bana yardım edin annem ve babam boşanacaklar ne yapmalıyım

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
tam olarak 30 senelik evliler ben ise 9 senedir evliyim annem ile babam arasında kalmaktan bıktım her ikisinide çok seviyorum ayrılırsalar
annem mahvolur gruru yüzünden bu haldeler şiddet yok içki yok aldatma da yok herşey para mı bu dünyada

ilişki terapistlerine görünmelerini tavsiye ederim. 30 senelik evlilik sonuçta. dönemsel bir şeydir muhtemelen. ikna etmeye bakın.

ilişki terapisti ne demek lütfen yardım edin tam olarak nereye yönlendireyim onları

ilişki terapisti psikolojinin ilişkilerle ilgilenen dalı. ilişki psikologu yani. internetten yapacağınız araştırmayla iyi bir ilişki terapisti bulmanız münkün.

arada bunlar gibi sorunlar yoksa aşk bitmiştir. saygısızlık başlamıştır. sen ne yaparsan yap karar verdilerse önüne geçemezsin canım yaa.

canım ıkısıde yetıskın ınsan ,sız de evlenmıssınız sızın de artık bı yuvanız var .

sorunlu evlılıkler de cocuklar ıcın bosanmazlar genel de ama ,

rtık onların cocuk sorunları da yok .evlendırıp yuva sahıbı yapmıs sızı de .

eger anlasamıyor gecınemıyorlar ıse ,bırakın bosansınlar .

ıkısı de yetıskın ınsan 30 yıllık evlılık durduk yere bıtmez.

annenız belkı de sız uzulmeyın dıye bırsey anlatmıyordu sıze,

bırseyler yasadıkı bosanmak ıstıyor.

Ben de karışmamanı önereceğim.
30 yıl sonra,bir hiç uğruna boşanılmaz.
Mutlaka birikimler olmuştur,onların patlaması yaşanıyordur.
Belli yaştan sonra artık tahammül kalmıyor.İnsan huzur istiyor.
Çocuklar büyümüş-evlenmiş.Demek paylaşacak birşeyleri kalmamış.
Birlikte yaşlanmak istemiyorlarsa yapacak birşey yok.

seyu, ben olsam bende sizin gibi çareler arardım, hele hele arada elle tutulan nedenler yokken.Boşvermek çok zor.

Belli ki kendilerince ikiside fena dolmuş ve çareyi bunda arıyorlar..

Arkadaşın dediği gibi aile terepistine yönlendirin onları..

İnternetten araştırın, en çok faydasını göreceğiniz kişiden randevu alın..

Sizin hatrınız için bunu deneyeceklerdir.

Bunun dışında sizin yapacağınız pek birşey yok gibi.

Belki birde hatrını tuttukları birkaç aile büyüğünü devreye koymanız faydalı olacaktır.

Hayırlısıysa barışırlar inşaallah..

Valla canım, çocukları yüzünden boşanamayı erteleye biri olarak sana tavsiyem, lütfen engel olma. Evliliklerinde neler oluyor sen bilemezsin, demekki artık son noktaya gelmişler. Bırak kendileri halletsinler. Hep birilerinin veya çocukların yüzünden ertelenen evlilikler daha da dayanılmaz boyuta geliyor.

Bence de 30 yıllık evlilik boşanmaya kadar geldiyse bilmediğiniz ve kendilerince önemli sorunları vardır.
Karışmasanız daha iyi olur kendilerine bırakın. Evlilik terapistine de yönlendirebilirsiniz bir umut.
Hayırlısı olsun ama zorlamayın derim.

Para yuzunden mi ayriliyorlar?
pek sayılmaz ama sonuç o nu gösteriyor babam müteahhitti işleri çok iyiydi şimdi ise hiç işi yok gündüz evde akşam lokelde sessizliğe büründü annem hazmedemiyor bu davranışını tek sorun bu para varken iyi yokken kötü anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…