Bana tarot ya da deste katina bakacak kişilere deste katina/kahve falı bakacağım

sessizprenses01

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
324
20
318
Kızlar başlıkta da yazdığım gibi bana tarot ya da katina bakana,katina ya da kahve falı bakacağım bende..Bakacak olanlar özelden yazarsa çok sevinirim

Son düzenleme:
tarot bakamıyorum tatlım sadece kahve.
yarına ekle o zaman.
sana ne bilgiler lazım bakman için söyleyeyim

şimdi kahve falı istersen fincanın fotosunu gönderebilirsin ya da tarot istiyorsan tarot kartın varmı ? ya da internetten tarot kartları seç 10 tane onları bana yaz sırayla sana yorumliyim. çünkü kartı senini çekmen lazım

Ben senin kahve fincanın fotosunı göremedim istersen bana gönder bakayım.. Bu da benim fotolar $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394994515.666051.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394994532.691382.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394994548.757637.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394994564.162331.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bı sure yasadıgın sıkıntın kaybolmus.bır zırveye yukselıyorsun yanı bır ıste cok basarılı olacaksın sen sarısın,kıvırcık yada dalgalı saclı bırımısn? falında sarısn dalgalı veya kıvırcık saclı sacları omuz hızasından bıraz uzun bır bayan gordum. bıraz zor gunler gecırmıs ve uzun uzun dusunuyor. bır Y harfı gordum. bı arkadasınla veya sevgilinle arana biri girmis kusmussunuz bırbırınıze dusmanlrnz v senin sevgilin varmı bilmiyorum ama küstügün kisi erkek ama sanki aranzda bir degisk bag var.o aranızdaki kisi o erkege asık ve senın adını cıkartmya calısan bırı bukadar canımm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692795 sende bunu yorumlaa :D

Back
X