- 16 Kasım 2016
- 36
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi demirdennleblebi
-
hakimlik.Yasadiklarina gercekten uzuldum canim. Ama ne olursa olsun pesini birakma, annene bunun dogrulugunu israrla anlat elbet birgun sana inanacaktir.
Benim anlamadigim birsey var. Ne mulakatina gireceksin ve otelde kalman bunu niye engellesin? Eger devlet kurumunda calisacaksan oyle otelde kalmana bakmazlar, ya da psikologa gitmen o sinavi gecmene engel degil (tabi psikolojik bir hastalik teshisi konmadigi surece)
Ama tekrar ediyorum ne olursa olsun birakma pesini. Sen kotu birsey yapmadin, bu senin degil dayinin hayatini mahvetmeli
öyle gözüküyor diyelim.Facesinde cuma mesajı paylaşanlardan.Dahası bulunduğu ilde mv veya başkanlığa aday olsa oy verilir saygın biri.Dayın da muhafazakar mı?
Iyi arastirdin mi peki mulakatta nasil sorular soruldugunu? Cunku dedigim gibi kesinlikle otel kayitlari ve psikolojik destek engel degil diye biliyorum ben.hakimlik.
bu arada yobazlardan tiksiniyorum nasıl denir kimbilir nasıl biri ama tipine bak hissi uyandırıyor maalesef.öyle gözüküyor diyelim.Facesinde cuma mesajı paylaşanlardan.Dahası bulunduğu ilde mv veya başkanlığa aday olsa oy verilir saygın biri.
araştırdım tabi otel engel diyen de var demeyen de.kafam allak bullak olunca çalışamıyorum da.Nasip deyip geçerim napayım.Iyi arastirdin mi peki mulakatta nasil sorular soruldugunu? Cunku dedigim gibi kesinlikle otel kayitlari ve psikolojik destek engel degil diye biliyorum ben.
Anladım... Tahmin edebiliyorum ne kadar pislik biri olduğunu. Keşke elinde kanıt olsaydı... Bence yapman gereken önce annenle konuşup onunla ilgili bir şey duymak bilmek istemediğini söylemen. O pisliği hayatından tamamen çıkarmalısın. Sonra iyileşmeye çalışmalısın.. Keşke bu süreçte annen yanında olsa ama seni suçlayacaksa bilemiyorum.. Bilemiyorum bu nasıl anneliköyle gözüküyor diyelim.Facesinde cuma mesajı paylaşanlardan.Dahası bulunduğu ilde mv veya başkanlığa aday olsa oy verilir saygın biri.
Sakin moralini bozma bu konuda ozellikle mulakata girerken. Ben sorun olcagini sanmiyorum tum ulkedeki butun otelleri bilmem nereleri arastiriyorlar mi yani, hic sanmam. Bak hukukcusun da o adami da (dayin diyesim gelmedi inan) es gecme ver cezasini onun daaraştırdım tabi otel engel diyen de var demeyen de.kafam allak bullak olunca çalışamıyorum da.Nasip deyip geçerim napayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?