Bana yaptiklarini unutamiyorum

Tebrik ederim sizi de arkadaşınızı da.iyi ki onun dediklerinin esiri olmamisiniz. Unutmayın da zaten sürundurun yüz vermeyin.

Gercekci olalım bence , ortada değiştirilmek istenilen bişey yok , evet tabirim kaba,haklısınız ama orada anlatmak istediğimi tam olarak ifade etmek için yazdım da gerçekten hangimizin eşi hangimizin her hali ile beğeniyor bence siz gerçekçi olun . Eşimin banada seni her halinle beğeniyorum diyor ama görüyorum kendimi ayna da .. Kocaman popo ve göbekle olmuyor , eşim beğensede ben kendimi begenmem. Kendime saygım var çünkü. Ben kendi evliligimden örnek verdim . Benim.eşimin bana böyle bi şey söyleme hakkı var kendisi fitness çalışıyor . Ben onun karisiyim ,benden elbette isteyecek , benim kisiligimi degistirmiyor eşim daha sağlıklı ve fit gorunmemi istiyor . İlk zamanlar böyle gelsede bu fikir zamanla fit bi hatun olunca o zaman daha iyi anlıyorsunuz eşinizi . Bu arkadaş da anlayacak , bu durumu daha çok yeni ..
kendi evliliginizden örnek vermenizde sorun yok. istediğinizi yazabilirsiniz evliliginizle ilgili. anlatmak istediğim başkalarının evliliğine laf etmeniz. yeterki kadın olsun farketmez deyişiniz. yani sizin eşiniz ne istediğini biliyor ama çoğu erkek kadın olsun ihtiyacımı görsün yeter diyor . yazınızı tekrar tekrar okudum ama 2 satırlık cümleyi iza edecek birşey bulamadım. ayrıca ben gercekciyim. eğer aynada kendimi beğenmezsem eğer değişime giderim. ama kocam istiyor diye asla yapmam. hayatıma kimseyi müdahale ettirmem. kocam olsa bile.[/QUOTE]
Kimsenin evliliğine laf etmedim ki , daha açık yazayım bari , vajen olsun yeter diyen bi adamla evli değiliz Allaha Şükür bunu demek istedim de bari açık açık yazayım . En son yazdım yani , siz gereksiz yere bana bir sürü şey yazdınız . Değiştirilmek vs cook alakasız şeyler .

Boşanmak cok ciddi bi olay yani kimse hemen boşan birak falan demesin o sizin bileceginiz iş. Eşiniz sizi görerek evlendi zayıf kadindan hoşlansaydi zayıfla evlenirdi. Yaptığı gerçekten çok iğrenç eşiniz cok karaktersiz ve alçak bi insan. Annesi ona hiç kadinlarla nasil konuşması gerektiğini verememiş mi? Eşiniz yüzünden cinsellikten sogumaniz cok normal. Çok ağır biliyorum ama esinizin de fizigi kusursuz mu ki size laf ediyor? Sizde onun en ufak sivilcesi çıkınca sivilcenden bile iğreniyorum diyin bakalim ne olacak

Eşiniz koç veya ikizler burcu diye düşünüyorum. Biride benim başımda var

Back
X