Bana Taktik Lazım Eşi İstemediği Halde Gebe Kalmayı Becerebilen Arkadaşlar Var Mı??ı

Tam da benim eşimi anlatmışsınız kendisi namazında niyazında bir insan
Bende spiral varken bile geri çekilerek korundu şimdi spiral yok ye çıkarttım ve onun hakkına girmeyeyim diye spirali çıkardığımı söyledim ama o benim hakkıma giriyor anne olma hakkımı elimden alıypr
Çok şükür rabbime bir oğlum var ama ikinci bebeğimi kaybettiğimden beri içim yanıyo(22 haftalık hamileyken kaybettim)
Her hamile haberi aldığımda enkaza dönüyorum
Eşim geri çekilerek korunuyo elim kolum bağlı
Çocuk konusunda iki tarafında rızası olmalı diye düşündüğümden eşimden habersiz birşey yapmak istemiyorum
Yaşım 35 çok genç de değilim bekleyeyim 5-6 sene

bence de işin çok zor canım allah yardımcın olsun benim bir arkadşım ilişkiden önce prezervatifi delmişti toplu iğneyle bana sorarsan yaparmısın yapmazmısın diye kararsız kalırdım açıkcası benım yaptıgım bişe değil ama yine de söyleyim dedim

eşlerden biri çocuk istemezken diğerinin ufak hilelerle çocuk sahibi olmaya çalışması bence hiç doğru değil canım
o senin eşin, onun fikirlerine, isteklerine, istemediği şeylere herneyse artık saygı duymak zorundasın
2 yıl olmuş çok fazla bebek özlemi çekiyorsun anladım ama eşin istemiyorsa ve onu asla ikna edemiyorsan ertelemek durumundasın
eşinden gizli hamile kalmaya çalışıyorsun,
peki hamile kaldığında eşin hiç ummadığın bir tepki verir seni kırarsa üzülmez misin?
veya bebek sahibi olucaz diye üzülürse bebeğe gerekli ilgiyi şefkati göstermezse vicdan azabı çekmez misin?
senin nasıl anneliğe hazır olmadan anne olmama hakkın varsa, onun da babalığa hazır olmadan baba olmama hakkı var
normalde bile eşlerden gizli birşey yapılması sorunlar yaratırken,
söz konusu bir bebekse bir cansa asla eşinden gizli hamile kalmamanı tavsiye ederim

çok ilginç bir yorum yapmışsın arkadaşım
şaşkınlık içindeyim

Merak ediyorum aynı şeyi kocan senin için planlasa nolur?
İstemeyen taraf sen isteyen o olsa ve böyle saçma sapan oyunlar içine girse?
Topa tutardınız burada adamı

İçine boşalmak zorunda ve dinimizce böyle mi?
hangi dine mensupsun merak ettim?

eş istemeden habersizce oyuna getirmeye çalışıp hamile kalmaya çalışmak çok yanlış bence
evlilik tek kişilik değildir iki kişilik yaşanır
ortak karar verilmeli bir birey dünyaya getirmek için
hem bu evliliğe ve de karşı tarafa saygısızlık bence,siz istemediğiniz halde eşiniz sizi hamile bıraksa iyi mi
nasıl hamile kalırım eşimden habersiz diye düşüneceğine eşini nasıl ikna etmen gerektiğini sorsan daha iyi bence

Son düzenleme:
İçine boşalmak zorunda ve dinimizce böyle mi?
hangi dine mensupsun merak ettim?

Aslında tam olarak öyle değil kadın boşalmasını istemezse erkek kadının içine boşalamaz. Arkadaş düz mantık kurmuş, isterse boşalmak zorunda demiş. İSLAMİYETTE kadını istemediği gebelikten korumak adına böyle bir kural var esasen.

canım bence üzülme sıkıntı etme hz.yusuf kıssasını bilmiyorsan ögren biliyorsan hatırla bak anlatayım cnm hz.yusuf zindana haksız yere düştügünde mısır kıralının yanına giden berraat eden mahkumdan medet umuyor ve ona saraya gidince krala benden bakset diyor(zindandan çıkarılmak için) sonra aylarca pişman olup aglıyor allaha tövbe ediyor neden mi yarabbi sen varken bir kuldan medet umdum sana dua edip senden istemektense bir kuldan istedim die aylarca istigfar ediyor çünkü biliyor ve biliyoruz allah iistemezse daldaki yaprak kıpırdayamaz allah isterse daglar yerinden çıkar yürür senin burda yapman gerekn en saglıklı en mantıklı en makul sey oturup allahtan istemen kocandan degil allah isterse eşinin zevk suyundan gene hamile kalırsın cünkü biilimsel kanıtlanmış adamların zevk suyunda bile canlı spermler bulunuyormuş o yüzden dir ki korunup gebe kalan birçok kişi var kalbini ferah tut inş olur allahın gönlünü dualarınla et ki allahta kocanın gönlünü etsin .... kolay gelsin

Çocuğa hazır olmayan adamlara türlü taktiklerle cocuk yapıyorsunuz sonra da "vay eşim bana yardım etmiyor, vayy bütün yük ben de"...

canım onu bende de düşündüm ama o riske girmez

amin canım rabbim en kısa zamanda ikimize de hayırlı birer evlat versin inşş:))

evet canım evlenmeden önce bende peygamber efendimizin evlenenlere 100 vasiyeti diye bir kıtap okumustum orda da öğle diyordu kadın istemeden erkek kadının dışına akıtamaz diye onuda gösterdim ama anlamadı canım inşş vicdana gelir

haklısın canım bende bi hamile haberi aldığımda enkaza donuyorum en azından senın bı oğlun avuntun var benım etrafımda bı de nıspet yapar gıbı herkes hamile çok kotu oluyorum onları gordukçe inş rabbim bizede nasip eder:))) dua edelim birbirimize

onuda yaptım güzelim tutmadı

eşimin şu an 3 aylık yeğeni var ve ölüyo onun için bizim olsa neler yapmaz ben öyle düşünüyorum canım sadece korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…