bana seninle evlenemem dedi:(

Sizde de suç var onda da suç var ... Önceden evlilikten bahsediyor muydu ki?

çok tşk ederim yorumunuz için.bende hata yok demiyorum elbet vardır ama sanki o bu ilişkiyi bitirmek için oturdu gibime geldi.çünkü benim sevgim fazla idi ondan zaten gerçekten sevse idi durumu izah etmeden çekip gitmezdi kızla oturan o olduğu halde araya soğukluk girmesin gel düzeltelim dedm istemedi şuna üzüldüm seven taraf benmişim tek.sonra aylar sonra arayıp görüşelim diyor sonrada evlenemem diyor sanki sırf canımı yakmak için.

Bu adam seni sevmiyor.
Sevse o kızla oturduğunda senin gönlünü almak için, çözüme ulaşmak için bi şeyler yapardı.
Senin onu dinlemeden etmeden terk etmen çok çocuksu ve itici bir davranış.
En ufak şeyde bitirip gitmeye meyleden, sevdiği insanı dinlemeyen anlamayan kadından da, adamdan da eş olmaz. Bu çok açık.
Ama esas ayrılık sebebi seni sevmiyor oluşu. Bi de çok az görüşebiliyormuşsunuz anladığım kadarıyla. Böyle bir ilişkiyi devam ettirmek de çok güç.
Boşvermelisin artık.

Hayır bunu söylemek için çağırmasi çok kötü hadi buluşalım deyip umitlendirmis üzülme canım artık yapacak bir şey yok ama ne kız ne erkek karsindakini sürekli bunalıma ilişkiyi bitirir

biliyorum ben hatalıyım ama siz hiç hayatınızda hata yapmadınız mı.kızla oturmuş derken cafede dedim bazı akdşlar evde anlamış aradım ben kız arkadaşımla cafedeym dedi bana.evet sevmemiş çünkü özgürlüğüne çok düşkündü kıskanmam falan hiç hoşuna gitmiyrdu ki bende kısıtlamıyrdm.biz zaten çok sık görüşemezken o kızla oturmuş.ben her gece onun için dışarı çıktım sabahtan akşama ailemle aram bile açıldı sırf birbirmizi az görüyrz diye

Sizde de suç var onda da suç var ... Önceden evlilikten bahsediyor muydu ki?
evet bahsediyrdu doğu görevi bitince.hatta tayinim egeye çıkar orda yaşarız dimi falan knşyrduk hep.doğu görevi bitti stresi bitti beni başından attı

çocuk zaten sen onu terk etmeseydin seni terkederdi. kendini keşke şöyle yapmasaydım böyle yapmasaydım diyerek harap etme. birde kaçan kovalanır ya aynı o hesap olmuş seninkisi. adam seni çantada keklik görüyo barışsanız bile sonu gelmez artık bu olayın bence sen kaç birazda her istediğinde buluşup konuşma koşacaksa o senin peşinden koşsun

yaşını soran oldu mu konu sahibinin göremedim..
sen hem terk et (bir kızla kafede oturdu diye)
hem de terkedildiği için sana dönmeyen adama ah et ..
oluuur bu kadar beddua tutaydı yerde zerrei miskal toprak kalmazdı

o kız arkadaşı imiş ben bilmiyrm hiç görmedm hayatımda.
hakkaride olduysa bu olay hakkaride ki bir insanı görebilme lüksün olmazdı sanırım,benim kızdığım tek nokte dinlemeden etmeden yargılaman..işimiz gereği beyefendilerle çalışıyoruz öğlen araları yemeklere çıkıyoruz yeri geliyor kocalarımız bizi boşasın mı şimdi ..aynı hesaba çıkıyor örneğim terk etme durumunuzla.

evet bahsediyrdu doğu görevi bitince.hatta tayinim egeye çıkar orda yaşarız dimi falan knşyrduk hep.doğu görevi bitti stresi bitti beni başından attı
Harbiden öyle olmuş gibi olmuş yaa. Bu erkekler bir anda neden 90 derece döner anlamam,piiis.

Gülesim geldi. Saçma sapan bir ilişki varmış ortada, ilk saçmalıkta da bitmiş. Adam kalksın Hakkarilerde çalışsın, sen de terk et. Sonra da ahım tutar mı? Onun sana tutmuş ki hala ondan bahsediyorsun.

Belki de seni denemeye kalktı ama sen kobay değilsin ki lafta bile olsa bu söylediğini kendine yedirtme kiminle hangi şekilde evlenirse evlensin ama mutlu olacağını sanmam çünkü gidip başkasıyla evlenirse en ufak kavgasında aklına sen geleceksin acabaaaa hayatımda suzeynomm olsaydı diyecek
HAKLI ADAM EVLENİLECEK ERKEK VAR EĞLENİLECEK ERKEK VAR, arkana bile bakma kimle hangi şartlarda evlenirse evlensin

haklı tarafın var güzelim senden habersiz kızla oturması hata tabikide ama dediğin gibi sevmemiş sevse kendini aklardı birde özgür takılmak ne ya.sinir oluyrm böyle erkeklere.üzme kendini.böyle kafası karışık adamla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…