Bana yaptiklarini unutamiyorum

Ben karsimda tukenmis, bitmis bir kadin degil aksine istediginde herseyi yapabilecek güce sahip dimdik bir kadin goruyorum.

Bu adamla olmak seni yipratacaksa ayril gitsin. Dunyanin sonu degil biliyorsun. Yarin oburgun senin dedigin gibi cok kilo almani veya cok kilo vermeni saglayacak bir hastaliga da yakalanabilir herkes. Boyle zamanlarda en buyuk destek aileden beklenir.

Sen herseyi atlatabilecek bir kadinsin ama esin bunlari atlatabilecek bir es degil. O yuzden tukenmis olan sen degilsin, esin.

Dusun, kararini ver, harekete gec, hic biseyden pisman olma. En degerli sey senin sagligin, en degerli sey sensin.

Seni yürekten kutlarım canım. Ne güçlü, ne güzel bir kadınsın. Gurur duydum hemcinsin olmaktan.
Evlendikten sonra 2 çocuğu varken sedef hastası oldu diye eşinin boşandığı bir kadın tanımıştım. O kadar içim acımış, onun gönül kırıklığını o kadar kalbimde hissetmiştim ki yıllar geçti unutmadım.
Senin kocan bu karakterde bir adam. Seni aylarca üzmeye devam etmiş hem de dalga geçerek. Psikolojik şiddet uyguladığı günler senin evliliğinin en güzel en pembe zamanları olmalıydı.
Merhametsiz erkeklerden nefret ederim. Erkeğin merhametsizi bence çöptür.
Ne demek selülitlerinden iğreniyorum. Seven insan görmez bile böyle şeyleri. Beş kilo için bu lafları söyleyen insan, ne için evlendi seninle, ben onu düşünüyorum.
Menfaatçi bir insan mı? Kendi çevresine hava atabileceği bir eğitime konuma mesleğe mi sahipsin? Ben bu insanın aşkına sevgisine inanamadım şoktayım.
Arkadaşların söyledikleri gibi sen de onu aşağıla. Sıkıldım senden de, en övündüğü şeyleri düşün, onlardaki sıradanlıktan bahset aşağılayarak.
Bu göbek kaç aylık ne zaman geliyor bebişimiz falan de kahkaha at.
Kokuyorsun de yakışıklı erkekleri ekran resmi falan yap iyice ez kendini pislik gibi hissetsin.
Gün olmuş devran dönmüş ve bu senin sayende olmuş. Zaferinin tadını çıkar.
Maddi olarak falan da ez iyice, nasıl içinden geliyorsa öyle yap herşeyi haketmiş. Hiç vicdan azabı da çekme bence. Yaptıklarını bize de anlatmayı unutma hepimiz sinir olduk içimiz rahatlasın:)
Sevgiyle öperim güçlü, savaşçı, pembe rüyaların değil pembe gerçeklerin kadını:KK66:

Şiddetin en sinsi çeşidi sanırım, flört şiddeti, psikolojik şiddet. Benim de başımdan geçti, üç dort yıllık ilişkim boyunca öyle aşağılamalar öyle laflar duydum ki. Kendimi çöp poşeti gibi hissediyordum. Hayata ve yaşamaya dair pek bir şey düşünemiyordum. O günler aklıma gelince hala iki büklüm oluyorum. Ama bir kere dogruldum, ardından hepsine son verdim. Siz birtanesiniz. Sizden başka yok, ne olur boyun eğmeyin. Dik durun. Çünkü o kişiler değişime asla yanaşmazlar. Siz olmasanız bile etrafında gördüğü kendkendi güçsüz herhangi bir insana bile aynı tutumu sergilerler. Ne yazık ki belli bir yaştan sonra merhamet, başka insanların kusurlarıyla dalga geçmeme gibi kazanımlar elde edilemiyor. Aileden öğretilmesi gereken bir şey. Size nacizane önerim bir kere ayağa kalkmışken daha da eğilmeyin. Böyle bir insanla hayatınızı harcamayın. İçinize işlediği o yaralar iyileşmeyecek çünkü çok üzgünüm. Siz kiloluyken de, yalnızken de çok güzelsiniz. Korkmayın, size o karanlık içinden çıkamayacagınız sandığınız günleri yaşatan insan o. Unutmak zorunda değilsiniz, zaten unutmayın. Kendinize gereken şefkati gösterin.

Bana bu durumlar biraz dizilerdeki gibi gelir. Kadin birseyin intikamini almak icin kilo verir,güzellesir bin bir sekil basroldaki erkege cektirir,ama sonunda affeder o öküzü ve mutlu son?! Biraz fazla yesilcam filmleri izlemis gibi..

Boşan bu adamdan. Anahtar kelimeleri söylemişsin. Acımasız, merhametsiz bir kişi bu. Sana aylarca psikolojik baskı yapmış, seni soktuğu bunalımdan zevk almış bir sadist. Bakma sen şimdi pişmanım demesine. Yarın bir gün yine al kilo, yaşın geçsin, kırışıklıklar, saçlarında beyazlar başlasın, sadistlik devam edecek. Acımasız insandan korkarım. Bununla ömür geçmez. Bunun yaşlılığı var, hastalığı var... Biraz güzellik kaybetsen psikolojik şiddet göreceksin. Boşa gitsin.

Merhaba. 9 aylik evliyim.
Esimle severek evlendik ya da ben oyle zannediyorum. Evliligimin ilk 3 ayini anlatayim. 1.65 boyunda 70 civari balik etli bi hatundum. Zayiflamak icin cok bi cabam yoktu. Vermek istesem de sorun teskil etmiyordu benim icin kilom. Ama sevgili esim ozguven birakmadi. Birlikte olacagimiz zamanlar demedigini birakmadi. Selulitlerim midesini bulandiriyomus, kilom yuzunden benimle birlikte olmak istemiyormus. Icinden dokunmak gelmiyormus.Her firsatta laf sokma ve dalga gecmeler devam etti.
O kadar uzuldum o kadar agladim ki.
Ben uzuldukce yiyen insanlardanim. Duygusal acligimi mutfakta bastirdim. Agladim yedim agladim yedim. Sonuc 85 kilo. Ozguven denen seyin Zerresi kalmadi. Eskiden her gittigim yerde enerjimle parlayan ben artik ezik pisirik modundaydim. Cinsellikten nefret ettim cunku surekli asagilaniyordum.
Zamanla icime kapandim, enerjim bitti gitti.
3 ay. Hem de evliligin ILK 3 ayi. Millet canimli cicimli gezerken, herkes evliligin en guzel en tatli zamanlarini yasarken benim her gun aglayarak kendimi bitirdigim kocaman 3 ay.
Esimin yaninda hic giyinemedim. Cunku biseyimi gorse dalgalar, aptal aptal espiriler.
Estetik cerrahina gitsen baya zengin edersin demeler. Yaglarindan usumezsin sen ve daha ne igrenclikler.
Bense aptal aptal aglayan ama daha 3 aylik evliyim belki duzelir umuduyla bekleyen ezik pisirik modundaydim.
Cunku bu mevzulara girmedigi zaman cok iyiydi(!) hatta ben bana bu dediklerini hazmedemiyodum artik aradan bi kac gun gecince sana saka da mi yapamicaz, kinci misin ya da bazen noldu biseyin mi var diyodu.
3 ay basiretim baglandi. Aptal aptal aglamak, kirici oldugunu defalarca anlatmak disinda bir sey yapamadim. Ha bir de kilo almak.
Cok sevdigim bir arkadasim ki ona ne kadar tesekkur etsem az beni kendime getirdi. Sozleri cok canimi yakti, yakti ama kendime de getirdi.
Aglamayi kestim. Kendim icin cabalamaya karar verdim. Onun icin bir sey yapmayacaktim, kendim icin !!
Kendim icin yasamayi ogrenmeye basladim eskiden oldugum gibi. Cunku o kadar birakmisim ki kendimi.. Spora basladim,diyetisyene gittim. Hirs yaptim,su an 60 kiloyum. Surekli okudum, okudum, kendimi dinledim.
Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme yaradi. Kilo bunlarin yaninda hic bir sey.
Esim bu surecte yogun calisiyordu, is icin yurt disina cikti zaten 2 ay. ben zaten icime kapanmistim. Kendimle ilgileniyodum ki o da benim naptigimla pek ilgilenmedi.
Artik bana iltifat eden beni sevdigini,begendigini soyleyen bir es var karsimda. Peki benim gunahim neydi?
Ben hastalanirsam -Allah korusun dunyada her sey bizler icin- basima bir seyler gelirse bir seyler duymayacagim ne malum ?
Unutamiyorum. Bana soyledigi onlarca seyi unutamiyorum.
Suan gorunurde sorun yok ona gore ama ya ben aglamaya devam etseydim. Beni surukledigi ruh halinden cikamayip o cukurda kalsaydim?
Bosanmak istiyorum cunku unutamiyorum. Bunu onunla paylastim. Pisman oldugunu soyledi,aylarca yaptigi seyden pisman oldugunu soyledi ama bana samimi gelmiyor.
Ben bu adamin bu kadar acimasiz oldugunu gorup benim aylarca uzulmemi izlerken pismanligin zerresini hissetmemesine tanik oldum. Ben aglarken daha beter seyler soylemesine de.
Simdi ben o ben degilim. Icimdekini tuketmis benim. Cok mu anormalim? :KK43:

Iyi kotu her turlu elestirinize acigim.
sizinle okadar gurur duydum ki kelimelere sığmayacak kadar. Kendiniz için toparlanıp "yaşamaya" devam etmeniz güçlü olduğunuzu gösteriyor. Beyefendi nerden bulmuş acaba bu hakkı kendinde. Hala kilolu olsaydınız devam ederdi bence. Ona ihtiyacınız yok bırakın bence. Sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlarla olun. Arkadaş ya da sevgili.

Eşiniz ile konusup ona duygularınızı anlatmalısınız."Onun için"değil,"ona rağmen" bu değisimi kendinizde gerçekleştirdiginizi bilsin.Eger yuzlesmezseniz kerameti kendisinde arayacak çünkü bencil birisi ...siz de içinizde kileri dökmüş olursunuz.Aksi taktirde kendinizi yiyip bitirecek içinizden hesaplanacaksiniz

Bana bu durumlar biraz dizilerdeki gibi gelir. Kadin birseyin intikamini almak icin kilo verir,güzellesir bin bir sekil basroldaki erkege cektirir,ama sonunda affeder o öküzü ve mutlu son?! Biraz fazla yesilcam filmleri izlemis gibi..

Guzellesmedim. Eskiden mutluydum. 70 kiloydum ama bu kadar yara almamistim . Simdi tuketti beni evlilikte huzurum kalmadi. Unutamiyorum bana dediklerimi. Keske yine 70 olup o zamanki gibi olsam.
Affedemiyorum. Oyle igrenc seyler dedi ki.
Tvdeki kadinlara bakip bunlar da olmasa kadin ne demek unutcaz vs.
Daha neler neler de ben yazmaya utaniyorum.
Ben ona bisey cektiremiyorum. Butun sevgimi tuketti:KK43:

Eşiniz ile konusup ona duygularınızı anlatmalısınız."Onun için"değil,"ona rağmen" bu değisimi kendinizde gerçekleştirdiginizi bilsin.Eger yuzlesmezseniz kerameti kendisinde arayacak çünkü bencil birisi ...siz de içinizde kileri dökmüş olursunuz.Aksi taktirde kendinizi yiyip bitirecek içinizden hesaplanacaksiniz

Konustum ne kadar kirildigimi neden cabaladigimi anlattim. Ozur diliyor pismanim diyor ama beni gecistirmek icin.neydi gunahim bi 10 kilo fazla olmam mi ?
:(

Guzellesmedim. Eskiden mutluydum. 70 kiloydum ama bu kadar yara almamistim . Simdi tuketti beni evlilikte huzurum kalmadi. Unutamiyorum bana dediklerimi. Keske yine 70 olup o zamanki gibi olsam.
Affedemiyorum. Oyle igrenc seyler dedi ki.
Tvdeki kadinlara bakip bunlar da olmasa kadin ne demek unutcaz vs.
Daha neler neler de ben yazmaya utaniyorum.
Ben ona bisey cektiremiyorum. Butun sevgimi tuketti:KK43:
Samimiyetle söylüyorum ayrıl.Coluk yok çocuk yok,zaten sen kendini yeniden inşa surecindesin.Dogum yaptığında da bunları duyabilirdin/duyabilirsin o zaman ellerin bağlanmış ,suya itilmis gibi hissedersin

sizinle okadar gurur duydum ki kelimelere sığmayacak kadar. Kendiniz için toparlanıp "yaşamaya" devam etmeniz güçlü olduğunuzu gösteriyor. Beyefendi nerden bulmuş acaba bu hakkı kendinde. Hala kilolu olsaydınız devam ederdi bence. Ona ihtiyacınız yok bırakın bence. Sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlarla olun. Arkadaş ya da sevgili.

Cok tesekkur ederim. Inanin o zamanlar mutluydum. Simdi iyi olmaya calisiyorum ama kalbim oyle kirilmis ki.
Ciplakligimdan kadinligimdan beni oyle sogutmustu ki o hale gelebilmeme uzuluyorum. Icimden ona karsi ne sevgi ne ask ne baska bir sey geliyor artik. :(

Boşan bu adamdan. Anahtar kelimeleri söylemişsin. Acımasız, merhametsiz bir kişi bu. Sana aylarca psikolojik baskı yapmış, seni soktuğu bunalımdan zevk almış bir sadist. Bakma sen şimdi pişmanım demesine. Yarın bir gün yine al kilo, yaşın geçsin, kırışıklıklar, saçlarında beyazlar başlasın, sadistlik devam edecek. Acımasız insandan korkarım. Bununla ömür geçmez. Bunun yaşlılığı var, hastalığı var... Biraz güzellik kaybetsen psikolojik şiddet göreceksin. Boşa gitsin.

Cok sagolun. Yeni evleniyorsunuz daha once kimseyle birlikte olmamissiniz. Kimseyle yakinlasmamissiniz ama sizin en yakininiz esiniz sizin bedeninizle oyle dalga geciyor ki kendinizden tiksiniyorsunuz.
Insan bunu esine yapar mi?
Ne olurdu o kadar agladigim donemde pisman oldugunu soyleseydi?
Su noktada hic bi kiymeti kalmadi. Ben surekli 10 kilo alirsam bana insan gibi davranmayacak korkusuyla mi yasayacagim. Onun insanligini da kalmadim.

Ay gargamel kılıklıya bak sen ya gece gece kin doldum hani diyorsun ya unutamıyorum diye ömrün boyunca unutamazsın ki ruhunda yaralar açmış huzurunu çalmış be

Acaba bende mi sorun var diye dusundum. Insan bunlari unutur mu ki size hic bisey anlatmadim daha. Gururumu oyle kirdi ki simdi hic bisey olmamis gibi davranmami nasil bekler. Suratina her baktigimda bana dedikleri aklimda.

Neye göre evlendi bu iyi gün eş kişisi ?

Bilmiyorum o zaman da 70dim.
Evlenince bana istedigi her seyi deme hakkina sahip oldugunu dusundu heralde.
Kedi sahiplendik sen onu da yersin dedi.
Tvdeki kadinlara bakip bunlar da olmasa kadin ne demek unutcaz dedi.
Sofrada yemek yerken daha yicek misin dedi.
Yakinlastigi zamanlari yazmaya ben utaniyorum.
Simdi ona bakasim bile yok.

Şiddetin en sinsi çeşidi sanırım, flört şiddeti, psikolojik şiddet. Benim de başımdan geçti, üç dort yıllık ilişkim boyunca öyle aşağılamalar öyle laflar duydum ki. Kendimi çöp poşeti gibi hissediyordum. Hayata ve yaşamaya dair pek bir şey düşünemiyordum. O günler aklıma gelince hala iki büklüm oluyorum. Ama bir kere dogruldum, ardından hepsine son verdim. Siz birtanesiniz. Sizden başka yok, ne olur boyun eğmeyin. Dik durun. Çünkü o kişiler değişime asla yanaşmazlar. Siz olmasanız bile etrafında gördüğü kendkendi güçsüz herhangi bir insana bile aynı tutumu sergilerler. Ne yazık ki belli bir yaştan sonra merhamet, başka insanların kusurlarıyla dalga geçmeme gibi kazanımlar elde edilemiyor. Aileden öğretilmesi gereken bir şey. Size nacizane önerim bir kere ayağa kalkmışken daha da eğilmeyin. Böyle bir insanla hayatınızı harcamayın. İçinize işlediği o yaralar iyileşmeyecek çünkü çok üzgünüm. Siz kiloluyken de, yalnızken de çok güzelsiniz. Korkmayın, size o karanlık içinden çıkamayacagınız sandığınız günleri yaşatan insan o. Unutmak zorunda değilsiniz, zaten unutmayın. Kendinize gereken şefkati gösterin.

Cok tesekkur ederim. Cok guzel yazmissiniz.
Yalnizliktan korkmuyorum. Eskiden yeni evlendigimde bosanmaktan cok korkardim cok uzulurdum. Simdi kurtulusum olarak goruyorum.
Beni gercekten sevmeyen biriyle evli kalsam ne olacak. Dusunuyorum ben bi adami sevmedigimi fark etsem ona bu kadarini diyemezdim ya kalbim el vermezdi. Bu kadar kiramazdim.
Karsimdaki dusmanmis gibi onun ruhunu bu kadar acitamazdim.
Bana bunlari nasil yapabildi aklim almiyor.
Kendime deger vermeyi ogrendigimden beri bana yapilanlari hazmedemiyorum.
O agladigim 3 aya donup kendime bu gerizekali icin aglama, cik su evden kurtul bu adamdan demek istiyorum.

Seni yürekten kutlarım canım. Ne güçlü, ne güzel bir kadınsın. Gurur duydum hemcinsin olmaktan.
Evlendikten sonra 2 çocuğu varken sedef hastası oldu diye eşinin boşandığı bir kadın tanımıştım. O kadar içim acımış, onun gönül kırıklığını o kadar kalbimde hissetmiştim ki yıllar geçti unutmadım.
Senin kocan bu karakterde bir adam. Seni aylarca üzmeye devam etmiş hem de dalga geçerek. Psikolojik şiddet uyguladığı günler senin evliliğinin en güzel en pembe zamanları olmalıydı.
Merhametsiz erkeklerden nefret ederim. Erkeğin merhametsizi bence çöptür.
Ne demek selülitlerinden iğreniyorum. Seven insan görmez bile böyle şeyleri. Beş kilo için bu lafları söyleyen insan, ne için evlendi seninle, ben onu düşünüyorum.
Menfaatçi bir insan mı? Kendi çevresine hava atabileceği bir eğitime konuma mesleğe mi sahipsin? Ben bu insanın aşkına sevgisine inanamadım şoktayım.
Arkadaşların söyledikleri gibi sen de onu aşağıla. Sıkıldım senden de, en övündüğü şeyleri düşün, onlardaki sıradanlıktan bahset aşağılayarak.
Bu göbek kaç aylık ne zaman geliyor bebişimiz falan de kahkaha at.
Kokuyorsun de yakışıklı erkekleri ekran resmi falan yap iyice ez kendini pislik gibi hissetsin.
Gün olmuş devran dönmüş ve bu senin sayende olmuş. Zaferinin tadını çıkar.
Maddi olarak falan da ez iyice, nasıl içinden geliyorsa öyle yap herşeyi haketmiş. Hiç vicdan azabı da çekme bence. Yaptıklarını bize de anlatmayı unutma hepimiz sinir olduk içimiz rahatlasın:)
Sevgiyle öperim güçlü, savaşçı, pembe rüyaların değil pembe gerçeklerin kadını:KK66:

Cok tesekkur ederim guzel mesajin icin. Cok mutlu ettin beni cok.
Ben sadece 70 kiloydum ne hastaligim vardi ne baska biseyim .Olabilir de. Kim bilir o zaman neler duyardim. Beklerim ondan.
Mesela sizler hastalandiginizda da eslerinizin yaninda olacagini biliyorsunuz ama ben bilmiyorum hatta bilmiyorum demek iyimser olur. Yanimda olmayacagini hatta benle alay edecegini biliyorum.
Bu mu sevgi bu mu evlilik
Zafer olsa keske. Ruhumu kurtardim. Cukura atti beni ordan ciktim zar zor kendime geldim sukur. Bana bunu reva gordu.
Cok tesekkur ederim. Iyi ki yazdin bana.

Sizin koca gorselci. Eminim tekrar kilo alsanız aynı laflari tekrar duyarsınız. Hoduk ne olacak!

Valla benim esim de böyle hakaretler etse ben de unutmam. Gerci ben cvp verirdim orası ayrı.

hiç güven vermiyor..
sevgi ve şefkat yoksunu birisiymiş...
ileride bunun hastalığı var doğumu var, yol yakınken iyi düşünün derim...

Back
X