- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Dolmuş mu bu,7 kişiyi bir arabaya sığdırma çalışıyorlar?Şehir dışındayım eşim ve ailesi buaraya gelecekler. Eşimin ailesini çok seviyorum bir sorunumuz olmadı şu ana kadar. Dönüşte de annem ve kardeşim de bizimle gelecek. Eşime sordum bizim arabayı alacak mısın, diye. Normalde gerek yok sığarız kayınpederimin arabasına ama bu sefer kalabalık olacağız. Eşim bir araba geleceğiz dedi, sığacak mıyız dedim yani sorun olmasın. Sığacağız bir şekilde yapacak bir şey yok tarzı konuştu. Babam öyle dedi, dedi. Kızdım biraz ya bana sormasını beklerdim, rahat edecek miyiz nasıl olacak. Dönüşte 5 yetişkin insan iki tane 11-12 yaşında çocuk toplam 7 kişi döneceğiz. Fikirlerinizi bekliyorum. Kızmakta haklı mıyım fikrimi sormamasına?
Dolmuş mu bu 7kişi bir arabaya sığışmaya çalışıyorlar?
Kim kimin kucağında oturacakmış kayınpeder onu da dikte etmiş mi?
Ona da fikrini soran olmadığına göre kizilacak birşey yok.
Emrivakiyi kayınpeder önce eşine,eşin de sana sana yapmış.Ben zorunluluk harici böyle bir emrivakiye bozulurdum.Uzun yola çıkıyorsanız binbir türlü hali var,sıkış tepiş gitmek hem yorar hem de gerer.Büyük ihtimal erkekler önde biz üç kadın iki çocuk arkada
Emrivakiyi kayınpeder önce eşine,eşin de sana sana yapmış.Ben zorunluluk harici böyle bir emrivakiye bozulurdum.Uzun yola çıkıyorsanız binbir türlü hali var,sıkış tepiş gitmek hem yorar hem de gerer.
Haklisinizda ama kendide dusunmustur bunuŞehir dışındayım eşim ve ailesi buraya gelecekler. Eşimin ailesini çok seviyorum bir sorunumuz olmadı şu ana kadar. Dönüşte de annem ve kardeşim de bizimle gelecek. Eşime sordum bizim arabayı alacak mısın, diye. Normalde gerek yok sığarız kayınpederimin arabasına ama bu sefer kalabalık olacağız. Eşim bir araba geleceğiz dedi, sığacak mıyız dedim yani sorun olmasın. Sığacağız bir şekilde yapacak bir şey yok tarzı konuştu. Babam öyle dedi, dedi. Kızdım biraz ya bana sormasını beklerdim, rahat edecek miyiz nasıl olacak. Dönüşte 5 yetişkin insan iki tane 11-12 yaşında çocuk toplam 7 kişi döneceğiz. Fikirlerinizi bekliyorum. Kızmakta haklı mıyım fikrimi sormamasına?
Şehir dışındayım eşim ve ailesi buraya gelecekler. Eşimin ailesini çok seviyorum bir sorunumuz olmadı şu ana kadar. Dönüşte de annem ve kardeşim de bizimle gelecek. Eşime sordum bizim arabayı alacak mısın, diye. Normalde gerek yok sığarız kayınpederimin arabasına ama bu sefer kalabalık olacağız. Eşim bir araba geleceğiz dedi, sığacak mıyız dedim yani sorun olmasın. Sığacağız bir şekilde yapacak bir şey yok tarzı konuştu. Babam öyle dedi, dedi. Kızdım biraz ya bana sormasını beklerdim, rahat edecek miyiz nasıl olacak. Dönüşte 5 yetişkin insan iki tane 11-12 yaşında çocuk toplam 7 kişi döneceğiz. Fikirlerinizi bekliyorum. Kızmakta haklı mıyım fikrimi sormamasına?
Kayınpeder sanki biraz pinti6 saatlik yol
normal kosullarda 2 ailenin standart bir arabaya sigmasi mumkun degil.
esinizin unu bilmeyecek olmasi da...
dolayisiyla babaya hayir diyememe durumu soz konusu.
lafindan donemeyecek biriyse hic konuyu uzatmayin. yorgun gececek olan bu yolculuk sonrasi ilk sikayette 'ben uyarmistim' demek kafi gelecektir.
Meseleyi abarttığımı düşünüyor... Şimdi iki araba gelirseler benim yüzümden olduğu apaçık ortaya çıkacak. O kafamı karıştırıyor
sevgili limon,
esiniz de pekala biliyor ki 7 kisi bir arabaya sigmaz. babasina hayir diyememis, cok net.
birakin yasayip da gorsunler zorluklari.
iyide arkada sıkış tepiş oturacak olanlar kadınlarmış..kp öne kurulacak bir zorluk göreceğini sanmıyorum..
konu sahibesi çocuklarda ufak değil ki nasıl sığmayı düşünüyormuş eşiniz ay pardon kp niz?
mesela chrysler cipler var. onlar 7 arti 1 aliyor :)Arabanın daha geniş olması sizce ne kadar fark eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?