tam olarak 30 senelik evliler ben ise 9 senedir evliyim annem ile babam arasında kalmaktan bıktım her ikisinide çok seviyorum ayrılırsalar
annem mahvolur gruru yüzünden bu haldeler şiddet yok içki yok aldatma da yok herşey para mı bu dünyada
ilişki terapisti psikolojinin ilişkilerle ilgilenen dalı. ilişki psikologu yani. internetten yapacağınız araştırmayla iyi bir ilişki terapisti bulmanız münkün.
Ben de karışmamanı önereceğim.
30 yıl sonra,bir hiç uğruna boşanılmaz.
Mutlaka birikimler olmuştur,onların patlaması yaşanıyordur.
Belli yaştan sonra artık tahammül kalmıyor.İnsan huzur istiyor.
Çocuklar büyümüş-evlenmiş.Demek paylaşacak birşeyleri kalmamış.
Birlikte yaşlanmak istemiyorlarsa yapacak birşey yok.
Valla canım, çocukları yüzünden boşanamayı erteleye biri olarak sana tavsiyem, lütfen engel olma. Evliliklerinde neler oluyor sen bilemezsin, demekki artık son noktaya gelmişler. Bırak kendileri halletsinler. Hep birilerinin veya çocukların yüzünden ertelenen evlilikler daha da dayanılmaz boyuta geliyor.
Bence de 30 yıllık evlilik boşanmaya kadar geldiyse bilmediğiniz ve kendilerince önemli sorunları vardır.
Karışmasanız daha iyi olur kendilerine bırakın. Evlilik terapistine de yönlendirebilirsiniz bir umut.
Hayırlısı olsun ama zorlamayın derim.
pek sayılmaz ama sonuç o nu gösteriyor babam müteahhitti işleri çok iyiydi şimdi ise hiç işi yok gündüz evde akşam lokelde sessizliğe büründü annem hazmedemiyor bu davranışını tek sorun bu para varken iyi yokken kötü anlayacağınız