Bana sormadan evime mevlüt almış

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.267
7.055
398
Bulunduğum yerde mahalledeki kadınlar kendi aralarında perşembe akşamları toplanıp kuran okuyor mevlüt yapıyorlar.Dün akşam okumayı kayınvalidem almıştı mevlüt bitti meyve suyu ve kek ikram etmiştik bir çoğu kaldı kayınpederimle mutfakta konuşurken kulak misafiri oldum haftaya ben de öbür eve(benim ev oluyor bu) mevlüt aldım dedi bana kesinlikle sormadı müsait misin diye.Ben de duyunca mutfağa girdim anne bana sorsaydın keşke belki kışın müsait değilimdir bana neden sormadın dedim.Ki gerçekten müsait değilim evim sobalı ve tek odada soba yanıyor evimde mevlüt olduğunda kendi yakınlarımı çağırmazsam olmaz onları da çağırdığımda sobalı odaya sığmayız bunu gayet iyi biliyor ayrıca soba pisliğinden halılarım koltuklarım kirlendi baharı bekliyorum yıkatmak için bunu bildiği halde evime mevlüt almış ben istiyordum ama yaza istiyordum daha önce konuştuk.Ben anlatınca tamam kızım iptal ederiz baharda alırız dedi biraz bozuldu farkındayım ama siz olsanız siz de aynı tepkiyi vermez miydiniz ? Eve gelince biraz vicdan yaptım bi mevlüt yüzüne kalbini mi kırdım diye 😑

Bulunduğum yerde mahalledeki kadınlar kendi aralarında perşembe akşamları toplanıp kuran okuyor mevlüt yapıyorlar.Dün akşam okumayı kayınvalidem almıştı mevlüt bitti meyve suyu ve kek ikram etmiştik bir çoğu kaldı kayınpederimle mutfakta konuşurken kulak misafiri oldum haftaya ben de öbür eve(benim ev oluyor bu) mevlüt aldım dedi bana kesinlikle sormadı müsait misin diye.Ben de duyunca mutfağa girdim anne bana sorsaydın keşke belki kışın müsait değilimdir bana neden sormadın dedim.Ki gerçekten müsait değilim evim sobalı ve tek odada soba yanıyor evimde mevlüt olduğunda kendi yakınlarımı çağırmazsam olmaz onları da çağırdığımda sobalı odaya sığmayız bunu gayet iyi biliyor ayrıca soba pisliğinden halılarım koltuklarım kirlendi baharı bekliyorum yıkatmak için bunu bildiği halde evime mevlüt almış ben istiyordum ama yaza istiyordum daha önce konuştuk.Ben anlatınca tamam kızım iptal ederiz baharda alırız dedi biraz bozuldu farkındayım ama siz olsanız siz de aynı tepkiyi vermez miydiniz ? Eve gelince biraz vicdan yaptım bi mevlüt yüzüne kalbini mi kırdım diye 😑

iyi yapmıssınız
size sormadan eve insan çağırmak ne ya
iyice saçmalamış

Emrivaki yapmış, konuşmuşsunuz halletmişsiniz; kvniz de çocuk gibi tutturup yarışmamış tamam yani. Ayıbı, kalbi kırılması yok. Planladığı şey, başkasının evi ve vaktini içeriyorsa ve o kişinin adına plan oturtuyorsa ona sorulmadan, bozulduğunda da ses etmeyecek.

Olması gereken olmuş, takmayın.

Bana sorsa belki de geri çevirmeyecektim ama kocasına anlatırken duyuyorum çok ama çok sinir oldum.Eşim de oraya geldiğinde biz ne zaman alıcaz ya diye sordu sanki danışıklı dövüşüklü gibi

Başlığı okudum
Konuyu okumadan kendi kendime kv almıştır diyorum
Buruları okunca 6. His gelişiyor haa
Kv nin evi ya siz kimsiniz

Başlığı okudum
Konuyu okumadan kendi kendime kv almıştır diyorum
Buruları okunca 6. His gelişiyor haa
Kv nin evi ya siz kimsiniz
Ya yaşı da genç yaşlı olsa düşünemedi derim daha 43 yaşında halden anlaması lazım hiç böyle biri değildir beni de çok sever ben de onu severim ama bu hareketi çok manasız

Size sormadan çağırmaya hakkı yok iyi yapmışsınız. Ev sizin eviniz misafir de sizin misafiriniz. Sanki ev kendisinin gibi rahat rahat davet etmiş. Durumunuzu bile bile yapmasıda ayrıca size karşı ayıp yani.

Ya yaşı da genç yaşlı olsa düşünemedi derim daha 43 yaşında halden anlaması lazım hiç böyle biri değildir beni de çok sever ben de onu severim ama bu hareketi çok manasız
En basit insani kavramları bilmeyen biri kimin adına neyin adına yapıyor bu hayrı
Boş ver ya sınırların belli olsun
Gene birinizi sevin ama mesafeli olsun

Kendini suçlama.. Çok iyi yapmışsın.. Sana sormadan evin hakknda ve evine gelecekler hakkında yorum yapamaz orası senin evin senin hayatın senin düzenin..

esınız kac yasında en buyuk cocugu esınızdır sanırım
43 yasında kv ben sok:KK57:

Back
X