Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce babaya sormazlar mı velayeti istiyor musun diye o da istiyorum der alır velayeti verir annesine çocuğu kendi hayatını yaşar ben de bu sefer evladımdan ayrı kanser olurum gerçi şuan mahkemeye çıksak ben istesemde vermez devlet bana çocuğu dimi çalışmıyorum diyeVeya çocuğu 18 yaşına kadar devletin yetiştirip okutmasını da talep edebilirsiniz devletten. Ziyâret hakkınız oluyor çocuğu ve durumunuz düzelirse tekrar dilediğinizde yanınıza alıyorsunuz.
Da. Nasıl yapacaksın... Vicdanı geç. Eşin izin verirmi bilemedim. Bide sana boşanmak istiyorum senden demiş. Yanlış okumadıysam en sona onu yazmışsın. İki çoçukla seni boşar yada başka kadınla olursa gene gidecek yerin yok olayına döner. Yani bu son kaçınılmaz gibi görünüyor. Moral verecek bir şey bulamadım yazamadım. Çaresizliğiniz buram buram.... Bu nedenle de bu kadar mal ım aptalım vs vs yazmışsınız ya yani farkındasınız durumun. Aptal değil çok genç ve çaresiz siniz. Bu hamilelik olmasa Bi iş ne bileyim temizlik bulaşıkcılık sekreterlik bişey bulup yavaş yavaş yol alın derdim. Zor. Çok üzüldüğüm bir konu oldu buBen sizin yerinizde olsam kürtaj olurdum, 10.haftaya kadar yasal olması lazım. 6 sene çocuğunuz yokmuş boşanmayı o süre zarfında neden düşünmediniz?
Bende korunmama rağmen tekrar hamile kalıp öğrendikten 2 gun sonra cocuklarimi alıp evi terkettim.Aldirmayi düşündüm yapamadim.Ama işte ne ailem vardı ne cocuklardan dolayi calisma durumum.Kaymakamliga,sosyal yardımlaşmaya gidip yardım istedim.Kardesimde kaldim bu süreçte boşanma davasi sırasında boşanma kağıdı elime yanlış adres verdiğinden dolayı gecemedi.Gecseydi çocuklara maas hatta 2 yıl kalacak yer bile vereceklerdi.Her belediye ayni mi bilmiom ama doğuda böyleydi.Esim aa bu çocukta olsa,hamile de olsa beni birakir diye düşünmüş olmali ki çıktı pesimden geldi.Ne yazik ki karsindaki senin aciz olduğunu düşünürse aslan ayakta durdugunu düşünürse kedi oluyor.Ayakta dur.Aldir ya da aldirma diyemem ama ne olursa olsun devlete git durumunu beyan et.Herkese Merhaba
8 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var bana böcek kadar değer vermeyen sadece cinsel olarak kullanmak isteyen bir eşim var 3 gün iyiysek 1 ay kötü psikolojik şiddet hakaret içinde yaşıyorum sonunda hep gelip seviyorum affet naraları ve benim de gidecek yerim ve bir kazancım olmadığından affedişlerim.Ve şimdi bir de üzerine yeni bir mallık ve vicdansızlık yaptım doğru düzgün korunmamanın korunmayı karşı tarafa bırakmanın sonucu sürpriz ikinci çocuk geliyor sanırım 9 haftalık 5 haftalıkken gitmiştim kese vardı erken olduğu için bebek görünmüyordu pazartesi tekrar gidicem şuan sağlıklı bir gebelik mi bilmiyorum vicdansızlık yaptım diyorum çünkü gerçekten böyle bir ortama o günahsız yavruyu getirmek böyle bir hayat yaşamasına sebep olmak çok büyük vicdansızlık bunun farkındayım bu konuda ne deseniz revadır bana.İkinciyi daha söylemedim bugün artık eşim de ayrılmak istiyorum diyor ama ben napıcam bilmiyorum çocuk olmasa cehennemin dibine kadar gitsin tek olsam çalışırım ayakta dururum ama çocuk olunca hele bir de ikincisi geliyorken ben nasıl ayaklarımın üzerinde durabilirim bir yol var mı bilmiyorum ne olacak böyle bir akıl fikir var mı bana verebileceğiniz buraya yazıp dertleşmek fikir almak istedim
Devlet öncelikle sizin şartlarınız uygunsa, bebeğe kendi masraf yapacağına size maddi destekte bulunmayı teklif ediyor.. aylık 670 tl imiş 1 çocuk icin.2 çocuk icin belki daha fazladır ödediği meblağ..Önce babaya sormazlar mı velayeti istiyor musun diye o da istiyorum der alır velayeti verir annesine çocuğu kendi hayatını yaşar ben de bu sefer evladımdan ayrı kanser olurum gerçi şuan mahkemeye çıksak ben istesemde vermez devlet bana çocuğu dimi çalışmıyorum diye
Benim de aklıma geliyor sosyal hizmete gitmek pek ümidim yoktu yardım etmezler diye gitmedim bi türlü ama bir gidip danışmak da fayda var doğru diyorsunuzBende korunmama rağmen tekrar hamile kalıp öğrendikten 2 gun sonra cocuklarimi alıp evi terkettim.Aldirmayi düşündüm yapamadim.Ama işte ne ailem vardı ne cocuklardan dolayi calisma durumum.Kaymakamliga,sosyal yardımlaşmaya gidip yardım istedim.Kardesimde kaldim bu süreçte boşanma davasi sırasında boşanma kağıdı elime yanlış adres verdiğinden dolayı gecemedi.Gecseydi çocuklara maas hatta 2 yıl kalacak yer bile vereceklerdi.Her belediye ayni mi bilmiom ama doğuda böyleydi.Esim aa bu çocukta olsa,hamile de olsa beni birakir diye düşünmüş olmali ki çıktı pesimden geldi.Ne yazik ki karsindaki senin aciz olduğunu düşünürse aslan ayakta durdugunu düşünürse kedi oluyor.Ayakta dur.Aldir ya da aldirma diyemem ama ne olursa olsun devlete git durumunu beyan et.
BAbanin Şiddet uyguladığını devlete bildirirseniz zaten devlet babasını filan umursamaz dilerseniz sahip çıkar bebeginize.Önce babaya sormazlar mı velayeti istiyor musun diye o da istiyorum der alır velayeti verir annesine çocuğu kendi hayatını yaşar ben de bu sefer evladımdan ayrı kanser olurum gerçi şuan mahkemeye çıksak ben istesemde vermez devlet bana çocuğu dimi çalışmıyorum diye
Böyle bir durumda başka birinin evlatlık alma ihtimali olmuyor muydu? Belki ben yanlış biliyorumdur. Eğer yanlış biliyorsam bence konu sahibi kendisini toparlayana kadar bu yola başvurabilirVeya çocuğu 18 yaşına kadar devletin yetiştirip okutmasını da talep edebilirsiniz devletten. Ziyâret hakkınız oluyor çocuğu ve durumunuz düzelirse tekrar dilediğinizde yanınıza alıyorsunuz.
Teşekkür ederim elinizden geldiğince bildiklerinizi aktardığınız için evet sosyal hizmetlere gidip yapabileceğim faydalanabileceğim bir yol var mı öğreneceğimBebeginize kıymak istemiyorsanız burada bize anlattığınız problemleri ilinizdeki aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne ziyarette bulunarak devletin size sağlayacağı bütün seçenekleri öğrenmek istediğinizi söyleyin. O bakanlığın amacı sizin gibi zorda olanlara yardım etmek...
Öz aile evlat edinilmesini istemezse kesinlikle olmuyor...sadece koruyucu ailelik yapabiliyor..Böyle bir durumda başka birinin evlatlık alma ihtimali olmuyor muydu? Belki ben yanlış biliyorumdur. Eğer yanlış biliyorsam bence konu sahibi kendisini toparlayana kadar bu yola başvurabilir
Ben sizin yerinizde olsam kürtaj olurdum, 10.haftaya kadar yasal olması lazım. 6 sene çocuğunuz yokmuş boşanmayı o süre zarfında neden düşünmediniz?
Babanın düşmanlığı bana çocuğuna gayet iyi davranıyor ama kötü örnek oluyor çocuğa 2 yaşında çocuk adam bugün bana defalarca adi köpek diye diye çocuğa da söyletti 2 yaşında çocuğum bana adi köpek dedi ben adama çocuğun yanında küfürlü konuşma çocuğa kötü örnek olma diye aylardır yırtınırken gelinen noktaya bakar mısınızBAbanin Şiddet uyguladığını devlete bildirirseniz zaten devlet babasını filan umursamaz dilerseniz sahip çıkar bebeginize.
Bunları anlatırsınız. Devlet size sorular sorar zaten...Babanın düşmanlığı bana çocuğuna gayet iyi davranıyor ama kötü örnek oluyor çocuğa 2 yaşında çocuk adam bugün bana defalarca adi köpek diye diye çocuğa da söyletti 2 yaşında çocuğum bana adi köpek dedi ben adama çocuğun yanında küfürlü konuşma çocuğa kötü örnek olma diye aylardır yırtınırken gelinen noktaya bakar mısınız