- 16 Kasım 2016
- 36
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi demirdennleblebi
-
Geçmişte yaşadıkların için çok üzüldüm.Merhabalar, nereden başlayacağımı bilemiyorum.Ama bir yerden başlamalı.Beni 6-7 yıldır taciz eden bir akrabam var.Çocukken buna anlam veremeyip beni sevdiği için yaptığını sanıyordum.Oysa taşikardimin azdığı bir dönemde evde yalnızdık ve beni doktora götüreceğine üstümü başımı açmaya çalıştı.Dahası bir ramazanda iftardan sonra odada uzanıyordum, ailemin ve ailesinin yanında yanıma yattı ve cinsel organımı iç çamaşırımın üstünden elledi.Sesimi çıkarsam onu vururlar sandım her şey karışır diye düşündüm.Adam evli bu arada.Çıkaramadım ama bir yandan kabul etmek istemediğim için bunu yaptım galiba.Sonra anneme bunu anlatacaktım ki rahimağzı kanseri oldu.Gittiğim bir psikolog annene anlatmazsan pişman olursun demişti.Zoraki anlattım.Beni suçladı, bana inandı, daha bir sürü şey oldu ne düşündüğünü bile bilmiyorum.İlerde devlette çalışacağım psikolog kayıtlarının engel olacağını söyledi naptın sen dedi.Şimdi son durum annem o adamla her gün telefonla görüşüyor bana ondan hiçbir şey olmamış gibi bahsediyor.Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.Çok karmaşık anlattım.Ben de böyle karmaşığım.Hayatım ondan sonra hiç normal olmadı zaten.
evetGeçmişte yaşadıkların için çok üzüldüm.
Anlamadığım annen neden her gün telefonda onla görüşüyor? Dayın mı? Değilse her gün görüşmesi zaten çok abes.
Pek inanamadım konuya ama şu cümle nedir "Taşikardimin azdığı bir dönemde" ya ben anlamadı
Kaç yaşındasın?
21Kaç yaşındasın?
Böyle bir kaç yazı okumuştum burada. Sanırım 1. Derece akraba olunca aileler inanmakta güçlük çekiyor.
Tam anlamıyla sana inanmış olsaydı gerekeni yapardı. Sanırım yine "o yapmaz, yanlış anlamışsın" vakası.
Annen koca kadın, yapabileceğin bir şey yok görüşmesine. Sana ondan bahsetmemesini söylemen ve kendin arana gereken mesafeyi koyman umarım işe yarar.
Taşikardi bir kalpte ritim bozukluğu hastalığıdır. Tam uzman olmasam da bu kadarını biliyorum. Arada sinüzitim azdı der gibi kullanılır halk arasında.Pek inanamadım konuya ama şu cümle nedir "Taşikardimin azdığı bir dönemde" ya ben anlamadı
Metin koptu gitti farkındayım şey derler demişti psikolojisi bozuk bunu bu makama yerleştirmek abes olur gibi.Kamuda çalışmak diye özetledim ama saygın bir iş olacak olursa.Metinde çok kopukluk var ben anlayamadım. Ama üzüldüm durumuna
Kamuda çalışanların psikolog kaydı ne demek?
Ben de bundan şüphe ediyorum ama resmen bana onu sevdirmeye çalışıyor daha geçen en çok sevdiği yiğeninin ben olduğunu duyunca içerleyen 5 yaşındaki kuzenimden bahsetti annem gülerek.Anneniz normal biçimde bahsediyosa sizin yalan söylediğiniz mi düşünüyor acaba
Evet konunun içeriği istismar ama anlamadığım bi kelime azdigi yazinca anlayamadım haliyleTaşikardi bir kalpte ritim bozukluğu hastalığıdır. Tam uzman olmasam da bu kadarını biliyorum. Arada sinüzitim azdı der gibi kullanılır halk arasında.
Azma geçince bir ön yargılı okudunuz herhalde.
dayımÇok geçmiş olsun ama bende anlayamadım hergün konuşuyor derken kim bu herif
Merhabalar, nereden başlayacağımı bilemiyorum.Ama bir yerden başlamalı.Beni 6-7 yıldır taciz eden bir akrabam var.Çocukken buna anlam veremeyip beni sevdiği için yaptığını sanıyordum.Oysa taşikardimin azdığı bir dönemde evde yalnızdık ve beni doktora götüreceğine üstümü başımı açmaya çalıştı.Dahası bir ramazanda iftardan sonra odada uzanıyordum, ailemin ve ailesinin yanında yanıma yattı ve cinsel organımı iç çamaşırımın üstünden elledi.Sesimi çıkarsam onu vururlar sandım her şey karışır diye düşündüm.Adam evli bu arada.Çıkaramadım ama bir yandan kabul etmek istemediğim için bunu yaptım galiba.Sonra anneme bunu anlatacaktım ki rahimağzı kanseri oldu.Gittiğim bir psikolog annene anlatmazsan pişman olursun demişti.Zoraki anlattım.Beni suçladı, bana inandı, daha bir sürü şey oldu ne düşündüğünü bile bilmiyorum.İlerde devlette çalışacağım psikolog kayıtlarının engel olacağını söyledi naptın sen dedi.Şimdi son durum annem o adamla her gün telefonla görüşüyor bana ondan hiçbir şey olmamış gibi bahsediyor.Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.Çok karmaşık anlattım.Ben de böyle karmaşığım.Hayatım ondan sonra hiç normal olmadı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?