bana vurdu

ay cok sevındım ya masallh dılımızı ısıralım sende k..nı kası :) ay valla hepımızın duası olcak saate geldı galiba ya bundan sonra hersye bıraz daha ılımlı yaklas eger terapıye gıtmeye de ıkna olduysa bır cocugunun ve karısının oldgununda farkındaysan super yaaaa buyuk gelışme artık dıdışme ben haklıyım yada sen haksızsın gıbı kaflar sarfetmeyın haklıyı haksızı degıl çözumu aramaya odaklanmıssınız e hadı kolay gelsın ay vlla işllh ıı seyler olurrrrrr

:nasıl sevindim nasıl anlatamam terapi terapi diyip duruyodum.ikna olmaz gitmez diyodun bak başardın bu bile büyük bi adım öyle bir adam için.İnşallah kocanda sende herşeyin farkına varıp hatalarınızı düzeltirsiniz.Allah yardımcın olsun bu yuva yıkılmaz inşallah sıcacık mutlu bi yuvaya dönüşür. dualarımız seninle... inşallah bir dahaki açtığın konu mutluluğunla ilgili olur.bize bilgi vermeye devam et.

Son düzenleme:
Canım kusura bakma ama kadınlar herşeyi hakediyor.Düzelsin diye bu kadar sabretmişsin ağzına vurmuş ne bu böyle yaa dayak şiddet hakaret sindirilmak ,düzelsin diye sabredilecek bişeymi bu.Bunlara nasıl göz yuma biliyorsunuz anlamıyorum

yaşasın ya iyi bir haber....

Hanzacigimmmmmmmmmmmmm

Biliyorsun kac gundur senin derdinle yatip senin derdinle kalkiyorum. Ne kadar uzuldugumu bir Allah bilir birde ben...

Bu gelismeyi duyunca cooooooooooooooook sevindim senin adina. Ayrilmak cozum olurmuydu bilmiyorum bunu zamanla gorecegiz ama bir yuva kolay kurulmuyor 5 senin adi var hesabi yok!!!

Yuvayi disi kus kurdugu icin ne kadar emegin var ne kadar ugrastigini biliyorsun ve bu yuzden ayriligi yakistiramiyorsun yuvana!!! InsaALLAH duzelir senin yorumlari her okuyusumda ALLAH'im nolur hanzanin kocasinin kalbine azicik merhamet duygusu ver diye hep dua ettim.

Sende bu aksam icin ozen goster biraz evine, aksam yemegine vs... Ve soyle bak ben ter temiz bir sayfa actim sana iyi bir es olmak icin lutfen sende bana boyle jestlerle goster degismek istedigini de...

InsaALLAH cektiklerin geride kalir ve hep huzurlu ve mutlu olursun...

Ayrilmaya kararli oldugunu gormei kesin ona sok etkisi yapti ve seni kaybeteyi goze alamadi!!

Bundan sonrada kendini hic bir zaman ayaklari altina almasina izin verme!

Bizleri habersiz birakma, hep aklimdasin...

Cnm bizlerde siddete kesinlikle karsiyiz ALLAH kimseye bu durumu yasatmasin ama adam ilk kez vurmus ve gorundugu kadariyla pisman olmus!!!

Bir tokatla bosanilmaya kalkilsaydi yer yuzunde evli insan kesin yari yariya azalirdi... zaten artik evlilik cocuk oyuncagi olmus gidiyor!!!

Bizlere dusmez boyle konusmak, dil yarasi cok kotu! ALLAH basa vermesin...

bende sevindim barışmanıza...

Olumlu gelişmler var sanırım
Daim olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım

bu cümlelerin bir kadının klavyesinden döküldüğüne inanasım gelmiyo vallahi!!!ne demek şiddeti haketmek ne demek çenemizi tutsak!!! sinirlerim zıpladı akşam akşam işte sizin gibi zihniyetler yüzünden hala bu ülkede birsürü kadın cinayete kurban gidiyor siddet görüyor...

o arkadaş çok normal değil zaten diğer yazdığı cevaplara da bakarsanız.çok ciddiye alıpta canınızı sıkmayın

kadınlar her şeyi hakediyor diye bir şey yok.karşı taraf ilk kez böyle bir davranışta bulunmuş ve bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor gibi duruyor şuanda da.arkadaşımız zaten olanları sindiremediği için ve durumu düzeltmek için eşini terapiye ikna etmiş bu şekilde belki ilişkimiz düzelir diye,düzelmezse de denedik enazından düzeltmeyi diye. yapılan şey elbette doğru değil ama belki bir anlık gafletti bilemeyiz.ama her şeyden bukadar çabuk vazgeçmek kolay değil heleki çocuk sahibi bir kadın için.kaldı ki arkadaşımız çekip gitmeyi de kafasına koymuştu.

hanzacım konunu hep takip ettim hiç yazmadım çünkü zaten kalbimdekileri arkadaşlarım söylüyorlardı.senin adına şuan çok sevindim.umarım bu sefer sorununa bir çözüm bulabilirsin ve yuvanda arzu ettiğin huzuru bulursun.

arkadaslarim allah sizden razi olsun inanin cok ama cok duygulandim beni merak edip gelip yazip mesaj birakiyorsunuz cok mutlu oluyorum .
sizlerin sayesinde dualariniz sayesinde ilk kez esim bu kadar ilimli konustu ve kendiliginden geldi. her seferinde gider ben konusurdum. konusmaya calissam yarida kalirdi cunku dinlemezdi dinlemek istemezdi beni. bilemiyorum allah gonlunuzde ne muradiniz varsa versin sizlere. ben inaniyorum ki sizlerin dualari sayesinde bu degisim.
isten geldikten sonra esim cok sakindi yine herzaman ki gibi cok konusamadim icimden gelmedi. cunku hala affedemiyorum dudagimin acisi herseyi tekrardan gozumun onune seriyor. cok muhabbet etmedik. yemek yedik biraz cocugu sevdi sonrada laptopunu alip islerinin basina gecti gec oluncada yatti uyudu. bugun sakindi ev.
zaten birden birede birseylerin cok ahim sahim degismesini beklemekte yanlis olur.
zamanla duzelicek bazi seyler. yaralarim zamanla kabuk baglicak.

cok tesekkur ederim destegin icin.
canim ne yazikki yukarda yazdiklarim gercek.
evlilik bir kumar bazisi kazaniyor bazisi kaybediyor.
kader iste bilemiyorsun iyimi olursun kotumu.

cok tesekkur ederim allah razi olsun dinledin tavsiyelerde bulunuyorsun.
elimden geleni yapicam duzelmesi icin. cocugum icin .pek konusmuyoruz ikimizde sessiz sessiz duruyoruz sanirim cok yorulduk didismekten.

cok tesekkurler allah razi olsun sendende. evet terapiye ikna oldu cok buyuk bir mutluluk bu benim icin tarif edemiyorum bu mutlulugumu.
eger kabul etmeseydi gidecektim. terapide ofkesini kontrol etmeyi ogrenirse ufak tefek seyleri goz ardi edicem.

rabbim sizdende razi olsun ne muradiniz varsa versin. hepiniz beni dinlediniz derdime ortak oldunuz. destek verdiniz moral verdiniz .

evet cok kotu birsey siddet ama bazen emeklerin ve birde cocugun oldugu zaman cekip gitmek hic kolay degil.
esim terapiye gitmeyi kabul etmeseydi gidecektim ama birkez daha deneyelim dedi ve bunu o soyledi . simdiye kadar hep ben soyledim ilk defa o soyledi kimbilir belkide degisir.

yaşasın ya iyi bir haber....

allahim seninde ne dilegin varsa gonlune gore versin tez vakitte insallahhhhhhhhhhh. sizlerin dualari destegi sayesinde belki esim birden bire kendiliginden geldi.
dualariniz sayesinde buna gonulden inaniyorum. iyi ki varsiniz iyi ki buraya yazmisim. hic tanimadigim kisilerin beni bu kadar dusunmesi bilemiyorum kalbim yerinden cikacak bana da deger veriliyor beni de dusunnen arkadaslarim var cok sukur .

bende sevindim barışmanıza...

tesekkurler

Olumlu gelişmler var sanırım
Daim olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım

hepinize ayri ayri tesekkurlerimi sunuyorum . okuyan gozlerinize yazan ellerinize saglik. rabbim sizleri zor durumda birakmasin insallah.cok iyi insanlarsiniz.ne desem ne yazsam ne soylesem az. icim icime sigmiyor bugun cok coskuluyum.

yorumunuzu cok ama cok begendim.konu sahibi arkadasim esinin ikna olmasina cok sevindim Allah yuvandan huzuru eksik etmesin

Canım benim ya gerçekten çok üzüldüm Allah sana sabır ona da iman ve akıl fikir versin.Ümidini yitirme düzelen nice insanlar var.Hatta öyle durumlarla karşılaşıyoruz ki koca sonradan melek gibi oluyor.Kadın sapıtıyor.Bol bol içten dua et. Her şeyin ilacı dua.Şimdi ben de sana dua ediyorum.Hayırlısı olur inşallah
Sevgilerimle

Bikere dayak atan hep yapar, cocuga yazik ilerde piskolojisi cok bozulabilir bu tür dayak görüntüleri yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…