Bana Taktik Lazım Eşi İstemediği Halde Gebe Kalmayı Becerebilen Arkadaşlar Var Mı??ı

inşallah sen vicdana gelirsin arkadaşım...

zira aynı soyadı paylaştığın ,namusu olduğun adamın arkasından kumpas kurmaya çalışmak vicdanlık bir mevzu bana göre.

herşeyde ortak karar alınıyorsa hayatı kökten değiştirecek bebek durumu da ortak ve ayrıntılı bir şekilde ele alınmalıdır.

herşeyi biliyorsunuz da dinimizde eşlerden gizli saklı iş çevirmenin günah olduğunu bilmiyor musunuz ya da işinize mi gelmiyor ?!

acaba sen hangi dine mensupsun biz burda islam dininden Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) den bahsediyoruz
Eki Görüntüle 680669

peygamber efendimizin evlenenlere 100 vasiyeti diye bir kitap var alıp okumanız tavsiye ederim orda da yazıyor altta resminide gönderdim bayanlar Eki Görüntüle 680670

allah razı olsun canım senden rabbim seninde gönlüne göre versin

çok yenisin ilerde beni anlarsın bir şey demiyorum sana

tatlım anladıgım kadarıyla esın ıstemıyo ama olsa cokta tepkı vermıcek sen esını daha ıyı tanırsın
kımsenın bu kadar tepkı verecegı bı olay degıl bence
he hamıle kaldıgında adamın dunyası basına yıkılacaksa o ayrı
sen bu ay adetım gecıktı falan desen cnm bılıyosun prezervatıflede gebe kalan pek cok kısı var kı gecen hafta arkadasım ogrendı o sekılde
belkı oda heyecanlanır hayal kurmaya baslar sen adet olunca burulur ve baba olmaya hazır oldugunu hısseder

ayrıca ben zina yapmıyorum helalimden çocuk istiyorum
Eki Görüntüle 680667

Ah be tatlım kim sana zina yapıyorsun yazdı ki?
Helalin olan adamdan cocuk istiyorsun tamam da o senden istemiyor, en azından simdilik
bunu neden kabullenmiyorsun?
Adam istese zaten ok der ve yaparsınız, hileyle oyunla kandırarak zoraki baba mi yapicaksin adamı?

Din din diyorsun da dinen eşinden gizli hamile kalmak ne derece makbuldür o zaman?
Hileler yapmak onu kandirmak?
Kimse eşinin yerinde olmak istemezdi, zira eşin istemediği bir çocuğa mecbur kalmakla karşı karşıya.

geri çekme yöntemi canım

hımmm bak asagıdada yazdım cnm bence onu uygula ve netten gerı cekılme yontemının yanlıs oldugunu bu sekılde gebe kalınabıldıgını soyle kı gercekten o sekılde gebe kalan cok
yada gunlerını ayarla cnm o zaman performansını yuksek tut gerı cekılmeyı basaramasın

bence bebek kararı karı kocanın ortak kararıyla olmalı neticede tek kişinin sorumlulugunda olmıycak oda babası belkide suan kendini buna hazır hissetmiyor sorumluluk almaya hazır degil onuda dusunmek lazım isteyerek heyecanlanarak bu zamanı gecirmesi var birde istemeyerek.. gebeliginiz boyunca belkide surekli bu durum kafasını kurcalıycak bilemezsiniz bence ikinizin ortak kararıyla olmasını saglayın zamana bırakın 1.5 senelik evlisiniz sanırım daha cok erken degilmi en azından 3 sene evliligin tadını cıkarmak birbirini tanımak ve o evligin oturması gerekir bence

Son düzenleme:
bence herşeyi zamana bırakıp bunu eşini ile ortak karar alarak yapmalısın,benim eşimde istemiyordu bende çok yöntemlere başvurdum elime yüzüme bulaştı her seferinde yakalandım,sonra bıraktım kendisinin istemesini bekledim hem hamileliğimde çok yardımcı oldu hem de gebelikten doğuma her anımızı beraber yaşadık.

eşin istmeden çocuk sahıbı olmaya çalışma en çok kendın yıpranırsın

hamıleliğinde sana ilgi göstermıyebılır ki en çok ilgiye ıhtıyacın olacağı dönem

yada bebek doğunca bebeğe yeterınce ılgı göstermez yıne sen üzülürsün

bebeği allah nasip etiyse olur nıye bukadar hayatının ortasına kokuyorsunki

ayrıca eşin korunurken pekte mumkun olduğunu sanıyorum

olabilir canım denicem

yorumun için tşk edrm

olabilir canım denicem

tatlım ne zaman adet tarıhın
sadece esının tepkısını ogrenıceksın emın ol anlattıgın esın bu haber ıcın heyecanlanıcaktır

arkadaslar bırazda senın acında dusunsene senınde annelık hakkın duyguların tarıhı bellı olmayan bı zamana otelenıyo
ortak bı kararsa madem neden esının dedgı oluyo dımı ama senın kararın duygukarın ne oluyo

ben iki bebeğimi kaybettim ikisindede eşim hazır olmadığını söledi ama ben aynı senin düşüncelerinle kendimi acındırdım milletin çocuğu var vs vs diyerek , ve hamile kaldım,sonra ne oldu biliyormusun hamile kalayım diye eşimin kafasının etini yiyen ben hamileliğim boyunca sesimi çıkaramadım,çok zor ve kötü 2 hamilelik geçirdim,çoğu zamanım hastanede yatarak geçti,sonuçta herşeyi, eşimin neden bebek istemediğini kafama taktım,kv beraber oturuyordum (bu yüzden istememiş çocuğu yani ailesiye oturduğumuz için,askerliğini yapmadığı için ) herşeyi kafama takıyordum, üzüntüden başka bir çok şey çıktı hamileliğim süresince erken doğum yaptım her ikisindede, şimdi eşime o kadar çok hak veriyorumki ama çok geç herşey için.bunları seni üzmek için yazmadım.gönülsüz yapılan işten hayır gelmezmiş ya aynen öle oldu.Allah bana iki evlat verdi benden geri aldı şimdi ikimizin kararıyla dünyaya getirdiğim bir yavruum var herşeyi beraber yaşadık hamileliğimi çok kötü geçti yine ama stressizdim,eşim her an yanımdaydı her konuda.en güzeli ortak alınmış karardır.bu arada hamilelikte yaşadığın herşey bebeğe yansıyor derler ya buna 100 de 100 katılıyorum.

Son düzenleme:

arkadaşlar biraz onu düşünebilse beni anlayacaklar da 16 nisanda olmam lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…