• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana sürekli mesaj atan numaralar

akaneryuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
31
10
88
İstanbul
Bayanlar iyi günler başlıktan da anlayacağınız gibi tanımadığım bir numara yaklaşık 2 hafta önce bana mesajlar attı bir süre sonra atmayı kesti.Ardından bu tanımadığım ikinci numara bana mesaj attı.Bu numarayı geri aradım ve telefonda karşıma lakaytça konuşan bir kız çıktı, bana soyadımı sordu cevap vermedim ve telefon kapandı.
Ardından bu numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için turkcell le iletişime geçtim ve numara kullanım dışıdır dediler.Sizce neden böyle oluyor lütfen biriniz akıl versin çıldırıcam :KK17::KK17::KK43::KK1:

Akilli telefonun varsa cia app yukle cikar kimligi, yoksa da ozel mesat at bana ben bakar sana soylerim

Es/sevgilinizin eski sevgilsidir, evlendiniz mi , evlenmediniz mi anlamak icin soyadinizi sormustur?

bosverin canım kimse .. :KK30:
tanımadıklarımı acmam ben ..:KK14:

Bana da sevgilinizle ilgili gibi geldi. Aman gulun gecin ilgilenmeyin cok kurcalamayin kafaya da takmayin.

Takmamak istiyorum ama evi de aradılar akşam gizli numaradan sabah da aradılar artık korkmaya başladım :KK17::eek:
Sapık mı var peşimde anlamadım kızlar ne yapayım sizce polisle iletişime geçmem gerekir mi ? Şaka olsa şakanın da bir sınırı var bu kadar da olmaz diye düşünüyorum ne yapmalıyım :110::110::KK17:

Boşver açma bende tanımadığım numaraları acmam numaramda çok eskidir arayan eden çok olur çok rahatsız edenide numarasını erkek arkadaşım ariyo boyle boyle aramissin kimsin falan diyo eğer kızsa bana yonlendiriyo :KK45:

korkutmayı deneyin. numaralarınızı savcılığa veriyorum. yada telefonu babanıza/abinize verin. o konuşuversin bi güzel:KK53:.

uğraşamam derse engelle gitsin

Back
X