Bana yaptiklarini unutamiyorum

Psikoloji şiddetin izleri malesef... yaparken söylerken çok basit erkek için ama ya kadın telafisi cook zor. Ayrıl yada ayrılma diyemeyeceğim ama insallah kendi ruh sağlığın için tez zamanda unutabilirsin bu durumu. Azmin için de tebrikler

Merhaba. 9 aylik evliyim.
Esimle severek evlendik ya da ben oyle zannediyorum. Evliligimin ilk 3 ayini anlatayim. 1.65 boyunda 70 civari balik etli bi hatundum. Zayiflamak icin cok bi cabam yoktu. Vermek istesem de sorun teskil etmiyordu benim icin kilom. Ama sevgili esim ozguven birakmadi. Birlikte olacagimiz zamanlar demedigini birakmadi. Selulitlerim midesini bulandiriyomus, kilom yuzunden benimle birlikte olmak istemiyormus. Icinden dokunmak gelmiyormus.Her firsatta laf sokma ve dalga gecmeler devam etti.
O kadar uzuldum o kadar agladim ki.
Ben uzuldukce yiyen insanlardanim. Duygusal acligimi mutfakta bastirdim. Agladim yedim agladim yedim. Sonuc 85 kilo. Ozguven denen seyin Zerresi kalmadi. Eskiden her gittigim yerde enerjimle parlayan ben artik ezik pisirik modundaydim. Cinsellikten nefret ettim cunku surekli asagilaniyordum.
Zamanla icime kapandim, enerjim bitti gitti.
3 ay. Hem de evliligin ILK 3 ayi. Millet canimli cicimli gezerken, herkes evliligin en guzel en tatli zamanlarini yasarken benim her gun aglayarak kendimi bitirdigim kocaman 3 ay.
Esimin yaninda hic giyinemedim. Cunku biseyimi gorse dalgalar, aptal aptal espiriler.
Estetik cerrahina gitsen baya zengin edersin demeler. Yaglarindan usumezsin sen ve daha ne igrenclikler.
Bense aptal aptal aglayan ama daha 3 aylik evliyim belki duzelir umuduyla bekleyen ezik pisirik modundaydim.
Cunku bu mevzulara girmedigi zaman cok iyiydi(!) hatta ben bana bu dediklerini hazmedemiyodum artik aradan bi kac gun gecince sana saka da mi yapamicaz, kinci misin ya da bazen noldu biseyin mi var diyodu.
3 ay basiretim baglandi. Aptal aptal aglamak, kirici oldugunu defalarca anlatmak disinda bir sey yapamadim. Ha bir de kilo almak.
Cok sevdigim bir arkadasim ki ona ne kadar tesekkur etsem az beni kendime getirdi. Sozleri cok canimi yakti, yakti ama kendime de getirdi.
Aglamayi kestim. Kendim icin cabalamaya karar verdim. Onun icin bir sey yapmayacaktim, kendim icin !!
Kendim icin yasamayi ogrenmeye basladim eskiden oldugum gibi. Cunku o kadar birakmisim ki kendimi.. Spora basladim,diyetisyene gittim. Hirs yaptim,su an 60 kiloyum. Surekli okudum, okudum, kendimi dinledim.
Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme
Esimle severek evlendik ya da ben oyle zannediyorum. Evliligimin ilk 3 ayini anlatayim. 1.65 boyunda 70 civari balik etli bi hatundum. Zayiflamak icin cok bi cabam yoktu. Vermek istesem de sorun teskil etmiyordu benim icin kilom. Ama sevgili esim ozguven birakmadi. Birlikte olacagimiz zamanlar demedigini birakmadi. Selulitlerim midesini bulandiriyomus, kilom yuzunden benimle birlikte olmak istemiyormus. Icinden dokunmak gelmiyormus.Her firsatta laf sokma ve dalga gecmeler devam etti.
Ben uzuldukce yiyen insanlardanim. Duygusal acligimi mutfakta bastirdim. Agladim yedim agladim yedim. Sonuc 85 kilo. Ozguven denen seyin Zerresi kalmadi. Eskiden her gittigim yerde enerjimle parlayan ben artik ezik pisirik modundaydim. Cinsellikten nefret ettim cunku surekli asagilaniyordum.
3 ay. Hem de evliligin ILK 3 ayi. Millet canimli cicimli gezerken, herkes evliligin en guzel en tatli zamanlarini yasarken benim her gun aglayarak kendimi bitirdigim kocaman 3 ay.
Esimin yaninda hic giyinemedim. Cunku biseyimi gorse dalgalar, aptal aptal espiriler.
Estetik cerrahina gitsen baya zengin edersin demeler. Yaglarindan usumezsin sen ve daha ne igrenclikler.
Bense aptal aptal aglayan ama daha 3 aylik evliyim belki duzelir umuduyla bekleyen ezik pisirik modundaydim.
Cunku bu mevzulara girmedigi zaman cok iyiydi(!) hatta ben bana bu dediklerini hazmedemiyodum artik aradan bi kac gun gecince sana saka da mi yapamicaz, kinci misin ya da bazen noldu biseyin mi var diyodu.
3 ay basiretim baglandi. Aptal aptal aglamak, kirici oldugunu defalarca anlatmak disinda bir sey yapamadim. Ha bir de kilo almak.
Cok sevdigim bir arkadasim ki ona ne kadar tesekkur etsem az beni kendime getirdi. Sozleri cok canimi yakti, yakti ama kendime de getirdi.
Aglamayi kestim. Kendim icin cabalamaya karar verdim. Onun icin bir sey yapmayacaktim, kendim icin !!
Kendim icin yasamayi ogrenmeye basladim eskiden oldugum gibi. Cunku o kadar birakmisim ki kendimi.. Spora basladim,diyetisyene gittim. Hirs yaptim,su an 60 kiloyum. Surekli okudum, okudum, kendimi dinledim.
Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme yaradi. Kilo bunlarin yaninda hic bir sey.
Esim bu surecte yogun calisiyordu, is icin yurt disina cikti zaten 2 ay. ben zaten icime kapanmistim. Kendimle ilgileniyodum ki o da benim naptigimla pek ilgilenmedi.
Artik bana iltifat eden beni sevdigini,begendigini soyleyen bir es var karsimda. Peki benim gunahim neydi?
Ben hastalanirsam -Allah korusun dunyada her sey bizler icin- basima bir seyler gelirse bir seyler duymayacagim ne malum ?
Unutamiyorum. Bana soyledigi onlarca seyi unutamiyorum.
Suan gorunurde sorun yok ona gore ama ya ben aglamaya devam etseydim. Beni surukledigi ruh halinden cikamayip o cukurda kalsaydim?
Bosanmak istiyorum cunku unutamiyorum. Bunu onunla paylastim. Pisman oldugunu soyledi,aylarca yaptigi seyden pisman oldugunu soyledi ama bana samimi gelmiyor.
Ben bu adamin bu kadar acimasiz oldugunu gorup benim aylarca uzulmemi izlerken pismanligin zerresini hissetmemesine tanik oldum. Ben aglarken daha beter seyler soylemesine de.
Simdi ben o ben degilim. Icimdekini tuketmis benim. Cok mu anormalim? :KK43:

Iyi kotu her turlu elestirinize acigim.

Öncelikle azmini tebrik ederim ama ben kilolu bir insanla evlenip sonrada şikayet eden adamları anlamıyorum. Bende kiloluyum beş yıldır tek kötü söz duymadım eşimden, arada bir pofidik ailesi olduk diyor çünkü kendide kilo aldı evlilikten sonra. Beni bu denli kırsa devam edemezdim sanırım, seni haklı buldum konuda. Boşanma isteğin bana anormal gelmedi çünkü insan bu gibi durumlarda başka şeyler düşünüyor mesela bir hastalık aebebi ile kilo alsan sana destek olmayacak bir adam var karşında, acı şeyler bunlar.

Konustum ne kadar kirildigimi neden cabaladigimi anlattim. Ozur diliyor pismanim diyor ama beni gecistirmek icin.neydi gunahim bi 10 kilo fazla olmam mi ?
:KK43:

Sen de ona pipin çok küçük, bir kadın nasıl mutlu edilir bilmiyorsun. Seninle sevişmek işkence gibi de, bak bakalım ne oluyor. Sudan çıkmış başığa dönsün de görsün. :KK45: Biraz erkeklik gururundan vurmalı, madem o seni kadınlığından vuruyor.:sinirli:

ben de unutamazdım ve affedemezdim.
için kırılmış bir kere, psikolojini etkilemiş, seni kompleks sahibi yapmış.
ya bu insanlar nerelerde büyüyor, nasıl ailelerde okullarda yetişiyor ki; hiç mi çocukken öğretmiyorlar bunlara insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmez.
hiç affetmeye uğraşma derim. bunun ilerisinde doğum var, insanız hastalık var, yaşlılık var. adamın huyu belli, can çıkar huy çıkmaz.

Boşanın ama boşanmadan önce onun size yaptığını siz ona yapın. Her şeyiyle dalga geçin her şeyiyle iğrenç tipsiz bir şey olduğunu söyleyin midenizi bulandırdığını söyleyin. Sizin girdiğiniz çukura o da girsin bir bakalım girdiği anda da boşayın atın başınızdan.

+9999999 kesınlıkle sende onu o çukura sokmadan boşama ,
ne kadar yakışıklı olursa olsun illa bir kusuru vardır saygısız kocanın
P Pinkdreams0

Çok onurlu güçlü bir kadınsınız öncelikle sizi tebrik ederim.
Ben olsam bende unutamazdım. Güzelim aylarınızda sizi aşağlayarak ağlatmış hep
Evlilik bu insan kiloda alır, hastada olur, saçı da dökülür her şey gelebilir başına
İyi sağlıklı fit zamanlarınızda yanınızda olacak, diğer zamanlarda yine aynı role bürünecek birine benziyor
İçinizden ne geliyorsa onu yapın, kendi değerinizin farkında bir kadınsınız

Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme yaradi. Kilo bunlarin yaninda hic bir sey.
Esim bu surecte yogun calisiyordu, is icin yurt disina cikti zaten 2 ay. ben zaten icime kapanmistim. Kendimle ilgileniyodum ki o da benim naptigimla pek ilgilenmedi.
Artik bana iltifat eden beni sevdigini,begendigini soyleyen bir es var karsimda. Peki benim gunahim neydi?
Ben hastalanirsam -Allah korusun dunyada her sey bizler icin- basima bir seyler gelirse bir seyler duymayacagim ne malum ?
Unutamiyorum. Bana soyledigi onlarca seyi unutamiyorum.
Suan gorunurde sorun yok ona gore ama ya ben aglamaya devam etseydim. Beni surukledigi ruh halinden cikamayip o cukurda kalsaydim?
Bosanmak istiyorum cunku unutamiyorum. Bunu onunla paylastim. Pisman oldugunu soyledi,aylarca yaptigi seyden pisman oldugunu soyledi ama bana samimi gelmiyor.
Ben bu adamin bu kadar acimasiz oldugunu gorup benim aylarca uzulmemi izlerken pismanligin zerresini hissetmemesine tanik oldum. Ben aglarken daha beter seyler soylemesine de.
Simdi ben o ben degilim. Icimdekini tuketmis benim. Cok mu anormalim? :KK43:

Iyi kotu her turlu elestirinize acigim.

(O kadar kolay bi şey olsaydı) kilo verdikten Sonra onun bana yaptığını ona yapar (vücudun beni tatmin etmiyor moduna girer) sonra da tekmeyi atardım.

Eşinin yaptığı çok kötü.benim eşimde bana böyle birşey yapsa yüzüne bakmam heralde.buz gibi soğurum.

o kadar haklısın ki... boşanman için birşey diyemem o kadar ciddi bir karar alamazdım sanırım ben. ama kesinlikle faturayı ona ödetmelisin. ben olsam şöyle davranırdım.

beni gören o adamla nasıl evlendin diyor yanımda babam gibi duruyorsun hahaha ay alınma şaka
maşallah göbeğin büyümüş bu sene okula yazdıralım hahaha şaka canım şaka
kafandan yansıyan ışığın gözümü alıyor saç mı ektirsek sana hahaha ay şaka be

arttırabilirsin bunları. bence biraz da o çeksin..

sana yaşattığı ay kadar sende onla ılgılenme. arkadaşlarınla buluş gez dolaş eğlen uzuntunun acısını faiziyle çıkar.surunsun.

Bence aynisini ona yapmayin siz dis gorunusune takilmiyorsunuz ki onun ,gobegi degil sozleri incitti sizi,sadece bize anlattiginiz gibi anlatin yumusak bir ses tonuyla ama dalga gecmeyin sizin istediginiz onunla alay etmek degil hislerinizi anlamasi, intikam sizi daha kotu yapar

Cok tesekkur ederim. Inanin o zamanlar mutluydum. Simdi iyi olmaya calisiyorum ama kalbim oyle kirilmis ki.
Ciplakligimdan kadinligimdan beni oyle sogutmustu ki o hale gelebilmeme uzuluyorum. Icimden ona karsi ne sevgi ne ask ne baska bir sey geliyor artik. :KK43:
Çok iyi anlıyorum sizi. Bence psikolojik destek almalısınız tamamen toparlanmaniz için.

öncelikle sakin olun
hiçbir evlilik 4x4 lük değildir bunu asla unutmayın
eşiniz evinize ilgili mi? hasta olsanız size nasıl davranır? bu tür şeyler çok önemlidir
kiloda öküzlük yapmış sanki evleninceye kadar sandıktaydın da ger.ek gecesi cee ğe çıktın, burnunu sürt ama unutmaya çalış

öncelikle sakin olun
hiçbir evlilik 4x4 lük değildir bunu asla unutmayın
eşiniz evinize ilgili mi? hasta olsanız size nasıl davranır? bu tür şeyler çok önemlidir
kiloda öküzlük yapmış sanki evleninceye kadar sandıktaydın da ger.ek gecesi cee ğe çıktın, burnunu sürt ama unutmaya çalış

Gerdek yazmak çok mu ayıp geldi?

Bilmiyorum o zaman da 70dim.
Evlenince bana istedigi her seyi deme hakkina sahip oldugunu dusundu heralde.
Kedi sahiplendik sen onu da yersin dedi.
Tvdeki kadinlara bakip bunlar da olmasa kadin ne demek unutcaz dedi.
Sofrada yemek yerken daha yicek misin dedi.
Yakinlastigi zamanlari yazmaya ben utaniyorum.
Simdi ona bakasim bile yok.

Yani aradaki sevgi saygiyi nasil tuketirim diye baya bir uğraşmış eşiniz. Kim unutabilir ki bunları. Ya boşanın ya da onu bin pisman esin süründürün. En guzel günlerinizi mahvetmis. Hatta bir kac kilo daha verin ve ona aynen şunu soyleyin kusura bakma artik eski ben degilim seni begenemiyorum! Bunun icin biraz ugrasman lâzım ama eldeki malzeme belli deyin. Birakin biraz da onun ruhu incinsin kendini eksik hissetsin.

çok acımasız eşin hamilelikte kilo alınca da burnundan getirir evliliğin ilk aylarını zehir ettiği gibi hamileliğinide zehir eder :(

Yarısına geldiğimde, kendinize gelin, kilo verin ve o adamı boşayın diyordum, gördüm ki kilo vermişsiniz, boşaması kalmış. Size saygısı olmayan, sizi dış görünüşe göre yargılayan kim varsa çıkarın hayatınızdan. Ona muhtaç değilsiniz ve asla olmayacaksınız. Ben olsam, ben de her şeyine kulp takar, her gün aşağılaya aşağılaya yerin dibine sokar, sonra da boşardım.

Sadece ilk yazıyı okudum ama pardon da yani bu adam sizin kilonuzu evlenmeden önce bilmiyor muydu da sonradan problem etti. Çok üzüldüm en güzel zamanlarınız ziyan olmuş. Biz hep boşanırsam etraf ne der, ailem üzülür derdindeyiz, bu erkekler de bu yüzden mi bu kadar rahat acaba. Eşinizin kalbine kaybetme korkusu girsin, ancak o zaman aklı başına geliyor bazılarının, diğer türlü çantada keklik sanıyorlar.

Back
X