Bana yardım ederseniz sevinirim.

o zaman sorunuz soyle olmaliydi biz erkek arkadasmla kaldik ama polis yakaladi falan daha hala otelde kaldik bisey olurmi diyosunuz boyle sorsaniz anlicaz
sorun şu bu adam ve bende yarattığı değişim hep devam edecek ve bu beni rahatsız ediyor bağlantıyı burda kurun.Kalıcı bir hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için mülakatta engel olmasından korkuyorum.Bu adam beni ellediğinde ben kaçtım o manyağa sığındım anlatabildim mi?Ve bunun kaydı var ve devlette manyak fişliyor.Bu fişleme hayalime engel olursa o zaman bu adamdan kurtulmam oldukça güç olacak, gecikecek.

Muhafazakar birinin bu konuyla ilgili yargılarını yıkmasında var.Yani dayım bana bunu yapıyorsa uyumanın sarılmanın ne zararı var diye düşündüm.Ama normalde olsa yapmazdım.
Endiseniz telasiniz dayiniz değil galiba şimdi net anladım. Sırf otel kaydı yani. Ne denir bilemiyorum. Hakkında hayirlisi

Bence çok farklı yönden bakıyosun. şimdi adalet bakanlığında çalışan kimse psikoloğa ihtiyaç duymuyormu, hiç biri otrlde kalmıyormu bi erkekle. ahlaki kısmı göreceli olabilir ama kesinlikle devletin bu gibi şeylere bakıp iş vermesi bidefa iş hukukunada aykırıdır tahminimce. başarına ve psikolojine odaklan.

Ve ayrıca şehir efsanesi demişsin ben şiödiye kadar böyle bi efsane duymadım

Dayın ellediğinde yine dayınamı sığındın? anlamıyrm ben kafa gitti heralde bende.
Ya bu fişleme ne zamandan beri var gerçekten samimiyetle soruyorum bu fişleme nerde ve ne sebeple kullanılıyor?

Hocalara bakar misiniz Allah aşkına ..ses etme diyor resmen. E bu durumu bilen sutu bozuk birinin bu genç kızdan faydalanmak istemeyeceği ne malum...ülke kimlere emanet. Benimde kizim var. Empati yapıyorum. Hepsini ligme ligme ederim ya. Kim benim çocuğumun saçına dokunacak. Allah muhafaza hepsini paralarım. Rezil olcakmis. Ya bırakın Allahaşkına. Tacize uğrayan mi rezil yapan mi. Hele ki bu dayı yeğen ya.

allah korusun dusunmek bile istemiyorum bunu ama bosa cenenizi yormayn bosverin ...

Ben bi açıdan hakveriyorum. o anda ses çıkarmamış kimseye söylememişler mesafe koymamışlar, bu saayten sonra yıllar geçmiş nasıl kanıtlıcaklar. tek yapması gerek bi anne biliyosa sadece o mesafe koymuyosa ona bile mesafe koyacak anne bile olsa. olmaz olsun böyle annelik böyle savunma derim. ama bu saatten snra aman leke gelmesin diye mahkemede anne bile ses çıkarmayabilir gibi geliyo bana!

mesele benim rezil olmam değil tecrite uğramam ailem tarafından hocamın göz önünde bulundurduğu sonuç çıkmayacak bir davadan sonra benim yaşayacaklarım.Duygularınızı paylaşıyorum ama ben kanun değilim arkadaşlar.Kanunla uygulayıcıyı bir ayırın hele.

bir öfkesine yenik düşmeden mantılklı konuşan var.Teşekkür ediyorum.

İnslah sizin için hayırlısı ile sonuçlanır. Mesleginizde güzel yerlere gelmeniz dileğiyle. Annenize anlayış size sabır ve o günleri unutturacak güzellikler yaşayın insallah

bir öfkesine yenik düşmeden mantılklı konuşan var.Teşekkür ediyorum.
Canım sadece mantıklı düşünemiyosun şuanda. otel motel fişleme çok uç şeyler sen kendini düzeltmeye bak, psikolojini düzeltmeye bak. özel psikologlar zannetmiyorumki kaydı devlete versinler bundan kesinlikle eminim vermiceklerinden.
Dayın denen şerefsizn numarasını engelle sağlam bi küfret bişey yap kimseye söyleyemicektir zaten kendinden uzaklaştır annemede bi güzel ayar ver. görmezden geliyorsa yeterince güçlüdür onu kafana takma bence

Yasadiklarina gercekten uzuldum canim. Ama ne olursa olsun pesini birakma, annene bunun dogrulugunu israrla anlat elbet birgun sana inanacaktir.
Benim anlamadigim birsey var. Ne mulakatina gireceksin ve otelde kalman bunu niye engellesin? Eger devlet kurumunda calisacaksan oyle otelde kalmana bakmazlar, ya da psikologa gitmen o sinavi gecmene engel degil (tabi psikolojik bir hastalik teshisi konmadigi surece)
Ama tekrar ediyorum ne olursa olsun birakma pesini. Sen kotu birsey yapmadin, bu senin degil dayinin hayatini mahvetmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…