Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

hararetli bi tartışmanın ortasındayken nasıl olurda aklınıza sıcak gelir ki,
ben kendimden geçiyorum,
eşinizin tavırlarında bi anormallik görmedim ( eğer gerçekten şiddet uyguladıysa o ayrı ayıp tabi)

Şimdi anlaşılıyor adam ortam hazırlamış siz tepk göstermişssiniz

Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı :26:

arkadaşlar eşim bu işe girince değişti

bunlar bahane bana sabrı hiçbişeyı kalmamış zaten ilgisiz biri

Öncelikle şunu söyleyeyim, eşiniz size vurmasını kesinlikle ve kesinlikle tasvip etmiyorum. O çok ayrı bir konu.

Yalnız bazen çuvaldızı kendimize batırmakta fayda var bence. Bende özel bir kurumda çalışmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, bu tarz mailleşmeler elemanlar arasında genelde olur. Çünkü hep kadro arasından mutlaka bir kişi sevilmez ve onu sevmeyen insanlar birleşip birbirleriyle bu konuda mailleşerek, çekiştirirler. Bunun arkasında kötü niyet aramak yada başka bir niyet aramak yanlış olur. Siz eşinizin üzerine çok gitmişsiniz açıkçası, müdüre mail atmak, başka bir şeyler ima etmek, damarına basmak yanlış olmuş. He onun tavrı ne peki diyecek olursanız, o Allah'ın birliğinin kesinliği kadar yanlış.

Biraz sanırım birbirinizi alttan alma sorunu yaşamışsınız gibi geldi bana, tahammül de sorun var gibi.

bende kendımden geçtım nefes alamadım

yaa ben delı mıyım gözüm şişene kadar ağlayayım
vurmasa nıe vurdu dıyeyım konuyu açıp dertleşmek istemiştim

onun bana tahammülü,sabrı,sevgısı,saygısı yok

çoğu zaman kendını över ben şöyleyım böyleyım die bu kadına yaptıkları ile söyledıklerı örtüşmüyor

bana daha çok tartışan 3 hanımın şakşakcısı gıbı geldı

senınle tarışması yok zararı yok sanane onların arasındakı sorundan

sevmedıklerı kadın hepsının üstünü olarak işe gırınce ,çekememişler bırbırlerını olay bundan ibaret

salak dedı benımde damarıma bastı

bu yaptığı ilk sayılmaz aslında
ailesi yüzünden düğünden sonra gelın arabasında vurdu yüzüme sert değildi
evlılığımızın ilk aylarında yıne hafıf

hamıle ıken boğazımı sıktı
ve bu son olay

he tmm bı yerım morarmadı kararmadı ama yaptı maalesef

keyfınız yerınde ne güzel
Allah mutluluğunuzu artırsın

bende kendımden geçtım nefes alamadım

yaa ben delı mıyım gözüm şişene kadar ağlayayım
vurmasa nıe vurdu dıyeyım konuyu açıp dertleşmek istemiştim
canım ben sana yalan söylüyorsun demiyorum ki,
kadın hassasiyeti başka oluyor o kızgınlıkla öyle hissetmiş olabilirsin diyorum.
hakketten vurmuşsa vurmuştur.
elinize mani olup itelemişse vurmamıştır diyorum.
sevmediğiniz o 3 kadın için yuvanızıhuzursuz etmeyin. gidin sarılın eşinize konuşun

İş ortamında sonradan gelip, üst pozisyona geçen kişiler genelde zaten pek sevilmez. Çekememezlik vardır, doğrudur ama hele de süvri bir karakterse bu daha da ayyuka çıkar.

Ben zaten sadece sizde hata var dememişim, oranlamak gerekirse tabii ki eşinizde hataların en büyüğü ama sizde bana kalırsa olayların çok üstüne üstüne gitmişsinüz. Hakaret etmesi konusunda da haklısınız ama keşke o an yani hakaret ettiği an dediklerine dikkat et senin karşında karın var diyip odadan çıksaymıisınız.

Artık olan olmuş zaten, hakkınızda hayırlısı olur inşaallah.

kolumu cama uzatırken önce yüzüme sonra koluma vurdu

maalesef gerçekten vurdu Allah var elini hafif tuttu

üstüne 4-5 defa pişkin pişkin daha vurmadım dedi

hemde arkadaşlığı bıle olmayan 3 kadın sadece saol ilgilendiğin için.....

eskıden olsa buna benzer çirkın sözlerınde gayet sakin ayıp edıyorsun gıbı şeyler söylerdım mesela

ama bır değil iki değil buu dediğinizi yapmaya sabrım kalmadı kı benımm :/

bu arada o kadınları tanımıyorum gerçekten bu kadınlara bı gıcıklığım yok

benım sorunum eşimle

Aralarinda bir iki,kere konusmus olmalilarki bu mailim icine esinzde girmis ki zaten biliyolar ona uyuz oldugumuda demis
Bu durunda istediginiz seyi maili esiniz nasil yazabilir soylermisin ?
Tokat konusunu geciyorum adamin ustune fazlalasiyla gitmissinix birde yarin is yerine gidicem demissiniz ki cok komik bu
Kasinmissiniz kusura bakmayin

işyerindeki bi durumdan o da rahatsız olabilir ancak 3 kadının lafında kocanın ne işi var, kadınlarda bi hoş, bende çalışıyorum benimde erkek iş arkadaşlarım var sabahları kahvaltı yaparız güleriz sohbet ederiz ama iş dışında mail atmalar çok çok çok acil olmadıkça telefonla aramalar falan bana ters yani, onlarda beni aramazlar, belki bayramda seyranda toplu mesaj olur

kadın muhabbetinde eşinin ne işi var.. benim de hiç hoşuma gitmeyen şeyler bunlar.. vıcık vıcık olmaya ne gerek var.. eşinin işine gelio anlaşılan.. durumdan rahatsız değil.. çocuğunuz var anladığım kadarı ile.. hemen bitti bu evlilik die kestirip atma cnm.. biraz burnu sürtsün.. ayrı kalın..

Kurumsal şirketlerde böyle şeyler olur. Güzeldir demiyorum ama normaldir. İnsanların yüzüne gülüp arkasından konuşulur. Bu noktada eşinin "sizin dedikodunuzun içinde olamam, lütfen beni bir daha böyle şeylere alet etmeyin." gibi bir mail atması size göre normal olabilir ama o ortama göre değil. Eşiniz adaptasyon sağlamak zorunda, yoksa ekip içinde dışlanır ve ayağı kaydırılmaya çalışılır. Camı da büyük ihtimalle sesleriniz sağa sola gitmesin diye kapatmaya çalışıyordu. Şiddet normal değil ama ben olayın bu kadar büyümesinde sizi suçlu görüyorum ne yazık ki... Kimsenin iş arkadaşlarıyla ilişkisine karışamazsınız, oradaki ortamı atmosferi siz eşinizden daha iyi tahlil edemezsiniz... Beğenmediğiniz dedikoducu insanlar bile sizden daha mantıklı ve makul duruma düşebilir eşinizin gözünde, böyle yapmanızı tavsiye etmem...

Erkeğin bir ağırlığı olması lazım. Ne o öyle dedikodu kulislerine dahil olup kadınlarla bir olup kadın gibi dedikodu yapıyor.

Erkek arasında olsa belllllllkiiii yine bi derece.

Erkeğin dedikoducusu hiç çekilmez.

Dedikodu yapan erkek arkadaşlarım vardı, genel olarak kişiliklerine şöyle bir baktığında hiçte kaliteli değildirler.

Sen biraz fazla gitmişsin eşinin üzerine ama o tavırlarıyla tetiklemiş sanırım.

Arkadaşın eşini savunanlara soruyorum; Siz eşinize herhangi bişiyden hoşlanmadığınızı sakin ve kibar bir uslup ile söylediğinizde, eşiniz size dişlerini sıkarak, sizi boğacakmış gibi hiddetli bir yüz ifadesiyle cevap verseydi ne yapardınız?

Hele bide olaya başka hatunlar müdahilse sen gör burda açılan konuları.

bence mail konusuna bu kadar takman yanlış. işyerinde olabilir böyle şeyler. şiddeti affedilemez tabi ki ama çıkış noktasında hata sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…