bana vurdu

elleri kırılsın inşallah! içim sızladı gece gece
esas ezik kendisi ki kaç yıllık hayat arkadaşına evladının annesine el kaldırıyor
tatlım bu adamla yaşamak senin bütün ruhsal dengeni bozmuş ve sürekli onun aşşağılamalarına mağruz kalmak kendine olan bütün güvenini inancını kaybettirmiş sana. sen yeterki bu adamdan kurtul bi an önce bak kendini nasıl iyi hissedecek nasıl bütün güvenin yerine gelecek.

abla senin açtığın her konuyu okuyunca içim parçalanıyo artık
ailene lütfen söyle
bu iş artık utanmaktan filan çıkmış
o ş....siz utanmıyo sen mi utancaksın
yazık değil mi sana
zaman akıp gidiyor yıllar geçecek yaşlandığında keşkelerle başlayan cümleler kurcaksın
lütfen ailene anlat onlar sana destek çıkar
LÜTFEN !

evde yok cekti gitti

Yaptığı bu hareketten sonra çekip gitmesinden sonra hâlâ ne bekliyorsunuz. Neden korkuyorsunuz. Sert olacak belki ama size bunu yapabilen, sizi ve evladınızı umursamayan bir adamla neden birliktesiniz.Ben bununla kalmayacağını düşünüyorum.
Sırf duymadı diye sizi herkesin yanında rencide edecek kadar şuursuz bir adam üstüne üstlük size tokat atıyor ve çekip gidebiliyor.
Bakın bu adamın ruh sağlığı gerçekten bozuk. Şimdiye kadar sizinkini de bozmuş. Daha kötüsü olmadan aklınızı başınıza alın. Geç bile kalmışsınız. Yaralarınızı geçirmekeski halinize dönmek zaten epey zamanınızı alacak

hanzacım bak hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz lütfen artık kesin kararlar al.sadece bebeğinle de çok mutlu olabilirsin.

arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim yorumlarinizla destek veriyorsunuz. sadece buraya yazinca mutlu oluyorum acilarimi unutuyorum .

inanin cekip gitmeyi cok istiyorum gitmek istiyorum kurtulmak istiyorum ama biseyler beni tutuyor birakamiyorum neden boyleyim bugun karar veriyorum ertesi gun vazgeciyorum tutarsizlik yapiyorum kararlarimin arkasinda duramiyorum.
aileme nasil anlatayim ne diyeyim 5 yillik evliligim boyunca hicbirseyi onlara hissettirmedim. simdi birden pat diyede soylenmezki bide ailem esimi cok seviyorlar onlarin yaninda asla bir terbiyesizligi olmadi herkes disardan esimi melek gibi bir esin var diyorlar ama bilmiyorlar ki icerde ben ne yasiyorum ici seni disi beni yakar hesabi .

esimle kavgalarimizda cok kez gitmek istedim herseferinde bana gidersen sen suclu olcaksin hicbisey yokken ortada evi terk ediyorsun saniyormusun annen baban sana inancaklar kapris yaptigini dusunurler sadece vs... gibi birsuru sey soyluyor ...

Sadece bugün yeter aslında. Anlamaları için.
ir de torunlarının halini bilseler bir gün tutmazlar

ya bu adam sana ne yapmış böyle abla
özgüvensiz misin sen
neden onun karşısında dimdik durmuyorsun
niye korkuyorsun
allah yardımcı olsun herhalde biz ne dersek diyelim senin ruh halini anlayamıcaz
lütfen psikoloğa git eşin gelmiyosa da sen git
yazık sana

kocan olacak o adamı da ALLAH bildiği gibi yapsın

ailem uzakta oturuyor ayri sehirlerdeyiz aramizda 4 saat var.
iste simdi kafamda planliyorum diyorum ki soyle yapicam bankada biraz param var birikmis cok degil ama 3 ay kadar yeter onu alayim bankadan sessizce otobusle ailemin yanina gideyim onlara haber vermeyeyim oraya gidince ayrilmak istedigimi ve sebeplerini soylim diyorum ama sonra dusunuyorum bu evdede kendi paramla almis oldugum esyalarim ne olacak esim gittigimi gorunce sinirden herseyimi parcalar kirar doker.

bir kavga etsek ben cevap vermemeliyim bana bagiriyor sus bana cevap verme sus diyorum sana sus bana cevap vermiceksin diyor o sozleri hali gozumun onune geldikce ondan nefret ediyorum nasil inanmisim ben bu adama nasil guvenmisim hayallerimi nasil teslim etmisim tertemiz yuregimi umutlarimi nasil vermisim

Hanza'cığım Allah eşinin kalbine merhamet yerleştirsin inşallah.
Saygısız adam!..
Değişir mi??
İmkânsız değil ama zor!.
Huylu huyundan kolay vazgeçmiyor malesef!.
Bu şekilde hayat geçmez.
Delik deşik eder bu adam senin ruhunu.
Enerjini bitirir, bezdirir yıldırır seni.
Evladınında psikolojisini bozar.
Sen buna layık değilsin.
Hiçkimse buna layık değil!
Anlat ailene bakma sen eşinin seni yolundan alıkoymak için sana inanmazlar dediğine.
İnsan evladına mı inanır elin oğluna mı?!

Kesinlikle katiliyorum, bugunun yarini var... bugun dudagini patlatan yarin seni ne hale sokar dusundun mu?

Yarin bebegin buyudugunde oda sana babasi gibi konustugunda neler olacak? ezik bir anne arzular mi?

Ayril demek kolay tabiki elinden gelen herseye yapmalisin bosanmadan once ama boyle yasamaya devam edemezsin!

Nereye kadar haplarla goture bilirsin ki?

Ailenle mutlaka paylas herseyi anlat bosanmak istemedigini ama bir sure ayri kalman gerektigini soyle.

Ayri kalmayi dene, ona bunu yapabildigini goster cunku esin maalesef ne yaparsam yapiyim benden ayrilmaz diye dusunuyor!!!

Ne kadar gercek olursa olsun lutfen bir adim at, kendini ona kanitla.

Ona ezik olmadigini ve sadece evliliginin bozulmamasi icin sabrettigini goster!

Gururunu ayaklar altina alma lutfen.

Once kendin kendine saygi duymalisin ki baskalarida sana saygu duysun

Senin bir muddet ayri kalmak istemem ona tokat gibi gelecek belki uyanmasini saglar!!

Ben ne yapiyorum yaa demesi icin vesile olur.

Cok uzuldum okuyunca asla bosanma taraftari degilim.

Bir yuvanin ne kadar zor kuruldugunu biliyorum ama senin yuvan ziddana dönmüs boyle devam edemez.

Dedigim gibi yarinini hayal et, yavrunun senden utandigini dusune biliyormusun?

O zaman ne olacak? o zaman ayrilsan ne degisecek?

Buna en kisa zamanda bir care bulman sart!

Sana en iyi destekcin ailen olur cnm, mutlaka derdini paylas...

Ve sakin haa kendini kucumseme sen lise mezunusun...

Okuma yazma bilmeyen insanlar bile gozunu karaltip rest cekiyor hayata sifirdan basliyor...

Kendine guven artik... kimse seni kucumsiyemez!!!

Biraz cesaret... biraz guven... ve en onemlisi surekli dua et en buyuk yardimcin O sakin unutma...

canım senden bişey rica edicem,şimdi ya da biraz sonra eline bir defter ya da ajanda tarzı birşey al...hayatına yeni bir yön vermek için kararlar al. bir kursa kaydolunacak, evde üniversite sınavlarına hazırlanılacak vs vs gibi,mesela bir dil kursuna gitme imkanın varsa git. sürekli olarak kendine bak bakımlı ol,kiloluysan kilo ver, sigara içiyorsan bırak,tembelsen bir an önce herşeyini derle topla.
eğer eşini bırakamıyorsan öncelikle kendine bir hayat edinmekle başla bu işe. eşinle ilişkin konusunda da kesin kararlar al.
mesela o adam sana dışarda rezalet yaşatırsa sen de bağır ona dışarda rezil et. eğer sana vurursa bir arkadaşına ya da eşinin ailesine git hemen. eğer sana aşağılayıcı şeyler söylerse hemen yanından uzaklaş. kendi kendini yesin.
bu hayat senin,kendi hayatında figüran olma.hayatını eşinin yaşamasına izin verme. kendine acımıyosun madem,o küçüğün günah ne?şu kadarcık bebektir etkilenmez diye düşünüyorsun belki ama gerçekten etkileniyorlar,bebekler huzursuzluğu hemen hissediyor.sen kan kusup kızılcık şerbeti içersin ama bebeğin de var aynı zamanda.
senin hayatını iyileştirebilme imkanım olsa keşke hemen yaparım,öyle üzülüyorumki senin konularına.lütfen birazcık kendi hayatını yaşa.o adamın bencil karakterinin oyuncağı değilsin sen.

Geçmis olsun uzuldum gerçekten. Ailenize neden yasadiklarinizi anlatmiyorda, size hayati zehir eden insanin melek rolu yapmasina musaade ediyorsunuz? Simdiye kadar soyleyemediyseniz, simdiden sonra gidin soyleyin. Nedir bu anlamsiz fedakarlik? Degisen bir sey yok, olumlu bir sey yok ve siz bu çileyi çekmeye devam ediyorsunuz... Ailenize her seyi anlatin, hatta ilaç kullandiginizi, size hakaret ettigini, cocugunuzun yaninda siddet uyguladigini, ne saygi ne sevgi hiç birini gostermedigini... Aileniz sizin gozlerinizden anlayacaklardir zaten, kapris oldugunu neden zannetsinler esiniz sizi durdurmak için oyle diyor belliki ... Kensinizi aciz ve gucsuz hissetmeniz rahatsizliginizla alakali olsa gerek. Esiniz de bunu kullaniyor iste. Hakkinizda hayirlisi olsun, cesur ve kararli olun...

Esyayi calisir kazanir yeniden alirsin ama sagligini bi kaybettinmi bir daha yerine koyamazsin.
Birde oglunun psikolojisi onuda dusun.

Benim huzurum olsun yeter bana de cik git o adamin yanindan.

Hatta dudaginin patlamasi icin rapor al ailen belki raporu gorurlerse sana kesinlikle inanirlar.

Arkadaşlarla şiddet üzerine tartışıyorduk,en hassas olduğum konudur.
cocukluğumda şiddetle karşı karşıyaydım şiddet gören bir annenin çocuğuyum (psikolojik ve fiziksel)
evli erkek arkadaşlardan biri o çizgiyi bir erkek bir kez geçerse devamı gelir dedi, hele hele karşısında ki tepki vermez kabullenir,susar,gitmezse muhakak o tekrarlar..
3 günlük dünya ne kendine eziyet et ne oğluna.
o ortamda sağlıklı büyümez yavrucak.
hayatında yapılabilecek en büyük iyiliği yap kendine.
kaç kurtul.
ruhunuda sömürüyor bu adam anladığım kadarı ile.
cocugum babasız kalıcak deme oglun büyüdüğünde sana destek olucak.
keşke benim annemde boşanmayı düşünseymiş. hepsi birbirinden sorunlu 4 cocugu olmazdı şimdi.

Değişceklerini sanmıyorum canım..
Elide dayağa alışırsa kötü olur..
İlk demişsin ilk vuruşu..
Ama işde eli alışırsa tekrarlar ve dayak bu tabiki olmamalı acısı geçer ya beynindeki acı kalbindeki acı..
Ya çocuğunun aklı erdiğinde büyüdüğündede sana onun gözleri önünde vurursa..
Babasına bile kinlenir çocuk..
Yaşayanlar örnek verirse ve yardımcı olurlarsa tabiki rahatlarsın sana destek olurlarsa acını paylaşırlarsa içine su serpilir..

Herşey gönlünce olsun umarım yoluna girer..

ben psikologa gittim bana 3 tane ilac yazdi cok agir depresyon geciriyorsun dedi ilacsiz tedavi olmaz dedi esim normal oldugunu dusunuyor o hayatta gitmez

cok tesekkur ederim bu yazdiklarinizi okurken gozyaslarim su gibi akti oglum uyanmasin diye sessizce agliyorum o kadar doluyum ki oglum olmasa kendimi bir arabanin yada bir kopruden atmak istedigim oluyor bazen....

hemen boşan boşancılar türemiş oh ne ala kocana sen neden hakaret ediyorsun ki onu anlamıyorum herkes suçluyu bırakıyor ikinci suça yöneliyor arkadaşlar şiddetin temeli bizleriz çenemizi tutsak bişey olacağı yok sen adama eşek de sonra bana vurdu de herkes seni desteklesin senin suçun üstü örtülsün yazık günah nasıl mantıkla bakıyorsunuz bayanlar kendinize gelin evlilikler maf oldu son senelerde

Canim oncelikle cok uzuldum ama insan kaderini kendi belirler.bu hayatta insan nelerden vazgeciyor.birgunde olsa git annenlere ki gidebilecegini anlasin.sana hakaret ediyor kendi tam rezil zaten disarda rezil ediyor seni ustelik hicbirsey yokken cok kizdim.saygisi kslmamis sana.hickimse hicbirsey vazgecilmez degil.kendimiz ruhhastadi olup ciksak dahami iyi yuvamiz kurtulsun diye acikcasi bunun sonu iyi gorunmuyor adamin tavrindan allah sana sabir verirsin ve kendini ezdirme!!! Kk bizler arkanizdayiz

başkası olsa boşanın derdim ama bu adamın sizde yarattığı güvensizlik duygusu boşanmanıza engel oluyo
önce kendinize gelin yaşama dört elle sarılın ve birey olarak ne kadar değerli olduğunuzu düşünün ondan sonra boşanma ya da devam etme kararını kendiniz verebilirsiniz eminim

bakın burda kaç kişi hiç üşenmeden size yorum yazıyor, fikir vermeye yardımcı olmaya çalışıyor! size sadece insan olduğunuz için bile değer veren bunca kişi varken siz kendinizi değersiz hissetmeyin sakın! siz duyguları aklı mantığı olan, içi dışı güzel anne olan bi insansınız kadınsınız

herşey kendini sevmekle başlar kendinizi sevin

Allah askina sen defolup gidermisin?

Her yerde ayni b.klari yaziyosun.

Hanzacim sen bu dengesiz arkadasa bakma kendisi hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…