Bana yaptiklarini unutamiyorum

Pinkdreams0

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
42
64
3
35
Merhaba. 9 aylik evliyim.
Esimle severek evlendik ya da ben oyle zannediyorum. Evliligimin ilk 3 ayini anlatayim. 1.65 boyunda 70 civari balik etli bi hatundum. Zayiflamak icin cok bi cabam yoktu. Vermek istesem de sorun teskil etmiyordu benim icin kilom. Ama sevgili esim ozguven birakmadi. Birlikte olacagimiz zamanlar demedigini birakmadi. Selulitlerim midesini bulandiriyomus, kilom yuzunden benimle birlikte olmak istemiyormus. Icinden dokunmak gelmiyormus.Her firsatta laf sokma ve dalga gecmeler devam etti.
O kadar uzuldum o kadar agladim ki.
Ben uzuldukce yiyen insanlardanim. Duygusal acligimi mutfakta bastirdim. Agladim yedim agladim yedim. Sonuc 85 kilo. Ozguven denen seyin Zerresi kalmadi. Eskiden her gittigim yerde enerjimle parlayan ben artik ezik pisirik modundaydim. Cinsellikten nefret ettim cunku surekli asagilaniyordum.
Zamanla icime kapandim, enerjim bitti gitti.
3 ay. Hem de evliligin ILK 3 ayi. Millet canimli cicimli gezerken, herkes evliligin en guzel en tatli zamanlarini yasarken benim her gun aglayarak kendimi bitirdigim kocaman 3 ay.
Esimin yaninda hic giyinemedim. Cunku biseyimi gorse dalgalar, aptal aptal espiriler.
Estetik cerrahina gitsen baya zengin edersin demeler. Yaglarindan usumezsin sen ve daha ne igrenclikler.
Bense aptal aptal aglayan ama daha 3 aylik evliyim belki duzelir umuduyla bekleyen ezik pisirik modundaydim.
Cunku bu mevzulara girmedigi zaman cok iyiydi(!) hatta ben bana bu dediklerini hazmedemiyodum artik aradan bi kac gun gecince sana saka da mi yapamicaz, kinci misin ya da bazen noldu biseyin mi var diyodu.
3 ay basiretim baglandi. Aptal aptal aglamak, kirici oldugunu defalarca anlatmak disinda bir sey yapamadim. Ha bir de kilo almak.
Cok sevdigim bir arkadasim ki ona ne kadar tesekkur etsem az beni kendime getirdi. Sozleri cok canimi yakti, yakti ama kendime de getirdi.
Aglamayi kestim. Kendim icin cabalamaya karar verdim. Onun icin bir sey yapmayacaktim, kendim icin !!
Kendim icin yasamayi ogrenmeye basladim eskiden oldugum gibi. Cunku o kadar birakmisim ki kendimi.. Spora basladim,diyetisyene gittim. Hirs yaptim,su an 60 kiloyum. Surekli okudum, okudum, kendimi dinledim.
Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme yaradi. Kilo bunlarin yaninda hic bir sey.
Esim bu surecte yogun calisiyordu, is icin yurt disina cikti zaten 2 ay. ben zaten icime kapanmistim. Kendimle ilgileniyodum ki o da benim naptigimla pek ilgilenmedi.
Artik bana iltifat eden beni sevdigini,begendigini soyleyen bir es var karsimda. Peki benim gunahim neydi?
Ben hastalanirsam -Allah korusun dunyada her sey bizler icin- basima bir seyler gelirse bir seyler duymayacagim ne malum ?
Unutamiyorum. Bana soyledigi onlarca seyi unutamiyorum.
Suan gorunurde sorun yok ona gore ama ya ben aglamaya devam etseydim. Beni surukledigi ruh halinden cikamayip o cukurda kalsaydim?
Bosanmak istiyorum cunku unutamiyorum. Bunu onunla paylastim. Pisman oldugunu soyledi,aylarca yaptigi seyden pisman oldugunu soyledi ama bana samimi gelmiyor.
Ben bu adamin bu kadar acimasiz oldugunu gorup benim aylarca uzulmemi izlerken pismanligin zerresini hissetmemesine tanik oldum. Ben aglarken daha beter seyler soylemesine de.
Simdi ben o ben degilim. Icimdekini tuketmis benim. Cok mu anormalim? :(

Iyi kotu her turlu elestirinize acigim.

Esimle severek evlendik ya da ben oyle zannediyorum. Evliligimin ilk 3 ayini anlatayim. 1.65 boyunda 70 civari balik etli bi hatundum. Zayiflamak icin cok bi cabam yoktu. Vermek istesem de sorun teskil etmiyordu benim icin kilom. Ama sevgili esim ozguven birakmadi. Birlikte olacagimiz zamanlar demedigini birakmadi. Selulitlerim midesini bulandiriyomus, kilom yuzunden benimle birlikte olmak istemiyormus. Icinden dokunmak gelmiyormus.Her firsatta laf sokma ve dalga gecmeler devam etti.
Ben uzuldukce yiyen insanlardanim. Duygusal acligimi mutfakta bastirdim. Agladim yedim agladim yedim. Sonuc 85 kilo. Ozguven denen seyin Zerresi kalmadi. Eskiden her gittigim yerde enerjimle parlayan ben artik ezik pisirik modundaydim. Cinsellikten nefret ettim cunku surekli asagilaniyordum.
3 ay. Hem de evliligin ILK 3 ayi. Millet canimli cicimli gezerken, herkes evliligin en guzel en tatli zamanlarini yasarken benim her gun aglayarak kendimi bitirdigim kocaman 3 ay.
Esimin yaninda hic giyinemedim. Cunku biseyimi gorse dalgalar, aptal aptal espiriler.
Estetik cerrahina gitsen baya zengin edersin demeler. Yaglarindan usumezsin sen ve daha ne igrenclikler.
Bense aptal aptal aglayan ama daha 3 aylik evliyim belki duzelir umuduyla bekleyen ezik pisirik modundaydim.
Cunku bu mevzulara girmedigi zaman cok iyiydi(!) hatta ben bana bu dediklerini hazmedemiyodum artik aradan bi kac gun gecince sana saka da mi yapamicaz, kinci misin ya da bazen noldu biseyin mi var diyodu.
3 ay basiretim baglandi. Aptal aptal aglamak, kirici oldugunu defalarca anlatmak disinda bir sey yapamadim. Ha bir de kilo almak.
Cok sevdigim bir arkadasim ki ona ne kadar tesekkur etsem az beni kendime getirdi. Sozleri cok canimi yakti, yakti ama kendime de getirdi.
Aglamayi kestim. Kendim icin cabalamaya karar verdim. Onun icin bir sey yapmayacaktim, kendim icin !!
Kendim icin yasamayi ogrenmeye basladim eskiden oldugum gibi. Cunku o kadar birakmisim ki kendimi.. Spora basladim,diyetisyene gittim. Hirs yaptim,su an 60 kiloyum. Surekli okudum, okudum, kendimi dinledim.
Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme yaradi. Kilo bunlarin yaninda hic bir sey.
Esim bu surecte yogun calisiyordu, is icin yurt disina cikti zaten 2 ay. ben zaten icime kapanmistim. Kendimle ilgileniyodum ki o da benim naptigimla pek ilgilenmedi.
Artik bana iltifat eden beni sevdigini,begendigini soyleyen bir es var karsimda. Peki benim gunahim neydi?
Ben hastalanirsam -Allah korusun dunyada her sey bizler icin- basima bir seyler gelirse bir seyler duymayacagim ne malum ?
Suan gorunurde sorun yok ona gore ama ya ben aglamaya devam etseydim. Beni surukledigi ruh halinden cikamayip o cukurda kalsaydim?
Bosanmak istiyorum cunku unutamiyorum. Bunu onunla paylastim. Pisman oldugunu soyledi,aylarca yaptigi seyden pisman oldugunu soyledi ama bana samimi gelmiyor.
Ben bu adamin bu kadar acimasiz oldugunu gorup benim aylarca uzulmemi izlerken pismanligin zerresini hissetmemesine tanik oldum. Ben aglarken daha beter seyler soylemesine de.
Simdi ben o ben degilim. Icimdekini tuketmis benim. Cok mu anormalim? :KK43:

Vallaha bende enfeksiyon vardı akinti oluyordu çok pis kokuyordu ben bile tiksiniyordum o kokudan kendimden belki esimde tiksiniyordu yüzde yüz eminim buna.. Ama hiç yüzüme söylemedi cunku biliyor hastalık sonuçta... Cok sukur ilaç kullandım fitil falan geçti... Sizin ki iyi gun dostu ama kotu gun bilmez...

Boşanın ama boşanmadan önce onun size yaptığını siz ona yapın. Her şeyiyle dalga geçin her şeyiyle iğrenç tipsiz bir şey olduğunu söyleyin midenizi bulandırdığını söyleyin. Sizin girdiğiniz çukura o da girsin bir bakalım girdiği anda da boşayın atın başınızdan.

Yaşadıklarınızı unutmanız kolay değil tabiki, her ne kadar size şuan iyi davransa da..
Peki hamile kaldınız diyelim o zamanda kilo aldığınızda yine aynı şeyleri yaparsa.. beğenmemezlik aşağılama vs..
Güven vermiyor bence..

Hayatta hersey insan için. Evlilikte her zaman iyi gün kötü gün vardır ya eşiniz size hiç iyi gün yaşatmamış. Dediğiniz gibi ilerde hamilelik olur yatmak zorunda kalırsınız birşey olur yani illaki ama eşinizde aşağılama potansiyel fazlasıyla mevcut. Boşan ya da boşanma diyemem ama bir ömür geçirecek olan sensin en iyisini sen bilirsin. Ayrıca sizi başkası için değil kendiniz için savastiniz kilo verdiğiniz için tebrik ediyorum:KK9::KK9:

Kendisi bratt pitt in ikiz kardeşi sanki...
Çok güzel yapmışınız tebrikler , özgüveniniz yerine gelmiş en önemlisi kendiniz için yapmışınız tüm değişikliği.
Tabi kırılan gururunuz , değişen duygularınızda zamanla düzelir mi bilmiyorum.

Boşanın ama boşanmadan önce onun size yaptığını siz ona yapın. Her şeyiyle dalga geçin her şeyiyle iğrenç tipsiz bir şey olduğunu söyleyin midenizi bulandırdığını söyleyin. Sizin girdiğiniz çukura o da girsin bir bakalım girdiği anda da boşayın atın başınızdan.

Bekarken kendisine bakardi,spora giderdi. Surekli bana onu ornek verdi zaten.
Simdi o halinden eser yok. Gobegi cikti, sisti. Ben de ona diyecegim bakalim nasil oluyormus.

Iste kendinden emin olmayan insan bulunca böyle ezerler. Birincisi: Bana öyle konusan adamin bana dokunmasini zaten istemem ve izin de vermem. Ikincisi: Konustuktan sonra halen dalga gecmeye devam etse o 85 kilo ile bir üstüne cökerdim görürdü kiloyu. Ücüncüsü: Böyle adami ibret alem icin bosardim, cünkü bu saatten sonra o evlilikte ben olmazdim. Hazir kendinize gelmisken 4. Sünü de düsünün,cünkü yarin kilo alsaniz gine tekrar eski odunluguna dönecektir.

Şuan istediğiniz formdaysanız ona aynısını yaşatmak için harika fırsat bence mesela kitap mı okuyorsunuz spor mu yapiyorsunuz eşiniz bunları yapmıyorsa size hissettirdiklerini hissettirin ki bir daha asla yapamasın pesinizde dolaşsın dursun
Sizi öpmek istediğinde vücut tuylerini fln bahane edip dalga geçin bir sure sonrada şaka da mı yapamıcaz yeaa diyip gülün :KK66: sonra tekrar tekrar..... ;)

Simdi ben o ben degilim. Icimdekini tuketmis benim. Cok mu anormalim? :KK43:

Iyiyken herkes iyidir şekerim manken gibi fiziği olan taş gibi bakımlı hatunu herkes beğenir önemli olan senin en kötü zamanında en kötü halinle senin yanında olabilmesi.diye düşünüyorum.

Bir an yazınızı okurken bir genç bayan daha onu nasıl tesellendirip hırslandıraz diye düşünürken yazınızın devamını okurken gerçekten sizi tebrik ettim kendinizi iyice üzmeden hırslanmışsınız arkadaşınız sayesinde he bu arada o eşinizi de Allah bildiği gibi yapsın sizde ona aynısını yapın anlasın.

Narsist bu adam!
Eee devir dondu iste simdi sira sende!:)
Ez ezebildigin kadar,nasilmis bakalim assagilanmak ezilmek gorsun beyfendi...

Kilolusun evlenemem deseymiş madem.İnsanların kiloluğu zayıflığıyla dalga geçilmesinden nefret ediyorum ya.Şimdi kendisi de göbeklenmiş sizde ona söyleyin aynı lafları.Göbeğin çarpıyor diyin bakalım nasıl oluyormuş.

Şuan istediğiniz formdaysanız ona aynısını yaşatmak için harika fırsat bence mesela kitap mı okuyorsunuz spor mu yapiyorsunuz eşiniz bunları yapmıyorsa size hissettirdiklerini hissettirin ki bir daha asla yapamasın pesinizde dolaşsın dursun
Sizi öpmek istediğinde vücut tuylerini fln bahane edip dalga geçin bir sure sonrada şaka da mı yapamıcaz yeaa diyip gülün :KK66: sonra tekrar tekrar..... :KK66:
Oyle cirkin seyler duydum ki ondan napsam onun kadar olamam.
Ama artik ben de bana yaptiklarini yasasin aynisini hissetsin istiyorum.
Daha da onemlisi adamla birlikte olmak, bu evlilik hic bisey gelmiyor icimden.

Back
X