yalovada görev yaparken odada 5 bayan bir erkek çalışıyorduk. aramızda çalışan adama bu kadar kadınla birlikte çalışmanın eşini rahatsız edip etmediğini sorduk tabi ki de hayır cevabını aldık.
her akşam iş çıkışı adamın eşi işten çıkar odaya gelir bizimle muhabbet eder otururdu bu sayede bizleri de tanımıştı zaman dolduğunda arabalarına atlar evlerine giderlerdi.
yalnız burada ki ince detay şu aramızdan kimse odadaki adamın mail adresine dedikodu konusu yazmadı aşırı bir samimiyete girmedi iş arkadaşı olarak aradaki o saygı korundu ama eşi bizim arkadaşımız gibi oldu.
tabi ki bunda bizim kadar odadaki adamında eşinin katkısı çok büyüktü eşimi bir ordu kadının arasına atarım havasındaydı
gerçekten o kadını şimdi tebrik ediyorum...ben olsam o kadar rahat olabilir miydim olabilirdim oda arkadaşlarını tanıdıktan sonra ewett.
ama unutulmaması gereken bir şey varsa eşler arasındaki saygıyı oluşturan en büyük etmen ilk olarak ağzımızdan çıkan kelimedir.
güzel söz yılanı deliğinden çıkarır derler.tabikide kadına kalkan eller kırılsın diyorum.
yalnız öfkeyle kalkan zararla oturur bence eşinin oda arkadaşlarını tanımaya çalış bir gün git ve kahve iç sohbet et derim.
anladım canım, düne göre biraz daha sakinsin sanırım :)
dediğin doğru işinden olmasın kimse.
evlendiğinden beri ara ara darp etmiş eşin, eşinizi ikna edebilirsiniz evlilik terapisi için :)
gerçekten çok faydasını görürsünüz.
şuan eşimi boğasım var, çok sinirliyim ona karşı.
gittim çok güzel bi sahur hazırladım. konuyla ilğili sorular sordu yarın konuşalım mı dedim tamam dedi :)
yani anlık sinir yapsaydım şimdi daha huzursuz olurdum sanırım.
canım gel bak bişi deneyelim.
tabi sen istersen, biraz bilimselliği de var bu olayın.
eşine git ilk sen konuş. zorla da olsa elini tut.
ona kadınlarla konuşmasının değil bu tür konuşmasının moralini bozduğunu söyle:)
güzel de bi sahur yapın :) sadece 3 gün boyunca eşine çok çok çok güzel davranıp verdiği tepkileri yazar mısın?
sen eşime karşı bişi hissetmiyorum desen de seviyosun bence, gerçekten öyle yoğun bi hiz var içinde.
ne dersin? yaparsın, hem bizim içinde güzel bi örnek olursun :)
Canım anladımki hala kötüsün bir bakayım dedim ne durumdasın.İnsanlar hala maile takmış burda konu şiddet anlamıyorum inan bazı kişileri ayrıca camı açmanda ii olmuş hadi kavga büyüse ve sana çok kötü zarar vermeye kalksa en azından insanlar duyar sesini ama gerçi biz eşimle birbirimizi yedik biride çıkıp noluyor bu kadın niye çığlık atıyor demedi...<insanlık ölüyor duygularımız gibi ..
agladı mı eşin, bak valla seviyo bu adam seni.şuan sesını bıle duymak ıstemıyorum onun nefretım kat kat
enazından dün bunlar olunca ağladı iyi oldu
eğer bu hıssettıklerım az da olsa değişirse yaparım dedıklerini ve yazarım buraya
ama adım gıbı emınım bu dedıklerını yaparsam hatta ılk anda tepkılerı olumlu olur
tmm olumlu olur ama ılk fırsatta saygıyı bırakıyor işte asıl sorun bu
hep bu şekılde başa dönüyoruz
yardım etmeye çalışıyorsun teşekkür ederım
öyle bı durumda mutlaka yazarım ama
sanırım şu hıssettıklerım hıç geçmeyecek
Senı dıger konulardan hatırladım ...
Esını cok kıskanıyorsun ve de artık dogal olarak bıktı senden ...
Cok bunaldı , kendınden soguttun ...
Hem sen bırkac ay once bosanıyordun ne olduu :26:
Ne münasebet canım ? Vuramaz sana... Hiçbir sebep onu haklı göstermez.. Öfkesini kontrol edecek paşazademiz..
bende soğudum duruma zamanında mudahale edıp kesıp atılmadı
böyle tekrarı oluyor maalesef
kımseye söylemeden sessızce halledıcem bu sefer üzmeden yormadan anlaşarak
aracı ıstemıyorum düzeltmeye, hele ısrar aile mahkemesı hiç gerek yok bu olanlardan sonra
bunu yapmazsam daha çok konu açarım ben
çok kıskanıyorum öyle mı yapıyorum gerçekten
aslına bakarsan kım ne yapsın onu
saygı da yok
ara ara elıne koluna sahıp olmayan bı adam
ne yapayım böyle kocayı
agladı mı eşin, bak valla seviyo bu adam seni.
ama kabul et çok sinirliyken öyle davranmış.
ve öfkesini kontrol etmeyi öğrenebilir.
bak ilk adımı kadın atarsa erkek minnettarlık hissediyor.
odun olsa ağlamzdı sanırım.
hadi bak güzel düşün, sen boşanınca boşan diyenler yanında mı olacak sanıyosun bu adamla hiç mi güzel günlerin olmadı :)
Yanı buraya yazdıgın kadarıyla tanıyoruz sızı ...
Ne yasadınız ve yasıyorsunuz bunların dısında bılemem ama bugune kadar actıgın
konuların bır cogu , senın herseyı problem halıne getırmenden dolayı ...
Hakkınızda hayırlısı ne ıse oyle olsun ...
madem boşanmanın planını yaptın gel sen şu dediğimi bi yap ne dersin :):) oldu güzel günler elbette ama ağlaması saygısız olduğu vurduğu gerçeğini değiştirmıyor
bılmıyorum şimdi söylesem aileme araya gırıp,düzeltmek için çaba sarfedecekler
ben ıstemıyorum dicem
beyefendı halledılmeyeck sorun yok dıyecek işin kötüsü; o iyi ben kötü oluyorum
kımseye söylemeden sessızce ayrılmanın planını yaptım aslında kafamda
çünkü süreklı aynı şeylerın tekrarı oluyor
1 senedır çığırından çıktık resmen
evt o salak deyınce alttan alamadım
bu tür sözü ilk defa etmedı bana vurmak değil mi?
ne peki?
kıskançlık mı ben gözümden çıkardım ramazan gününde mılletın dedıkodusunu yapacak kadar karaktersız bır adammış
asıl önemlı olan burası ve bunu savunması ve bunu komik bulması
bana yaptıkları ve söyledıklerı harıç
Benim annem özel bir kurumda önemli bir mevkide senelerdir görev yapıyor. Onların bile zaman zaman bizim çok saçma bulacağımız, böyle bol smiley'li , havaii fişekli filan kurum içi yazışmaları oluyor. Senin eşin çalışan bir insan, ve çalışma ortamında zaman zaman iş ahlakına yüzde yüz uyduramadığımız ortamların içerisinde kendisini mecburiyetten de olsa bulabilir. Belki iş arkadaşlarıyla kurumsal ilişkiden öte gerçek bir arkadaşlık da kurabilir. Bunlarla ilgili sıkıntıların varsa bunları eşini karşına alıp aklı başında bir insan evladı gibi konuşabilirsin. Ama eşini yok efendim müdürüne mail atacağım, yok şirkete gelip o diğer kadınlara hesap soracağım ve benzeri ilkel davranış modelleri sergileyeceğini söyleyerek tehdit edemezsin. Eşinin senden tamamen tiksinmesini, senden soğumasını istiyorsan doğru yoldasın. Ki zaten eşin de ilişkinize son noktayı sana fizikî şiddet uygulayarak koymuş. Sen sözlü şiddet ve kışkırtma, o fiziksel şiddet kullanmış, mutlu mesut bitirmişsiniz arada ne varsa. Tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?