Bana yardım edin bu konu çok kafamı karıştırıyor:(

sakın yanlış anlama beni ama bu çocuk boşta kalmış we netten aşık olmaya çabalamış allah aşkına reelde görmeden aşıkmı olunur sadece beğenirsin aşk sewgi kolaymı böyle şeyler hatta o kapalı kızı senin ondan hoşlandığını bildiği hade sana sorması tamamen karaktersiz olduğunu gösteriri seni kilo wermenle kendine kendi zewkine göre oldurmaya çalışmış bunlar çok kötü bence sil onu hatta pişman ol yani o kadar zaman harcamşsın tek yararı kilo wermen olmş oda kendin kendi sağlığın için iyi bi daha asla muhattap olma

Immm yok uzaklaş ondan olmamış, açık açıkta söylemiş zaten . Erkek eğer etkilenirse böyle bir anda iletişimi kesmez.Hem arkadaşınızla bile iletişime girmeye çalışmış adam mı bu yani ?

Bu eleman gerizekalı kardeşim, sende buna çok yüz vermişsin havaya sokmuşsun.

Bence bunu boz sonrada eyvallah çek. Tipe bak ya malak, sinir oldum...

Bunlardan cok var aynisini yasadim. Benle bulustugunda gozu resmen yan masadaki kizlardaydi ilk bulusmamizda tesaduftur oyle denk gelmistir dedim yanilmisim. Guzelsin soylesin boylesin dedi 1 hafta aramadi sormadi ve bitti gitti. Ha cok canim yandi tabi ama kesinlikle iyiki bitti diyorum bugun kilona takar yarin bosar canim iliskide boyle biriyse ilerde dusun bosver canim baglanma ve bitir elbet gonlune goresi cikacak.

Bu adamın sevmediği zaten belli..
Seven insan zayıfla demez olduğu gibi kabul eder, görünüşünde kusur göremez.
Yine de üzülme olumlu tarafından bak.
Kilo vermişsin artık daha sağlıklı, daha güzelsindir.
Bir daha da seni değiştirmeye çalışan bir adamla birlikte olmazsın.
Her kötü tecrübe, bir kazanımdır.

tavsiyelerin üzerinde gidiyorum... çok sağol tesellilerin için önerilerin için.

Son düzenleme:
yazık ya.. olan umutlanana oluyor

aynen öyle tecrübe: umarım uslanmışımdır teşekkürleer

zaten telefonda son restini çekti hiç bişey diyemedigim için o kadar kızıyorumki kendime. gerizekalı olan benim ya

Ben olsam mail,face içimdeki kötü enerjiyi ona dökerim içimde bırakmam yoksa kendi kendimi yerim yaz istersen hakaret et.
Aşığım seviyorum,güzel sözler söyleyip güven veriyorlar sonra yan çiziyorlar böyleleri çok Allah cezalarını versin kendileri gibilerle karşılaştırsın inş.Sevgiden ve insanlara,erkeklere güvenden uzaklaştırıyorlar böyleleri...

Gerek yok. tek birşey istiyorum öyle bir pişman olsunki böyleleri buldugunu sandıkları benim umutlandıgım gibi ona umut versin sonrada çekip gitsin yani ne yaptıysa onu bulsun başka birşey istemiyorum, ALLAHTAN BULSUNLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…