- 8 Eylül 2022
- 4
- -2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Sevgi meleyi
-
Nigah kiymadan eşimin yanina gidemezmiyim. Serhetden brakmazlarmi?Nikah kıysanız mı?
Bence adam başkasıyla nikahlıNikah yok eşim diyorsunuz ama nikahta yapmıyorsunuz anlayamadım ben? Ülkenin hukukunu bilmek lazım.
Yok canim benim başkasiyla nigahda deyil. Biz kan tahlili verdik nigaha girmek ucun oda sonuçlari vermediler. Kocamda işine gore rusiya gelmeli oldukBence adam başkasıyla nikahlı
Rusya'da nikah kıyamadınız mı peki?Yok canim benim başkasiyla nigahda deyil. Biz kan tahlili verdik nigaha girmek ucun oda sonuçlari vermediler. Kocamda işine gore rusiya gelmeli olduk
Bu arada o adam sizin kocanız değil. Sizin kocanız yok.Yok canim benim başkasiyla nigahda deyil. Biz kan tahlili verdik nigaha girmek ucun oda sonuçlari vermediler. Kocamda işine gore rusiya gelmeli olduk
Sizin kocanız mocanız yok siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuzBu arada o adam sizin kocanız değil. Sizin kocanız yok.
Kocan yok ki, sevgilin var. Azerbaycan kanunlarına bakıcaksın bu sorun içinMerhaba kizlar. Sizden birşey öyrenmek istiyorum. Ben Azerbaycanlıyım. Kocamla Rusiyada kaliyoruz. Hamileyim. Çocuğumu memleketimde dünyaya getireceyim. Fakat eşimle nigahimiz yok. Şimdi ben çocuğum oldukdan sonra kocamin yanina dönmek istiyorum. Nigahimiz olmadan çocuğumuzu nasil serhetden geçire bilirim. Bana yardim edersinizmi
Canim benim o sizlerde oluyor sevgiliden çocuk yapmak. Sadece acil iş için donduk rusya. Zaten nigaha gireceyizKocan yok ki, sevgilin var. Azerbaycan kanunlarına bakıcaksın bu sorun için
Terbiyesize bak yaCanim benim o sizlerde oluyor sevgiliden çocuk yapmak. Sadece acil iş için donduk rusya. Zaten nigaha gireceyiz
Hem nikahsız çocuk yapıyorsunuz hem de '' sizin işiniz o '' gibi çirkin özgüveni ile ithamda bulunuyorsun. Hayırdır neyin kafasını yaşıyorsunuz? Burada kocam kocam diye bahsettiğiniz kişinin aslında sevgiliniz olduğundan bahsediyorlar ki öyle evli olmadığınız adam sevgilinizdir. Neyini algılayamadınız tam olarak?Canim benim o sizlerde oluyor sevgiliden çocuk yapmak. Sadece acil iş için donduk rusya. Zaten nigaha gireceyiz
Kocam kocam dediği adam da başkasıyla evlidir Allah bilir.Hem nikahsız çocuk yapıyorsunuz hem de '' sizin işiniz o '' gibi çirkin özgüveni ile ithamda bulunuyorsun. Hayırdır neyin kafasını yaşıyorsunuz? Burada kocam kocam diye bahsettiğiniz kişinin aslında sevgiliniz olduğundan bahsediyorlar ki öyle evli olmadığınız adam sevgilinizdir. Neyini algılayamadınız tam olarak?
Ya evlenmeden çocuk yapanı yargılayan biri değilim aslında dediğiniz gibi adam evli olmasında ama hem nikahsız çocuk yapmış hem de '' o sizde olur '' gibi boş bir tavır sergiliyor ciddi anlamda problemi var belli ki.Kocam kocam dediği adam da başkasıyla evlidir Allah bilir.
Yok o başka bir değişik üyemiz.Siz o eltisine tokat atan kadın mısınız yoksa?
Bende ciddi travma yaratmıştı konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?