Bana yaptiklarini unutamiyorum

Kilolusun evlenemem deseymiş madem.İnsanların kiloluğu zayıflığıyla dalga geçilmesinden nefret ediyorum ya.Şimdi kendisi de göbeklenmiş sizde ona söyleyin aynı lafları.Göbeğin çarpıyor diyin bakalım nasıl oluyormuş.

Tanistigimizda da 70 kiloydum. O zamanlar ben zayif kadin sevmem falan diyodu. Inanamiyorum ama iltifat ediyodu. Evlenince o adam gitti yerine benle alay edip duygularimin icine eden cirkin biri geldi.

Bir an yazınızı okurken bir genç bayan daha onu nasıl tesellendirip hırslandıraz diye düşünürken yazınızın devamını okurken gerçekten sizi tebrik ettim kendinizi iyice üzmeden hırslanmışsınız arkadaşınız sayesinde he bu arada o eşinizi de Allah bildiği gibi yapsın sizde ona aynısını yapın anlasın.

Cok tesekkur ederim. Kendime saygimi kazandikca onun saygisizligini daha net gordum. Allah onu bildigi gibi yapsin.

Haklısın, bi kere canını acıtmış, unutamazsın. İnsanın içinde bişey var ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum inanç, güven, ask sevgi neyse, parçalandı mı geri tamir olmuyor. İçin hep kırık kalacak.

Haklısın, bi kere canını acıtmış, unutamazsın. İnsanın içinde bişey var ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum inanç, güven, ask sevgi neyse, parçalandı mı geri tamir olmuyor. İçin hep kırık kalacak.

Unutamiyorum. Simdi bana dunyanin en iyi adami olsun, ne onemi kaldi?
Ben kotu zamanimda yanimda olmayan adamin iyi gunumde hos sozlerini ne yapayim. Kalbimi oyle kirdi ki ne aglamasi ne yalvarmasi ne iknasi.
Hic birine inanamiyorum.

Sizi tebrik ederim gerçekten harikasınız umarım diğer bayanlara örnek olursunuz..boşanıp boşanmamak sizin vereceğiniz bi karar..

Benim eşim de arada bir göbeğin çıkmış yine der :( bizde 6 aylık evliyiz

Ya bu erkeklerdeki öz guvene sasiyorum .onlar okadar kendinden emin ki, sanki kusursuz, dörtdörtlükmüsler gibi kibirli kendilerini herkesden üstün görüyorlar .ne dir biz kadinlarin onlardan farki.
Hata olan alcak gönüllü olmakmi.

Merhaba. 9 aylik evliyim.
Esimle severek evlendik ya da ben oyle zannediyorum. Evliligimin ilk 3 ayini anlatayim. 1.65 boyunda 70 civari balik etli bi hatundum. Zayiflamak icin cok bi cabam yoktu. Vermek istesem de sorun teskil etmiyordu benim icin kilom. Ama sevgili esim ozguven birakmadi. Birlikte olacagimiz zamanlar demedigini birakmadi. Selulitlerim midesini bulandiriyomus, kilom yuzunden benimle birlikte olmak istemiyormus. Icinden dokunmak gelmiyormus.Her firsatta laf sokma ve dalga gecmeler devam etti.
O kadar uzuldum o kadar agladim ki.
Ben uzuldukce yiyen insanlardanim. Duygusal acligimi mutfakta bastirdim. Agladim yedim agladim yedim. Sonuc 85 kilo. Ozguven denen seyin Zerresi kalmadi. Eskiden her gittigim yerde enerjimle parlayan ben artik ezik pisirik modundaydim. Cinsellikten nefret ettim cunku surekli asagilaniyordum.
Zamanla icime kapandim, enerjim bitti gitti.
3 ay. Hem de evliligin ILK 3 ayi. Millet canimli cicimli gezerken, herkes evliligin en guzel en tatli zamanlarini yasarken benim her gun aglayarak kendimi bitirdigim kocaman 3 ay.
Esimin yaninda hic giyinemedim. Cunku biseyimi gorse dalgalar, aptal aptal espiriler.
Estetik cerrahina gitsen baya zengin edersin demeler. Yaglarindan usumezsin sen ve daha ne igrenclikler.
Bense aptal aptal aglayan ama daha 3 aylik evliyim belki duzelir umuduyla bekleyen ezik pisirik modundaydim.
Cunku bu mevzulara girmedigi zaman cok iyiydi(!) hatta ben bana bu dediklerini hazmedemiyodum artik aradan bi kac gun gecince sana saka da mi yapamicaz, kinci misin ya da bazen noldu biseyin mi var diyodu.
3 ay basiretim baglandi. Aptal aptal aglamak, kirici oldugunu defalarca anlatmak disinda bir sey yapamadim. Ha bir de kilo almak.
Cok sevdigim bir arkadasim ki ona ne kadar tesekkur etsem az beni kendime getirdi. Sozleri cok canimi yakti, yakti ama kendime de getirdi.
Aglamayi kestim. Kendim icin cabalamaya karar verdim. Onun icin bir sey yapmayacaktim, kendim icin !!
Kendim icin yasamayi ogrenmeye basladim eskiden oldugum gibi. Cunku o kadar birakmisim ki kendimi.. Spora basladim,diyetisyene gittim. Hirs yaptim,su an 60 kiloyum. Surekli okudum, okudum, kendimi dinledim.
Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme yaradi. Kilo bunlarin yaninda hic bir sey.
Esim bu surecte yogun calisiyordu, is icin yurt disina cikti zaten 2 ay. ben zaten icime kapanmistim. Kendimle ilgileniyodum ki o da benim naptigimla pek ilgilenmedi.
Artik bana iltifat eden beni sevdigini,begendigini soyleyen bir es var karsimda. Peki benim gunahim neydi?
Ben hastalanirsam -Allah korusun dunyada her sey bizler icin- basima bir seyler gelirse bir seyler duymayacagim ne malum ?
Unutamiyorum. Bana soyledigi onlarca seyi unutamiyorum.
Suan gorunurde sorun yok ona gore ama ya ben aglamaya devam etseydim. Beni surukledigi ruh halinden cikamayip o cukurda kalsaydim?
Bosanmak istiyorum cunku unutamiyorum. Bunu onunla paylastim. Pisman oldugunu soyledi,aylarca yaptigi seyden pisman oldugunu soyledi ama bana samimi gelmiyor.
Ben bu adamin bu kadar acimasiz oldugunu gorup benim aylarca uzulmemi izlerken pismanligin zerresini hissetmemesine tanik oldum. Ben aglarken daha beter seyler soylemesine de.
Simdi ben o ben degilim. Icimdekini tuketmis benim. Cok mu anormalim? :KK43:

Iyi kotu her turlu elestirinize acigim.
O kadar haklısın ki
Eşin insan olmadığını ispatlamış

Bence yaptıklarından sizin kalbinizi kırmaktan dolayı pişman değil eşiniz.
Eğer öyle olsaydı siz değişim geçirmeden önce o kadar zaman bir iki değil ben napıyorum
diye aklı başına gelip pişman olması gerekirdi sizin üzüldüğünüzü gördükçe..
Sizi üzdüğü için değil şimdi devran dönüp siz fit, zayıf ve özgüvenli olup ondan soğuduğunuz için pişman.
Üstelik daha 3 aylıkken yapmış adam bunları.. kimse aynı kalmıyor kiloyu geçtim dünyanın en
güzel kadını bile yaşlanıp güzelliğini kaybediyor daha 3 aylık karısına çok da değil üstelik 3-5 kilo
yüzünden bunları söylemeyi reva gören adam hamilelikte hastalıkta yaşlılıkta neler söyler yani..
İçiniz eskisi gibi doğrulabilirse devam edin ama boşanmak için de yeterince haklı gerekçeleriniz var bence.

Unutamiyorum. Simdi bana dunyanin en iyi adami olsun, ne onemi kaldi?
Ben kotu zamanimda yanimda olmayan adamin iyi gunumde hos sozlerini ne yapayim. Kalbimi oyle kirdi ki ne aglamasi ne yalvarmasi ne iknasi.
Hic birine inanamiyorum.
Çok iyi anlıyorum seni ve hissettiklerinde düşündüklerinde tamamen haklısın.

Harika bir kadınsın. Harika bir kadın olarak kalmak istiyorsan o adamın burnunu sürtme BOŞAN. Doğum yapsan kilo alsan yine aynı olacak. Hastalansan yine aynı olacak. Adamın huyu bu. Tabiki sana şuan pişmanım diyecek ne desin?

Sen bu adamı hazır çocuk da yokken boşa arkadaşım. Sen daha iyisini hakediyorsun.

Kilo dediginiz nedir ki? Birkac ayda cok rahat forma girilebilir. Mevzu bu degil zaten. Mevzu, hayattan nasibini alamamis bir insanin hayat arkadasina karsi acimasiz ve igrenc tutumu. Hani iyi gunde, kotu gunde birlikte olmak icin verilen sozler? Hani biz olma duygusu? Evlilik bu degil, olmamali da.

Ben guzelken bana hayranlik duyan esim olumsuz bir durumda beni yerden yere vurup o igrenc esprilerine malzeme yapacaksa beni, ben bu evcilik oyununda olmazdim.

Mutluluklari ve huzunleri bolusecektik hani? Olmadi.

Psikolojik şiddet bence şiddetin en kötüsüdür.Hayatınız boyunca üzerinde etkisi kalacak.Allah korusun bir kaza geçirseniz bir uzvunuzu kaybetseniz allah korusun.O zaman napıcak eşiniz? Tanrı kimseyi kusursuz yaratmamış.Kiminin fiziksel kiminin beyinsel kusurları var işte.

Valla kusura bakmayın sizi olduğu sevmeyen bir erkek hiç olmasın daha iyi. Zayıfken başka kiloluyken başka davranıyorsa zayıf halini de haketmiyo. Ben olsam yanaşmam bile. Sende aynı şekilde onun dış görünüşüyle dalga geç bakalım nasıl oluyor? Destek olacağına moral bozuyor. İnsan sevdiğini oldugu gibi sevmeli.

Back
X