- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi gizemlisea
-
evet canım evlenmeden önce bende peygamber efendimizin evlenenlere 100 vasiyeti diye bir kıtap okumustum orda da öğle diyordu kadın istemeden erkek kadının dışına akıtamaz diye onuda gösterdim ama anlamadı canım inşş vicdana gelir
Merak ediyorum aynı şeyi kocan senin için planlasa nolur?
İstemeyen taraf sen isteyen o olsa ve böyle saçma sapan oyunlar içine girse?
Topa tutardınız burada adamı
İçine boşalmak zorunda ve dinimizce böyle mi?
hangi dine mensupsun merak ettim?
peygamber efendimizin evlenenlere 100 vasiyeti diye bir kitap var alıp okumanız tavsiye ederim orda da yazıyor altta resminide gönderdim bayanlar Eki Görüntüle 680670Aslında tam olarak öyle değil kadın boşalmasını istemezse erkek kadının içine boşalamaz. Arkadaş düz mantık kurmuş, isterse boşalmak zorunda demiş. İSLAMİYETTE kadını istemediği gebelikten korumak adına böyle bir kural var esasen.
tamam arkadaşlar haklısınız beni anlayamazsınız rabbim inş sizi böle imtihan etmezeşin istemiyorsa neden böyle birşey yapyorsun ki.. neticede karşşılıklı olmalı bu..
allah korkusu olan bi insan asla aldıralım demez bundan emınım ama içime boşalmıyor canım sorun orda kandıramıyorumm
canım bence üzülme sıkıntı etme hz.yusuf kıssasını bilmiyorsan ögren biliyorsan hatırla bak anlatayım cnm hz.yusuf zindana haksız yere düştügünde mısır kıralının yanına giden berraat eden mahkumdan medet umuyor ve ona saraya gidince krala benden bakset diyor(zindandan çıkarılmak için) sonra aylarca pişman olup aglıyor allaha tövbe ediyor neden mi yarabbi sen varken bir kuldan medet umdum sana dua edip senden istemektense bir kuldan istedim die aylarca istigfar ediyor çünkü biliyor ve biliyoruz allah iistemezse daldaki yaprak kıpırdayamaz allah isterse daglar yerinden çıkar yürür senin burda yapman gerekn en saglıklı en mantıklı en makul sey oturup allahtan istemen kocandan degil allah isterse eşinin zevk suyundan gene hamile kalırsın cünkü biilimsel kanıtlanmış adamların zevk suyunda bile canlı spermler bulunuyormuş o yüzden dir ki korunup gebe kalan birçok kişi var kalbini ferah tut inş olur allahın gönlünü dualarınla et ki allahta kocanın gönlünü etsin .... kolay gelsin
seyyy nasıl korunuyo esın cnm
çok yenisin ilerde beni anlarsın bir şey demiyorum sanainşallah sen vicdana gelirsin arkadaşım...
zira aynı soyadı paylaştığın ,namusu olduğun adamın arkasından kumpas kurmaya çalışmak vicdanlık bir mevzu bana göre.
herşeyde ortak karar alınıyorsa hayatı kökten değiştirecek bebek durumu da ortak ve ayrıntılı bir şekilde ele alınmalıdır.
herşeyi biliyorsunuz da dinimizde eşlerden gizli saklı iş çevirmenin günah olduğunu bilmiyor musunuz ya da işinize mi gelmiyor ?!
ayrıca ben zina yapmıyorum helalimden çocuk istiyorum
Eki Görüntüle 680667
geri çekme yöntemi canım
tatlım anladıgım kadarıyla esın ıstemıyo ama olsa cokta tepkı vermıcek sen esını daha ıyı tanırsın
kımsenın bu kadar tepkı verecegı bı olay degıl bence
he hamıle kaldıgında adamın dunyası basına yıkılacaksa o ayrı
sen bu ay adetım gecıktı falan desen cnm bılıyosun prezervatıflede gebe kalan pek cok kısı var kı gecen hafta arkadasım ogrendı o sekılde
belkı oda heyecanlanır hayal kurmaya baslar sen adet olunca burulur ve baba olmaya hazır oldugunu hısseder
Ah be tatlım kim sana zina yapıyorsun yazdı ki?
Helalin olan adamdan cocuk istiyorsun tamam da o senden istemiyor, en azından simdilik
bunu neden kabullenmiyorsun?
Adam istese zaten ok der ve yaparsınız, hileyle oyunla kandırarak zoraki baba mi yapicaksin adamı?
Din din diyorsun da dinen eşinden gizli hamile kalmak ne derece makbuldür o zaman?
Hileler yapmak onu kandirmak?
Kimse eşinin yerinde olmak istemezdi, zira eşin istemediği bir çocuğa mecbur kalmakla karşı karşıya.
olabilir canım denicem
Boşuna nefesini tüketme diyorsun pekiyorumun için tşk edrm
tatlım ne zaman adet tarıhın
sadece esının tepkısını ogrenıceksın emın ol anlattıgın esın bu haber ıcın heyecanlanıcaktır
arkadaslar bırazda senın acında dusunsene senınde annelık hakkın duyguların tarıhı bellı olmayan bı zamana otelenıyo
ortak bı kararsa madem neden esının dedgı oluyo dımı ama senın kararın duygukarın ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?