Bana sevgili gibi bakma....

O kadar zoruma gidiyorki cok canım yanıyor. Çok kavgalarımiz oldu ama hic boyle olmadk. Hayatını degistirip beni de cikarma dusuncesi canimi cok yakti. Gelemiyorm gormezden umarsizca davranamiyorum. Buda beni öldürüyor.
Ben zavalli zamaninda bi erkek sevdm evlencez diye bakiyorum 6 yil boyunca bekledim sen tut beni dogum gunumde aldat sonra kizi hamile birak kiz 4 ay oglandan oglanda 2 ay benden saklasin bile isteye evlenme teklif etmis bende onun hayatini duzene soktum borclarini odemesine yardm ettim salaklik bende evlendiler 6 aylik hamileydi kiz sonuna kadar sakladi sonradanda ayrintilari ogrendim hayatini duzene sokana kadar kullandirtmisim kendimi beterin beteri var oyuzden bosver erkenden donmek herzaman guzel

bu konusmadan bu sonuca varmaniz harika! İci yann insanlara daha dikkatli konusunki birgun icinuz yandigunda ezilmeye calismayin
Çok teşekkür ederim bende aynısını düşündüm okurken 4 senelik ilişki bitti hemde sebepsiz yere ama burda yapılan yoruma bak... ne kadar duygusuz ne kadar patavatsız yorumlar var komik olayım azıcık diye insan kalbi kırıyorlar.. sinir oldum ya

Çok tesekkur ederim yorum yapan herkese. Umarm birdaha aglamam bu gece son olur.
aglAMAMAk icin kendini skma ..bu Allahin verdigi bi ferahlik .. Boll bol agla uzul bagir cagir bise kalmasin icinden gitsin ..aglamanbittiginde hic bise kalmamis olacak yalvarsa umrun olmicak ins.. Ve bolca yunus as duasini oku canim

bencıl pıslık resmen kullanmıs senı! Kotu gunlerını senınle atlatıp duzluge cıkınca tpuklayacak bırak gıtsın oyle bır yok ol kı geberse de goremesın senı, golgenı bıle ozlesın! bı kadını bu kadar uzup de mutlu olamaz zaten

Bana sevgili olarak bakma demis. Iliskiniz bitme noktasini asmis malesef. Adam coktan gitmis.

Bence bosverin gururu, mururu bu tarz seyleri dusunmeyin. Sevse gitmezdi. Sevmedigi icin gitti. Gitmesine siz bahane uydurmaya calismayin. Cok zor biliyorum. Askta nasihat pek gecerli bisey degil. Yasamadan ogrenmiyor insan. Ama gercekten uzulmeye degmiyor

Gururla filan alakası yok bunun.
Karşınıza geçip bu saçma cümleleri kuran insana sevgi beslemek gurur ya da gurursuzluk değil. Kendine saygı duymama.
Elin herifi 4 sene süren ilişkiyi bu şekilde bitirecek, diğer taraf da (yani siz) kendini suçlayacak.
Tek damla gözyaşına değmez.

Cok klasik ama hepsi gececek ve suan onsuz yapamam dedigin kisi iyi ki hayatimdan cikmis diyeceksin belki de..

Sana bunu diyebilen biriyle tekrar birlikte olsan ne olur ki ? Duygular karsılıklı olunca huzur mutluluk veriyor yoksa yine uzuntu.

Öldü kabul et. Kolay unutuyorsun.
Boyle adamciklardan bir yol olmaz. Uzme kendini o keyfine keyif katarken sen neden agliyorsunki?

Bu tür ilişkilerde sevmeyen,sıkılan ya da başka birini bulan erkeklerin bahaneleri artık ne kadar komik...
Her şey yoluna mı girmiş?
Yoluna girince gerek kalmamış mı size?
Vay be daha ne bahaneler okuyacağız bu formda...
Bana sevgili gibi bakarsan, hayatımda yoksun ne demek?Bir kendinize gelin lütfen! bu adamın zaten tutar yanı yokmuş,bahanelerde zırva...

Hayatım düzene girdi ayrılalım ne demek ya?? oh ne güzel kullandım seni deseymiş daha iyiymiş...
daha yeni yazı okudum
Bir birey terk edildiğinde, bu yılgınlık çekimine yol açabilir. Bu çekim, terk edilen kişinin terk edene karşı aşkının ve arzusunun daha da artmasına yol açar"
Çok doğru bence...Belki sizde çok mutsuzluklar üzüntüler geçirdiniz ama ayrılık acısı ile şu anda onları hatırlamıyorsunuz bile.
Çok yakın arkadaşımda böyle bir ayrılık yaşamıştı.
Hayatınızdan tamamen çıkarın bence.
Söylemek kolay diyorsunuz ama daha fazla öyle bir insanla zaman kaybetmeyin derim.

Oncelikle neden ayrilmayi tercih etti?
onemli olan o.
Bi erkek de olsa, kimse kimseye 4 senesini vermez kolay kolay.
Verdiyse ve simdi bitirdiyse bir nedeni illa ki vardir.
Ve bu kadar acimasiz kestirip attiysa..
Ha yaslari bilmiyorum; belki lise aski falandir
Ona lafim yok, "takma kafana daha yolun cok uzun" demekten baska cunku duygular olgunlasinca sende gulersin bu hallerine.
Amaa ilk anlattigim gibi ise nedenini merak ediyorum acikcasi.
Konunun devamini okumadim, ilk yazdiklarin disinda belki anlatmissindir. Eger oyle ise kusura bakma.
Neyse.
Akli selim kimse 4 senesini verdigi birine hadi eyyvallah demez.
Ha dedi diyelim. Demekki o insanla olmazmis.
Basinda kurtulmussun.
Evlenip cocuklarin var iken ayrilma karari alsa daha mi hos olurdu?
Her zaman olumlu tarafi dusun.
Inan su hayatta o kadar sey yasadim ki
Dolu tarafa baka baka sasi olacam diye korkuyorum
Ama yine de bakiyorum:KK70:

Back
X