gülüm bankaya gittin aldın alacagını kayboldun diyelim ve arkadan buadam senden boşanmak istedi ozaman işler sarpa sarar oğlunu alır mahkeme yoluyla buna hazırmısın sen eger ayrılmaya karar verdiysen babanla yüzyüze kanuş bu bir düzenli bir işe gir ve bu süreçte sana şiddet uygularsa rapar al mahkemede işine yarar işe girmezsen işin zor oğlunu almanda ve babanın durumuna şahit olmuş ve anlatmışsında bunları kullanacak ve hakim bunları göz önünde bulunduracak bunu bil 9 avukatla çalışıyorum boşanan boşanana
offfffffffff offfff sanki kapkaranlik bir magaranin icindeyim yolumu sasirdim
Evet, kesinlikle katılıyorum ve gene sakin ol diyorum. Boşanma olacaksa bile çekişmeli olacak gibi gözüküyor ve evi terk eden eş kusurlu olur bu durumda. En azından kimsenin bilmediği bir yere gitme, güvendiğin bir akrabana gi ve yerini bilsin. Bana kalırsa ne olursa olsun babanın evine git ille o evden gideceksen. Öfke ile karar verme. Karar verdiysen bişeye uzun vadeli düşün. Lütfen sakin ol.
akrabalarima gitmek istemiyorum hickimse bisey bilsin istemiyorum laf soylerler zoruma gider alingan bir yapim var dedikoduda olucak simdi