Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

hayır cnm nıyetım boşanmak

her konu da yalnızım zaten evlı olsak ne olur

ne ılgı ne sevgı ne saygı

yüke gerek yok

konuyu saptırıyorsunuz, acitasyon yapmayın.. burada kimse eşinizin eline sağlık demedi.. 16 sayfadır dedikodusu yapılan kadın için neredeyse ağlayacaksınız.. eşinizin öfke sorunu olduğunu da 15 sayfa boyunca en az 3 kere yazıldı.. ama sizin de çok ciddi bir sorununuz var, size bir sürü tavsiyede bulundum hala hemcinsim de hemcinsim diyorsunuz.. bakın daha bir sürü probleminiz var ama kabul edin sizin de var.. boşanmayacağınız da gün gibi ortada, çünkü bu kadar çok boşanacağım diyenler yapamıyor onu. siz, size vurduğu için mi kızgınsınız? dedikodu yaptığı için mi? şakşakçı olduğu için mi? konunun başından beri her yazdığım mesaja "ama dedikodu yapıyor" dediğiniz için ona endexli yorum yaptık burada ben ve bir kaç kişi.. bu size vurmasını haklı çıkartmayacağını da söyledik zaten.. açıkçası ben nasıl bir destek beklediğinizi anlayamadım hala!!

Konuyu açarken ilk yazdığınız yazıyı okuduğumda yazdıklarınızdan sanki aranızda karşılıklı bir arbede oluşmuş düşüncesine girmiştim. Ancak ilk kez dayak yemediğinizi söylüyorsunuz. Yani durum benim düşündüğümden farklıymış. Daha önce size şiddet uyguladığınızda ne yaptınız nasıl tepki verdiniz? Ve eşinizin sonrasında tavrı ne oldu ?

kocan sana sürekli şiddet uyguluyorsa genel olarak anlaşamiyorsaniz sanirim evliliği bitirmek en mantiklisi hakkinda hayirlisi olsun canim

çok mu yanlışım ben demişsiniz evet yanlışsınız, aynı masada oturuyorlar ve kendisi de rahatsız kadından, diğer bayan mail yollamış eşiniz onlara değil onlar eşinize yollamış bunda eşinizin suçu nedir? herkesin dediği gibi kurumsal şirketlerde bu tür şeyler olabiliyor , ,siz maile cevap verirmisin, demeseniz adam hiçbirşey yazmayarak gereken cevabı vermiş olacaktı sanırım,işe yeni başlamış birinin benle muhattap olmayın ay ne ayıp dedikodu yapıyonuz falan demesi dikkatleri üstüne çeker çıkıntı gibi görünür ve dışlanır, eğer fikirlere katılmıyorsa susarak cevabını verir zaten, ve gönderemem yazamam demiş gördüğümüz gibi, bende senin adına yazarım o zaman dedim! bu size mantıklı mı geliyor ?eğer ne var ki yazılır normal diyorsanız zaten konu kapanmıştır. neden inatla eşinizin yenii iş yerinde insanların gözündeki konumunu ve değerini düşürmeye çalışıyorsunuz anlayamadım ,anne gibi! anneler de yapar ya bazen istediği tepkiyi evlat vermeyince iyi ben konuşurum derler.. bizde kızarız.. o sinirle salakmısın demiş,siz onun yerine mail atsaydınız o salak mı nedir denen insan durumuna düşecekti,müdüre mail atacağım kadına gidip neden senin dedikodunu yapıyolar diyeceğim( yapacağınızdan değil ama sinirle söylediniz) o da sinirli ve o sinirle öyle birşey yaparsan.. dedi. o haksız sinirlense bile s..git boşanırım senden diyemez o eş o erkek,ama siz sinirleninc yapmayacağınız birşey için tehtit savurabilirsiniz bu normal bu iyi öyle mi? ayy çok korktumm derken sesler yükseldi ,siz alaya alırken sesler yükseldi adamda camı kapadı ki ses komşuya gitmesin ,olay büyümesin ,sizde açmaya çalıştınız ( hava sıcaktı , o an ağlıyodum boğulmuş gibiydim sonraki cevaplarınızda yazıyor)şu yazdığınızdan - ne kapıyorsun duyan duysun ben haklıyım tavrı çıkıyor,
gelelim vurma işine camı açmaya o da kapamaya çalışırken itiş kakış olmuş ben şu yazdığınızdan bunu anladım eğer itiş kakış sırasında olan şeylerin ötesinde birşeyse yanlış yapmış hata yapmış ayıp etmiş,milletin kadınları için bana vurmadığın kaldı dedim diyorsunuz '' müdüre mail atıcam , iş yerine gelcem dedikodunuzu yapıyolar diycem, ay çok korktum''adam size milletin kadınları için değil bu tavrınızdan ötürü kızmış,( yazdığınızdan bu anlaşılıyor) en ufak zedelenme olsaydı polisi arardım demişsiniz keşke arasaydınız illa gözle görülmesi gerekmez itiş kakışın ötesinde bir tahrip varsa bu doktor kontrolünde çıkar .. ve sonuç bitti bu evlilik demişsiniz geçmiş olsun

ne olursa olsun EVLİ bir adam iş yerindeki arkadaşlarıyla, özellikle kadın iş arkadaşlarıyla mesafeyi korumak zorundadır. "kadın" iş arkadaşları evli olan bu adama samimiyet ve laubali bir anlam çıkan dedikodu mesajını atıyorsa arada bir mesafe sorunu var demektir. eğer bu ilk adımsa, yani kadın tarafından ilk kez böyle bir tavır sergileniyorsa ve adamın kafası çalışıyor, mesafeyi koruması gerektiği kafasına dank ediyorsa karısına bunu açıklamalıydı. eğer mesaj atmasından memnunsa ve engellemek istemiyorsa tam da konu sahibinin kocası gibi davranır zaten. konu sahibi bu mesajdan rahatsız olmakta haklı. tersi yerine koyalım. konu sahibine erkek iş arkadaşından 3. bir erkek hakkında dedikodu mesajı geliyor? kadını sen nasıl bi erkekle maille dedikodu yapıyorsun diye taşlarsınız. şimdi konu sahibi neden haksız.

sonuç olarak eşi her halükarda gelen maillerden memnun, egosu yükselmiş, kaba, saygısız. çünkü karısının bir kadından gelen maillerden rahatsız olmasına saygı duymuyor. o yok gibi davranıyor. sevilmeyen diğer iş arkadaşı sadece bir bahane. muhabbete de bir güzel kılıf uydurulmuş. saçmasapan bir durum var ve siz hala konu sahibinin üstüne gidiyorsunuz. bu konuya duyarsız kalsa kimbilir daha ne maillerle karşılaşacaktı. çünkü mesafe yok.

Siz belli ki eşinizi bu iş arkadaşlarıyla olan samimiyetinden dolayı kıskanıyorsunuz. Bunu gösterme biçiminiz yanlış.
Bu şekilde yaparak sadece onu tahrik edip üzerinize saldırtmışsınız.
Eşiniz ile yüz göz olmuşsunuz.
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler, sakin kafayla düşünmek için birbirinizden ayrı kalmayı deneyin...

hanımefendı neyı saptırıyorum ben.acitasyona ihtıyacım yok olan bu

evt kımse elıne sağlık demedı nerdeyse bu durumun suçlusu ben oldum

evt öfke sorunu da yazıldı,yazılmadı demedım kı ben
evt evlılığımde bırçok sorun var
lütfen nerden bılebılırsınız boşanmaycağımı neler yaşadığımı neler hıssettığımı evlılığım yaşadıklarım buraya yazdıklarımdan ıbaret değil sadece
vurmasını haklı çıkartıyorsunuz demedım demek ıstemedım

ama öncekı sayfalarda hanımefendının yorumu görmüşsünüzdür

boşan kocan kurtulsun gıbı....

destek ıstıyorum demedım

ndn soruyorsun ndn karışıyorsun ofis durumlarına dıyen oldu

ben en çok bana vurmasına kızıyorum şuan

sonra dedıkodu yapması ve şakşakcı olması
üstüme daha fazla gelecek mısnız ???

ilk aylarda olanda 20 gun ayrı kaldık

daha sonra evde bılmem kaç gun konuşulmadı yok gıbı davranıldı

değişen bir şey aslında

böyle gelmış böyle devam edecekmış ben anlamamışım

bu arada daha sonra sakin kafa ıle tekrar okurum tavsiyelere dıkkat ederım

şuan aklımda bu küçücük mevzu için olayın buraya gelmesı

bu kadar hırsı,öfkesi şiddeti hiddeti görseydınız halini tavrını

benımle ilgili birşey kalmamış onda

sabırsız tahammulsuz benımle başka sorunları var onun

sevgı saygı bıtmış bunlar bahane
o bayanın avukatı değilim ama kadınlarla başka kadının muhabbetını yapaan bı adam olmasına ınanamıyorum değer mı komık mı anlamıyorum (not erkek olsa da kızacaktım)
neyse karmakarışık kafam umarım kendımı ıfade edebılmışımdır

illa o maıle cvp vermek zoruna değıldı

bunun yolu bu değil çözümü yok mu başka bu tarz hıç hoş değil gıbı şeylerde söyledım

toplanırsınız hepımız müdüre şikayet edesınız yada bu hanıma rahatsızlığınızı dıle getırırsınız

eşimin bu durumda olması benı rahatsız etti

çocuk gıbı maılleşmek çözüm mü?

bunun neyı yanlış uyarmayayım mı?

asıl sorun tum ıyı nıyetımle söylerken bırden sinirle boğacak gıbı bakması
sinirle

konuşma şeklı ---- de benı teıkledı

ve maalesef. bu sefer ben konuştum hakkettım dıyelım

pekı öncekıler ağzından çıkana dıkkat etmemesı,hakaret tarzında konuşması ,alaycı konuşması bunun gıbı bırçok sorun yazamıyorum bıle şuan

gözlerımı açık tutamıyorum gıdıp yatayım dıyorum ama konuşmaya ıhtıyacım var sanırım

merhaba
konunuzu okudum ve çok üzüldüm. eşiniziniz size sebeb her ne olursa olsun vurma hakkı yok bu konuda gururunuzun kırılması ve öfkeli olmanız çok doğal. iş konusun da ise şunları söylemek için yazıyorum belki içinizi rahatlatır. benim eşimde kurumsal bir firmada hemde türkiye çapında çok büyük bir iletişim firmasında çalışıyordu bu tarz mailler çok normal. burda 3 bayan niye tek benim eşim var aralarında diye düşünmeyin çalışma arkadaşları bayansa maillerde de onların olması çok normal. ben de arada eşimin maillerine bakardım ne muhabbetler dönüyor birinden haz etmeyen diğer çalışanlar aralarında konuşurlar yada o gün bişey mi oldu o konu hakkında mailleşirlerdi yani bu her yerde olan bir durum siz neden eşiniz tek erkek diğerleri bayan ona takdınız ama inanın iş ortamında sadece çalışansınız kimse aaa bu tek erkek demiyor böyle durumlarda müdüre gidip şikayet etmekde olmuyor bu çalışandan şikayetçiyiz demek biraz yürek ister heleki o bayanın iş yerinde arkası kuvvetliyse kaldı ki kimse öyle kolay kolay kurumsal bir firmadan çalışanı çıkaramıyor prosedürlerini bildiğim için diyorum en az 6 aylarını alır çıkarmak performans düşüklüğü diyip çıkarsa bile çalışan mahkemeye gittiğinde mahkeme bu çalışanın performansını arttırmak için iş veren olarak ne yaptın diyor kaldı ki geçimsiz olsa bile işini yapıyor müdürleriylede arası iyiyse çok zor şimdi bende eşimle birlikte kendi firmamızda beraber çalışıyoruz sadece tek bayan benim olduğum diğerlerinin erkek olduğu mailler var gönlünü rahat tut bunlar iş hayatında oluyor arada art niyet yada eşinize yan gözle bakma gibi birşey olsa zaten grup maili olmaz evet olmasa çok iyi olur dedikodu sonuçta çok da haklısınız demek istediğim sadece bu sebebten yuvanı bozma bu ortamlarda çalışan bir bayan olarak diyorum inşallah eşinle aran düzelir

önceki mevzularınızı bilmiyorum burda konu başında anlattığınıza istinaden yorum yaptım, bana göre '' topluca müdürle ve ya bayanla konuşsanız daha kalıcı çözüm olur'' demek uyarmaktır, sen yazmazsan ben yazarım , mail atarım iş yerine gelirim demek tehtittir. bir bayanın evli bir erkeğe mail atması sorunsa ,bu rahatsız edici olabilir evet katılıyorum eğer bu sorunsa önceliklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim'' bu durum beni rahatsız etti diyerek empatiye davet etmeniz daha mantıklı olurdu ama önceki mevzularınızı bilmiyorum sizin evinizde yaşamıyorum neticede konuyu anlattığınız kadarıyla yorum yapıyoruz geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı

Eşinizin yaptığı yanlış, âmenna.

Siz ne demeye karışıyorsunuz o kadar onun işine?

Siz de çok normal davranmamışsınız.

Sizin sanırım önceye dayanan evliliğinizle ilgilibirçok problemleriniz,en ufak birşeyde birbirinize gardınızı almanıza sebep olmuş.Şiddeti tasvip etmiyorum.Olmaması gereken birşey.Yanlış,hakaretvari konuşamalarda olmaması gerekir.Ama sanırım ilgisizliğin oluşturduğu bir kıskançlıkta var sizde.
İşhayatını ne kadar bilirsiniz bilemem ama ben çalışan insanların eşlerinin iş hayatına dahi olmasına yorum yapmasına kızıyorum.Dedikodu da olur,absürt geyik mailleşmede olur.He aşk dolu bir mail görürseniz o başka.Öyle sizin dediğiniz gibi kolay kolay da müdüre gidilip şikayet edilemiyor olumsuz durumlar.İş hayatı acımasızdır.Benim de eşim benle paylaşır iş yerinde olan birşeyi,ya da ben onunla paylaşırım.Eğer benim yanlış gördüğüm birşey varsa,canım keşke öyle demeseydin doğru bulmuyorum derim ve bu konu üzerinde fikir yürütürüz.Ama sonuçta karar onundur.Müdürüne mail atmakla tehdit etsem,tepkisini düşünemiyorum bile.

Siz maalesef iş hayatını bilmiyorsunuz. Aynı ofis içinde çalışan tüm personel kadın olsun, erkek olsun dedikodu da yapar, geyik de çevirir.
Öyle aman sen evlisin, aman sen kadınsın deyip put gibi oturmaz insanlar.
Ama bence sizin başka sorunlarınız var mesela o iyi işe geçti değişti bana karşı diyorsunuz.
Belki bunu kompleks yaptınız kendinize farkında olmadan.
Ama yine de biz dört duvar arasını bilemeyiz, önceki olayları bilemeyiz sadece bu konu için yorum yapacak olursak gereksiz bir tartışma çıkarıp onu büyüterek haksız olmuşsunuz.
Diğer sorunlarınızla birlikte eğer ki bu evlilik katlanılmaz olduysa o zaman o dediğiniz sonucu uygulayın ama sırf bu olaya dayanarak bunu derseniz sadece olaya dışarıdan bakın biraz ve haksız da olabileceğinizi, özeleştiri yapmanız gerektiğini bilin.
Sizin eşinizle sorununuz bence haklı haksız davasını kazanmaya çalışmanız ve hep haklı olmak istemeniz.
Her zaman haklı olamaz insan ve bakın sayfalarca size söylenen bu olayda haksız olduğunuz.
Bu haklılık inadını bir kenara bırakıp bir düşünün derim.
Huzurlar dilerim...

Kusura bakmayin ama, mail i ilk gördügünüz zaman " neden seni bu tür dedikodulara karistiriyorlar, bu ortaya ciksa herkes masum sen suclu olursun, ayrica hic hos bir davranis degil, varsa bir sorun yüzüne söylemek gerek, sahsen benim gözümde, bu mail i gönderen kisi, dedikodusunu yaptigi kisiden daha tehlikeli ve daha kisiliksiz" deyip birakmaliydiniz.
Konuyu uzatmak, bagirip cagirmak, üstelik bu bagirip cagirmalari komsular duymasin diye pencereyi kapatmaya calisan esinize inat, pencereyi acmaya calismak sorun halletmez tersine sorun yaratir.
Üstelik esinizin gözünde ki degerinizi düsürür.
Burada " bana vurdu" dediginiz sey vurmak degil, pencereyi kapatmasina izin vermediginiz icin size yaptigi müdahaledir.
Kadinlarimiz bazan o kadar safcma davraniyor ki.
Belliki kadinlarla calisiyor diye kiskanclik icine girmissiniz.
Kendinize olan güvensizliginiz ve kiskancliginiz sizi hatali davranislara itiyor.
SILKININ kendinize gelin zira GERCEKTEN bu evlilik biter!

eşinizin sabrını zorlamışsınız onunda sabrı taşmış
size vurma hakkı yok ama karşınızdakininde tahammül sınırının olduğunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…