senin kocanın dötünü kaldırmışlar. kaşınıyor.
öncelikle geçmiş olsun.
siz eşinizin size müdahale etmesini ister miydiniz?
kıyafetimize karışsa eşlerimiz kızıyoruz değil mi? siz eşinizin iş hayatına karışıyor hatta farklı mail alıp müdüre her şeyi anlatmakla tehdit ediyorsunuz.
yani bana biraz siz eşinizi zorlamışsınız gibi geldi.
elbetteki el kaldırması berbat bişi tasvip edilemez,
bişeyi anlamadım siz tartışırken neden camı açma isteği duydunuz ki. eşiniz rezil olmamak için camı kapatıyor ne güzel.
belki de eşiniz bu yüzden refleksif olarak vurmuştur. haaa gerçi vurmak var vurmak var. ellerinizi çekmeniz için iteledi mi acaba. çünkü darp yok yazmışsınız. eşim şakadan koluma vurunca bile uyuşuyo. sinirle vursa kopar heralde. sanırım sizin eşiniz darp etmeye çalışmamış.
eşinize güvendiğinizi hissettirin bence. o kadınların sizden daha mı üstün oldugunu düşünüyorsunuz ve kıskanıyorsunuz.
hem güzel yuvanı koru, eşine güveniyorsan gerisi teferruattır.
öküz,aciz adam. ne kadar çirkin bir hareket. bu adam ciddi bir kavga etseniz ağzını burnunu kırar ben sana söyleyeyim
Evli falan değilim ama konuyu okuduğum kadarıyla tartışmada sen haksızsın gereksiz bence o maile o tavırların kızma ama ergen kızlar gibi tepki vermişsin
Ama ne olursa olsun sana vurduğu an haksız konuma eşin düştüHer ne sebeple olursa olsun sana el kaldıramaz
Şiddeti hiç bir canlı haketmez ama...
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ki : Sen de hiç normal değilsin arkadaşım
gerçekten şasırdım şuanda
3 hanımla başka hanımın dedıkodusunu yapmaları
dalga geçmeleri normal mi?
başka çözümleri yok mu?
onalrın yaptıkları çocukca değil mi sizce?
güzelim eşinin yaptıklarına doğru demiyorumki ben.kıyafetıme herşeyıme karışır
sizce 3 kadınla başka bı kadının dedıkodusunu yapmak hoş mu?
yüzüme ve koluma vurdu cnm
eşimin bu kadınlarla nerdeyse dedıkodu tarzında maıllerıne ve konuşmalarına kızmakta haksız mıyım yanı
gerçekten şasırdım şuanda
3 hanımla başka hanımın dedıkodusunu yapmaları
dalga geçmeleri normal mi?
başka çözümleri yok mu?
onalrın yaptıkları çocukca değil mi sizce?
eşini kıskanmasının nesi anormal?
Benim annem özel bir kurumda önemli bir mevkide senelerdir görev yapıyor. Onların bile zaman zaman bizim çok saçma bulacağımız, böyle bol smiley'li , havaii fişekli filan kurum içi yazışmaları oluyor. Senin eşin çalışan bir insan, ve çalışma ortamında zaman zaman iş ahlakına yüzde yüz uyduramadığımız ortamların içerisinde kendisini mecburiyetten de olsa bulabilir. Belki iş arkadaşlarıyla kurumsal ilişkiden öte gerçek bir arkadaşlık da kurabilir. Bunlarla ilgili sıkıntıların varsa bunları eşini karşına alıp aklı başında bir insan evladı gibi konuşabilirsin. Ama eşini yok efendim müdürüne mail atacağım, yok şirkete gelip o diğer kadınlara hesap soracağım ve benzeri ilkel davranış modelleri sergileyeceğini söyleyerek tehdit edemezsin. Eşinin senden tamamen tiksinmesini, senden soğumasını istiyorsan doğru yoldasın. Ki zaten eşin de ilişkinize son noktayı sana fizikî şiddet uygulayarak koymuş. Sen sözlü şiddet ve kışkırtma, o fiziksel şiddet kullanmış, mutlu mesut bitirmişsiniz arada ne varsa. Tebrikler.
güzelim eşinin yaptıklarına doğru demiyorumki ben.
yanlış ama senin yaptıkların daha da yanlış.
eşine yumuşak bi uslupla söylesen daha hoş olmamıydı.
hem adamı da tehdit ediyorsun sahte mail alıp müdüre diycem vb diyosun.
hadi geçtim bunları kavga esmasında camdan bagırmaya çalışıyosun.
teraziye koy bakalım ne taraf daha ağır basacak.
erkek olup da peygamber değiller ya. şu mübarek günlerde niye zoluyorsun eşini. camdan bağırıp rezil olmandansa seni itelemesi daha iyi değil mi?
bak sen de şikayetçisin kendine karışılmasından o zaman belli çervçevede karışacaksın eşine.
o senin askerinmiş davranırsan firar eder kocan.
elin 3 tane kadını için bu hale gelmenize değer mi.
bence boşanmayı düşünmek için çooook erken.
yarın sakin kafayla konuşun derim. eşine YUMUŞAK SES TONUYLA anlat.
Tabiki de çocukça. Peki siz hiç dedikodu yapmıyor musunuz ? Yapmıyorsanız tebrik ederim
Onların yaptıkları çocukça fakat sizin tepkiniz hiç olgun gözükmüyor. Ne demek hemen şöyle şöyle cevap yaz kaç yaşında adama diyorsunuz bunu çocuğunuz değil o zira çocuğunuza da aynı dayatmayı yapsanız o da hırçınlaşır.
O da yetmiyor sen yazmazsan ben yazarım yarın iş yerine gelirim tarzı tehditler ne denli mantıklı ?
Bakın ben burda zaten eşiniz haksız dedim neden çünkü size vurmuş ötesi yok. Konu zaten orada kesiliyor. Fakat vurmasaydı siz haksızdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?