• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yalan soyluyor

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
38
Ankara
Sozlum bana yalan söylüyor ve 2 oldu yakaladigim ama tepkimi koyamadigim gibi bide hakli çıkıyor deli olcam yaa anneme söyledim kendini bağlama felan diyor zaten uzak diyor :((

Anneniz yalanini yakaladiginiz sozlunuzden ayrilmanizi saglamak yerine uzak dur, baglanma mi diyor sadece?

Ya siz birden fazla kez yalanini yakaladiginiz adamin kendini hakli cikarma piskinligine neden ve nasil goz yumuyorsunuz?

Mesela facede bigun birilerini aratmis kızları kim bunlar dedim arkadaşlarım aratmış istersen konusturuyum felan diğerinde bugün oldu benden sakladığı bir telefon var

Mesela facede bigun birilerini aratmis kızları kim bunlar dedim arkadaşlarım yaratmış istersen konusturuyum felan diğerinde bugün oldu benden sakladığı bir telefon var
Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum.

bnm esimde gerekli gereksiz yalanlar soyluyo sanirim bu onun yapisinda var yalanini ortaya cikarincada cok sinirlenyo ses tonunu yukselterek uste cikmya calisyo

Yol ver gitsin cnm...ilerde cocugunla bunlari yazarsin.annen hakli...

bnm esimde gerekli gereksiz yalanlar soyluyo sanirim bu onun yapisinda var yalanini ortaya cikarincada cok sinirlenyo ses tonunu yukselterek uste cikmya calisyo
Canm öyle birşey ki yalan bile olsa ortaya bile çıksa suclu durumuna düşen benim aradım teli yüzüme kapattı snra aradım bağırdım öyle kapatılmaz boyle kapatılır tak kapattim

Ya zor bir durum hayat yalan üzerine kurulmaz ki hatasının farkında bile değil üstelik. Ayrılmıyor diye birşey yok onun için kendi hayatını mı mahfedeceksin kararlı ol düşer elbet yakandan:KK43:

iyi yapmissin cnm yol yakinken vazgec sen ondan bi cacik olmaz..artk yalanlrna alistim dogru bisry bile anlatsa bana yalan geliyo icimden yine kesin yalan soyluyodur dyorum ona soyleyemiyorum tabi :-)

Bikere ayrılmak istediğimi söyledim bırakmıyor da ama bu yalanlar ne yani
Iliskide guven cok onemli.onun sizi birakmasi onemli degil.sizin onu birakmaniz gerekli...evlenince bunlari hatirlar ahcekersin cnm....offf bu erkekler neden boyle.biz kadinlar sevdikmi sever iliskiyedevamederiz.sagudukmu terkederiz.ama erkekelr sevseler de sevmeseler de illahi devam ettirirler...yalancilar....sevmiyorsan git merakettigin hoslandiginla beraber ol.

iyi yapmissin cnm yol yakinken vazgec sen ondan bi cacik olmaz..artk yalanlrna alistim dogru bisry bile anlatsa bana yalan geliyo icimden yine kesin yalan soyluyodur dyorum ona soyleyemiyorum tabi :-)
Ay canm o da kotu doğru söylese bile yalan sanarsn. Bizde o kadar olmadı 2 sefer oldu beni kandim saniyo yalaninada çok bekle

Back
X