- 27 Ekim 2017
- 77
- 48
- 3
- Konu Sahibi Socialworker
Keske yapabilseydim.Ah bu adama ne dersin ki ne desen boş !
Yerinde olsam , ölü gibi görmezden gelirdim. Ki bırak ağlamayı saymıyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske yapabilseydim.Ah bu adama ne dersin ki ne desen boş !
Yerinde olsam , ölü gibi görmezden gelirdim. Ki bırak ağlamayı saymıyorum .
Yüzüne tüküremem ki . Benimde hatalarım var. Ama insan ne kadar hata da yapsa binu hakedermi ?Artık hayatımda her şey yoluna girdi sana ihtiyacım kalmadı diyen adamın yüzüne tükürürüm
nasıl soğumuyorsun bu adamdan da ne yapacağım diye ağlıyorsun
bence bittiyse bittiYüzüne tüküremem ki . Benimde hatalarım var. Ama insan ne kadar hata da yapsa binu hakedermi ?
Ben zavalli zamaninda bi erkek sevdm evlencez diye bakiyorum 6 yil boyunca bekledim sen tut beni dogum gunumde aldat sonra kizi hamile birak kiz 4 ay oglandan oglanda 2 ay benden saklasin bile isteye evlenme teklif etmis bende onun hayatini duzene soktum borclarini odemesine yardm ettim salaklik bende evlendiler 6 aylik hamileydi kiz sonuna kadar sakladi sonradanda ayrintilari ogrendim hayatini duzene sokana kadar kullandirtmisim kendimi beterin beteri var oyuzden bosver erkenden donmek herzaman guzelO kadar zoruma gidiyorki cok canım yanıyor. Çok kavgalarımiz oldu ama hic boyle olmadk. Hayatını degistirip beni de cikarma dusuncesi canimi cok yakti. Gelemiyorm gormezden umarsizca davranamiyorum. Buda beni öldürüyor.
Çok teşekkür ederim bende aynısını düşündüm okurken 4 senelik ilişki bitti hemde sebepsiz yere ama burda yapılan yoruma bak... ne kadar duygusuz ne kadar patavatsız yorumlar var komik olayım azıcık diye insan kalbi kırıyorlar.. sinir oldum yabu konusmadan bu sonuca varmaniz harika! İci yann insanlara daha dikkatli konusunki birgun icinuz yandigunda ezilmeye calismayin
aglAMAMAk icin kendini skma ..bu Allahin verdigi bi ferahlik .. Boll bol agla uzul bagir cagir bise kalmasin icinden gitsin ..aglamanbittiginde hic bise kalmamis olacak yalvarsa umrun olmicak ins.. Ve bolca yunus as duasini oku canimÇok tesekkur ederim yorum yapan herkese. Umarm birdaha aglamam bu gece son olur.