Uzgunum duzelmiyorlar benimkisi disarda rezil etmeyi birakti AMA evde devam..:-(
Böyle bir adamın yanında ruhen sağlıklı kalmak mümkün mü?!
Ne işin var halen o mobidiğin yanında?! Daha neyi düşünüyorsun arkadaşım...
Yerinizde olsam çoktan darp raporu almıştım. Hatta daha öncesinden yolumu ayırmıştım...
Ayrıca;ilişkilerdeki en büyük yanılgı eşlerin değiştirebileceğinizi düşünmek...
Neden ayrilamiyosunuz?
ben ondan hicbirsey istemiyorum ki birazcik sefkat huzur herkesin icinde tartisma veya bagirip cagirmamasi ama inadina yapiyor bana vurdugunda gidicem birakicam seni dedim aglayarak bana sen eziksin gidemessin birakamassin diyor dogru hakli oyle bir bagimlilik olusmus bende ki disardaki hayati evdeki hayatimdan tehlikeli goruyorum bu eziyeti cekyorum neyim ki ben birhic.....
keske keske gelip ozur dilese yanlis yaptim canini acittim istemeden oldu dese nerdeeee oyle ince dusunceli bir adam yaptigindan pismanlik duyacak benimkisi sadece hayallerden ibaret...
Kendiniz ve çocuğunuz için boşanın ondan. Korkarım kabuslarınız büyüyecek. Daha da çirkinleşecek herşey.
Peki şimdi eşiniz nerde ne yapıyor
sadece okudum yuzumde anlamsz bi ifade oldu ne oldu anlamadm ama tek bildiğim içm acıyo kalbm yuregm sana tek bişey diye bilrm hayırlısı inş allah yar ve yardımcn olsun üzülme dayak geçer ama aşlamalar hiç geçmz ve o yara kalpte kalır dudsagn da gecer bana nasıl yapar düşncesi maf edr .
Ben bana el kaldirdiginda karakola sikayet ettim rezil oldu insanlara 1 ay ailemde kaldim bende Lise mezunuyum kendine her zaman guvenin olsun Ben guveniy orum is yerimde cok mutlu olmadigim halde isimi birak miyorum,kurslara gidiyorum neden Hala cekiyorum daha 1 yil oldu evleneli duzelir diye duzelmezsede kendi bilir bende onceden ayrilamam diye dusunuyordum AMA 1-2 sene degil bir omur nasil gecer ?onu her haliyle Kabul edecegini dusunmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?