hararetli bi tartışmanın ortasındayken nasıl olurda aklınıza sıcak gelir ki,salak salak konuşma dediğinde ağzımdan bunlar çıktı
yanlış anlaşıldı sanırım evım tek cephe ve çok camı kapatmaya çalıştı sıcaktan durulmuyor evde
ve ilk yeltendığımde camı açmaya vurdu
herzaman yumuşak ses tonuyla anlatırım ağzına gelenı kıracağım demeden söyler
daha sonra sinirden söyledım deyıp işin içinden çıkar
bıktım artık maalesef bağıran çağıran cazgır bırı değilim ona bu lazım sanırım
emrıvakı yapmamıştım kiii
bu yaptığınız hıç hoş değil çocukca
birinin eline geçer bu maıller sız haksız duruma düşersınız falan dedim
buraya geldı konu
o benı gözden çıkarmış eğer fıkrımın önemı yoksa bana nıe anlatıyorsen be adamm
anlatma bılmeyeyım fıkrımde sözumde olmasın
hararetli bi tartışmanın ortasındayken nasıl olurda aklınıza sıcak gelir ki,
ben kendimden geçiyorum,
eşinizin tavırlarında bi anormallik görmedim ( eğer gerçekten şiddet uyguladıysa o ayrı ayıp tabi)
Öncelikle şunu söyleyeyim, eşiniz size vurmasını kesinlikle ve kesinlikle tasvip etmiyorum. O çok ayrı bir konu.
Yalnız bazen çuvaldızı kendimize batırmakta fayda var bence. Bende özel bir kurumda çalışmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, bu tarz mailleşmeler elemanlar arasında genelde olur. Çünkü hep kadro arasından mutlaka bir kişi sevilmez ve onu sevmeyen insanlar birleşip birbirleriyle bu konuda mailleşerek, çekiştirirler. Bunun arkasında kötü niyet aramak yada başka bir niyet aramak yanlış olur. Siz eşinizin üzerine çok gitmişsiniz açıkçası, müdüre mail atmak, başka bir şeyler ima etmek, damarına basmak yanlış olmuş. He onun tavrı ne peki diyecek olursanız, o Allah'ın birliğinin kesinliği kadar yanlış.
Biraz sanırım birbirinizi alttan alma sorunu yaşamışsınız gibi geldi bana, tahammül de sorun var gibi.
hararetli bi tartışmanın ortasındayken nasıl olurda aklınıza sıcak gelir ki,
ben kendimden geçiyorum,
eşinizin tavırlarında bi anormallik görmedim ( eğer gerçekten şiddet uyguladıysa o ayrı ayıp tabi)
canım ben sana yalan söylüyorsun demiyorum ki,bende kendımden geçtım nefes alamadım
yaa ben delı mıyım gözüm şişene kadar ağlayayım
vurmasa nıe vurdu dıyeyım konuyu açıp dertleşmek istemiştim
onun bana tahammülü,sabrı,sevgısı,saygısı yok
çoğu zaman kendını över ben şöyleyım böyleyım die bu kadına yaptıkları ile söyledıklerı örtüşmüyor
bana daha çok tartışan 3 hanımın şakşakcısı gıbı geldı
senınle tarışması yok zararı yok sanane onların arasındakı sorundan
sevmedıklerı kadın hepsının üstünü olarak işe gırınce ,çekememişler bırbırlerını olay bundan ibaret
salak dedı benımde damarıma bastı
canım ben sana yalan söylüyorsun demiyorum ki,
kadın hassasiyeti başka oluyor o kızgınlıkla öyle hissetmiş olabilirsin diyorum.
hakketten vurmuşsa vurmuştur.
elinize mani olup itelemişse vurmamıştır diyorum.
sevmediğiniz o 3 kadın için yuvanızıhuzursuz etmeyin. gidin sarılın eşinize konuşun
Şimdi anlaşılıyor adam ortam hazırlamış siz tepk göstermişssiniz
Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı :26:
İş ortamında sonradan gelip, üst pozisyona geçen kişiler genelde zaten pek sevilmez. Çekememezlik vardır, doğrudur ama hele de süvri bir karakterse bu daha da ayyuka çıkar.
Ben zaten sadece sizde hata var dememişim, oranlamak gerekirse tabii ki eşinizde hataların en büyüğü ama sizde bana kalırsa olayların çok üstüne üstüne gitmişsinüz. Hakaret etmesi konusunda da haklısınız ama keşke o an yani hakaret ettiği an dediklerine dikkat et senin karşında karın var diyip odadan çıksaymıisınız.
Artık olan olmuş zaten, hakkınızda hayırlısı olur inşaallah.
canım ben sana yalan söylüyorsun demiyorum ki,
kadın hassasiyeti başka oluyor o kızgınlıkla öyle hissetmiş olabilirsin diyorum.
hakketten vurmuşsa vurmuştur.
elinize mani olup itelemişse vurmamıştır diyorum.
sevmediğiniz o 3 kadın için yuvanızıhuzursuz etmeyin. gidin sarılın eşinize konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?