merhaba arkadaslar benden sonra yapilan yorumlari okumadan yaziyorum.
esimin kafasina tas mi dustu cin mi carpti yoksa biri dua ettide duasimi kabul oldu bilemiyorum.
sabah ise gitmeden yanima geldi ilk defa ilk kez konusalimmi dedi olur dedim hicbirsey soylemedim.
dedi ikimizinde hatalari var bazi seyleri konusup duzeltmeliyiz boyle kisir bir donguyle gitmez yurumez dedi.
bende o oyle konusunca icimdeki herseyi butun duygularimi durumumu hislerimi anlattim.
en sonundada olmuyor kendimizi kandiriyoruz ne sen degisiceksin nede ben bosuna yorulmayalim ben ayarladim herseyi carsamba gunu kesin gidiyorum dedim. oda bu sefer dedi ki bir sans daha verelim birkez daha deneyelim. sen biliyormusun bir bosanma oldugunda ars titrermis . esim bunu soyleyince cok sasirdim hayatta boyle seyler soylemez konusmazdi. ne oldu bu adama birden bire sasirmis durumdayim.cocugumuz var oglumuz annesiz babasiz ayri ayri evlerde buyumesin dedi. bende dedim ki son bir sans istiyorsan benimde bazi sartlarim var birlikte terapiye gidecez dedim biraz dusundu sonra kabul etti soz verdirdim. bakalim son kez birkez daha denemeye karar verdim. onu affettim hayir ama gelip konusmasi bazi seylerin farkina vardigini gormek benim icin inanilmaz birsey.
cok motive oldum aylardir olmadigim kadar mutlu hissediyorum simdi kendimi. bu arada randevu aldim persembe terapiye baslicaz.duzelir mi degisir mi bilemiyorum acikcasi pekde umidim yok ama denemedik demem ve sonunda bosanirsam soz vermistin terapiyede gittik demek icin artik bir hakkim daha olucak.
esimin kafasina tas mi dustu cin mi carpti yoksa biri dua ettide duasimi kabul oldu bilemiyorum.
sabah ise gitmeden yanima geldi ilk defa ilk kez konusalimmi dedi olur dedim hicbirsey soylemedim.
dedi ikimizinde hatalari var bazi seyleri konusup duzeltmeliyiz boyle kisir bir donguyle gitmez yurumez dedi.
bende o oyle konusunca icimdeki herseyi butun duygularimi durumumu hislerimi anlattim.
en sonundada olmuyor kendimizi kandiriyoruz ne sen degisiceksin nede ben bosuna yorulmayalim ben ayarladim herseyi carsamba gunu kesin gidiyorum dedim. oda bu sefer dedi ki bir sans daha verelim birkez daha deneyelim. sen biliyormusun bir bosanma oldugunda ars titrermis . esim bunu soyleyince cok sasirdim hayatta boyle seyler soylemez konusmazdi. ne oldu bu adama birden bire sasirmis durumdayim.cocugumuz var oglumuz annesiz babasiz ayri ayri evlerde buyumesin dedi. bende dedim ki son bir sans istiyorsan benimde bazi sartlarim var birlikte terapiye gidecez dedim biraz dusundu sonra kabul etti soz verdirdim. bakalim son kez birkez daha denemeye karar verdim. onu affettim mi hayir ama gelip konusmasi bazi seylerin farkina vardigini gormek benim icin inanilmaz birsey.
cok motive oldum aylardir olmadigim kadar mutlu hissediyorum simdi kendimi. bu arada randevu aldim persembe terapiye baslicaz.duzelir mi degisir mi bilemiyorum acikcasi pekde umidim yok ama denemedik demem ve sonunda bosanirsam soz vermistin terapiyede gittik demek icin artik bir hakkim daha olucak.
en sonundada olmuyor kendimizi kandiriyoruz ne sen degisiceksin nede ben bosuna yorulmayalim ben ayarladim herseyi carsamba gunu kesin gidiyorum dedim. oda bu sefer dedi ki bir sans daha verelim birkez daha deneyelim. sen biliyormusun bir bosanma oldugunda ars titrermis . esim bunu soyleyince cok sasirdim hayatta boyle seyler soylemez konusmazdi. ne oldu bu adama birden bire sasirmis durumdayim.cocugumuz var oglumuz annesiz babasiz ayri ayri evlerde buyumesin dedi. bende dedim ki son bir sans istiyorsan benimde bazi sartlarim var birlikte terapiye gidecez dedim biraz dusundu sonra kabul etti soz verdirdim. bakalim son kez birkez daha denemeye karar verdim. onu affettim mi hayir ama gelip konusmasi bazi seylerin farkina vardigini gormek benim icin inanilmaz birsey.
Canım kusura bakma ama kadınlar herşeyi hakediyor.Düzelsin diye bu kadar sabretmişsin ağzına vurmuş ne bu böyle yaa dayak şiddet hakaret sindirilmak ,düzelsin diye sabredilecek bişeymi bu.Bunlara nasıl göz yuma biliyorsunuz anlamıyorum
hemen boşan boşancılar türemiş oh ne ala kocana sen neden hakaret ediyorsun ki onu anlamıyorum herkes suçluyu bırakıyor ikinci suça yöneliyor arkadaşlar şiddetin temeli bizleriz çenemizi tutsak bişey olacağı yok sen adama eşek de sonra bana vurdu de herkes seni desteklesin senin suçun üstü örtülsün yazık günah nasıl mantıkla bakıyorsunuz bayanlar kendinize gelin evlilikler maf oldu son senelerde
bu cümlelerin bir kadının klavyesinden döküldüğüne inanasım gelmiyo vallahi!!!ne demek şiddeti haketmek ne demek çenemizi tutsak!!!sinirlerim zıpladı akşam akşam işte sizin gibi zihniyetler yüzünden hala bu ülkede birsürü kadın cinayete kurban gidiyor siddet görüyor...
Canım kusura bakma ama kadınlar herşeyi hakediyor.Düzelsin diye bu kadar sabretmişsin ağzına vurmuş ne bu böyle yaa dayak şiddet hakaret sindirilmak ,düzelsin diye sabredilecek bişeymi bu.Bunlara nasıl göz yuma biliyorsunuz anlamıyorum
canım öncelikle: bu gelişmeye çoooook sevimdim
İNŞALLAAHH düzelecek her şey !!! tarif ettiğin bir erkek için çok büyük bir gelişme bu
ama şu yukarıda yazdıkların ve yaşadıkların biz bekarları nasıl korkutuyo biliyo musun :26::26::26::26:
evlilik fobim arttı
hanzacım öyle çook sevindim ki sana anlatamam. inan benim bile üzerimden büyük bir yük kalktı. bence bundan sonra eşine düzelmez falan tarzı olumsuz yönlendirmelerde bulunma. sana çok fzla iş düşüyor. eğer size bir şans daha verdiysen ki öyle görünüyor ne eskisi gibi yelkenleri tamamen suya indirip onun karşısında aciz ve ona muhtaç bir kadın olmalısın ne de bu sefer be başardım, sen ayağıma geldin hatanı anladın triplerinde... erkekler güveni severler, ona bu ilişkiyi düzelteceğine inandığını, ona çok şey düştüğünü, çocuğunuz için ikinizin de daha az sorunlara sahip ebeveynler olmanız gerektiğini hissettir. öyle bir hale gelsin ki kendi kendine benim iyi olmam gerekiyor, toparlamam gerekiyor bu ailenin reisi benim desin. bu sebeple benim tavsiyem çok abartmadan hafif bir burukluğunun olduğunu ona hissettir. yani küs ya da tavırlı olma ama incindiğini ve bunun ancak zamanla düzeleceğini bilsin. bir lafım ile yelkenler suya indi diye düşünmesin...
gelişmelerden de haberdar et bizi canım... umarım daha da güzel olur her şey...
ay cok sevındım ya masallh dılımızı ısıralım sende k..nı kası :) ay valla hepımızın duası olcak saate geldı galiba ya bundan sonra hersye bıraz daha ılımlı yaklas eger terapıye gıtmeye de ıkna olduysa bır cocugunun ve karısının oldgununda farkındaysan super yaaaa buyuk gelışme artık dıdışme ben haklıyım yada sen haksızsın gıbı kaflar sarfetmeyın haklıyı haksızı degıl çözumu aramaya odaklanmıssınız e hadı kolay gelsın ay vlla işllh ıı seyler olurrrrrr
:nasıl sevindim nasıl anlatamam terapi terapi diyip duruyodum.ikna olmaz gitmez diyodun bak başardın bu bile büyük bi adım öyle bir adam için.İnşallah kocanda sende herşeyin farkına varıp hatalarınızı düzeltirsiniz.Allah yardımcın olsun bu yuva yıkılmaz inşallah sıcacık mutlu bi yuvaya dönüşür. dualarımız seninle... inşallah bir dahaki açtığın konu mutluluğunla ilgili olur.bize bilgi vermeye devam et.
yaşasın ya iyi bir haber....
Hanzacigimmmmmmmmmmmmm
Biliyorsun kac gundur senin derdinle yatip senin derdinle kalkiyorum. Ne kadar uzuldugumu bir Allah bilir birde ben...
Bu gelismeyi duyunca cooooooooooooooook sevindim senin adina. Ayrilmak cozum olurmuydu bilmiyorum bunu zamanla gorecegiz ama bir yuva kolay kurulmuyor 5 senin adi var hesabi yok!!!
Yuvayi disi kus kurdugu icin ne kadar emegin var ne kadar ugrastigini biliyorsun ve bu yuzden ayriligi yakistiramiyorsun yuvana!!! InsaALLAH duzelir senin yorumlari her okuyusumda ALLAH'im nolur hanzanin kocasinin kalbine azicik merhamet duygusu ver diye hep dua ettim.
Sende bu aksam icin ozen goster biraz evine, aksam yemegine vs... Ve soyle bak ben ter temiz bir sayfa actim sana iyi bir es olmak icin lutfen sende bana boyle jestlerle goster degismek istedigini de...
InsaALLAH cektiklerin geride kalir ve hep huzurlu ve mutlu olursun...
Ayrilmaya kararli oldugunu gormei kesin ona sok etkisi yapti ve seni kaybeteyi goze alamadi!!
Bundan sonrada kendini hic bir zaman ayaklari altina almasina izin verme!
Bizleri habersiz birakma, hep aklimdasin...
bende sevindim barışmanıza...
Olumlu gelişmler var sanırım
Daim olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım
yorumunuzu cok ama cok begendim.konu sahibi arkadasim esinin ikna olmasina cok sevindim Allah yuvandan huzuru eksik etmesinmerhaba hanza;
diğer konularını bilmiyorum fakat b u konundan yola çıkarak ve psikoloji eğitimi almış biri olarak naçizane bir kaç öneride bulunmak istiyorum. umarım işine yarar, umarım hayatında bir farkındalık oluşturur.
anlattığın kadarıyla eşin kendine aşırı derecede güveni olan bir insan. fakat ben bu güvenin oluşmasında senin güvensizliğinin katkısı olduğunu gördüm. belirttiğin gibi kavganızda da ona gideceğini dile getirdiğinde sana gidemeyeceğini söylemiş. benim anladığım kadarıyla özür dilemekten de pek fazla hoşlanmıyor ve bu durumu göz önüne alırsak tatsızlık çıkmazın olay büyümesin diye ilk adımı sen atıyorsun sanırım. belki de pek çoğumuzun yaptığı gibi olayın üzerine bir sünger çekmek yuvamızın huzuru kaçmasın diye unutmuş gibi davranmak bize daha yapıcı geliyor.
öncelikle sana tavsiyem eşini asla gitmekle tehdit etmemen. çünkğ eğer bunu yapamazsan artık seni ciddiye almaz ve sana karşı bir tavır takınırken ona muhtaç olduğundan, onu bırakamayacağından da emin olur. yaptığı davranış gerçekten kabul edilir ve affedilir değil. ama eğer yarın sabah o evden gitmeyeceksen, gitmeye karar vermiş olsan dahı bu kararını gerçekleştirmen bir kaç gün alacaksa bence hiç gitmekten bahsetme. eşinle gerektikçe ve mümkünse o sana soru sordukça konuş. kesinlikle üzgün olduğunu belli etme. o hayatında yokken yahut aranızda bir sorun varken senın hayatının zindan olduğu kanısına kapılırsa kendıne güveni artar ve seni ezmeye devam eder. çok eğlenceli bi film açıp sanki o hiç yokmış gibi gülerek izle mesela, ama onu tahrik edip sinirlendirmeden, sanki hiç bir sorun yokmuş gibi. çocuğunla ilgilen, yemek yap ve sadece sofra hazır de mesela. yemiyorsa neden diye sorma.
kısacası sana neden bana küssün diyemesin, böyle derse yoo ben küs değilim diyecek kadar konuş. sadece gözünde değeri kalmadığını hissttir. hatta mümkün olursa ona seni gözümde çok büyütüp farklı bir yere koymuşum, o benim canım, beni kırmaz incitmez diyordum. halbuki sende herkes gibiymişsin de. erkekleri en çok bu yaralar, herhangi birinden farkları kalmdığını görmek... bu süreçte gitmeye karar verirsen sessizce çek git. ama size bir şans daha vereceksen hatasını anladığına emin olmadan bunu asla yapma. ben bir seferinde bunu tam üç ay sürdürdüm ve çaresiz kalan eşim bana mektup yazarak nedenini sordu. çünkü ortada küslük yoktu ama kendini sıradan hissediyordu.
şayet bunu başarırsan bence seni aşağılamaktan vazgeçer. ve son bir tavsiye daha; kavga anında sadece sus. bu pek çoğumuza zor gelir ama bunu başarırsan haklı sen olursun, sana böyle davrandım çünkü sen de bana bağırdın demesine fırsat verme...
uzun oldu ama umarım okursun. sevgilerimle...
eski konularimi bilenler bilir esimle sorunlarim var
depresyondayim ilac aliyorum
bugun esimle yine disari ciktik alisveris merkezinde onu duymadim gel birseye bakalim diyormus hizlica yuruyup sinirlenip disari cikti pesinden gittim oglumda yanimizda herkesin icinde yine asagilamalar bagirmalar cagirmalar duymadim diyorum inanmiyor arabaya bindik kavgamiz buyudu o bana bagiriyor ben ona dedim " okumakla adam olunmuyor egitim cehaleti alir esseklik baki kalir dedim" agzima dogru birtane gecirdi dudagim patladi ilk kez bana vurdu canim yanmadi ama yuregim kanadi. sonra da herzaman ki gibi yine kendini savunmaya devam etti iste ben ona hakaret ediyormusum vs..ama onun soyledigi sozler hic dusunmuyor bana seni arzulamiyorum arzulamam icin sevmem lazim vs gibi birsuru sey soyluyor hergun hergun biktim artik duzelir diye bekliyorum duzelmez demi boyle adamlar duzelirmi ah bir ayrilabilsem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?