Bayanlar iyi günler başlıktan da anlayacağınız gibi tanımadığım bir numara yaklaşık 2 hafta önce bana mesajlar attı bir süre sonra atmayı kesti.Ardından bu tanımadığım ikinci numara bana mesaj attı.Bu numarayı geri aradım ve telefonda karşıma lakaytça konuşan bir kız çıktı, bana soyadımı sordu cevap vermedim ve telefon kapandı.
Ardından bu numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için turkcell le iletişime geçtim ve numara kullanım dışıdır dediler.Sizce neden böyle oluyor lütfen biriniz akıl versin çıldırıcam
Takmamak istiyorum ama evi de aradılar akşam gizli numaradan sabah da aradılar artık korkmaya başladım
Sapık mı var peşimde anlamadım kızlar ne yapayım sizce polisle iletişime geçmem gerekir mi ? Şaka olsa şakanın da bir sınırı var bu kadar da olmaz diye düşünüyorum ne yapmalıyım
Boşver açma bende tanımadığım numaraları acmam numaramda çok eskidir arayan eden çok olur çok rahatsız edenide numarasını erkek arkadaşım ariyo boyle boyle aramissin kimsin falan diyo eğer kızsa bana yonlendiriyo