Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

Ne münasebet canım ? Vuramaz sana... Hiçbir sebep onu haklı göstermez.. Öfkesini kontrol edecek paşazademiz..

dedıkoducu kadınları ne marak edıyorum ne de tanımak istıyorum istıyorum ne de arkadaş olmak

maıllerde ben eşime asılıyor sulanıyor gibi şeyler düşünmedım hiç

ama eşim olacak karaktersızın bu olayın içinde olmasını sındıremıyorum

ama ben eşşeklık bende sus zaten sana saygısı söylemıver ölür müsün

gerçi iii oldu

eşyalarımı toplayıp gıdınce anlayack bıttı bende artık

şuan sesını bıle duymak ıstemıyorum onun nefretım kat kat

enazından dün bunlar olunca ağladı iyi oldu

eğer bu hıssettıklerım az da olsa değişirse yaparım dedıklerini ve yazarım buraya

ama adım gıbı emınım bu dedıklerını yaparsam hatta ılk anda tepkılerı olumlu olur

tmm olumlu olur ama ılk fırsatta saygıyı bırakıyor işte asıl sorun bu

hep bu şekılde başa dönüyoruz

yardım etmeye çalışıyorsun teşekkür ederım

öyle bı durumda mutlaka yazarım ama

sanırım şu hıssettıklerım hıç geçmeyecek

maıllerın canı cehenneme ,geçtım onu

bu kadar basıt bır konuda olayın bu duruma gelmesı

tepkısı tavırları söyledıklerı en kötüsü

agladı mı eşin, bak valla seviyo bu adam seni.
ama kabul et çok sinirliyken öyle davranmış.
ve öfkesini kontrol etmeyi öğrenebilir.
bak ilk adımı kadın atarsa erkek minnettarlık hissediyor.
odun olsa ağlamzdı sanırım.
hadi bak güzel düşün, sen boşanınca boşan diyenler yanında mı olacak sanıyosun bu adamla hiç mi güzel günlerin olmadı :)

Senı dıger konulardan hatırladım ...

Esını cok kıskanıyorsun ve de artık dogal olarak bıktı senden ...

Cok bunaldı , kendınden soguttun ...

Hem sen bırkac ay once bosanıyordun ne olduu :26:

bende soğudum duruma zamanında mudahale edıp kesıp atılmadı

böyle tekrarı oluyor maalesef

kımseye söylemeden sessızce halledıcem bu sefer üzmeden yormadan anlaşarak

aracı ıstemıyorum düzeltmeye, hele ısrar aile mahkemesı hiç gerek yok bu olanlardan sonra

bunu yapmazsam daha çok konu açarım ben

çok kıskanıyorum öyle mı yapıyorum gerçekten
aslına bakarsan kım ne yapsın onu

saygı da yok

ara ara elıne koluna sahıp olmayan bı adam

ne yapayım böyle kocayı

Yanı buraya yazdıgın kadarıyla tanıyoruz sızı ...

Ne yasadınız ve yasıyorsunuz bunların dısında bılemem ama bugune kadar actıgın

konuların bır cogu , senın herseyı problem halıne getırmenden dolayı ...

Hakkınızda hayırlısı ne ıse oyle olsun ...

:) oldu güzel günler elbette ama ağlaması saygısız olduğu vurduğu gerçeğini değiştirmıyor

bılmıyorum şimdi söylesem aileme araya gırıp,düzeltmek için çaba sarfedecekler

ben ıstemıyorum dicem

beyefendı halledılmeyeck sorun yok dıyecek işin kötüsü; o iyi ben kötü oluyorum

kımseye söylemeden sessızce ayrılmanın planını yaptım aslında kafamda

çünkü süreklı aynı şeylerın tekrarı oluyor

1 senedır çığırından çıktık resmen

evt öncekı konuları daha sonra okudum

ne saçma sapan şeyleri bıle yazmışım oraya hangı kafayla bılmıom

sanırım yazmakta ,ifade etmekte başarılı değilim

düzenlenıyor sanırım ama ilgilenmedım bununla

amin

madem boşanmanın planını yaptın gel sen şu dediğimi bi yap ne dersin :)
3 gün bi dene :) lütfennn

Arkadasim;
Ben anlattiginiz olayda gördüklerimi yazdim acik ve net.
Dilerseniz okur ders cikarissiniz, dilerseniz karsi savunmaya gecer hata yapmaya devam edersiniz.
Karar size kalmis artik.

Keske bastan isleri bu konuma getirmeseydiniz..esine mail atan hanimlari mudurune sikayet etmekle tehdit edince cok uzamis konu..neyse,keske desydiniz ki bunlar nasil kadinlar boyle,,sana bu maili sanki hanim arkadaslariyla dedikodu yapiyor gibi atmislar,bune cesaret evli barkli adamsin..hic hosuma gitmedi bu samimiyet falan deseydiniz..neyse olan olmus..ilk kez oldu herhalde siddet..devami gelirse ayrilmayi dusunursun elbet,ama bu kadarcik seyden de bosanilmaz...

en baştan yüz göz olmaktan oluyor bunlar bence. sonra da olay şiddete kadar geldiğinde de bu nasıl olur diyoruz... bunu böylece diyorum çünkü örneğini çok gördüm ve ben de kendi evliliğimde o örnekleri baz alarak bu hataları yapmamaya çalıştım. en başta kesin tavrınızı koymamışsınız ve çok yüz göz olmuşsunuz. sonuç olarak ne saygı ne korku kalmış... önce kendinizdeki hataları düzeltmelisiniz siz düzeldikten sonra o da düzelirse ne ala ama düzelmezse zaten bu iş kendiliğinden biter. ama malesef siz kendinizde hata görmediğiniz için bu böylece sürüp gidecek gibi görünüyor. bu evlilik bitse bile daha sonra başka birisiyle evlenseniz dahi bu düşünce yapısıyla aynı sonuç alınır gibime geliyor. yuvayı dişi kuş yapar diye bir söz vardır. bu sözü malesef yanlış anlıyoruz. herşeyi sineye çekmek ya da her sorumluluğu üstlenmek sanıyoruz ama değil. kadın erkeğini tanımalı ve ona göre davranmalı. kocasının yumuşak tarafı neresi, nasıl davranılırsa yola getirilir? bunları bilip ona göre davranan kadın yuvasını yapar bence. hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

bizim departmanda 3 kadın 2 erkek watsup tan grup kurduk. iş içerisnde yada iş haricinde ordan sürekli hep birlikte konuşuruz. yeri geldiği zaman başkaları hakkında dedikoduda yaparız. bu her iş yerinde olur.
çocukça mailler bunlar demişsin ama sen çocukça davranmışsın.
asılma yok taciz edici laflar yok iş yerinde olan bir olayı sadece konuşmuşlar ne var bunda.
sen çalışıyomusun bilmiorum ama bu eşine has bişey değil. bide istediğin gibi davranmassa tehtit etmişsin eşini kim olsa dişlerini sıkar deliye döner.
seni iteklemesi yada vurması her neyse bu tabiki hata ama sende çok sınırını zorlamışsın.
bence ortada abartılacak biişey yok. unutmaya çalışın eşinizle aranızı düzeltin

bence hatalısınız...baştan eşinin maillerini okumak onu kontrol etmeye çalışmaktan başka bşy değil... sizi duyan da aşk mailleri yakaladığınızı filan sanır... üstelik sadece eşinize değil aynı msjı başka bayanlara da göndermiş niye diğer erkeklere değil eşime diyosunuz ya aynı masada çalışıyolarmış demek ki işyerinde grup arkadaşları olarak daha samimiler... herkes işle ilgili kiminle daha çok muhattap oluyor birlikte çalıyorsa onunla samimi olur erkek bayan fark etmez gereksiz kıskançlık yapmışsınız...
senin yerine ben cevap veririm ne demek bunu yapmazdım diyosunuz ama sonuçta eşinize yapacağınızı söylemişsiniz tabi ki kim olsa sinirlenir...
başka neler var bilemem bilemem ama bu yüzden boşanmak çok saçma yuva kolay mı kuruluyo???

eşinle aranızda geçen diğer konuları ve diyalogları bilmiyorum sadece buna istinaden bence sen şu konumda haksızsın. şöyle ki; çalışıyor musun? çalışıyorsan bilirsin ki bazen iş yerlerinde kadınla erkek daha iyi anlaşabilir. ben erkeklerin daha çok çalıştığı bir yerdeyim ve bayan arkadaşım kadar samimi bir erkek arkadaşım var. ve bizim de aramızda hoşlanmadığımız insanlar hakkında bu tür konuşmalar geçiyor ve herkes için de bu şekildedir.
ortada aldatma meyilli bir mail yok neden bu kadar abarttın ki olayı? bırak ne konuşurlarsa konuşsunlar kadın hakkında..diğer dediklerin falan bence hiç güzel olmamış.

cnm ben evli bir bayan olarak iş yerimdeki evli ve bekar erkeklerle (bayan yok) gayet samimiyiz. Her şeyimizi konuşuruz, dertleşiriz.Patronun dedikodusunu yaparız. Bazen ileri derecede espriler yaparız birbirimize. Ama ben onları onlarda beni kardeş gibi görür. Borç alıp veririz. Hatta ben uykum olunca bi odaya geçer uyurum. kapıyı çalmadan girmezler.Eğer mail adreslerimiz olsaydı bürodaki olaylar hakkında konuşacağımıza %100 eminim.

Bu yüzdenki sen biraz abartmışsın bana göre. eşini kışkırtmışsın . sonuç şiddet. eşininde şiddet eğilimi varmış malum. çok üzüldüm keşke uzatmasaydın. iş hayatı böyle. ben eşime anlatıyom. bugün x le şöyle güldük şöyle eğlendik diye. bişi demiyo düşün artık. bayan olduğum halde. çünkü bana güveniyo.

durumun çok zor. dayakta aldatma gibidir. bir başladımı arkası gelir. her olayda şiddet uygular. Allah yar ve yardımcın olsun

Arkadaşlar
zaman ayırıp yorum yazdınız konuyu tekrar yorumları

baştan sona okuyacağım

yapmaya çalıştığım şey,; burda kendımı savunmak, ben haklıyım ,doğrusu benım değildi

kadın ve erkek bu dedıkodu yada ınsanlarla dalga geçmek bana hala doğru gelmıyor

bağırmadın çağırmadım ama sonuç ne oldu

bu dedıkodu sorun değil bence aramızdakı.ilk başta söylediği 'haklılar evet cok komık bu maıl' gibi cümleler yerıne, sonradan söylediği

'bır daha bu şekılde maıl alırsam içinde bulunmak istemıyorum der cvp verırım 'demesı de ilginç

o aptal maıllerın ona komık gelmesı,eşiimin nasıl bırı olduğuna daır bir işaret

zaten tek sorun maıl değıl benım için burda salak dıye cvp hakaret ve sınırle tepkı almasaydım bende cümlelerı söylemezdım

evliliğimiz sağlam temeller üzerine kurulu değilmiş olay bu

düğün gecesi de vurmuştu

ogün aklıma ılk gelen ,gelın arabasını kullanan kuzenıne 'benı eve bırak' demedığım ben suçluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…