Bana yardım ederseniz sevinirim.

Olmamalı işte ama şehir efsanesi de olsa mide bulandırıyor çocukluk hayalinizse.Emin olmak için sormuştum.
Yapmayın Allah aşkına. Sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez. Profesyonel anlamda işinize yansıyacak herhangi bir probleminiz olsa ( suç kaydı vb) neyse de.
Lütfen hiç takılmayın

hala ses cikarmamanda bi garip
hala ses çıkarmamam garip derken gönüllüyüm gibi bir şey mi ima ediyorsunuz?
siz anneniz böyle davransa napardınız?O benim annem onu çok seviyorum beni kıran da bu zaten.ayrıca konuşunca bir şey olmadığını görmek ya hep yaralıyorsa ve deşmekten korkuyorsanız da haykırmanız mı gerekir?

Ya anne nde konuşmasın o adamla ya nasıl bir mantık bu. Al karşına anne ni konuş. Madem karsilastirmamaya çalışıyor aslında bir nebze inanmış demek. Otur al karşına anne bana bu rezilligi yaptı de. Bu nasıl birşey. Polise gidemem kimseye anlatamam nasıl bir akıl vermemizi bekliyorsun ki. Anne ni o olmuyorsa abini ablani akrabani birini anlat. Anne ne nazi geçen birine anlat. Anne ni o adamla gorusturmemeye ikna etsinler. Sende numaranı değiştir. Akrabana dahi verme.rahatsız edemesim seni o adam. Sessiz kalirsan seni kullanır. Sana iftira dahi atar. İlerde evliliğine iliski ne gölge düşürür. Annenede birsey olmaz korkma. Hem anne olana acaba fikri bile yeter. İlla aşikar demesin seninle bundan dolayı gorusmuyorum diye. Arama kardesim beni desin. Numaraları toptan değişin . Açmayın kapılarımızı defolsun gitsin hayatinizdann .
Unutmayın 3.5 yaşındaki çocuğun tecavuzcu katili de kendi öz yegenine tacizden hapis yatmış çıkmış bir sapık. Bunlar aramızda gezdirmeye vicdan iz el verecek mi o gireceğiniz kamu kurumunda peki

Otel kayıtlarının iş görüşmesi ile ne ilgisi var çözemedim. Ben bekarken kuzenlerimle tatilde otelde aynı odada kaldım. Hepimiz kızdık ama soyadlarımız farklı. Şu anda devlet memuruyum. Kimse de sormadı...

Galiba doğru söylüyorsun.Ve ben her şeyi normalleştirip üstünü kapatan annemden farklı değilim.Yalnız bu tip şeylere tamamen sessiz kaldığım düşünülsün istemem bu konuyla ilgili pek çok dernekte gönüllü çalıştım.Yüksek lisansımı insan hakları üzerine yapıp bu gibilerden böyle öç alacağım.Ama kendimden başlamadıktan sonra ne önemi var değil mi?Yalnız bu adam bir bana böyle gibi.Aşk ilanları yapıyor orda burda sürekli görüyorum ve hep beni anımsatan şeylerle.Bana da ben senden hoşlanıyorumu sezdiren pek fazla ima etmeyen şeyler diyordu.Yani inanmak istediğim başkasına zarar vermeyeceği bana özel olduğu.Benim sessizliğim hukuki olarak en azından bir şey elde edemeyeceğimi defalarca hocalarımdan biri ile analiz etmemden geliyor bir de.Ama ne deseniz haklısınız.

Emniyet arşivliyor buna ilişkin davalar bile var.
Tamam da bunun sizin işinizle ilgili sıkıntı çıkaracağını sanmam ve sevgilinizle otelde kalmanızın tacizle pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bu sizin sevgilinizle özeliniz. Ve sevgiliye sarılıp uyumakta dünyanın en keyifli şeylerinden biri

Muhafazakar birinin bu konuyla ilgili yargılarını yıkmasında var.Yani dayım bana bunu yapıyorsa uyumanın sarılmanın ne zararı var diye düşündüm.Ama normalde olsa yapmazdım.

Şimdi sana yarın bir başkasına.. öz yeğenine nasıl bunu hissedebilir. Bunu normallestirmyin Allah aşkına. Ne biçim hocalarmis bunlar yaa. Adalet böylelerine kalacaksa işimiz is.bir genç kız ben tacize ugriuorum diye cirpinacak o sus otur diyecek ha. Ben olsam ne yardım ediyorsan eder davada ederim. Tedbir kararı aldirirom. O adamı hapse attirmadan birakmazdm. Hukukun tecelli etmesi için İlla beteri mi olmali. Hocanizda sizde yanilgidasinoz.sizler gibi düşünmeyen Vicdanli merhametli hakimler yetismeli bu ülkeye.

helal size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…