- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
1 yıldır ilaç kullanıyorum. Daha iyiydim son zamanlarda ama bugün gördüğüm tablo beni çok sarstı
yaşadım mı öldüm mü anlayamadım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya işte insan iyi olmazsa iyi değilim diyor bunda anlamayacak ne var.Okadardan sıkılıyor insanlar kendi kendini napsın..bir boşanmayla imanımız sarsılacaksa, ohooo
Allah başka dert vermesin
yorumlardan anladığım siz gediklisisiniz buranın, haddimi aşmazsam; gerçekten saçmalıyorsunuz
ama anlamadığım şey; burada insanlar size ne yazarsa yazsın siz bildiğinizi mi okuyorsunuz? o zaman bu konuları açmaktan ne anlıyorsunuz?
sorular sorular
Yasadigin sehri neden degistirmedin? O adamin kaldigi sehirde yasamak dogru degil madem bu kadar mutsuzsun git o sehirden tasin1 yıldır ilaç kullanıyorum. Daha iyiydim son zamanlarda ama bugün gördüğüm tablo beni çok sarstıyaşadım mı öldüm mü anlayamadım.
En azindan öbür dünyanin var olduguna inanmanizda güzel bisey. Adalet yok evet ama sadece bu dunyada yokDünyada adalet yok, çok nadir vardır o da tesadüf zaten ulu bir güç tarafından verilen bir ceza değil.
Ha bu arada, öbür dünyada da adalet falan yok bu sadece insanları kandırmak için var bence.
Diyeceğim: bu dünyada ne kadar mutlu oldun oldun, bunlarla harcama ömrünü.
Dünyada adalet yok, çok nadir vardır o da tesadüf zaten ulu bir güç tarafından verilen bir ceza değil.
Ha bu arada, öbür dünyada da adalet falan yok bu sadece insanları kandırmak için var bence.
Diyeceğim: bu dünyada ne kadar mutlu oldun oldun, bunlarla harcama ömrünü.
En azindan öbür dünyanin var olduguna inanmanizda güzel bisey. Adalet yok evet ama sadece bu dunyada yok
Evet zorunda degilsiniz haklisiniz yanlis anlasildim veya dusuncemi yanlis bir dille yazdim. Kusura bakmayinBu benim görüşüm, müslüman olmak zorunda değilim ve bu konu yoruma veya tartışmaya açık değil.Teşekkürler.
Evet zorunda degilsiniz haklisiniz yanlis anlasildim veya dusuncemi yanlis bir dille yazdim. Kusura bakmayin
tatlım b n aynı dönemde hem çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım, hem de ihanete uğramışım onu öğrendim, hem işimi bırakmak zorunda kaldım, hem sağlığımı kaybettim, hastalığım teşhis edilemedi, ülke değiştirdim, iş aradım, bi dünya yerle görüştüm, en sonundaa sektör değiştirip 0 dan başladım, bu arada ciddi hastalığım için senelerce ilaç tedavisi gördümYa işte insan iyi olmazsa iyi değilim diyor bunda anlamayacak ne var.Okadardan sıkılıyor insanlar kendi kendini napsın..