Bana yardım eder misiniz

Bişey söyleyim mi bende çirkin sayılmazdım. Ama inan o kadar saçma sapan şeyler yaşadım ki. Kimseye çirkin demem ama benden çirkinler yolunu buldu. Bu işler nasip işi ayrıca ben sizin çok temiz bir içiniz olduğunu düşünüyorum. Allah size güzel şans versin

Ya bu mesaj o kadar mutlu etti ki kimseye kötü düşünmem inanın ki peki bir şey soracağım aynı ortamda o bir sürü iltifat alacak benim nasıl bunu kıskanmam lazım

Selam nasılsınız ben bir özel şirkette çalışıyurum küçük bir ilçede, bugun yeni işe başlayacak bir kız geldi ben aslında çok sevecen kimseye kötü düşünmeyen biriyim kendisi çok güzel hani süt gibi derler ya baktıkça bakası geliyor insanın gözleri yeşil bir anda herkes konuşmaya başladı hatta bir anda talipleri çıktı ben ise kendimi zaten çirkin bulan özgüveni olmayan biriyim eve geldim ağladım bana kimse bugune kadar güzel demedi ama o yeni arkadasa herkes hayran kaldı şimdi ben onla aynı yerde çalışacağım, bana akıl verin lütfen bu içimdeki kıskançlık nasıl gider kendimi üzüyorum sadece başka bir şey yok kimseye zaten kötülüğüm olamaz. Ama bende Kısmet bekleyen biriyim şimdi zaten bu kızdan sonra hiç olamayacak bu bana akıl verir misiniz nasıl kıskanmadan kendimi üzmeden ben devam edeceğim
Kismetinizi aramayın o sizi bulur 7senedir ayni sirketteyim bi gün bskimli gitmedim hep spor giyindim makyajsız . Sonucta oraya calismaya gittim koca bulmaya kismet aramaya degildi. 15 erkele calisiyodum. Arada yeni kiz gelirdi. Agizlarinin suyu akardı sonra normale donerdi. Beni 1 kere makyajli ve giyimli gördüler is arkadaşının dugununde ilk tanımadılar sonra beni baskalarindan korumak icin pervane olup sakin elbise giyme makyaj yapma dediler. Seni de kardesleri gibi görüyorlar belkide

Ama geleli bir saat olmadı ki herkes bayıldı talipleri çıktı benim hiç öyle olmadı ki insan ister istemez kıskanıyor
Evet kıskanır ama ben nice çok güzeller gördüm sonu mutlu sonla bitmeyen.
Ya bu mesaj o kadar mutlu etti ki kimseye kötü düşünmem inanın ki peki bir şey soracağım aynı ortamda o bir sürü iltifat alacak benim nasıl bunu kıskanmam lazım
Valla canım şimdi güzele bakılır ama gözleri alışınca iltifatlar biter ancak yeni biri gelir o iltifat eder. Bazı güzeller vardır ilk görürsün begenirsin baktıkca baktıkca sıradan olmaya başlar örnek ben. Bence güzellikten öte hava, karizma ne derler ona bir asalet olmalı insanda. Seni çekmeli. Mesela bensu soral çok güzel bir kız herkes çok güzel buluyor bende öyle ama bişey eksik asla erkek olsam aşık olmam. Ben aslında kendine has tavrı olan kadınları erkekleri brgenirim. Güzellik başka şey çekicilik başka şey. Birde koku çok önemli çekici kokmak. Sen ona değil kendine odaklan. Giydiğin bir gömlek sürdüğün ruj seni ondan güzel yapmaz ama çekici yapar. Sen görüntüsü çok güzel ama lezzet alamadığın yemekleri yiyormusun. Ben yemem şahsen lezzet önemli haz almam lazım

Evet kıskanır ama ben nice çok güzeller gördüm sonu mutlu sonla bitmeyen.
Valla canım şimdi güzele bakılır ama gözleri alışınca iltifatlar biter ancak yeni biri gelir o iltifat eder. Bazı güzeller vardır ilk görürsün begenirsin baktıkca baktıkca sıradan olmaya başlar örnek ben. Bence güzellikten öte hava, karizma ne derler ona bir asalet olmalı insanda. Seni çekmeli. Mesela bensu soral çok güzel bir kız herkes çok güzel buluyor bende öyle ama bişey eksik asla erkek olsam aşık olmam. Ben aslında kendine has tavrı olan kadınları erkekleri brgenirim. Güzellik başka şey çekicilik başka şey. Birde koku çok önemli çekici kokmak. Sen ona değil kendine odaklan. Giydiğin bir gömlek sürdüğün ruj seni ondan güzel yapmaz ama çekici yapar. Sen görüntüsü çok güzel ama lezzet alamadığın yemekleri yiyormusun. Ben yemem şahsen lezzet önemli haz almam lazım

Çok güzel açıklama yapmışsınız teşekkür ederim. Dilerim alışırım 😀

Kismetinizi aramayın o sizi bulur 7senedir ayni sirketteyim bi gün bskimli gitmedim hep spor giyindim makyajsız . Sonucta oraya calismaya gittim koca bulmaya kismet aramaya degildi. 15 erkele calisiyodum. Arada yeni kiz gelirdi. Agizlarinin suyu akardı sonra normale donerdi. Beni 1 kere makyajli ve giyimli gördüler is arkadaşının dugununde ilk tanımadılar sonra beni baskalarindan korumak icin pervane olup sakin elbise giyme makyaj yapma dediler. Seni de kardesleri gibi görüyorlar belkide

Teşekkür ederim cevap için 😀

Yaş takıntısı, güzellik takıntısı, üstünlük takıntısı vs insanın ömrünü yer.Düşünün bu hayata bir kere geliyoruz ve bunları takarak bir ömrü heba etmeye değer mi? Hele ki dünya da salgın varken, onca insan ölüyorken, hala mı en önemli seyin sağlık olduğunu anlayamıyoruz.

Güzellik tabi ki bir başlangıç intibası olabilir. Fakat insanın karakteri hayat görüşleri önemlidir. Doğada seçilim vardır. Hatta bizde de çoğu zaman vardır. Ama bu illa ki sizin de talibiniz olmayacak manasına gelmez.

Şimdi dünya üzerinde Kıvanç Tatlıtuğ diye bir gerçek varken hiçbir erkek bekar kalmıyor. Ya da Adriana Lima varken diğer kadınlara da aşık olan var. Bunlara takılmayın zaten kismetse gerçekten sizi bulur, gelir binlerce güzel kız içinden size aşık olur. Güzellik iyi şey ama mutlu olmak, sevilmek için yeterli değil. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin. Kız da manken gibiymis gider sadece o adaylardan birine gönül verir, kızcağız kısmet yok edici değil yani, rahat ve özgüvenli olun.

Back
X