Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

Belki feminist vari bulacaksınız ama, ben eşler arasında bu tür konularda karşılıklılık ilkesinin uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Yani şimdi konu sahibi aynı şartlar altında işyerinden 3 adamla başka bir adam hakkında mailleşse idi eşi acaba nasıl bir tepki verirdi? Zannediyorum ki eşi kıskanç ve onun verdiğinden çok daha fazla tepki verirdi.

Erkeklerin "ben erkeğim sen kadın" fikriyle davranmalarından nefret ediyorum.

Aranızda daha önce yaşananları bilemem ama bu konu yüzünden ayrılmak doğru olmayabilir. Konuşup rahatsızlıklarınızı sakince ama kesin bir dille anlatmaya ihtiyacınız var görünüyor( iki taraflı). Sonrasında hassasiyetlere hangi taraf daha çok dikkat ediyor ona bakmalı. Sorunlar oluyor her evlilikte ama bu sorunlar çözülerek azaltabiliniyorsa iyi... yok artarak devam ediyorsa o zaman yapacak birşey kalmıyor.

Sakin sakin alıp karşınıza konuşun fevri davranmadan önce. Konuşmakla kimse birşey kaybetmez.

herkese merhaba:))kurumsal şirketlerde bu tarz seyler olabılır işte tepkisini koysa dışlanır eşiniz vs yorumlar gelmiş.bende oyle bı ortamda çalısıorum iki bayanız gerısı bay çalısanların.oncelıkle soyleyım bu tarz dedıkoduları erkekler daha cok yapıor..ben en nefret ettıgım ınsanın arkasndan atılırken bıle tepkımı koyarım hatta dısarı cıkıorum rahat rahat atın arkalarından der düşüncemi de belırtırım..kımse de benı dıslamadı su gune kadar..bu bence durusunu gostermek.eşiniz bunu yapamamış.ben olsam sızın gıbı kızardım bu duruma ama eşimin cözmesi için fırsat verirdim tehdit etmek yerine:)eşin yok ben memnunum bu durumdan dıosa problem vardır onu da ayrı ele almak lazım kadınlara da ayrı uyuz oluorum karsı cınsı katarak hemcınslerının kuyularını kazıolar.yazık valla

Çoğunluk size eleştiride bulunmuş ki ben de çoğunluğa katılıyorum ve en büyük hatanın sizde olduğunu düşünüyorum. Ama siz aaaa aslında olabilir hiç bu açıdan bakmamıştım deyip özeleştiri yapmak yerine canla başla kendinizi sonuna kadar haklı görüp herkese tek tek savunma yapıyorsunuz.Afedersiniz ama bu da eşinizle olan diyaloğunuz hakkında ip uçları veriyor size. Biraz özeleştiri lütfen...

Kadınlar arası dedikodu içine bir başına erkek haliyle dahil olmuş ne kadar çirkin..
Bir de ben de rahatsız olmuş olamaz mıyımmm diyor..

Sen çok çok haklısın bence.
Resmen tavırlarıyla sözleriyle seni kızdırmış olayı büyütmüş.

dedikodunun tasvip edilecek tarafı yok tamam ama insanlar çalışma stresini bir nebze azaltmak için esprileşme , şakalaşma vs yollara başvurabiliyor iş hayatında (kendimden biliyorum). siz takıldığınız noktayı çarpıtıyorsunuz gibime geliyor bence. eşiniz 3 kadın yerine 3 adamla dedikodu yapsaydı, umrunuzda bile olmazdı bahse girerim. derdiniz dedikodu yapması falan değil alenen kıskaçlık. eşiniz güvenilir biri midir, değil midir en iyi siz bilirsiniz.diğer yandan ben insanların çocuklarının davranışlarına bile fazla müdahale edilmesine karşıyım, nitekim davranış karakterden ileri gelir. koskoca adamın karakterini davranışlarını yönlendirmeye hakkınız yok. ya bu deveyi güdersiniz ya da bu diyardan gidersiniz. ha aynı durum eşiniz için de geçerli, hiç bir erkek eşinin yaşam tarzına ,giyimine kuşamına vs. karışamaz. herşey karşılıklı.

canım öncelikle inş hayırlısı olur hakkında..ama bence bi oturun konuşun, yazılan yorumların hepsini okuyamadım sonrasında ne oldu bilemiyorum fakat, başta sen biraz hatalıymışsın gibi geldi..yani tabiki rahatsız olabilirsin durumdan ama cok büyük birşey gibi gelmedi bana:S yani işyerinde arkadaşların kafaysa bi şekilde bi samimiyet oluyor, ve bu üçü de (eşin de dahil) bu kadına gıcıksa şakalaşmak adına bir mail atmış olabilir.bana normal geldi.tabi mailin içeriği de önemli..

sana vurması falan bunları geçtim zaten.sadece başta sen hatalıymışsın gibi geldi bana.çünkü, ben olsam ben de eşim bana diyecek ki, yarın işyerıne gelicem o kadınlara sorcam, yada müdüre mail atcam vs vs.. ben de çok sinirlenirim o tür durumlara..

bence biraz sakinleş, o da bunu telafi etsin.vurmak da ne oluyor?

tabii kocasinin yuz goz olup yeni basladigi iste
yalakalik yapacam diye bir kac kadina yandas olmasi normal
olabilir oyle seyler

sirf abartili bir sekilde tepki verdi diye
yuzune koluna vurulmasida normal !

kızdığım bu zatensana da bu maılleri,bu kadınlarla sen x hanımın dedıkodusunu yaptın dediğimde

'hayır asla konuşmadım yok ahmetle mehmetle konuşurken duymuştur 'demesi

dürüstce evet konuştum dıyebılır

kaşınmış mıyım? oldu olacak ağzımı burnumu dağıtsaydı

salakkelımesını duyunca sinirlerim tepeme çıktı

en doğrusu bence bu

en nefret ettiğim kadın muhabbeti yapan erkek

sevmedığın ot burnunda bıtermış

bana öğütler veren

ben şöyle iyiyim böyle iyiyim diyen adamın yaptıklarına

eşim laçka demek ki en nefret ettiğim şey

düşük oldu maalesef

sorduğun soruyu kımse görmemış sanırım cvp yok :)

bana ahkam kesem adam iyiyim böyle biriyim die ne kadınlarla ne erkeklerle dedıdoku yapmasın

sorsan kendısı mükemmel biri

bende insan konuşmakla başlamıştım konu nereye geldı bu kadar basit bı konu yüzünden maalesef vurdu bana ve dönüşü yok

konu o olunca serbest herşey

bana yasak herşeyyy

kadının tek suçu işe yenı gırmesı ve hepsının üstünde olması

ve müdürün onayı ile bu bayanın yaptığı değişikler işlerin yürütebılmesi açısından

bana vurdu diıyorum ötesi var mı

haklısınız bakış açısı farklı olabılır

ben kendımı konuyu hatta eşimi anlatmaya çalışıyorum

bana vurdu ve özeleştiri yapacak durumda değilim şuannn

maalesef 3 kadını şakşakcısı olmuş

her bırı bu x hanımla tartışmış sana ne oluyor erkek halınde ne karışıyorsun

bana ahkam keser kımse hakkında kötü düşünmem iyiyim iyiyim çok iyiyim ben die

madem mukemmelsın nıe dedıkodu yapıyorsun üstelik kadınlarla

ama biliyorlar ondan hoslanmadıgımı demiş

sizin o kadar üstünü gitmeniz normalmı sankı karısınızdakı 7 yasındakı ılkokul cocugu yarın gelıcem sunu bunu yapıcam dıye sacmalımıssınız ,

merak edıyorum gercekten onun agzından maıl yada ıs yerıne gıdecekmıydınız hayır gıtmeyeceksenız bosuna sıddet gormussunuz ....

(kadınların ; soyledıgı seylerı yapamayacaklarında - yapmayacaklarında basına bır suru ıs actıklarını dusunuyorum)

Son düzenleme:

şuan benım bahsettiğim şakalar değıl ki

kadının haberı bıle arkasından alaycı ve dedıkodu tarzında maıller çocuk sevıyesinde

sürekli mükemmel olduğunu söyleyen bı adam kadınlarla da erkeklerle de dedıkodu yapmasın

senin tepkilerinin yersiz olması onun şiddetini asla haksız çıkartmaz.
Sinirlendiğinde kendine hakim olacak irade yokmuş demekki beyefendide.
Bu tarz şeyler bi kere olduysa hep olur,pişman olup bırakanı görmedim ben.
Güçlü bir kadına benziyorsun,çoluk çocuğunda yok...
Gönlünden ne geçiyosa öyle yap

onu bu hale ben getırdım ettiği hakaretlere rağmen bır şekılde unutup evlılığıme devam ettim

yaptığı resmen kadın muhabbeti ve dedıkodu

Dayak hiçbir şekilde savunulamaz. Buna tabiki li karsıyım. Ancak kavganız konusunda Kusura bakmayın ama bence siz haksızsızınız. Davranıs seklınız cok saygısızca olmuş. Netıcede eşiniz koskoca adam size sadık olduktan sonra kiminle nasıl arkadaşlık kuracağına o karar vermeli bence. Bende çalışıyorum ve 7 erkekle aynı oda da oturuyorum. Tek bayan. Bır coguyla geyık muhabbetı de yapıyorum, ofıste sevılmeyenlerı de cekıstıyorum hatta sızın ıcın sanırım kocanızı oldurme sebebı olurdu ama oglen yemeğe bıle çıkıyorum. Bu arada onların bır kısmı da evlı ben de evlıyım. Esıme de onlarla yaptığım muhabbetlerkı komık seylerı v.s. anlatıyorum guluyoruz beraber.

kadınla erkek sadece kotu nıyetlı yaklaşmıyor bırbırbıne. Kendınızı kocanızın yerıne koyarsanız belkı onu anlayabılırısınız. Anlayışlı bir eş evliliğin devamında bence çok önemli.

Neticede şiddet kısmıyla ilgili aranızda camı kapatma yüzünden bır arbede mı oldu yoksa dırek sana vurmak amaçlı yapıldı yazdıklarından tam anlayamadım. O yüzden şiddet kısmını dışarıda tutarak söylüyorum. Böyle saçma bir boşanma sebebi bence olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…