- 18 Haziran 2017
- 158
- 19
- 98
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Evet sesli mesaj sistemi ile yazdım çünküHiç noktalama işareti yok
Evet sesli mesaj sistemi ile yazdım çünkü
Turk degil misiniz?Erkek arkadaşımdan ayrıldığım süreci burada anlatmıştım Aralık ayında ayrıldık ve Şubatta yeniden sevgili olduk olduk Fakat ben eskisi gibi hissedemiyorum diyerek ona sonra yaklaşık bir hikayelerime bakıyordu bazen bazen bakmıyordun ve bugün belirtiyorum Sonra ben tam kendimi toparladım daha sonra yavaş yavaş yazmaya başladı Ama hiçbir şekilde bir tekrar gibi olduğu gibi sevgili olalım gibisinden değil mayıs ayına kadar bir şekilde konuştuklarından borç istedim borç falan verdim Mayıs ayının sonlarına doğru benimle kavga ettim Bir daha sakın bana yazma senin mesajlar Karşı ki ilişkim olsun istiyorum Başka hiçbir şey olmasın benimle ilişkisini bitirdi ben onu hiç yazmadım hikayelerimi falan baktı ardından 10 gün sonra bana yazan kendisi oldu özür diledi 1 Haziran'da ona 7 Temmuz'a kadar her gün telefonda yok sevgilim değildik ama sevgili gibi konuşuyorduk ama sevgili değildik ama sevgili gibi yaklaşıyorduk birbirimize sonra Instagram'a yeni gelen bir özellikten dolayı bir tane kızın sürekli fotoğraflarını iki hesabıyla da beğendiğini gördüm sonra kendi hesabıma baktığımda benim fotoğraflarımı çoğunu beğenmemişti bunu ona söylediğimde beni takıntılı olmakla suçladı ve kavga ettik gece sonra artık gerçekten istemiyorum dedi ayrıldı sonra hastaneye falan yattı bu kanser hastası ben yardımcı olmak istedim yine para gönderdim ve 3000 lira daha gönderdim neyse işte şimdi ne hikayelerime bakıyor Ne beni takip ediyor Sürekli o kızla birbirlerinin fotoğraflarını beğeniyorlar kızın 6 yıl önceki bir arkadaşıymış öyle söylüyor beni Instagram'dan engellemiş de Sonra engeli kaldırdı ben istedim diye Şimdi WhatsApp'tan da duruyor Instagram'da da ama hiçbir şekilde beni engellemedi ama hikayelerime bakmıyor dün hastaneden çıktı insanlık olsun diye yazdım hani dedim nasıl oldu İyi misin falan diye 3 gün falan kalmış seçili falan alay etti dedim Niye bu kadar gerginsin Ben sadece senin yanında olmak istiyorum Benim hayatım alt üst olmuş bir şeyi de artık sorma yeter artık falan Yardımcı olabileceğim bir şey olsa ben zaten sana söylerim görüşürüz falan dedi ve sohbeti tamamen kesip attı bu kadar Şimdi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum bu kız ile bir ilişkileri var mı yok mu onu da bilmiyorum
Yani noktalama isaretleri olsa anlayacak miydinHiç noktalama işareti yok
Doğru tabii biz talep etmiştik nolur hemen yazın diye. İyi ki hızlı hızlı özensiz şekilde paylaştınız.Evet sesli mesaj sistemi ile yazdım çünkü
Çok kötü yazmışsınız hiçbir şey anlaşılmıyor noktalama işaretleri olmayınca. Ama yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadan da “baştan sona her yerde” yanlış yaptığınızı anlayabildim o kadar bariz çünküErkek arkadaşımdan ayrıldığım süreci burada anlatmıştım Aralık ayında ayrıldık ve Şubatta yeniden sevgili olduk olduk Fakat ben eskisi gibi hissedemiyorum diyerek ona sonra yaklaşık bir hikayelerime bakıyordu bazen bazen bakmıyordun ve bugün belirtiyorum Sonra ben tam kendimi toparladım daha sonra yavaş yavaş yazmaya başladı Ama hiçbir şekilde bir tekrar gibi olduğu gibi sevgili olalım gibisinden değil mayıs ayına kadar bir şekilde konuştuklarından borç istedim borç falan verdim Mayıs ayının sonlarına doğru benimle kavga ettim Bir daha sakın bana yazma senin mesajlar Karşı ki ilişkim olsun istiyorum Başka hiçbir şey olmasın benimle ilişkisini bitirdi ben onu hiç yazmadım hikayelerimi falan baktı ardından 10 gün sonra bana yazan kendisi oldu özür diledi 1 Haziran'da ona 7 Temmuz'a kadar her gün telefonda yok sevgilim değildik ama sevgili gibi konuşuyorduk ama sevgili değildik ama sevgili gibi yaklaşıyorduk birbirimize sonra Instagram'a yeni gelen bir özellikten dolayı bir tane kızın sürekli fotoğraflarını iki hesabıyla da beğendiğini gördüm sonra kendi hesabıma baktığımda benim fotoğraflarımı çoğunu beğenmemişti bunu ona söylediğimde beni takıntılı olmakla suçladı ve kavga ettik gece sonra artık gerçekten istemiyorum dedi ayrıldı sonra hastaneye falan yattı bu kanser hastası ben yardımcı olmak istedim yine para gönderdim ve 3000 lira daha gönderdim neyse işte şimdi ne hikayelerime bakıyor Ne beni takip ediyor Sürekli o kızla birbirlerinin fotoğraflarını beğeniyorlar kızın 6 yıl önceki bir arkadaşıymış öyle söylüyor beni Instagram'dan engellemiş de Sonra engeli kaldırdı ben istedim diye Şimdi WhatsApp'tan da duruyor Instagram'da da ama hiçbir şekilde beni engellemedi ama hikayelerime bakmıyor dün hastaneden çıktı insanlık olsun diye yazdım hani dedim nasıl oldu İyi misin falan diye 3 gün falan kalmış seçili falan alay etti dedim Niye bu kadar gerginsin Ben sadece senin yanında olmak istiyorum Benim hayatım alt üst olmuş bir şeyi de artık sorma yeter artık falan Yardımcı olabileceğim bir şey olsa ben zaten sana söylerim görüşürüz falan dedi ve sohbeti tamamen kesip attı bu kadar Şimdi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum bu kız ile bir ilişkileri var mı yok mu onu da bilmiyorum
Turk degil misiniz?
Yani noktalama isaretleri olsa anlayacak miydin
Sesli mesajla yazdıktan sonra yazdıklarınızı kontrol edip düzenleyebilirsiniz. Okuyanlara saygınız olsun. "Sen dedim bir sonra baktı" tarzı cümleler kurmuşsunuz.Evet sesli mesaj sistemi ile yazdım çünkü
erkek arkadaşım Avusturya'da çalışıyor büyük bir şirkette 6.000 Euro maaş alıyor ve Türkiye'ye karşılaştırınca gayet iyi bir maaş alıyor
İlişkinizin bittiğini kabul edin; adama da borç vermeyi veya sizden kopmasın diye karşılıksız para vermeyi bırakın.Erkek arkadaşımdan ayrıldığım süreci burada anlatmıştım Aralık ayında ayrıldık ve Şubatta yeniden sevgili olduk olduk Fakat ben eskisi gibi hissedemiyorum diyerek ona sonra yaklaşık bir hikayelerime bakıyordu bazen bazen bakmıyordun ve bugün belirtiyorum Sonra ben tam kendimi toparladım daha sonra yavaş yavaş yazmaya başladı Ama hiçbir şekilde bir tekrar gibi olduğu gibi sevgili olalım gibisinden değil mayıs ayına kadar bir şekilde konuştuklarından borç istedim borç falan verdim Mayıs ayının sonlarına doğru benimle kavga ettim Bir daha sakın bana yazma senin mesajlar Karşı ki ilişkim olsun istiyorum Başka hiçbir şey olmasın benimle ilişkisini bitirdi ben onu hiç yazmadım hikayelerimi falan baktı ardından 10 gün sonra bana yazan kendisi oldu özür diledi 1 Haziran'da ona 7 Temmuz'a kadar her gün telefonda yok sevgilim değildik ama sevgili gibi konuşuyorduk ama sevgili değildik ama sevgili gibi yaklaşıyorduk birbirimize sonra Instagram'a yeni gelen bir özellikten dolayı bir tane kızın sürekli fotoğraflarını iki hesabıyla da beğendiğini gördüm sonra kendi hesabıma baktığımda benim fotoğraflarımı çoğunu beğenmemişti bunu ona söylediğimde beni takıntılı olmakla suçladı ve kavga ettik gece sonra artık gerçekten istemiyorum dedi ayrıldı sonra hastaneye falan yattı bu kanser hastası ben yardımcı olmak istedim yine para gönderdim ve 3000 lira daha gönderdim neyse işte şimdi ne hikayelerime bakıyor Ne beni takip ediyor Sürekli o kızla birbirlerinin fotoğraflarını beğeniyorlar kızın 6 yıl önceki bir arkadaşıymış öyle söylüyor beni Instagram'dan engellemiş de Sonra engeli kaldırdı ben istedim diye Şimdi WhatsApp'tan da duruyor Instagram'da da ama hiçbir şekilde beni engellemedi ama hikayelerime bakmıyor dün hastaneden çıktı insanlık olsun diye yazdım hani dedim nasıl oldu İyi misin falan diye 3 gün falan kalmış seçili falan alay etti dedim Niye bu kadar gerginsin Ben sadece senin yanında olmak istiyorum Benim hayatım alt üst olmuş bir şeyi de artık sorma yeter artık falan Yardımcı olabileceğim bir şey olsa ben zaten sana söylerim görüşürüz falan dedi ve sohbeti tamamen kesip attı bu kadar Şimdi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum bu kız ile bir ilişkileri var mı yok mu onu da bilmiyorum
Bu özelliği merak ettim. Neyi nereden görebiliyoruz?Instagram'a yeni gelen bir özellikten dolayı bir tane kızın sürekli fotoğraflarını iki hesabıyla da beğendiğini gördüm
Rastgele kelimeleri yan yana koyup kendi kendilerine cümle oluşturmasını mı beklediniz, bu nasıl bir konudur.1 Haziran'da ona 7 Temmuz'a kadar her gün telefonda yok sevgilim değildik
Tek sorun keşke noktalama olsaydıHiç noktalama işareti yok
Ay ozurdilerim ben yanlis anlattim sanirim demek istedigimi, su ilk mesajda noktalama isaretleri olsa dahi anlasilir bir mesaj degil demeye calismistim. Kirdiysam ozurdilerimEn azından okurdum, belki anlardım :) nefes nefese kalıyorum noktalama işaretleri olmadan okuyamıyorum. Belki benim zekam düşüktür, sizler okuyup da en güzel cevapları verirsiniz nasıl olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?