Bana yaptiklarini unutamiyorum

Bence aynisini ona yapmayin siz dis gorunusune takilmiyorsunuz ki onun ,gobegi degil sozleri incitti sizi,sadece bize anlattiginiz gibi anlatin yumusak bir ses tonuyla ama dalga gecmeyin sizin istediginiz onunla alay etmek degil hislerinizi anlamasi, intikam sizi daha kotu yapar
Ben intikam yolunu düşünmüştüm ama yazdiklarinizi okuyunca haklisiniz intikam cozum degil ki. Ustelik cirkin birşey. Buradaki sorun esinin ne hissettirdigini anlamamasi.

yani senin o hakaretleri tekrar duymanın önünde tek engel var. o da fazladan bi 10 kilo. hani kazara bişeye canın sıkılda kendini yemeğe versen hop tekrar sırtından bıçaklanacaksın.

Merhaba. 9 aylik evliyim.
Esimle severek evlendik ya da ben oyle zannediyorum. Evliligimin ilk 3 ayini anlatayim. 1.65 boyunda 70 civari balik etli bi hatundum. Zayiflamak icin cok bi cabam yoktu. Vermek istesem de sorun teskil etmiyordu benim icin kilom. Ama sevgili esim ozguven birakmadi. Birlikte olacagimiz zamanlar demedigini birakmadi. Selulitlerim midesini bulandiriyomus, kilom yuzunden benimle birlikte olmak istemiyormus. Icinden dokunmak gelmiyormus.Her firsatta laf sokma ve dalga gecmeler devam etti.
O kadar uzuldum o kadar agladim ki.
Ben uzuldukce yiyen insanlardanim. Duygusal acligimi mutfakta bastirdim. Agladim yedim agladim yedim. Sonuc 85 kilo. Ozguven denen seyin Zerresi kalmadi. Eskiden her gittigim yerde enerjimle parlayan ben artik ezik pisirik modundaydim. Cinsellikten nefret ettim cunku surekli asagilaniyordum.
Zamanla icime kapandim, enerjim bitti gitti.
3 ay. Hem de evliligin ILK 3 ayi. Millet canimli cicimli gezerken, herkes evliligin en guzel en tatli zamanlarini yasarken benim her gun aglayarak kendimi bitirdigim kocaman 3 ay.
Esimin yaninda hic giyinemedim. Cunku biseyimi gorse dalgalar, aptal aptal espiriler.
Estetik cerrahina gitsen baya zengin edersin demeler. Yaglarindan usumezsin sen ve daha ne igrenclikler.
Bense aptal aptal aglayan ama daha 3 aylik evliyim belki duzelir umuduyla bekleyen ezik pisirik modundaydim.
Cunku bu mevzulara girmedigi zaman cok iyiydi(!) hatta ben bana bu dediklerini hazmedemiyodum artik aradan bi kac gun gecince sana saka da mi yapamicaz, kinci misin ya da bazen noldu biseyin mi var diyodu.
3 ay basiretim baglandi. Aptal aptal aglamak, kirici oldugunu defalarca anlatmak disinda bir sey yapamadim. Ha bir de kilo almak.
Cok sevdigim bir arkadasim ki ona ne kadar tesekkur etsem az beni kendime getirdi. Sozleri cok canimi yakti, yakti ama kendime de getirdi.
Aglamayi kestim. Kendim icin cabalamaya karar verdim. Onun icin bir sey yapmayacaktim, kendim icin !!
Kendim icin yasamayi ogrenmeye basladim eskiden oldugum gibi. Cunku o kadar birakmisim ki kendimi.. Spora basladim,diyetisyene gittim. Hirs yaptim,su an 60 kiloyum. Surekli okudum, okudum, kendimi dinledim.
Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme yaradi. Kilo bunlarin yaninda hic bir sey.
Esim bu surecte yogun calisiyordu, is icin yurt disina cikti zaten 2 ay. ben zaten icime kapanmistim. Kendimle ilgileniyodum ki o da benim naptigimla pek ilgilenmedi.
Artik bana iltifat eden beni sevdigini,begendigini soyleyen bir es var karsimda. Peki benim gunahim neydi?
Ben hastalanirsam -Allah korusun dunyada her sey bizler icin- basima bir seyler gelirse bir seyler duymayacagim ne malum ?
Unutamiyorum. Bana soyledigi onlarca seyi unutamiyorum.
Suan gorunurde sorun yok ona gore ama ya ben aglamaya devam etseydim. Beni surukledigi ruh halinden cikamayip o cukurda kalsaydim?
Bosanmak istiyorum cunku unutamiyorum. Bunu onunla paylastim. Pisman oldugunu soyledi,aylarca yaptigi seyden pisman oldugunu soyledi ama bana samimi gelmiyor.
Ben bu adamin bu kadar acimasiz oldugunu gorup benim aylarca uzulmemi izlerken pismanligin zerresini hissetmemesine tanik oldum. Ben aglarken daha beter seyler soylemesine de.
Simdi ben o ben degilim. Icimdekini tuketmis benim. Cok mu anormalim? :KK43:

Iyi kotu her turlu elestirinize acigim.

İstediğin şeyi başarabileceğini görmüş oldun. Ben olsam aaynılarını ona yapardım. Kendisini eksik hissettiği bi yeri bulur her fırsatta ordan vvururdum. Kötüyüm ben :halay:

Bosan bence. Benimde boyle bir sevgilim vardi hala ruhumdaki yaralari sarmaya calisiyorum. Boyle seyler tartisma aninda bile soylenmez. Cocugun yoksa sukret. Bu tip insanlardan her cirkinligi beklerim. Bosanmaya kalkissan iftira bile atar sana.
Cunki o kocamam egosu ezilecek.
Onunla durup ona karsilik vermeni de tavsiye etmem..insan birine kirici davrandimi sonradan uzulur pisman olur..yani bizim gibi normal insanlar. Kendi icini zehirleme onun seviyesine dusme hic. Bosanmak en iyisi olur. Guzel huzurlu bir hayat secersin bu tarz insanlardan uzak.

Kesinlikle uzmandan destek alın, kendi kendinize unutmaya ya da eşelemeye çalışmayın.
Neticesinde çizersiniz yolunuzu. Ruhunuzu iyileştirmeniz gerek. Boşanmasanız da boşansanız da ruhunuzu tedavi etmeden mutlu olamayacaksınız...

Öncelikle azminize hayranım maşallah bunu kimse için değil kendiniz çin yapın. Canınızı sıkan birşey olduğunda yemeğe sarılmayın ve bence bşr uzmandan yardım alın çünkü eşiniz tahmin ettiğinizden çok canınızı yakmış bence
Boşanın yada boşanmayın diyemem ama hakkınızda hayırlısı olsun kararınız ne olursa olsun:KK200:

evlenırken kılon olduğunu bılıyordu. bile bile evlendiyse şikayet etmeye hakkı yok.
ki evlendikten sonra kilo alsan aladabılırsın çünkü dünyanın bın bır turlu halı var. eş olarak dalga gecmesı ağır eleştirilerde bulunması hoş değil.
karar sizin.

Hayır çok haklısın. O sizi kendinize getiren arkadaşınızın kıymetini bilin. Resmen kendinize getirmiş sizi. Herşey kilo mu? Kapitalizmin zayıf kadın batılı kadın güzeldir anlayışı bu. Siz kendiniz olduğunuz gibi güzelsiniz. Şu an çok güçlü bir kişiliğe büründünüz eminim. Bu da bir sınavdı ve eşiniz sınıfta kaldı. Bunun için mi evlendi yani herşey bu mu? Bir modelle evlenseymiş o zaman. Özgüvenli ol. Hiç kimsenin senin gururunu kırmaya hakkı yok!

Bilmiyorum o zaman da 70dim.
Evlenince bana istedigi her seyi deme hakkina sahip oldugunu dusundu heralde.
Kedi sahiplendik sen onu da yersin dedi.
Tvdeki kadinlara bakip bunlar da olmasa kadin ne demek unutcaz dedi.
Sofrada yemek yerken daha yicek misin dedi.
Yakinlastigi zamanlari yazmaya ben utaniyorum.
Simdi ona bakasim bile yok.
O kadar böyle sayıp sövülesi birisi ki sizi üzmemek için çenemi tutmaya çalışıyorum kendinize bu eziyeti cektirmeyin bu resmen psikolojik şiddet siz bunu hak etmiyorsunuz ne olursa olsun kendi kıymetinizi bilin onu kendi haline terk edin

Kazara hamile falan kalirsan , dogum kilolarinla, sarkmis bedeninle isin zor. 165 boya 70 kilo abartilacak, hakaret edilecek bir kilo degil ki. 160 boyla 71 kilo oldum, cok uzuldum, esim teselli etti beni uzulmeyeyim diye.Diyetimi de cok destekliyor, hatta kilosu fazla olmamasina ragmen benle diyet yemekleri yiyor canim cekmesin diye.O da 2 kilo vermis bu arada.

Esimle severek evlendik ya da ben oyle zannediyorum. Evliligimin ilk 3 ayini anlatayim. 1.65 boyunda 70 civari balik etli bi hatundum. Zayiflamak icin cok bi cabam yoktu. Vermek istesem de sorun teskil etmiyordu benim icin kilom. Ama sevgili esim ozguven birakmadi. Birlikte olacagimiz zamanlar demedigini birakmadi. Selulitlerim midesini bulandiriyomus, kilom yuzunden benimle birlikte olmak istemiyormus. Icinden dokunmak gelmiyormus.Her firsatta laf sokma ve dalga gecmeler devam etti.
Ben uzuldukce yiyen insanlardanim. Duygusal acligimi mutfakta bastirdim. Agladim yedim agladim yedim. Sonuc 85 kilo. Ozguven denen seyin Zerresi kalmadi. Eskiden her gittigim yerde enerjimle parlayan ben artik ezik pisirik modundaydim. Cinsellikten nefret ettim cunku surekli asagilaniyordum.
3 ay. Hem de evliligin ILK 3 ayi. Millet canimli cicimli gezerken, herkes evliligin en guzel en tatli zamanlarini yasarken benim her gun aglayarak kendimi bitirdigim kocaman 3 ay.
Esimin yaninda hic giyinemedim. Cunku biseyimi gorse dalgalar, aptal aptal espiriler.
Estetik cerrahina gitsen baya zengin edersin demeler. Yaglarindan usumezsin sen ve daha ne igrenclikler.
Bense aptal aptal aglayan ama daha 3 aylik evliyim belki duzelir umuduyla bekleyen ezik pisirik modundaydim.
Cunku bu mevzulara girmedigi zaman cok iyiydi(!) hatta ben bana bu dediklerini hazmedemiyodum artik aradan bi kac gun gecince sana saka da mi yapamicaz, kinci misin ya da bazen noldu biseyin mi var diyodu.
3 ay basiretim baglandi. Aptal aptal aglamak, kirici oldugunu defalarca anlatmak disinda bir sey yapamadim. Ha bir de kilo almak.
Cok sevdigim bir arkadasim ki ona ne kadar tesekkur etsem az beni kendime getirdi. Sozleri cok canimi yakti, yakti ama kendime de getirdi.
Aglamayi kestim. Kendim icin cabalamaya karar verdim. Onun icin bir sey yapmayacaktim, kendim icin !!
Kendim icin yasamayi ogrenmeye basladim eskiden oldugum gibi. Cunku o kadar birakmisim ki kendimi.. Spora basladim,diyetisyene gittim. Hirs yaptim,su an 60 kiloyum. Surekli okudum, okudum, kendimi dinledim.
Spor , beslenme seklim,uyku duzenim, kendime vakit ayirmam, deger vermem sadece kilo vermeme degil,mental anlamda iyi ve guclu hissetmeme, kendim icin bir seyler yapabildigimi gormeme,degerli oldugumu hissetmeme yaradi. Kilo bunlarin yaninda hic bir sey.
Esim bu surecte yogun calisiyordu, is icin yurt disina cikti zaten 2 ay. ben zaten icime kapanmistim. Kendimle ilgileniyodum ki o da benim naptigimla pek ilgilenmedi.
Artik bana iltifat eden beni sevdigini,begendigini soyleyen bir es var karsimda. Peki benim gunahim neydi?
Ben hastalanirsam -Allah korusun dunyada her sey bizler icin- basima bir seyler gelirse bir seyler duymayacagim ne malum ?
Suan gorunurde sorun yok ona gore ama ya ben aglamaya devam etseydim. Beni surukledigi ruh halinden cikamayip o cukurda kalsaydim?
Bosanmak istiyorum cunku unutamiyorum. Bunu onunla paylastim. Pisman oldugunu soyledi,aylarca yaptigi seyden pisman oldugunu soyledi ama bana samimi gelmiyor.
Ben bu adamin bu kadar acimasiz oldugunu gorup benim aylarca uzulmemi izlerken pismanligin zerresini hissetmemesine tanik oldum. Ben aglarken daha beter seyler soylemesine de.

Böyle kg verdikten sonra bi süre bazi insanlar depresyona giriyor . Eminim eşin bekarken de kg dan rahatsız olduğunu bi şekilde sana belli etmistir. Esin eğer kendine bakmayipda sana baskı yaptiysa haklısın ama eğer adam bakimliysa kusura bakma bakımlı olacan. Ha dersen ki benim kocam gobekliydi , bide beni fit istiyordu, sonuna kadar kırıl derim . Söyledikleri canını acitmistir evet, benim de acıdi çünkü. Ben fit olmanın zayıf olmak olduğunu düşünürdüm , eşim de sürekli beni spora teşvik ederdi , eşim benimle kirici konusmadi Ama ilişkide bi tutarsızlık farkindaydim dokunuşu başkaydı, spor yaparken beni görünce bakışı dahı değişiyordu. Daha icten daha farkli yaklasirdi .Bunlar da beni üzüyordu. Yani canım yapacak bişey yok bizim eşlerimiz böyle , Kamyon şoförü gibi kocalarda var , yeterki kadın olsun şişman zayıf farketmez tipler :) Öyle olacağına boyle olsun daha iyi .

Sakin cocuk yapma !! Karsinda acimasiz bencil bir es var, yasadiklarimdan yola cikiyorum ayni assaglamalar olmasada benzer seyler duydum, simdi bosaniyoruz. Seni sevdiginden emin degilim sevseydi her turlu begenirdi. Yarin cocugun olursa bakimsiz uykusuz kalirsan ne olacak ??!! Asla yaninda olmayacak !
Hemen ayrilma bence zaman tani biraz daha incele durust mu samimi oldugundan emin isen kal.
Yalniz bu tip erkeler acizlikten hoslanmaz omrunun sonuna kdr guclu durman gerekecek tabi durabilirsen. Sana asla destek olmayacaktir...

Umarim yaniliyorumdur... Allah yardimcin olsun iyi gozlemle emin ol, suphelerinde hakliysan carp kapiyi cik ben 3 yil bekledim degismedi, bosaniyoruz...

Kamyon şoförü gibi kocalarda var , yeterki kadın olsun şişman zayıf farketmez tipler :) Öyle olacaizğına boyle olsun daha iyi .[/QUOTE]

tabiriniz çok kaba! beni kocam her halimle beğeniyor diye kamyon şöförü tipli koca mi oluyor yani. eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyorsa bu sizin sorununuz bayan. karısını her halinle sevip kabul eden adamlara haksızlık edemezsiniz. normal olan bizim kocalarımız. anormal olan değiştirmek isteyenler.

Böyle kg verdikten sonra bi süre bazi insanlar depresyona giriyor . Eminim eşin bekarken de kg dan rahatsız olduğunu bi şekilde sana belli etmistir. Esin eğer kendine bakmayipda sana baskı yaptiysa haklısın ama eğer adam bakimliysa kusura bakma bakımlı olacan. Ha dersen ki benim kocam gobekliydi , bide beni fit istiyordu, sonuna kadar kırıl derim . Söyledikleri canını acitmistir evet, benim de acıdi çünkü. Ben fit olmanın zayıf olmak olduğunu düşünürdüm , eşim de sürekli beni spora teşvik ederdi , eşim benimle kirici konusmadi Ama ilişkide bi tutarsızlık farkindaydim dokunuşu başkaydı, spor yaparken beni görünce bakışı dahı değişiyordu. Daha icten daha farkli yaklasirdi .Bunlar da beni üzüyordu. Yani canım yapacak bişey yok bizim eşlerimiz böyle , Kamyon şoförü gibi kocalarda var , yeterki kadın olsun şişman zayıf farketmez tipler :) Öyle olacağına boyle olsun daha iyi .
.

Konustum ne kadar kirildigimi neden cabaladigimi anlattim. Ozur diliyor pismanim diyor ama beni gecistirmek icin.neydi gunahim bi 10 kilo fazla olmam mi ?
:KK43:
sizin hiç bir günahınız yok kendinizi suçlamayın. özrüne falanda inanmayın. en güzel zamanlarınızı zehir etmiş ilerde başınıza bisey geldiğinde Allah korusun kocanız sizi yolda bırakır kendi hayatına bakar. çok şey yazmak istiyorum eşinize ama banlanirim diye yazamıyorum.

Kamyon şoförü gibi kocalarda var , yeterki kadın olsun şişman zayıf farketmez tipler :) Öyle olacaizğına boyle olsun daha iyi .

tabiriniz çok kaba! beni kocam her halimle beğeniyor diye kamyon şöförü tipli koca mi oluyor yani. eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyorsa bu sizin sorununuz bayan. karısını her halinle sevip kabul eden adamlara haksızlık edemezsiniz. normal olan bizim kocalarımız. anormal olan değiştirmek isteyenler.[/QUOTE]
Gercekci olalım bence , ortada değiştirilmek istenilen bişey yok , evet tabirim kaba,haklısınız ama orada anlatmak istediğimi tam olarak ifade etmek için yazdım da gerçekten hangimizin eşi hangimizin her hali ile beğeniyor bence siz gerçekçi olun . Eşimin banada seni her halinle beğeniyorum diyor ama görüyorum kendimi ayna da .. Kocaman popo ve göbekle olmuyor , eşim beğensede ben kendimi begenmem. Kendime saygım var çünkü. Ben kendi evliligimden örnek verdim . Benim.eşimin bana böyle bi şey söyleme hakkı var kendisi fitness çalışıyor . Ben onun karisiyim ,benden elbette isteyecek , benim kisiligimi degistirmiyor eşim daha sağlıklı ve fit gorunmemi istiyor . İlk zamanlar böyle gelsede bu fikir zamanla fit bi hatun olunca o zaman daha iyi anlıyorsunuz eşinizi . Bu arkadaş da anlayacak , bu durumu daha çok yeni ..

Cok sagolun. Yeni evleniyorsunuz daha once kimseyle birlikte olmamissiniz. Kimseyle yakinlasmamissiniz ama sizin en yakininiz esiniz sizin bedeninizle oyle dalga geciyor ki kendinizden tiksiniyorsunuz.
Insan bunu esine yapar mi?
Ne olurdu o kadar agladigim donemde pisman oldugunu soyleseydi?
Su noktada hic bi kiymeti kalmadi. Ben surekli 10 kilo alirsam bana insan gibi davranmayacak korkusuyla mi yasayacagim. Onun insanligini da kalmadim.
Aynısını ona yaşat istemiyorum seni çok kilo aldın saldın kendini şekilsiz bir şey oldun de yarala, sakın ha hamilede kalma bu arada sonrada bas tekmeyi sen kim köpeksin de hadsiz herif asla güven olmaz bu adama daha hamilelik var doğum var lohusalık var şişman günler çok önünde bunun hakaretleriyle ömür geçmez

tabiriniz çok kaba! beni kocam her halimle beğeniyor diye kamyon şöförü tipli koca mi oluyor yani. eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyorsa bu sizin sorununuz bayan. karısını her halinle sevip kabul eden adamlara haksızlık edemezsiniz. normal olan bizim kocalarımız. anormal olan değiştirmek isteyenler.
Gercekci olalım bence , ortada değiştirilmek istenilen bişey yok , evet tabirim kaba,haklısınız ama orada anlatmak istediğimi tam olarak ifade etmek için yazdım da gerçekten hangimizin eşi hangimizin her hali ile beğeniyor bence siz gerçekçi olun . Eşimin banada seni her halinle beğeniyorum diyor ama görüyorum kendimi ayna da .. Kocaman popo ve göbekle olmuyor , eşim beğensede ben kendimi begenmem. Kendime saygım var çünkü. Ben kendi evliligimden örnek verdim . Benim.eşimin bana böyle bi şey söyleme hakkı var kendisi fitness çalışıyor . Ben onun karisiyim ,benden elbette isteyecek , benim kisiligimi degistirmiyor eşim daha sağlıklı ve fit gorunmemi istiyor . İlk zamanlar böyle gelsede bu fikir zamanla fit bi hatun olunca o zaman daha iyi anlıyorsunuz eşinizi . Bu arkadaş da anlayacak , bu durumu daha çok yeni ..[/QUOTE]
kendi evliliginizden örnek vermenizde sorun yok. istediğinizi yazabilirsiniz evliliginizle ilgili. anlatmak istediğim başkalarının evliliğine laf etmeniz. yeterki kadın olsun farketmez deyişiniz. yani sizin eşiniz ne istediğini biliyor ama çoğu erkek kadın olsun ihtiyacımı görsün yeter diyor . yazınızı tekrar tekrar okudum ama 2 satırlık cümleyi iza edecek birşey bulamadım. ayrıca ben gercekciyim. eğer aynada kendimi beğenmezsem eğer değişime giderim. ama kocam istiyor diye asla yapmam. hayatıma kimseyi müdahale ettirmem. kocam olsa bile.

Back
X