Aralarinda bir iki,kere konusmus olmalilarki bu mailim icine esinzde girmis ki zaten biliyolar ona uyuz oldugumuda demis
Bu durunda istediginiz seyi maili esiniz nasil yazabilir soylermisin ?
Tokat konusunu geciyorum adamin ustune fazlalasiyla gitmissinix birde yarin is yerine gidicem demissiniz ki cok komik bu
Kasinmissiniz kusura bakmayin
işyerindeki bi durumdan o da rahatsız olabilir ancak 3 kadının lafında kocanın ne işi var, kadınlarda bi hoş, bende çalışıyorum benimde erkek iş arkadaşlarım var sabahları kahvaltı yaparız güleriz sohbet ederiz ama iş dışında mail atmalar çok çok çok acil olmadıkça telefonla aramalar falan bana ters yani, onlarda beni aramazlar, belki bayramda seyranda toplu mesaj olur
kadın muhabbetinde eşinin ne işi var.. benim de hiç hoşuma gitmeyen şeyler bunlar.. vıcık vıcık olmaya ne gerek var.. eşinin işine gelio anlaşılan.. durumdan rahatsız değil.. çocuğunuz var anladığım kadarı ile.. hemen bitti bu evlilik die kestirip atma cnm.. biraz burnu sürtsün.. ayrı kalın..
Erkeğin bir ağırlığı olması lazım. Ne o öyle dedikodu kulislerine dahil olup kadınlarla bir olup kadın gibi dedikodu yapıyor.
Erkek arasında olsa belllllllkiiii yine bi derece.
Erkeğin dedikoducusu hiç çekilmez.
Dedikodu yapan erkek arkadaşlarım vardı, genel olarak kişiliklerine şöyle bir baktığında hiçte kaliteli değildirler.
Sen biraz fazla gitmişsin eşinin üzerine ama o tavırlarıyla tetiklemiş sanırım.
Arkadaşın eşini savunanlara soruyorum; Siz eşinize herhangi bişiyden hoşlanmadığınızı sakin ve kibar bir uslup ile söylediğinizde, eşiniz size dişlerini sıkarak, sizi boğacakmış gibi hiddetli bir yüz ifadesiyle cevap verseydi ne yapardınız?
Hele bide olaya başka hatunlar müdahilse sen gör burda açılan konuları.
Belki feminist vari bulacaksınız ama, ben eşler arasında bu tür konularda karşılıklılık ilkesinin uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Yani şimdi konu sahibi aynı şartlar altında işyerinden 3 adamla başka bir adam hakkında mailleşse idi eşi acaba nasıl bir tepki verirdi? Zannediyorum ki eşi kıskanç ve onun verdiğinden çok daha fazla tepki verirdi.
Erkeklerin "ben erkeğim sen kadın" fikriyle davranmalarından nefret ediyorum.
Aranızda daha önce yaşananları bilemem ama bu konu yüzünden ayrılmak doğru olmayabilir. Konuşup rahatsızlıklarınızı sakince ama kesin bir dille anlatmaya ihtiyacınız var görünüyor( iki taraflı). Sonrasında hassasiyetlere hangi taraf daha çok dikkat ediyor ona bakmalı. Sorunlar oluyor her evlilikte ama bu sorunlar çözülerek azaltabiliniyorsa iyi... yok artarak devam ediyorsa o zaman yapacak birşey kalmıyor.
Sakin sakin alıp karşınıza konuşun fevri davranmadan önce. Konuşmakla kimse birşey kaybetmez.
herkese merhaba:))kurumsal şirketlerde bu tarz seyler olabılır işte tepkisini koysa dışlanır eşiniz vs yorumlar gelmiş.bende oyle bı ortamda çalısıorum iki bayanız gerısı bay çalısanların.oncelıkle soyleyım bu tarz dedıkoduları erkekler daha cok yapıor..ben en nefret ettıgım ınsanın arkasndan atılırken bıle tepkımı koyarım hatta dısarı cıkıorum rahat rahat atın arkalarından der düşüncemi de belırtırım..kımse de benı dıslamadı su gune kadar..bu bence durusunu gostermek.eşiniz bunu yapamamış.ben olsam sızın gıbı kızardım bu duruma ama eşimin cözmesi için fırsat verirdim tehdit etmek yerine:)eşin yok ben memnunum bu durumdan dıosa problem vardır onu da ayrı ele almak lazımkadınlara da ayrı uyuz oluorum karsı cınsı katarak hemcınslerının kuyularını kazıolar.yazık valla
Çoğunluk size eleştiride bulunmuş ki ben de çoğunluğa katılıyorum ve en büyük hatanın sizde olduğunu düşünüyorum. Ama siz aaaa aslında olabilir hiç bu açıdan bakmamıştım deyip özeleştiri yapmak yerine canla başla kendinizi sonuna kadar haklı görüp herkese tek tek savunma yapıyorsunuz.Afedersiniz ama bu da eşinizle olan diyaloğunuz hakkında ip uçları veriyor size. Biraz özeleştiri lütfen...
Kadınlar arası dedikodu içine bir başına erkek haliyle dahil olmuş ne kadar çirkin..
Bir de ben de rahatsız olmuş olamaz mıyımmm diyor..
Sen çok çok haklısın bence.
Resmen tavırlarıyla sözleriyle seni kızdırmış olayı büyütmüş.
kızdığım bu zatensana da bu maılleri,bu kadınlarla sen x hanımın dedıkodusunu yaptın dediğimde
'hayır asla konuşmadım yok ahmetle mehmetle konuşurken duymuştur 'demesi
dürüstce evet konuştum dıyebılır
kaşınmış mıyım? oldu olacak ağzımı burnumu dağıtsaydı
salakkelımesını duyunca sinirlerim tepeme çıktı
dedikodunun tasvip edilecek tarafı yok tamam ama insanlar çalışma stresini bir nebze azaltmak için esprileşme , şakalaşma vs yollara başvurabiliyor iş hayatında (kendimden biliyorum). siz takıldığınız noktayı çarpıtıyorsunuz gibime geliyor bence. eşiniz 3 kadın yerine 3 adamla dedikodu yapsaydı, umrunuzda bile olmazdı bahse girerim. derdiniz dedikodu yapması falan değil alenen kıskaçlık. eşiniz güvenilir biri midir, değil midir en iyi siz bilirsiniz.diğer yandan ben insanların çocuklarının davranışlarına bile fazla müdahale edilmesine karşıyım, nitekim davranış karakterden ileri gelir. koskoca adamın karakterini davranışlarını yönlendirmeye hakkınız yok. ya bu deveyi güdersiniz ya da bu diyardan gidersiniz. ha aynı durum eşiniz için de geçerli, hiç bir erkek eşinin yaşam tarzına ,giyimine kuşamına vs. karışamaz. herşey karşılıklı.
canım öncelikle inş hayırlısı olur hakkında..ama bence bi oturun konuşun, yazılan yorumların hepsini okuyamadım sonrasında ne oldu bilemiyorum fakat, başta sen biraz hatalıymışsın gibi geldi..yani tabiki rahatsız olabilirsin durumdan ama cok büyük birşey gibi gelmedi bana:S yani işyerinde arkadaşların kafaysa bi şekilde bi samimiyet oluyor, ve bu üçü de (eşin de dahil) bu kadına gıcıksa şakalaşmak adına bir mail atmış olabilir.bana normal geldi.tabi mailin içeriği de önemli..
sana vurması falan bunları geçtim zaten.sadece başta sen hatalıymışsın gibi geldi bana.çünkü, ben olsam ben de eşim bana diyecek ki, yarın işyerıne gelicem o kadınlara sorcam, yada müdüre mail atcam vs vs.. ben de çok sinirlenirim o tür durumlara..
bence biraz sakinleş, o da bunu telafi etsin.vurmak da ne oluyor?
kıyafetıme herşeyıme karışır
sizce 3 kadınla başka bı kadının dedıkodusunu yapmak hoş mu?
yüzüme ve koluma vurdu cnm
eşimin bu kadınlarla nerdeyse dedıkodu tarzında maıllerıne ve konuşmalarına kızmakta haksız mıyım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?