çok üzüldüm gerçekten kimse böyle olsun istemez tabiki demadem boşanmak gibi bir niyetiniz yok o zaman dediğim gibi evliliğinizi kurtarma çabalarına girin , rahat olmaya çalışısın umursamayın üstüne düşmeyin zor da olsa tutun kendinizi
Bakalım neler olacak
yazmayın o zaman lütfen
uzmana benden önce evlı olduğum adamın ıhtıyacı var öfke için
bu sadece bır örnek
gerı kalanını bımıyorsunuz
nasıl biri olduğunu,evliliğimizn nasıl olduğunu,evın içinde nasıl olduğunu
ndn çoğunluğun odak noktası aynı
bana vurdu ilk değil sebep ne olursa bunu yapamaz bana
zaten bana vurması önemlı değil sanırım
dedıkoduyu geçtım bana salak vs tarzı konuşmasını geçtim
benı kışkırtmak için söylediği sözleri,
boğacak gıbı bakışlarını geçtım BANA VURDU
elıne sağlık dıyecek herkes nerdeyse
yazmayın o zaman lütfen
uzmana benden önce evlı olduğum adamın ıhtıyacı var öfke için
bu sadece bır örnek
gerı kalanını bımıyorsunuz
nasıl biri olduğunu,evliliğimizn nasıl olduğunu,evın içinde nasıl olduğunu
ndn çoğunluğun odak noktası aynı
bana vurdu ilk değil sebep ne olursa bunu yapamaz bana
zaten bana vurması önemlı değil sanırım
dedıkoduyu geçtım bana salak vs tarzı konuşmasını geçtim
benı kışkırtmak için söylediği sözleri,
boğacak gıbı bakışlarını geçtım BANA VURDU
elıne sağlık dıyecek herkes nerdeyse
ondan artık nefret edıyorum ağlamaktan gözlerim şişti kimseye anlatmadım ama ortalığı ayağa kaldıracağım.
Hemen konuya geçmek istıyorum.eşim iş değiştirdi temız işyeri farklı kurumsal maaşı da yüksek.
Eski işyerınde çalışırken etrafında çalışan kadın hiç yoktu bu arada 3 kadınla aynı masada oturuyor
Öncekı konumdan bılenler bilir.ve eşim özellıkle iş değişimden sonra bana karşı da fazlasıyla değişti.
Neyse bu kadınlardan biri işe yeni girmiş,konuşma şeklı kaba,bağırarak konuşan,elındekı bardak tlfon ne varsa masaya çarpan vs. böyle şikayetler edıyordu bana
herkesin sıkıntısı varmış bu kadınla ve diğer 3 bayan farklı zamanlarda tartışmış yeni işe giren hanımla
Dün tesadüfen bır maıl gördüm x hanım yenı işe giren hanımla ilgili dalga geçerek maıl atmış ,
2 bayana ve eşime.
Ben onların tartışmasından sanane ,niçin bu maılı onca erkek içinden sadece sana göndermiş.bu yapılan hiç hoş değil
Eşim;bende rahatsız oluyorum , o yüzden olamaz mıdedi yüzünü gözlerını görsenız boğacak benı nerdeyse
Ben; Maılıne cvp verır mısn? Bu tarz hıç hoş değil,bu konuların içinde olmak istemedığını falan yazabılırsın
Yada toplanıp, bu hanımla rahatsızlıklarınızı dile getırebılır veya müdürnüzle konuşabılırsınız ne gerek var bu çocukça maıllere dedım
Bu söyledıklerımde çok mu yanlışım ben.
Eşim;Gönderemem yazamam hıçbişey deyınce
Ben;bende senın adına ben yazarım o zaman dedım
Eşim;salak mısın sen nelerle uğraşıyorsun? dişlerini sıkarak söyleyince iyice sinirlendim bu kaçıncı benımle bu şekılde konuşuyor.
Ben;farklı bır maıl alıp müdürünüze gönderceğim, o maılı yada yarın işyerine gidip soracağım bu hanımlara ,senınle ndn dedıkodu yapıyorlar gibi bişeyler söyledım
Yapacağım değıl tabıkı,sinirle söyledım bunları
Eşim;böyle bırşey yaparsan s ..git, boşanırım senden
Ben;ayyy çok korktum falan derken sesler yükseldı
Camı kapatmaya çalıştı ben açmaya çalışırken yüzüme ve koluma vurdu 
Ben;Mılletın kadınları için bı bana vurmadığın kaldı deyınce
Daha vurmadım bıle oldu cvbı
Daha önce eşimin ailesi benı ıstemıyor dıye görüşmedığını yazmıştım.
Zaten canım ve içim acırken,
ahhhh zamanında ..(sustu).demekkı gördükleri bir şey varmış dedı
Beynimden vurulmuşa döndüm,elıme ne geçtıyse yere çarptım
Yattı bırkaç saat uyandı
Nedır pişmanlığın,zorla mı evlısın benımle .sen bana vuramazsın,vurmaya yeltenemezsın,sen kendını ne sanıyorsun dedim doğru dürüst cvp vermeden
Evle ilgili aptalca sorular sordu sanıyor ki,bırkaç günlük küslükten sonra barışacağız
Not:herhangı bır yerımde ufacık zedelenme olsaydı polis çağıracaktım
Sonuç:Bitti bu evlilik
konuyu saptırıyorsunuz, acitasyon yapmayın.. burada kimse eşinizin eline sağlık demedi.. 16 sayfadır dedikodusu yapılan kadın için neredeyse ağlayacaksınız.. eşinizin öfke sorunu olduğunu da 15 sayfa boyunca en az 3 kere yazıldı.. ama sizin de çok ciddi bir sorununuz var, size bir sürü tavsiyede bulundum hala hemcinsim de hemcinsim diyorsunuz.. bakın daha bir sürü probleminiz var ama kabul edin sizin de var.. boşanmayacağınız da gün gibi ortada, çünkü bu kadar çok boşanacağım diyenler yapamıyor onu. siz, size vurduğu için mi kızgınsınız? dedikodu yaptığı için mi? şakşakçı olduğu için mi? konunun başından beri her yazdığım mesaja "ama dedikodu yapıyor" dediğiniz için ona endexli yorum yaptık burada ben ve bir kaç kişi.. bu size vurmasını haklı çıkartmayacağını da söyledik zaten.. açıkçası ben nasıl bir destek beklediğinizi anlayamadım hala!!
Konuyu açarken ilk yazdığınız yazıyı okuduğumda yazdıklarınızdan sanki aranızda karşılıklı bir arbede oluşmuş düşüncesine girmiştim. Ancak ilk kez dayak yemediğinizi söylüyorsunuz. Yani durum benim düşündüğümden farklıymış. Daha önce size şiddet uyguladığınızda ne yaptınız nasıl tepki verdiniz? Ve eşinizin sonrasında tavrı ne oldu ?
konuyu saptırıyorsunuz, acitasyon yapmayın.. burada kimse eşinizin eline sağlık demedi.. 16 sayfadır dedikodusu yapılan kadın için neredeyse ağlayacaksınız.. eşinizin öfke sorunu olduğunu da 15 sayfa boyunca en az 3 kere yazıldı.. ama sizin de çok ciddi bir sorununuz var, size bir sürü tavsiyede bulundum hala hemcinsim de hemcinsim diyorsunuz.. bakın daha bir sürü probleminiz var ama kabul edin sizin de var.. boşanmayacağınız da gün gibi ortada, çünkü bu kadar çok boşanacağım diyenler yapamıyor onu. siz, size vurduğu için mi kızgınsınız? dedikodu yaptığı için mi? şakşakçı olduğu için mi? konunun başından beri her yazdığım mesaja "ama dedikodu yapıyor" dediğiniz için ona endexli yorum yaptık burada ben ve bir kaç kişi.. bu size vurmasını haklı çıkartmayacağını da söyledik zaten.. açıkçası ben nasıl bir destek beklediğinizi anlayamadım hala!!
kocan sana sürekli şiddet uyguluyorsa genel olarak anlaşamiyorsaniz sanirim evliliği bitirmek en mantiklisi hakkinda hayirlisi olsun canim
çok mu yanlışım ben demişsiniz evet yanlışsınız, aynı masada oturuyorlar ve kendisi de rahatsız kadından, diğer bayan mail yollamış eşiniz onlara değil onlar eşinize yollamış bunda eşinizin suçu nedir? herkesin dediği gibi kurumsal şirketlerde bu tür şeyler olabiliyor , ,siz maile cevap verirmisin, demeseniz adam hiçbirşey yazmayarak gereken cevabı vermiş olacaktı sanırım,işe yeni başlamış birinin benle muhattap olmayın ay ne ayıp dedikodu yapıyonuz falan demesi dikkatleri üstüne çeker çıkıntı gibi görünür ve dışlanır, eğer fikirlere katılmıyorsa susarak cevabını verir zaten, ve gönderemem yazamam demiş gördüğümüz gibi, bende senin adına yazarım o zaman dedim! bu size mantıklı mı geliyor ?eğer ne var ki yazılır normal diyorsanız zaten konu kapanmıştır. neden inatla eşinizin yenii iş yerinde insanların gözündeki konumunu ve değerini düşürmeye çalışıyorsunuz anlayamadım ,anne gibi! anneler de yapar ya bazen istediği tepkiyi evlat vermeyince iyi ben konuşurum derler.. bizde kızarız.. o sinirle salakmısın demiş,siz onun yerine mail atsaydınız o salak mı nedir denen insan durumuna düşecekti,müdüre mail atacağım kadına gidip neden senin dedikodunu yapıyolar diyeceğim( yapacağınızdan değil ama sinirle söylediniz) o da sinirli ve o sinirle öyle birşey yaparsan.. dedi. o haksız sinirlense bile s..git boşanırım senden diyemez o eş o erkek,ama siz sinirleninc yapmayacağınız birşey için tehtit savurabilirsiniz bu normal bu iyi öyle mi? ayy çok korktumm derken sesler yükseldi ,siz alaya alırken sesler yükseldi adamda camı kapadı ki ses komşuya gitmesin ,olay büyümesin ,sizde açmaya çalıştınız ( hava sıcaktı , o an ağlıyodum boğulmuş gibiydim sonraki cevaplarınızda yazıyor)şu yazdığınızdan - ne kapıyorsun duyan duysun ben haklıyım tavrı çıkıyor,
gelelim vurma işine camı açmaya o da kapamaya çalışırken itiş kakış olmuş ben şu yazdığınızdan bunu anladım eğer itiş kakış sırasında olan şeylerin ötesinde birşeyse yanlış yapmış hata yapmış ayıp etmiş,milletin kadınları için bana vurmadığın kaldı dedim diyorsunuz '' müdüre mail atıcam , iş yerine gelcem dedikodunuzu yapıyolar diycem, ay çok korktum''adam size milletin kadınları için değil bu tavrınızdan ötürü kızmış,( yazdığınızdan bu anlaşılıyor) en ufak zedelenme olsaydı polisi arardım demişsiniz keşke arasaydınız illa gözle görülmesi gerekmez itiş kakışın ötesinde bir tahrip varsa bu doktor kontrolünde çıkar .. ve sonuç bitti bu evlilik demişsiniz geçmiş olsun
illa o maıle cvp vermek zoruna değıldı
bunun yolu bu değil çözümü yok mu başka bu tarz hıç hoş değil gıbı şeylerde söyledım
toplanırsınız hepımız müdüre şikayet edesınız yada bu hanıma rahatsızlığınızı dıle getırırsınız
eşimin bu durumda olması benı rahatsız etti
çocuk gıbı maılleşmek çözüm mü?
bunun neyı yanlış uyarmayayım mı?
asıl sorun tum ıyı nıyetımle söylerken bırden sinirle boğacak gıbı bakması
sinirle
konuşma şeklı ---- de benı teıkledı
ve maalesef. bu sefer ben konuştum hakkettım dıyelım
pekı öncekıler ağzından çıkana dıkkat etmemesı,hakaret tarzında konuşması ,alaycı konuşması bunun gıbı bırçok sorun yazamıyorum bıle şuan
gözlerımı açık tutamıyorum gıdıp yatayım dıyorum ama konuşmaya ıhtıyacım var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?