Bana yardım eder misiniz

yosunkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
227
162
23
Selam nasılsınız ben bir özel şirkette çalışıyurum küçük bir ilçede, bugun yeni işe başlayacak bir kız geldi ben aslında çok sevecen kimseye kötü düşünmeyen biriyim kendisi çok güzel hani süt gibi derler ya baktıkça bakası geliyor insanın gözleri yeşil bir anda herkes konuşmaya başladı hatta bir anda talipleri çıktı ben ise kendimi zaten çirkin bulan özgüveni olmayan biriyim eve geldim ağladım bana kimse bugune kadar güzel demedi ama o yeni arkadasa herkes hayran kaldı şimdi ben onla aynı yerde çalışacağım, bana akıl verin lütfen bu içimdeki kıskançlık nasıl gider kendimi üzüyorum sadece başka bir şey yok kimseye zaten kötülüğüm olamaz. Ama bende Kısmet bekleyen biriyim şimdi zaten bu kızdan sonra hiç olamayacak bu bana akıl verir misiniz nasıl kıskanmadan kendimi üzmeden ben devam edeceğim

Selam nasılsınız ben bir özel şirkette çalışıyurum küçük bir ilçede, bugun yeni işe başlayacak bir kız geldi ben aslında çok sevecen kimseye kötü düşünmeyen biriyim kendisi çok güzel hani süt gibi derler ya baktıkça bakası geliyor insanın gözleri yeşil bir anda herkes konuşmaya başladı hatta bir anda talipleri çıktı ben ise kendimi zaten çirkin bulan özgüveni olmayan biriyim eve geldim ağladım bana kimse bugune kadar güzel demedi ama o yeni arkadasa herkes hayran kaldı şimdi ben onla aynı yerde çalışacağım, bana akıl verin lütfen bu içimdeki kıskançlık nasıl gider kendimi üzüyorum sadece başka bir şey yok kimseye zaten kötülüğüm olamaz. Ama bende Kısmet bekleyen biriyim şimdi zaten bu kızdan sonra hiç olamayacak bu bana akıl verir misiniz nasıl kıskanmadan kendimi üzmeden ben devam edeceğim
İnsanın dış güzelliği kadar hatta belki daha çok iç güzelliği önemli bana göre. Ayrıca siz maaşınıza işinize bakın sizene canım o kızdan. Allah kaderinize birini yazmışsa er ya da geç bulursunuz zaten canınızı sıkmayın.

Herkesin bir alıcısı vardır 😊 onu da kaç kişi isterse istesin bir kişi alacak sizi de bir kişi alacak. Haticeye değil neticeye bakın derim. Başkalarının hayatlarına dalıp kendi hayatınızın seyrini bozmayın. Kendinize hakeret etmeyin böyle. Güzellik her şey demek değildir.

Ama geleli bir saat olmadı ki herkes bayıldı talipleri çıktı benim hiç öyle olmadı ki insan ister istemez kıskanıyor
Talip cikanlar dis görunuse aldanip hemen talip cikmis ama sonucta genelde uzun vaadeli iliski icin herkes tanisip karakterleri begenip partner buluyor. Demem oki ona öyle oldu diye sizin icin olumsuz bir durum diye dusunmeyin.

Böyle işler kader kısmet nasiptir cirkine güzele bakmaz...cok yakın 2 arkadsm vardı biri diğerine göre az güzeldi digeri hem cok iyi meslegi olan hemde herkesn bakacagı su gibi bi kızdı....meslekli kariyerli arkadasm bekarken digeri coktan evlenip coluk cocuga karıstı

Ama geleli bir saat olmadı ki herkes bayıldı talipleri çıktı benim hiç öyle olmadı ki insan ister istemez kıskanıyor
o güzeller öyle bir heba oluyor ki aklın şaşar... dikkat cekmeden aklıni kullanan biri olmak her zaman avantajlıdır, güzelin öyle bir şansı olmuyor, hep hedefte...sakin belli etme duygularini, güler yuzlü hoşsohbet ol, komplex siz ol aklinı kullan daha degerli olursun inan bana

acaba siz duygularınıza kapılıp kızla sıradan sohbet edenleri bile kısmet gibi algılamış olabilir misiniz ?
zaten aklı başında hiç kimse huyunu suyunu bilmediği kimseye görür görmez talip olmaz.
hadi diyelim bir kişi bir anda vuruldu, herkes aynısını yapmaz.
zaten bu kadar kolay güzelliğe kanıp da bir kadının peşine düşen insanlardan size de hayırlı kısmet olmaz.

İlk geldiğinde böyle ilgiyi toplayanlardan zaman geçince ilgi azalır. Çünkü dışını beğenen herkes içinin de kendi istediği gibi olduğunu düşünür, tanıdıkça öyle olmadığını görüp uzaklaşır. Teselli olsun diye söylüyorum valla o kadar da kıskanmayın 😂

İlk geldiğinde böyle ilgiyi toplayanlardan zaman geçince ilgi azalır. Çünkü dışını beğenen herkes içinin de kendi istediği gibi olduğunu düşünür, tanıdıkça öyle olmadığını görüp uzaklaşır. Teselli olsun diye söylüyorum valla o kadar da kıskanmayın 😂

ya bence o biraz da şöyle, mesela o ortamda ortalama üstü güzel kadın yoksa, gelen kadın göze çok batıyor.
zamanla illa huyu suyu değil de, göre göre güzelliği kanıksamaktan kaynaklı normalleşiyor :)
nasılsa yüze güzele de doyuluyor bir yerde :)

Canim guzellik gecici bir sey.Sakin kendimi övdügümü dusunme ben hayatimin her doneminde dikkat ceken biriydim.Öyle ki lisenin kapisindan girdigimde bildigin bana yol acilirdi konu mankenligi yapar gelinlik nisanliklarda kataloglarda olurdum.Kuaforluk yaptigim donem musterilerimden övguler vs.Evlendim 3 cocuga karistim müsterilerimden biriyle karsilastim kadin bana aaaaay nolmus sana ne kadar cirkinlesmissin dedi yuzume yüzumeeee🥴Eve geldim gule gule esime anlattim.Sonra dogumlardan dolayi gobegim yirtildi,kilo aldim,dislerim dökuldu resmen tedaviye basladim😅Esim icin hic bir sey degismedi inan bana seni seven kaderin olan adam yuregine,kisilik ozelliklerine odaklanir.Cok sert ediosan da 2 makyaj sik giyimin sana katkisi olur

ya bence o biraz da şöyle, mesela o ortamda ortalama üstü güzel kadın yoksa, gelen kadın göze çok batıyor.
zamanla illa huyu suyu değil de, göre göre güzelliği kanıksamaktan kaynaklı normalleşiyor :)
nasılsa yüze güzele de doyuluyor bir yerde :)
Aynen öyle yani bir söz vardı yüzü güzele bir günde doyulur huyu güzele bir ömür doyulmaz diye mi neydi:) ay hiç umursamam öyle şeyleri kendine özen gösterip bakımlı olduktan sonra gerisi Allah vergisi zaten neyi kıskanıyolar

Mutluluğu güzellik, evlilik, erkekler tarafından beğenilme ile bağdaştırmaktan vazgeçerseniz sorun kalmaz.

Back
X