı aynı evde kabul ederim... ileride ne yaşarlarsa yaşarlar... beni ilgilendirmez... ama hayatında ben varsam bunu kabul edemem yani....

Şekerim , bir arkadaşım var, adı Eda olsun.Sevgilisi Eda seninle evlenmicem, Eda seninle evlenmicem derdi, Eda da s..tir git o zaman dedi, anlatabiliyor muyum ? İstemorsa istemesin, cehenneme kadar yolu var ?!
Cherry bayılıyorum yorumlarına ya
Ben "Tamam canım ben seni meşgul etmeyeyim" diyorum mesela. Çalışan koca adamın arkadaşlarının çetelesini mi tutacağım? Bana tekmil vermeden arkadaşı olamayacak mı? Hiç geniş de değilim, aldatılmıyorum da üstelik. Aldatacak olan adam telefonda söyler mi zaten? :)

O yüzden kızılıyor işte; adam benim peşimden koşsun diye böyle aşırı tepkiler verirse pişman olabilir insan.

Ha çocuk sonradan bir kendini hatırlatmak istemiş. Artık ondan size yar olmaz konu sahibi, boşverin.

Evlenmek istemiyosa evlenmez ne ahı ya bu kendini dokunulmaz zanneden müselmanlar da beni öldürüyor , he adam seninle bi kere çıktı seninle evlenecek yoksa ah alır töbe cennete giremez dünya hayatı yalan olur kul hakkından cayır cayır yanar ah alanların hepsi perperişan sokaklarda

empati kuruyrum, adamın niyeti evlenmek değil,hem görüşmek istemiş hem de ben evlenirsem çocuk için evlenirim özgür bir yaşam istiyorum demiş. Sen dönmesini istedin ya o da işine geldiği zaman dönmüş senle görüşmek istemiş. Çok sinir olunacak bir insan tipi... Valla böylesi bi insan için bi dkka düşünmeye değmez. sen değer verdiğini belli etmişsin şımarıklık etmiş o da... Önüne bak ne insanlar çıkar karşına da ben bunun için mi üzülmüşüm dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…