• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana vurdu

gülüm bankaya gittin aldın alacagını kayboldun diyelim ve arkadan buadam senden boşanmak istedi ozaman işler sarpa sarar oğlunu alır mahkeme yoluyla buna hazırmısın sen eger ayrılmaya karar verdiysen babanla yüzyüze kanuş bu bir düzenli bir işe gir ve bu süreçte sana şiddet uygularsa rapar al mahkemede işine yarar işe girmezsen işin zor oğlunu almanda ve babanın durumuna şahit olmuş ve anlatmışsında bunları kullanacak ve hakim bunları göz önünde bulunduracak bunu bil 9 avukatla çalışıyorum boşanan boşanana

offfffffffff offfff sanki kapkaranlik bir magaranin icindeyim yolumu sasirdim

Evet, kesinlikle katılıyorum ve gene sakin ol diyorum. Boşanma olacaksa bile çekişmeli olacak gibi gözüküyor ve evi terk eden eş kusurlu olur bu durumda. En azından kimsenin bilmediği bir yere gitme, güvendiğin bir akrabana gi ve yerini bilsin. Bana kalırsa ne olursa olsun babanın evine git ille o evden gideceksen. Öfke ile karar verme. Karar verdiysen bişeye uzun vadeli düşün. Lütfen sakin ol.

akrabalarima gitmek istemiyorum hickimse bisey bilsin istemiyorum laf soylerler zoruma gider alingan bir yapim var dedikoduda olucak simdi

akrabalarima gitmek istemiyorum hickimse bisey bilsin istemiyorum laf soylerler zoruma gider alingan bir yapim var dedikoduda olucak simdi

Yapma böyle, haklıyken haksız duruma düşüreceksin kendini. Laf duymak istemiyorsun ama sonrasını düşün. Eşinden duyduğun laflardn daha ağırını duyacak değilsin. Tama şu an çok duygusalsın, dokunacak söylenen sözler ama lütfen sakin ol. Göz göre göre ateşe atma kendini.

allah yardımcın olsun cnm.
sana boşan ya da boşanma demiyeceğim cnm.
oğlun inş en az sekılde yara alarak atlatır yaşadıklarınızı..
bence en önce ne yapacagına dair kesin kararlarını vermelısın.tutarsız davranmamalısın.
bu gece düşün sabaha kadar istersen..bır karara varana kadar..
ölç,tart..
boşanmak mı istiyorum? boşanmamak,geçinmek mi?
boşanırsam artılar eksiler çocuğum için/benim için ne olur? boşanmazsam ne olur?
boşandıktan sonra hayatımda ne olur?yaşamamım nasıl olur?
bu tür sorular sor kendine,irdele derinlemesine..
ne istediğine karar ver.
sonra kararlarının arkasında dimdik dur..

eğer kesin kararını veremezsen,eşinle konuş sakince.biraz ailemin yanına gideyim hava değişimi olur,sen de ben de toparlarız kendimizi.vs.doğal bir şekilde
gidiyormuşcasına git ve ailenle yüzyüze konuş herşeyi anlat..tepkilerini gör..umarım desteklerini alırsın.eğer alırsan desteklerını arknada bıldıgın sürece
daha dik durabılrsın..esıne ordayken hıssettirme birşey,ayrılmaya karar verırsen annen,baban seninle birlikte döner,eşinle konuşurlar,eşyanı alır birlikte dönersiniz.
ama yok ben ailemin destğini alamadım ,çalışmıyorum,ev gecındıremem,çocuğuma bakamam dersen ya çalışacak ayaklarının üzerinde durmayı göze alacaksın
ya da paşa paş evine geri döneceksin.

bu arada eşin tartışma -kavga anlarınızda ona karşılık verdıgınız ıçın mi saygısızlıkla suçluyor sizi?
eğer öyleyse arkadaşım siz de ağzınızı tutmayı bileceksiniz.eşin sinirliyken cevap vermeyeceksın,sakınlesınce konu neyse ağzından girip burnundan çıkıp
olayı kendı istediğin gibi yönlendırecksın yıne..ben hıc mı sınırlenmeyecegım dıyeceksın.tabıkı ınsalık halı hepimiz sinirlenıyoruz..o zaman da esın susacak...bunu ona yıne
sen öğreteceksın..klasık kadın taktıklerını oynacaksın işte..eğer ıkı tarafta kavga anında bağırırsa cevaplar,hakaretler uçusursa sonu gelmez canım ınan...
allah yolunu acık etsın ınş.

senin tek düşüncen evladın olmalı sen ve onun gelecegi kimseyi düşünme buaşamada bence önce dediğimgibi kendini görmesini sagla her nekadar bıktım desende sende ayrılacak cesaret yok şuan bu adam senin kendine olan özgüvenini bitirmiş tatlım kafaya koyduysan bir işe gir önce özgüvenin kendine gelir sonra durum degerlendirmesi yap sakin ol duyma onu kapa kulakları ve cv verme tepkisiz kalmak en büyük cezadır ona inan ani karar verme kendi durumu düzelt önce sakinol

akrabalarima gitmek istemiyorum hickimse bisey bilsin istemiyorum laf soylerler zoruma gider alingan bir yapim var dedikoduda olucak simdi[/QUOTE]

iyi de canım evıme gıtmem dıyosun, akrabama gıtmem dıyopsun ama gıtmeme lazım bu evden dııyosun. şu an sağlıklı düşünemiyosun ama eğer gitmekte kararlıysan mecbur ailenden bırının olduğu yere gıt. alınganlık yaparım diyorsun, bu durumda sana ne soyleyecekler Allah aşkına, hem isterlerse sövsünler olayın alınganlık halı mı kalmış... sana gıt demıyorum yanlış anlama. kalmaya karar verdım desen hepimiz ona göre sana fıkır verırız ama eğer gıdeceksen daha makul düşün lütfen. terketmek, kimseye haber vermemek falan senı haklı iken haksız yapar...

hepinize tesekkur ederim yardimci olmaya destek vermeye dinlemeye calisiyorsunuz su an benim beynim durmus vaziyette cokkkkkkkkkkk yorgunummmmmmmmmmmm uzerimde oyle bir agirlik varki gozum hicbirseyi gormuyor mantikli dusunemiyor karar veremiyorum bir yanim kal diyor diger yanim git bir yanim duzelir diyor diger yanim bosuna kendini kandirma bir yanim seni seviyor sinirlendir ofkelendi diyor diger yanim yok herzaman bir insan boyle olmaz bunu yapmaz yapmamali diyor diyor da diyor o kadar cok diyor ki sanirim biraz dinlenmem gerek size hayirli geceler bana dua edin cok tesekkur ederim sanirim cok duaya ihtiyacim var.

hepinize tesekkur ederim yardimci olmaya destek vermeye dinlemeye calisiyorsunuz su an benim beynim durmus vaziyette cokkkkkkkkkkk yorgunummmmmmmmmmmm uzerimde oyle bir agirlik varki gozum hicbirseyi gormuyor mantikli dusunemiyor karar veremiyorum bir yanim kal diyor diger yanim git bir yanim duzelir diyor diger yanim bosuna kendini kandirma bir yanim seni seviyor sinirlendir ofkelendi diyor diger yanim yok herzaman bir insan boyle olmaz bunu yapmaz yapmamali diyor diyor da diyor o kadar cok diyor ki sanirim biraz dinlenmem gerek size hayirli geceler bana dua edin cok tesekkur ederim sanirim cok duaya ihtiyacim var.

HAdi sana iyi istirahatler. Dinlen ve düşünmemeye çaılş. Sakinleş, yarın sakin kafayla görüşelim. Gene söylüyorum lütfen ama lütfen sakin ol. Kendin ve oğluşun için.

şimdi karanlık belkı ama ışığı göreceksın yakında ıns.karamsarlıga düşme.

dedikodular şu an en son düşünecegın sey canım.
boşversene kim ne derse desın.
sen şu an öncelıkle çocugunu sonra da kendını düşün..
akrabaymış,komşuymuş senin yaşadıklarını kim nereden bilecekki?
kimseye bırsey acıklamak ,anlatmak zorunda da değilsin..

allah yardımcın olsun cnm.
sana boşan ya da boşanma demiyeceğim cnm.
oğlun inş en az sekılde yara alarak atlatır yaşadıklarınızı..
bence en önce ne yapacagına dair kesin kararlarını vermelısın.tutarsız davranmamalısın.
bu gece düşün sabaha kadar istersen..bır karara varana kadar..
ölç,tart..
boşanmak mı istiyorum? boşanmamak,geçinmek mi?
boşanırsam artılar eksiler çocuğum için/benim için ne olur? boşanmazsam ne olur?
boşandıktan sonra hayatımda ne olur?yaşamamım nasıl olur?
bu tür sorular sor kendine,irdele derinlemesine..
ne istediğine karar ver.
sonra kararlarının arkasında dimdik dur..

eğer kesin kararını veremezsen,eşinle konuş sakince.biraz ailemin yanına gideyim hava değişimi olur,sen de ben de toparlarız kendimizi.vs.doğal bir şekilde
gidiyormuşcasına git ve ailenle yüzyüze konuş herşeyi anlat..tepkilerini gör..umarım desteklerini alırsın.eğer alırsan desteklerını arknada bıldıgın sürece
daha dik durabılrsın..esıne ordayken hıssettirme birşey,ayrılmaya karar verırsen annen,baban seninle birlikte döner,eşinle konuşurlar,eşyanı alır birlikte dönersiniz.
ama yok ben ailemin destğini alamadım ,çalışmıyorum,ev gecındıremem,çocuğuma bakamam dersen ya çalışacak ayaklarının üzerinde durmayı göze alacaksın
ya da paşa paş evine geri döneceksin.

bu arada eşin tartışma -kavga anlarınızda ona karşılık verdıgınız ıçın mi saygısızlıkla suçluyor sizi?
eğer öyleyse arkadaşım siz de ağzınızı tutmayı bileceksiniz.eşin sinirliyken cevap vermeyeceksın,sakınlesınce konu neyse ağzından girip burnundan çıkıp
olayı kendı istediğin gibi yönlendırecksın yıne..ben hıc mı sınırlenmeyecegım dıyeceksın.tabıkı ınsalık halı hepimiz sinirlenıyoruz..o zaman da esın susacak...bunu ona yıne
sen öğreteceksın..klasık kadın taktıklerını oynacaksın işte..eğer ıkı tarafta kavga anında bağırırsa cevaplar,hakaretler uçusursa sonu gelmez canım ınan...
allah yolunu acık etsın ınş.

ama o hep hakli oldugunu soyluyor ben ne yaparsam yapayim

süper ve mantıklı bı yaklasım bencede madem ayrılmayı dusunmuyorusun bıraz da böle denebence ıkılem ıcınde oldugundan akıl akıl dan ustundur derler

akraban sana küfür mü edecek sanki??
canyoldaşın,eşim dediğin insanın ettiği laflar,söylediği cümleler kadar yaralamaz hiçbiri merak etme...

çok üzüldüm kendine güveni kalmamış aslında eşini seviyor boşanmak istemiyor tek istediği onun düzelmesi oğluşuyla huzurlu bir yuva söylemiyo ama babasına güvenmiyor oyüzden orayada gitmek istemiyor biliyorki ne yaparsa tek başına yapacak bunada özgüvenide yok kafasını toplayacak onun karakteri çözecek kavga anında cv vermeyecek huyuna gidicek ama sakince herşeyi dik davranmadan yoluna koyacak isterse yapar bence allah yardımcısı olsun

gercekten bencede bırazda daha farklı yaklasmayı dene cnm sonları okuaymıyorum ama ışllh kötu karrlar vermmemışsındır en azından azda olsa cocugun ıcın mucadele et ona söleme tabıkı ama son bı sans kendı adına bı dene bakalım bırazda o dusunsun bıraz da ona tepkısız oldugunu bell et hersey normal gıbı gözukemezsın ama zordur bu bıraz daha ılımlı yaklas cocugun ıcın en azından yuvan ıcın savastıgın farkında olur ama lutfen bence habersız bı yerlere gıtme sonra herkezın gözunde daha suclu duruma dusersın

canim öncelikle cok gecmis olsun...
su anda esinle konusuyormusun , yanina gelip öür falan dilemedi , gece gelip sarilmadimi birsey yapmadimi icini rahat ettirrecek,,durum nasil onu sormak istedim...
birde esim ilk defa vurdu dedin , affedilecek birsey degil ama belki dun morali birsey cok bozuktu, erkekler bizler gibi degiller , cok cabuk parliyorlar cok cabuk sönüyorlar sonrada pisman oluyorlar,belki sana vurmasi affedilecek gibi degil ama acaba o ne düsünüyor belki ici icini yiyor, ...
sen kocani daha iyi taniyorsun , O COK KÖTÜ BIR INSAN MI ???
hemen herseyi koparmayi düsünme..bir arkadas yorumunda erkekleri degistiremezsiniz degismezler demis , hayir ben inanmiyorum hemde nasil degisiyorlar , mesele kadin bunu istesin yeterki..kadin kocasini cok seviyorsa ama kocada kadinini sevecek degismek mümkün, ben sinirli kocami ne kadar uysal bir adama cevirdim, bizde evliligimizin ilk zamanalri ne kavgalar ettik bana vurmadi ama gücünü kollarimi sikarak kullandi , tek yaptigi fiziksel sey bu oldu, o gunleri nasil atlattim biliyormusun , severek sevgi göstererek , adam biliyordu evde onu gercekten seven düsünen bir kadin oldugunu ,,benim degerimi cok iyi bilyior simdi,....kadinin elinde erkegi biraz aileye eve yönlendirmek ama tabiki bu her erkek icin gecerli degil,,sen kocani seviyormusun ? o iyi bir insanmi? sana sadikmi? caliskanmi? dürüstmü? evine isteyerek geliyor mu? bunlari düsün iyice..ve üzme kendini..ezik durma karsisinda.. kavga etsenizde hakaret etme..kücük düsürmeye calisma..birak o yapsin cezasini cekecek nasilsa..esler arasinda hakaret hic hos degil , özellikle kavga ettigin zaman dilini daha iyi hakim olacaksin, sözler geri alinmiyor.. dayaktan bahsetmiyorum bile ..o cok agir..
su anda esimle durum nasil sen onu söyle ben onu merak ettim en cok..birseyler yaptimi sana ?

maddi olarak hiç bir birikimi yoksa ben tavsiye etmem akrabalarına gitmeyi..insanlar bir tabak yemek koysun diyemi bekleyecek...

akraban sana küfür mü edecek sanki??
canyoldaşın,eşim dediğin insanın ettiği laflar,söylediği cümleler kadar yaralamaz hiçbiri merak etme...

cok haklisin

çok üzüldüm kendine güveni kalmamış aslında eşini seviyor boşanmak istemiyor tek istediği onun düzelmesi oğluşuyla huzurlu bir yuva söylemiyo ama babasına güvenmiyor oyüzden orayada gitmek istemiyor biliyorki ne yaparsa tek başına yapacak bunada özgüvenide yok kafasını toplayacak onun karakteri çözecek kavga anında cv vermeyecek huyuna gidicek ama sakince herşeyi dik davranmadan yoluna koyacak isterse yapar bence allah yardımcısı olsun

beni cok iyi anladigini dusunuyorum

gercekten bencede bırazda daha farklı yaklasmayı dene cnm sonları okuaymıyorum ama ışllh kötu karrlar vermmemışsındır en azından azda olsa cocugun ıcın mucadele et ona söleme tabıkı ama son bı sans kendı adına bı dene bakalım bırazda o dusunsun bıraz da ona tepkısız oldugunu bell et hersey normal gıbı gözukemezsın ama zordur bu bıraz daha ılımlı yaklas cocugun ıcın en azından yuvan ıcın savastıgın farkında olur ama lutfen bence habersız bı yerlere gıtme sonra herkezın gözunde daha suclu duruma dusersın

evet tek basina biryere gitmem gerektigini ogrendim aleyhime kullanilabilirmis bu kotu oldu. cunku ben kimse bilmesin gittigimi istiyorudm

maddi olarak hiç bir birikimi yoksa ben tavsiye etmem akrabalarına gitmeyi..insanlar bir tabak yemek koysun diyemi bekleyecek...

biraz var ama ne kadar yeterki belki 3 ay belki 1 ay yaptigim harcamaya bakar ne kadar cabuk is bulabilirim ki universite mezunlari is bulamazken ben lise mezunu kim alir ise

bide birsey daha sorayim sizlere yorumlarinizla sagolun aydinlatiyorsunuz destek veriyorsunuz allah hepinizden razi olsun. simdi benim bu paramin oldugu hesap ortak ama o hesabi hic kullanmiyoruz sadece cok acil ihtiyac icin dursun dedik. esimle ortak hesabimiz ben parayi cekip gidersem buda mahkemede bir sorun olur mu acaba?

bide birsey daha sorayim sizlere yorumlarinizla sagolun aydinlatiyorsunuz destek veriyorsunuz allah hepinizden razi olsun. simdi benim bu paramin oldugu hesap ortak ama o hesabi hic kullanmiyoruz sadece cok acil ihtiyac icin dursun dedik. esimle ortak hesabimiz ben parayi cekip gidersem buda mahkemede bir sorun olur mu acaba?

Hesap ortak ise ancak ikinizin imzası ile çekebilirsiniz diye biliyorum ben

Back
X