- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
Haklısınız ama hiç görmediğim ilgi bütün çalışanlar çok beğendi kendimi çok sönük hissettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o güzeller öyle bir heba oluyor ki aklın şaşar... dikkat cekmeden aklıni kullanan biri olmak her zaman avantajlıdır, güzelin öyle bir şansı olmuyor, hep hedefte...sakin belli etme duygularini, güler yuzlü hoşsohbet ol, komplex siz ol aklinı kullan daha degerli olursun inan bana
Bridget Jones un günlüğü adında eglenceli bir film var, hatta bugun yine denk geldim tv. de Aç onu seyret nesen yerine gelsinBelli etmedim ama eve gelince doluk oldum ağladım
Kendinizi uzmeye deymez genellikle oyle oluyor emin olun bu sadece sizde olmuyordur bekarken bende calistigimda tekstilde utucuydum ama sadece utu isi yapmiyordum makinaya vs de oturuyordum senelerdir calisiyordum kimse bana cok caliskan demiyordu yeni bir kiz geldiginde yanimda cok ovurdular ama bende takmamaya aklima getirmemeye calisiyordum herkesin kendi dusunceleri diyip gectim kiz yanlis bisy yapiyordu ben yardim ediyordum yani bu hep olan bisey sizde baska bir is yerine giderseniz emin olun sizin icin de oyle olur dikkat cekersiniz cunku yenisiniz herkesin dilinde dolanir durulursunuz o kiz da oyle.... oyuzden uzmeyin o guzel caninizi illaki sizinde kismetiniz cikacak ama hayirli kismetinizi bekleyin siz rabbim gonlunuze gore versin insallahSelam nasılsınız ben bir özel şirkette çalışıyurum küçük bir ilçede, bugun yeni işe başlayacak bir kız geldi ben aslında çok sevecen kimseye kötü düşünmeyen biriyim kendisi çok güzel hani süt gibi derler ya baktıkça bakası geliyor insanın gözleri yeşil bir anda herkes konuşmaya başladı hatta bir anda talipleri çıktı ben ise kendimi zaten çirkin bulan özgüveni olmayan biriyim eve geldim ağladım bana kimse bugune kadar güzel demedi ama o yeni arkadasa herkes hayran kaldı şimdi ben onla aynı yerde çalışacağım, bana akıl verin lütfen bu içimdeki kıskançlık nasıl gider kendimi üzüyorum sadece başka bir şey yok kimseye zaten kötülüğüm olamaz. Ama bende Kısmet bekleyen biriyim şimdi zaten bu kızdan sonra hiç olamayacak bu bana akıl verir misiniz nasıl kıskanmadan kendimi üzmeden ben devam edeceğim
Benim annem arkadaslarimi gorurdu derdi hele güzelliklerine bak duye banada cirkinlige bak derdi dertmi ettim yok hicde etmedim ondan sonra gelin nisanladi yine yuzume gelinim senden guzel dedi tinladimmi yok yine tinlamadim benim guzelligimde bana yeter dedim icimden ha laflari dokunmadi deil dokundu ama napcaksin sende simdi bir kiz icin kendini hirpalama herkez guzeldir eminim sende cok guzelsin sadece kendini biraz daha simart ve cirkik lafini takma kafana nasibin gelir seni bulur beni ole bi nasip bulduki annem yine diyo kocan senden guzel sen cirkinsinSelam nasılsınız ben bir özel şirkette çalışıyurum küçük bir ilçede, bugun yeni işe başlayacak bir kız geldi ben aslında çok sevecen kimseye kötü düşünmeyen biriyim kendisi çok güzel hani süt gibi derler ya baktıkça bakası geliyor insanın gözleri yeşil bir anda herkes konuşmaya başladı hatta bir anda talipleri çıktı ben ise kendimi zaten çirkin bulan özgüveni olmayan biriyim eve geldim ağladım bana kimse bugune kadar güzel demedi ama o yeni arkadasa herkes hayran kaldı şimdi ben onla aynı yerde çalışacağım, bana akıl verin lütfen bu içimdeki kıskançlık nasıl gider kendimi üzüyorum sadece başka bir şey yok kimseye zaten kötülüğüm olamaz. Ama bende Kısmet bekleyen biriyim şimdi zaten bu kızdan sonra hiç olamayacak bu bana akıl verir misiniz nasıl kıskanmadan kendimi üzmeden ben devam edeceğim
anneniz ilgincmis niye kendi kizina öyle yapiyorBenim annem arkadaslarimi gorurdu derdi hele güzelliklerine bak duye banada cirkinlige bak derdi dertmi ettim yok hicde etmedim ondan sonra gelin nisanladi yine yuzume gelinim senden guzel dedi tinladimmi yok yine tinlamadim benim guzelligimde bana yeter dedim icimden ha laflari dokunmadi deil dokundu ama napcaksin sende simdi bir kiz icin kendini hirpalama herkez guzeldir eminim sende cok guzelsin sadece kendini biraz daha simart ve cirkik lafini takma kafana nasibin gelir seni bulur beni ole bi nasip bulduki annem yine diyo kocan senden guzel sen cirkinsin![]()
Kendice sevme sekli ole demek onundaanneniz ilgincmis niye kendi kizina öyle yapiyor![]()
cidden evleceğimiz kişi belli mi? peki ya hiç evlenmeyenler nasıl oluyor? yanlış anlamayın bu konuyu cidden bilmediğim için soruyorum.. çünkü ben kendi çabamızla olursa olur, olmazsa olmaz kimse diye biliyorum..Senin kaderinde olan şeyin Allah 'ın yazdığı şey yani,1 kız yüzünden olmayacağına inanıyor musun cidden??
Benim kast ettiğim şey kaderinde varsa 1 kişiyle niye değişsincidden evleceğimiz kişi belli mi? peki ya hiç evlenmeyenler nasıl oluyor? yanlış anlamayın bu konuyu cidden bilmediğim için soruyorum.. çünkü ben kendi çabamızla olursa olur, olmazsa olmaz kimse diye biliyorum..
Sizin bildiğiniz gibi zaten.cidden evleceğimiz kişi belli mi? peki ya hiç evlenmeyenler nasıl oluyor? yanlış anlamayın bu konuyu cidden bilmediğim için soruyorum.. çünkü ben kendi çabamızla olursa olur, olmazsa olmaz kimse diye biliyorum..
Güzellik görecelidir. Estetik olarak bakınca güzel bir kız olabilir. Ama bu her erkeğin ona aşık olacağı anlamına gelmez. Mesela bir erkek sende bir mimiğe, bir yamuk dişin kattığı sempatikliğe vurulur. Ama o kıza sadece güzelmiş der geçer, içinde bir kıpırtıya neden olmaz.Selam nasılsınız ben bir özel şirkette çalışıyurum küçük bir ilçede, bugun yeni işe başlayacak bir kız geldi ben aslında çok sevecen kimseye kötü düşünmeyen biriyim kendisi çok güzel hani süt gibi derler ya baktıkça bakası geliyor insanın gözleri yeşil bir anda herkes konuşmaya başladı hatta bir anda talipleri çıktı ben ise kendimi zaten çirkin bulan özgüveni olmayan biriyim eve geldim ağladım bana kimse bugune kadar güzel demedi ama o yeni arkadasa herkes hayran kaldı şimdi ben onla aynı yerde çalışacağım, bana akıl verin lütfen bu içimdeki kıskançlık nasıl gider kendimi üzüyorum sadece başka bir şey yok kimseye zaten kötülüğüm olamaz. Ama bende Kısmet bekleyen biriyim şimdi zaten bu kızdan sonra hiç olamayacak bu bana akıl verir misiniz nasıl kıskanmadan kendimi üzmeden ben devam edeceğim
Kendinize haksızlık etmeyin güzellik görecelidir. Gelen kadın bağımlıdır dikkat çekmiştir. Sizde kendinizle barışık olun bakın yapın eğer kendinize güveniniz yok.ise bu şekilde kazanın bir işiniz var bakın işi gücü olmayan kişilerde var bende sizi kıskandım şimdi özel bir şirkette calisoyormussunuz benim.isimde yokSelam nasılsınız ben bir özel şirkette çalışıyurum küçük bir ilçede, bugun yeni işe başlayacak bir kız geldi ben aslında çok sevecen kimseye kötü düşünmeyen biriyim kendisi çok güzel hani süt gibi derler ya baktıkça bakası geliyor insanın gözleri yeşil bir anda herkes konuşmaya başladı hatta bir anda talipleri çıktı ben ise kendimi zaten çirkin bulan özgüveni olmayan biriyim eve geldim ağladım bana kimse bugune kadar güzel demedi ama o yeni arkadasa herkes hayran kaldı şimdi ben onla aynı yerde çalışacağım, bana akıl verin lütfen bu içimdeki kıskançlık nasıl gider kendimi üzüyorum sadece başka bir şey yok kimseye zaten kötülüğüm olamaz. Ama bende Kısmet bekleyen biriyim şimdi zaten bu kızdan sonra hiç olamayacak bu bana akıl verir misiniz nasıl kıskanmadan kendimi üzmeden ben devam edeceğim
Bişey söyleyim mi bende çirkin sayılmazdım. Ama inan o kadar saçma sapan şeyler yaşadım ki. Kimseye çirkin demem ama benden çirkinler yolunu buldu. Bu işler nasip işi ayrıca ben sizin çok temiz bir içiniz olduğunu düşünüyorum. Allah size güzel şans versinSelam nasılsınız ben bir özel şirkette çalışıyurum küçük bir ilçede, bugun yeni işe başlayacak bir kız geldi ben aslında çok sevecen kimseye kötü düşünmeyen biriyim kendisi çok güzel hani süt gibi derler ya baktıkça bakası geliyor insanın gözleri yeşil bir anda herkes konuşmaya başladı hatta bir anda talipleri çıktı ben ise kendimi zaten çirkin bulan özgüveni olmayan biriyim eve geldim ağladım bana kimse bugune kadar güzel demedi ama o yeni arkadasa herkes hayran kaldı şimdi ben onla aynı yerde çalışacağım, bana akıl verin lütfen bu içimdeki kıskançlık nasıl gider kendimi üzüyorum sadece başka bir şey yok kimseye zaten kötülüğüm olamaz. Ama bende Kısmet bekleyen biriyim şimdi zaten bu kızdan sonra hiç olamayacak bu bana akıl verir misiniz nasıl kıskanmadan kendimi üzmeden ben devam edeceğim