- 16 Kasım 2016
- 36
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi demirdennleblebi
-
İnanın ben de anlamıyorum.Gencim, başarılıyım ama bu adam benim hayatımı baştan sona değiştirdi.Benim iki ilişkim oldu ve biri hala devam ediyor.Ama ilkinde onun bana yaptığı şeyler kafamda çok şeyi meşru hale getirdi.Tabi bunu en uç noktalarda anlamayınız.Bakireyim, ilişki yaşamadım.Ama bunları yaşayınca bir erkekle uyumanın kötü bir şey olmadığını düşündüm dayım olmadıkça.Ondan onlardan hep ailemden kaçtım.Zaten babam da pek matah değil nereye olduğunu bilmediğimiz bir yığın kredi borcu var.Ve beni okutmak için yaptığını söylüyor borcunu çalışınca ben ödeyecekmişim.Oysa ben hep burslu okuyan başarılı biriyim.Her neyse yine dağıldım.Mülakat geçireceğim ve dayımdan kaçtığım bir dönemde erkek arkadaşımla otelde kalmıştık.Bu kayıt yüzünden çocukluk hayalim de gerçekleşmeyecek.Ve kendimi çok salak ve suçlu hissediyorum neden daha akıllı davranıp ses çıkaramadım.Neden denize düşşüp yılana sarıldım?Neden ölemiyorum ve hala yaşama dair neden hayallerim var?Benden beklediğiniz düzgün kopuk olmayan bir metin ama yok bunu başaracak kadar sakin değilim.Çok üzgünüm.. Nasıl ruh hastaları var dünyada, gerçekten korkunç...
Nasıl bir yardım istediğini anlamadım ama?
19 ama uyurken gelmiş yanıma ve odada herkes varken battaniye altından ellendim.Dayınız denen adam yanınıza uzandığında kaç yaşındaydınız?
Ayrıca annenize ısrarla kendinizi savunun,asla geri adım atmayın.
Yine Ayrıca ,psikolog kaydı bu psikiyatrist değil. İnsanlar zaman zaman kendilerini kötü hissedebilir ve konuşacak birini ararlar,böyle bir kaydın olmasının sizin zararınıza olduğunu düşünmüyorum. Anneniz de abartmasın. Sanki antidepresan falan kullandınız da sicilinize işledi diye korkuyor.
Yaşınız taciz edilmenin ne demek olduğunu ayırt edebilecek büyükmüş.19 ama uyurken gelmiş yanıma ve odada herkes varken battaniye altından ellendim.
19 ama uyurken gelmiş yanıma ve odada herkes varken battaniye altından ellendim.[/Q
Hayır dayımdan sonra değiştim ben bir kez otelde kaldım erkek arkadaşımla gerçekten bir şey yapmadım.Ayrı yataklarda yattık.Ve otel kaydı yüzünden endişe ediyorum kayıt 3 yıl öncesine ait.Bu kayıt yüzünden çocukluk hayalim gerçekleşmeyecek demişsiniz. Ben o kısmı anlayamadım. Psikoloğa gidip anlattığınız için mi size engel olacağını düşünüyorsunuz iyi bir işe girmenize? Belki de yanlış anlamışımdır, ama eğer fikriniz buysa bence bu yanlış bir düşünce. Hangi statüde işe girerken geçmişte psikologla yaptığınız konuşmaların kayıtlarına veya içeriğine bakılıyor?
Anneniz sizi anlamamış ve inanmamış. Bu konuyu annenize daha açık bir dille anlatın bence, herhalde kendi kardeşinin, çocuğuna yaptığı bu sapıklığı normal bulmaz size inanırsa. Ne yaparsanız yapın inanmıyorsa, dayınıza tepki koymuyorsa ben olsam annemle arama da sağlam bir mesafe koymanın formülünü arardım. Üniye hazırlanıyorsam başka şehire gitmek, üni devam ediyorsa bitince başka şehirde iş bulmak gibi. Lütfen başka insanların sapıklığı yüzünden kendi hayatınızı ve kendi psikolojinizi mahvetmeyin. Nasıl ki sokakta her türlü insan var, aile içinde de her türlü manyak olabilir. Bu senin suçun değil. Neden o an tepki vermedim diye de kendini suçlama, geçmişe dönemezsin sonuçta...
cok uzuldum ama annenize de kizdimacikcasi dayinda olsa asla bir daha gorusmemeli bu nasil dayi ben dayima babama dahi guvenmem kotu bisey yasamadim cok sukur ama asla guvenmem insallah toparlanirsiniz annenize de helal olsun her gun gorusuyosa hala aferinİnanın ben de anlamıyorum.Gencim, başarılıyım ama bu adam benim hayatımı baştan sona değiştirdi.Benim iki ilişkim oldu ve biri hala devam ediyor.Ama ilkinde onun bana yaptığı şeyler kafamda çok şeyi meşru hale getirdi.Tabi bunu en uç noktalarda anlamayınız.Bakireyim, ilişki yaşamadım.Ama bunları yaşayınca bir erkekle uyumanın kötü bir şey olmadığını düşündüm dayım olmadıkça.Ondan onlardan hep ailemden kaçtım.Zaten babam da pek matah değil nereye olduğunu bilmediğimiz bir yığın kredi borcu var.Ve beni okutmak için yaptığını söylüyor borcunu çalışınca ben ödeyecekmişim.Oysa ben hep burslu okuyan başarılı biriyim.Her neyse yine dağıldım.Mülakat geçireceğim ve dayımdan kaçtığım bir dönemde erkek arkadaşımla otelde kalmıştık.Bu kayıt yüzünden çocukluk hayalim de gerçekleşmeyecek.Ve kendimi çok salak ve suçlu hissediyorum neden daha akıllı davranıp ses çıkaramadım.Neden denize düşşüp yılana sarıldım?Neden ölemiyorum ve hala yaşama dair neden hayallerim var?Benden beklediğiniz düzgün kopuk olmayan bir metin ama yok bunu başaracak kadar sakin değilim.
İşte mesleğimden endişe ediyorum, dayımdan sonra değiştim ben, bir kez otelde kaldım erkek arkadaşımla gerçekten bir şey yapmadım.Ayrı yataklarda yattık.Ve otel kaydı yüzünden endişe ediyorum kayıt 3 yıl öncesine ait.Yaşınız taciz edilmenin ne demek olduğunu ayırt edebilecek büyükmüş.
Annenizin ,kardeşine toz kondurmak işine gelmiyor.
Ben olsam anneme soğuk davranır mesafe koyardım. Ve geleceğime odaklanırdım.
Öz kızına bu denli önem vermeyen bi insana siz neden önem veresiniz ki?
Mesleğinizi elinize alıp o evden çıkmaya bakın
otelde kaldiniz diye ne sorun olcak acebaHayır dayımdan sonra değiştim ben bir kez otelde kaldım erkek arkadaşımla gerçekten bir şey yapmadım.Ayrı yataklarda yattık.Ve otel kaydı yüzünden endişe ediyorum kayıt 3 yıl öncesine ait.
O olay esnasında 19 yaşındaysan bu otelde kalma kısmında da 19 veya üstüymüşsün demek ki. O yaşta kim karışabilir nerede kaldığına? Reşitsin erkek arkadaşınla kalmışsın. Doğruluğu yanlışlığı herkesin kendi fikridir ama korkmanı gerektirecek bir prosedür işlemez bu konuda.Hayır dayımdan sonra değiştim ben bir kez otelde kaldım erkek arkadaşımla gerçekten bir şey yapmadım.Ayrı yataklarda yattık.Ve otel kaydı yüzünden endişe ediyorum kayıt 3 yıl öncesine ait.
sen nasil ses cikarmadin peki neyden korktun bagarsaydin aglasaydin susarsan simdi soylesende inanmazlarHayır dayımdan sonra değiştim ben bir kez otelde kaldım erkek arkadaşımla gerçekten bir şey yapmadım.Ayrı yataklarda yattık.Ve otel kaydı yüzünden endişe ediyorum kayıt 3 yıl öncesine ait.
Mülakat ve güvenlik soruşturması sonucu göreve uygun görülmeyebilirim diye üzülüyorum.otelde kaldiniz diye ne sorun olcak aceba
Otel kaydının size ne gibi bir zararı olabilir anlayamadım?İşte mesleğimden endişe ediyorum, dayımdan sonra değiştim ben, bir kez otelde kaldım erkek arkadaşımla gerçekten bir şey yapmadım.Ayrı yataklarda yattık.Ve otel kaydı yüzünden endişe ediyorum kayıt 3 yıl öncesine ait.
cok mantiksiz boyle dusunmeyin resit bir yasta sen o otelde niye kaldin diye sana kimse soramaz peki simdi dayin denen pislik yaklasiyomu sanaMülakat ve güvenlik soruşturması sonucu göreve uygun görülmeyebilirim diye üzülüyorum.
Çünkü ben annem çok üzülüp hasta olur diye korktum, zaten hastaydı.Dahası babam duysa vurur hala eminim.sen nasil ses cikarmadin peki neyden korktun bagarsaydin aglasaydin susarsan simdi soylesende inanmazlar
Olmamalı işte ama şehir efsanesi de olsa mide bulandırıyor çocukluk hayalinizse.Emin olmak için sormuştum.Otel kaydının size ne gibi bir zararı olabilir anlayamadım?
O zamanlar 18 yaşındaymışsınız ki bu da kimsenin size bir laf söyleyemeyeceği anlamına geliyor. Ayrı ya da birlikte yattınız bu kimi bağlar? İş görüşmesinden bunun nasıl bir önemi olabilir ben anlayamadım gerçekten
Hangi mülakatta hangi otellerde kaldığının kayıtlarına bakılıyormuş yahu? Yok öyle bir şey saçmalamaMülakat ve güvenlik soruşturması sonucu göreve uygun görülmeyebilirim diye üzülüyorum.
hayır ama ara ara mesaj atabiliyor doğum günün dahil rezil ediyor.cok mantiksiz boyle dusunmeyin resit bir yasta sen o otelde niye kaldin diye sana kimse soramaz peki simdi dayin denen pislik yaklasiyomu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?