Bana yalan söyledi ,sizce ne yapayım ?

Keşke "Bir kere yalan girdi mi devamı geldiğini" bildiğinizi söylemeseydiniz... Madem bunu savunacak kadar tepkilisiniz ve ifade ettiniz, arkasında durmazsanız diğer yalanında "Böyle olacağını biliyordum" demekten başka çareniz kalmaz... Söylediğinize istinaden affetmeniz kendinize ters düşmek olur...

Burada konu açtığınıza ve tavır yaptığınızı söylediğinize göre affetmek niyetindesiniz... O halde tavır yapıp, yanında surat asıp susmaktan, "Asla yalanı kabul etmem" diye rest çekmektense "Kızsam da doğruyu söyle... Yalana kızacağım kadar kızmazdım havuza gitmene... Beni hayal kırıklığına uğrattın, kırıldım" deseydiniz ve meseleyi sıcağı sıcağına halletseydiniz şu an ikilemde kalmazdınız ve sorun uzamazdı... Zira bu tip hallerde karşınızdakine bundan sonra hata yaptığında "İki surat asar, sonra bir mesajla gönlünü alırım" diye düşündürmüş olursunuz...

Mesele hata yapmak yahut sevgilinizin sizi kırması değil... Mesele bu durumun nasıl üstesinden gelindiği... Yoksa yanlışlar ilişkinin sonuna zemin hazırlar...Size yanlış yapıldığını düşündüğünüz durumlarda sağlam duruşlar sergiler, susmaz, küsmez; kırgınlığınızı, hayal kırıklığınızı "uygun bir dille" ifade ederseniz karşınızdaki kendini daha kötü hisseder ve daha çabuk gönlünüzü almaya çalışır, ayağını da denk alır...

tatlım kesinlikle 4 4lük bir ilişki yaşanmıyor. Önemli olan böyle ufak tefek sorunlardan kalıcı çözümler üretebilmek...
Mesela evet şu an etkilenmişsindir,onun da bu olay karşısında alcağı tavıra göre inanıyorum ki aranız düzelecektir. Ama kendini affettirdi diye konuyu kapatmayın.. Şimdi naz yapsan da sizi bitirmesine izin verme ve sonra sakinlediğinde güzelce konuşun. Böyle sonradan itiraf edilen yalanların dürüstlük olmadığını konuşun... Eğer bazı konularda onu çok kısıtladığını düşünüyorsa bunu senınle paylaşmasına müsade et tatlım.. Öyle düşünüyor olmalı ki bunu yaptı. Birdaha yalan söylememek konusunda söz vermiş olması evet çok güzel birşey fakat senın de ona destek olmalısın bu konuda..
Şimdi eğer çok uzatırsan,yine yapmak istediği birşey olduğunda sırf seni yine kırmamak için aynı şeyi yapmasını kabul etmeyecek olduğunun kesin bir tavırla belirt... Ama dediğim gibi çok kızacağın birşey bile olsa senınle paylaşmasını sağla...Bazen senı kızdırmasına müsade et...Yeter ki birbirinize şeffaflığınızı bozmayın...

Çok haklısınız...
O anki sinirle ve şaşkınlıkla bunları düşünemedim aslında gerçi şuandada siz söylemeseniz düşünemezdim tavır yapardım 2-3 gün sonra barışırdık...
İlişkimizin geneli iyi olduğu için ve mutlu olduğumuz için ayrılmak değilde affetmek istiyorum fakat ne kadar çok tepki gösterdiğimide anlasın...
Hani ben şöyle düşündüm kızsamda bana doğruyu söyle desem hemen barışırdık oda hatasını anlamazdı belki diye düşündüm o yüzden benim üzüldüğümü anlasın bi daha yapmasın istedim....

Benim İçin Yalanın Büyüğü Küçüğü Olmaz..
Yalanın İğne Ucu Kadar Olanı da YALAN..
Büyüğüde YALAN..

Ama Şöyle de Bir Durum Söz Konusu, İnsanları Fazla Sıkıştırır Sık Boğaz Edersen Yalan Söylemek Zorunda Bırakırsınız..
Bu Genelde İkili İlişkilerde Yaşanır..

Evet 4 4lük bir ilişki gerçekten olmuyor...
Sakinleşince güzelce konuşalım diyorum ben insanlara güvenen biri değilim o yüzden ilk defa bi kişiye bu kadar çok güveniyorum belkide o yüzden böyle üzüldüm tekrar güvenmekten korktum.....

Kesinlikle haklısınız aslında sıktığımı düşünmüyorum geçen gittiğinde bile bişey dememiştim bundada biraz surat asar bişey demezdim......

Şimdi mesaj atıp akşam müsait olduğunda beni ara biraz konuşalım dedim...
Konuşmak en güzeli galiba...

Şimdi aradı konuştuk biraz...
Seni çokmu sıkıyorum o yüzden mi yalan söyledin dedim oda hayır sakın öyle düşünme lütfen bana karışmanı seviyorum hoşuma gidiyor fakat sadece o an çok mutluydun ve bana kızmanı istemedim seni üzmek istemezdim böyle hatamı anladım gerçekten dedi.......

istese saklardı senden ruhun duymazdı. bence abartmışsın. ilk ve son demiş, yaptığını da kendi gelip söylemiş. sevdiğini için. sevginden mahrum etme sen de :)

istese saklardı senden ruhun duymazdı. bence abartmışsın. ilk ve son demiş, yaptığını da kendi gelip söylemiş. sevdiğini için. sevginden mahrum etme sen de :)

Maalesef dün akşam daha çok abarttım sinirlenince kendime hakim olamıyorum onu kırcak sözler söyledim oda alınmış haklı olarak konuşmayalım falan demişti dayanamadım bugün sabah evlerine gittim durumlar değişti hatalı olan ben oldum :)

Küçük bisey için yalan söylemeye ihtiyac duyması hoş değil tabi..Ama açıklamaları yeterli bence.Daha fazla uzatmayın derim..

bence kötü birsey yalan söylemesi.....fakat adam gelmis söylemis dürüstce hani söylemeye bilirdide ne alaka dahasida gelir dersiniz simdi ama siz tavrinizi koymussunuz zaten bundan sonra böyle birseye cesaret edecegini sanmiyorum sizde seviyorsaniz sorun yokturdur...yapmamaniz gereken tek sey ise baristiktan sonra her olayda bu olayi hatirlatmak olacaktir....

itiraf etmiş sorun yok..bence biraz burnunu sürtün oda alır dersini daha teşebbüs etmez..

işte kadınların yaptığı en büyük hata,verip veriştiriyoruz ufak bi trip yapıncada elimiz ayağımız birbirine dolanıyo vede haklıyken haksız duruma düşüyoruz..

tamam canım sevgilin tüyoyu aldı artık suçluda olsa biraz üstüne gitsen küsecek hemen senden beklicek :))

erkeklerin en bilindik taktiği üste çıkmak kanmayalım bunlara :))

en azından suçunu kabul etmiş samimi bir şekilde itiraf etmiş.. bu defalık affet.. bir daha yaparsa o zaman bu kadar medeni olmazsın olur biter..

Keşke huyumdan vazgeçebilsem her an bu olayı hatırlatıyorum olay dahada büyüycek ama uzatmamak lazım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…