bana vurdu

şahan gökbakarın dişi yakarış programındaki nevriye budakla bir akrabalığın falanmı var senin bacı? her konuya girip kadınlar çenelerini tutsun diyorsun öyle adama eşek denir,hatta keşke burda olsaydı da kendisinin hanzaya yaptığını ben ona yapabilseydim. valla hanzaya üzülüyordum sen geldin güldürdün beni yine.hadi allaha emanet ol.
hanzacım lütfen sen myko ya takılma.myko deil psycho mübarek.

O eşek diyecek duruma gelene kadar olanlar hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ettim

suçlu suçsuz tartışmıcam ama diyelimki suçlu bu ne kadar vurmayı gerektirir sizce?!

kocasi bu arkadasa tapiyordur kesin...

canım benim sen psikiyatra gidiyorsun anladığım kadarı ile ama senin en çok konuşmaya , objektif bi bakış açısına ihtiyacın var.
psikiyatrlar genelde teşhis ve ilaç tedavisi üzerine yogunlaşıyor (bende gördüm tedavi) , bir psikolog ,iyi bir psikolog sana çok iyi gelir.
Hayat koçluğu yapar.
Benim arkadaşım nişan atmıştı,herkes üstüne geliyordu. Ama 3 ay içinde toparladı kendini psikolog sayesine.

Ve insanların sana inanmaması için sebep yok.
Bana inanırlar mı diye endişe etme. Kendine güven.

hanzacım canımsın,keşke o adamla uyumasan ya keşke o adamın seni istediği gibi kullanmasına izin vermesen. kendine ait bir hayatın olduğunu ona ispatladıktan sonra basıp gitsen ondan.seni haketmediğini ben burdan bile görebiliyorum. şiddet çok kötü ama kadına ve çocuğa uygulanan şiddet kötü iğrenç ötesi...

yaaa safmısın sen yaaa ne biçim bayansın..kocaya niye hakaret ediyormuş...iyiiii, adam saysın sövsün üzerine bide dövsün kadında çenesini tutsun öylemi!!!!!!!!! niye tutuyomuş arkadaş konuşacak tabi..kendini savunacak...dayağı yiiyen kadın çenesini tutmadı diye suçlu olan yine kadın...yazık sana..senin mantığında insanlar olduğu sürece tabi evlilikler maf olur..

adam hergün kadının cinselliğine varana kadar psikolojik şiddet uygulasın, ev demesin, sokak demesin, yemesin içmesin karısını aşağılasın

sonra kadın eşek dedi diye dayağı hak etmiş olsun

valla bu düzen değişmez

hanza, senin eşin düzelmez, ama bu şekilde seninde düzeleceğin şüpheli, böyle bi evlilikte antidepresanlar bi işe yaramaz, bu yüzden

intiharın eşiğine gelmeyi bekleme bence

şuan kendine güvenin yok, değersiz yetersiz olduğunu düşünüyorsun ama bunlar gerçek değil

bence bir an önce silkelen, ve önce bu evliliği kafanda bitir, kafanda bitirdikten sonra kendini maddi manevi hazırla, en son boşan

psikologa gittim psikiyatra yonlendirdi beni 3 saat konustuk herhalde kadin dedi bu kadini ben tedavi edemem ancak psikiyatrist paklar diye dusundu psikiyatrist 3 tane ilac yazdi bana...

Son düzenleme:
1 yıllık ilişkimi hakaret, küfür aşağılanma yüzünden bitirdim. İlk küfür ettiğinde ayrılmıştım, yalvardı, ağladı affettim, 2. sinde ayrıldım. Alışveriş merkezinde bağırmaları o da yapıyordu. Şu an hala çok özlüyorum ama evlenmiş olsam buna benzer bi konuyu ben de açıyor olacaktım eminim.

Büyük konuşmak istemem ama bu davranışlarını evliyken yaşamış olsam yine ayrılırdım. Beni annem sokaktan bulmadı, onun biricik kızıyım, el bebek gül bebek büyüttüler beni, annemden babamdan küfür hakaret işitmedim, kimsenin de bana hakaret vs. etmeye hakkı yok Siz de izin vermeyin buna

psikologa gittim psikiyatra yonlendirdi beni 3 saat konustuk herhalde kadin dedi bu kadini ben tedavi edemem ancak psikiyatrist paklar diye dusundu psikiyatrist 3 tane ilac yazdi bana...

Kocanız tedavi edilmezse değil , 33 tane de ilaç içseniz ne olacak.
Nasıl üzldüm durumunuza anlatamam

cok tesekkur ederim bu yazdiklarinizi okurken gozyaslarim su gibi akti oglum uyanmasin diye sessizce agliyorum o kadar doluyum ki oglum olmasa kendimi bir arabanin yada bir kopruden atmak istedigim oluyor bazen....

Canimmm cok kotu oldum ama cook anlatamam

Sakin ama sakinn boyle seyler gecirme aklindan lutfen sakin... soz ver asla boyle birsey icin yelkenme lutfen...

Cok kotu bi donem geciriyorsun ama atlatacan ALLAH'in izniyle bunlar hepsi kotu bir hatira olarak kalacak.

İyide bir insan bir seansta düzelmez.
Ben 5 ay gittim psikiyatr evet ilaç verdi ama benim bi hastalığım var zaten.
Psikiyatr senin için yeterli değil kuzum. İlaçlar uyuşturur. Ve o anlık işe yarar,zamanı geçirir.
Kesinlikle iyi bir psikolog bulmanı öneririm. İstersen bende yardımcı olabilirim.
Çok işine yaracağına eminim ki bende başlamayı düşünüyorum.

sizin bir bayan oldugunuza inanamıyorum :18:

yorumlariyla destek olan dinleyen herkese cok tesekkur ederim iyi ki kk var burasida olmasa iyice deliricem .
oglum uyandi gidip mamasini yedircem yorumlariniza cevap yazamassam kusura bakmayin tekrar tesekkur ederim hepinize. insallah bu 1 hafta icinde herseyi planlayip ailemin yanina gidecem o adamada ezik olmadigimi gostericem.

gelin gelin tepeme gelin bakalım hep aynısını yapıyorsunuz yok dayak yok şiddet yok boşan bilmem ne kolay mı yuva yıkmak ya ne diyorsunuz siz klavye gerisinden ahkam kesmek kolay hanza yuvasını yıkınca siz mi arkasında duracaksınız bu gün hanza yarın sen dün ben kocasına sormak lazım birde bu bayanı neler yapıyor neler ediyor diye ŞİZ ŞİDDETİ HİÇ BİR ŞEKİLDE HAKLI BULMUYORSANIZ BENDE HİÇ BİR ŞEKİLDE EŞE HAKARETİ HAKLI BULMUYORUM kendimden biliyorum şiddet gören kadınların yüzde 90 haksızdır HAKSIZ kendinize gelin hayatınıza çeki düzen verin alah bizlere erkeklere göre iletişim üstünlüğü vermiş bunu kullanmak yerine erkekleşerek çene yarıştırıp hakaretler edersek ERKEK GİBİ TEPKİ ALIRIZ

Konusahibine yardımcı olalım arkadaşlar.
Konusunu dağıtmadan.
Şu anda acılar içinde. Bu zamana kadar zaten birçok acılar çekmiş. Kadın gibi davranılmamış, horlanmış.
Evladına bakamayacak hale getirilmiş. Evladının babası tarafından.
Bir de biz üzmeyelim.

durduk yere eşek dememiş, adam eşeklik etmiş oda eşek demiş..
toplum içinde alışveriş merkezi gibi bi yerde karısını orada bırakıp gidiyor adam, üstüne üstlük kadın arkasından koşunca hakaretler aşağılamalar bağırmalar olunca eşekliğin daniskası oluyor..
hanımefendi siz dayak yediğiniz zaman kimse size boşanın demez rahat olun ama bi kadının da bu hallere düşüp sonun bilindik olmaması için çaba sarf ediyoruz biz..
sizi de artık yalçın abinin programında görürüz :82:

Hanımlar,
bir üyenin yorumu uygunsuzsa KÖTÜ İÇERİK butonuna basın, o kişiye cevap vermeniz demek sizinde haklı haksız gözetmeksizin uyarı almanız demek, koskoca topikte sadece 2 üye uygunsuz yorumlar yapan üyeye cevap vermek yerine KÖTÜ İÇERİK butonuna basmış.

Lütfen üyeye değil, konuya yorum yapmaya devam edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…