Bana yanlis yaptığım yeri soyleyin lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

laurabeybi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
158
19
98
28
Erkek arkadaşım ile Aralık ayında ayrıldık. Sonrasında Şubat ayına kadar ben neredeyse sürekli yalvardım barışmak için Şubat ayında sevgili olduk ve bir hafta sevgililikten sonra eskisi gibi hissetmiyorum deyip ayrıldı tekrar benden. Ardından İki Uzun bir süre konuşmadık ve Ara ara O bana yazmaya başladı Ben kendimi toplamıştım. Nisan ayında benden 3.000 lira borç istedi iletişim kuruyorduk zaten öncesinde de ben de tamam dedim. Sonrasında yine sürekli tartışmalar yaşadık her seferinde beni bırakıp gidip geri geliyordu her seferinde beni sevmekten asla vazgeçmediğini falan söylüyordu ve biz Mart ayında Tekrar konuşmaya başladık mayısın sonunda tekrar tartıştık ve bana dedi ki artık lütfen bana yazma ve beni rahat bırak .Ben de tamam dedim ve 10 gün boyunca ona yazmadım. Sonrasında ise 10 günün sonunda o bana özür dilerim diye dönüş yaptı ve 1 haziran'dan yaklaşık 30 Haziran'a kadar her gün telefonda konuşuyorduk ama sevgili değildik ama sürekli sevgili gibi birbirimize iletişim halindeydik. Haziranın sonunda Instagram'a yeni gelen özellik ile bir tane kızın bütün paylaşmış olduğu gönderileri 2 hesabı ile de beğenmiş olduğunu gördüm sürekli karşıma çıkıyordu. Kızı merak ettim ve hesabına baktım storylerini izledim ve kız buna mesaj atmış bu kim diye o da bana sordu arkadaşlarımın stalluyorsun diye. O gün o Sorunu halletmeye çalıştık ama halledemedik ve O gün gerçekten büyük bir kavga ile tekrardan iletişimi kesme kararı aldık Ve ayrıldık yani bu 30 Haziran'da oldu. 2 gün önce kanser hastası olduğu için hastaneye yattı ve bana haber vermesini İstediğim zaman tamam dedi ama haber verirken hep böyle soğuk ve mesafeli bir biçimdeydi Instagram'dan ve WhatsApp'tan hiçbir gönderilerime bakmıyor ama o kızın hala hesabını beğenmeye devam ediyor ve kız da onun fotoğraflarını beğenmeye başlamış. Bugün insanlık namına Hastaneden çıktın nasılsın dediğimde 33 Şubat'ta ölecekmişim 2 aylık ömrüm kalmış gibi dalga geçerek cevap verdi ben de neden gerginsin diye sorduğumda benim bir sürü derdim var zaten en çaresiz olduğum dönemimdeyim hala bana soru soruyorsun bana soru sorma görüşürüz diyerek konuyu kapattı ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
Turk degil misiniz?
Hiç noktalama işareti yok
Yani noktalama isaretleri olsa anlayacak miydin

Çok kötü yazmışsınız hiçbir şey anlaşılmıyor noktalama işaretleri olmayınca. Ama yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadan da “baştan sona her yerde” yanlış yaptığınızı anlayabildim o kadar bariz çünkü

Turk degil misiniz?

Yani noktalama isaretleri olsa anlayacak miydin

En azından okurdum, belki anlardım :) nefes nefese kalıyorum noktalama işaretleri olmadan okuyamıyorum. Belki benim zekam düşüktür, sizler okuyup da en güzel cevapları verirsiniz nasıl olsa.

Evet sesli mesaj sistemi ile yazdım çünkü
Sesli mesajla yazdıktan sonra yazdıklarınızı kontrol edip düzenleyebilirsiniz. Okuyanlara saygınız olsun. "Sen dedim bir sonra baktı" tarzı cümleler kurmuşsunuz.

İlle de sesli mesajla yazacaksanız cümle sonunda nokta ve virgül deyin. En azından biz okurken cümle olduğunu vs anlayabilelim.

Düzenleyemedin mi yani şurada yazdığın bı paragrafi.... Neyse, sana ne, adam seninle ilgilenmiyor neyini arıyorsun hala, ayrıca ihtiyacı olduğunda söylermişmis, yok canım, sende hazır ol da bekle yardım istesin yapayım diye. İstemiyor seni bu kadar basit, yedek oyuncusun, koşma peşinden, iyice düşürmüşsün kendini, parayla, yardiminla adamı tutmaya calışıyor gibisin.

İlişkinizin bittiğini kabul edin; adama da borç vermeyi veya sizden kopmasın diye karşılıksız para vermeyi bırakın.

Instagram'a yeni gelen bir özellikten dolayı bir tane kızın sürekli fotoğraflarını iki hesabıyla da beğendiğini gördüm
Bu özelliği merak ettim. Neyi nereden görebiliyoruz?

Çocuk size tabiri caizse tekmeyi basmış. Öncesinde de zaten ayrılık olmuş. Daha bu neyin ısrarı? Eski arkadaşıyla ilişkisinin olup olmaması sizi niye ilgilendiriyor? Kız olmasaymış da zaten ilişki yürümezmiş. Çocuğu darlamayın.

Hikaye baktı bakmadı laflarına da bakılırsa ergenlik çağlarındasınız. Bunlara kafa yoracağınıza kendinize yatırım yapın. İleride bu günlerinizi hatırladığınızda, boşa giden zamanınıza ve çabalarınıza pişman olursunuz hatta utanç duyarsınız.

En azından okurdum, belki anlardım :) nefes nefese kalıyorum noktalama işaretleri olmadan okuyamıyorum. Belki benim zekam düşüktür, sizler okuyup da en güzel cevapları verirsiniz nasıl olsa.
Ay ozurdilerim ben yanlis anlattim sanirim demek istedigimi, su ilk mesajda noktalama isaretleri olsa dahi anlasilir bir mesaj degil demeye calismistim. Kirdiysam ozurdilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…