Bana yardım edin bu konu çok kafamı karıştırıyor:(

salaktım işte buradaki herkesde bana sövsün aptallıgıma gülsünler.

Kendine acımak bu hayatta yaptığın en büyük yanlış olur buradaki insanlar senle dalga geçmek için değil senin yaptığın yanlışı görüp yaşadıklarından ders çıkarman için fikrini söylüyor.

Kizlar hepiniz cevao verirseniz mutlu olurum, internet iyi hos bakin dertlesiyoruz yyüzümü zu gormeden sohbet ediyoruz zzaten cok yonlu bir site ama, bu internette tanisma hikayeleri son gunlerde cok geliyo ben üzülüyorum. Doğru evlilikler cikmaz sanal alemde kandirilmak, yalan dolan coktur Lutfen kanmayalim Allah hepimize hayirli insanlar nasip etsin :) :)

Daha çok safsın çok yolun var inşallah acı tecrübelerle öğrenmezsin bir şeyleri, birincisi kimseyi bu kadar şımartma kaldıki tanımadığın adam, ikincisi akıl almaz yalanlar söyleyen insanlar göreceksin ki bunlardan ''seni seviyorum'' en klasik ve basit olanıdır. bir insanın içini görmeye çalış, ayrıntıda gizlidir çok şey istemeden ağızdan kaçanlarda, anlık tepkilerde, şöyle dedi böyle güldüyle bir insanı tanıyamazsın.

kurtulduguna sevin arkadasim bence.. bu ne boyle, okurken gicik oldum adama.. basenmis, kiloymus, insan dusunse de susar, hele ki daha yeni tanistigi bi kiza! usul esastan once gelir derler, adamda usul erkan sifir ki! bi de sen benden hoslaniyo musun diye sormasi ve arkadasina yazilip ardindan ben senden hoslaniyodum demesi falan filan cok ucuz hareketler.. itici geldi bana epey.. takintili, basit ve kisiliksiz gibi sanki.. cok gencsin, kendine deger ver ve sevin baslamadan bittigine

Anlamadığım erkekler neden böyle ümit veriyorlar sonra yan çiziyorlar daha görüşmeden seviyorum,aşığım ne demek ya sonra yok sorun bende yok güzelsin hepsi aynı işte....

Yıllar önce namazlı dindar güvenilir dediğim biri oda sanaldan peşime düştü babam yaşında olduğundan abi dost demiştim kendini genç düşünüyordu ki genç kızların peşine düşen biri aylarca peşime düştü,ümit verdi,beğeniyordu da sonra eskisi gibi davranmayınca hesap sordum kıvırdı,yok bi ilişkiye hazır değilim yok çok yoğunum kalbimi çalarken ümit vermeyi,söz vermeyi bildi ama en sonda ben sana dost gözüyle baktım dedi başımdan kaynar sular döküldü bu nasıl bir şerefsizlik dondum bi şey demedim ama çok ah ettim oysa aylarca sevgili gibi konuşuyordu ben utanıp sınırı aşmadım ismiyle bile hitap etmemişitm ama suçlu olan acı çeken ben oldum.Sonradan öğrendim ki genç kızlara kafayı takan sahtekar bir sapık sonra o siteden atıldı veya çıktı mı ne bilmiyorum....Erkeklere zaten güvenilmez sanalda hiç kimseye güvenilmez hepsi aynı insan özgüvgen eksikliği yaşayıp kendini suçlasa da onlar sorunlu,karaktersizler...

evet kimseye güvenmeyin...

ahh kardeşim beni o kadar iyi anlıyorsunki

çokkkk dogru düşünce.

Ben gerçekten kandırılma ümit verme bunun neresinde anlayamadım.

İlişkinizin başında hoşlanan taraf sizmişsiniz, o arkadaşınız da dahil olmak üzere reddedilince sizinle deneme kararı almış belli ki. İnternetten görüşmelerinizden de hoşlanmış olacak ki seviyorum demiş.

Siz belli sorunlardan anlaşamıyoruz diye terslemişsiniz, o da gelince karar verelim böyle olmuyor bazı hareketlerinden hoşlanmıyorum demiş. 4-5 ay doğru dürüst konuşmamışsınız bile. Görüşmenizden önce de verse de sonra da verse kararını düzgün bir şekilde ifade etmeye çalışmış.

Şimdi ben soruyorum, kazıkmış, kandırılmaymış, ümit vermeymiş bu hikayenin neresinde?

Sizin aslında sevmediğinizi bile dahil etmedim bakın konuya.

ya zoruma gidiyor ya. umut verip kandırması aptal olduğumu anlatıyor başka birsey degil
Hic oyle dusunme aptal olan sen degilsin. Senin gibi saf bi kizin iyi niyetini suistimal edebildiği icin aptal olan o. Degerini bilememis diyelim. Sen neden kendini küçük görüyorsun begenilmemis hissediyorsun ki? Kiymetimi bilmedigi icin beni haketmiyor deyip senin sirtini donmen lazim zaten. Emin ol ilerde oyle biriyle tanisacaksin ki ben nelere uzulmusum oyle diyceksin. Ayrica bidaha kimseye boyle taviz vermemelisin bence. Kilo vermen senin yararina olmus ama bunu karşındaki istiyor diye degil kendin istedigin icin yapmaliydin. Insanlar seni sekillendiremez sen nasil mutluysan oyle olmalisin. Bu şekilde elestirilerle gelen insanlara ne kadar net oldugunu boyle mutlu oldugunu ve rahatsiz olursan degistirmeye kendin karar verecegini soylemelisin. Adam senin resmen ozguveninle oynamis guzelsin ama kilo verirsen daha cok begenirim ne demek? Ha bi de oyle bi yontmatas magra adami ki sen onun icin 12 kilo veriyorsun o hala basen diyebiliyor. Lutfen kendine deger ver ve boyle hadsiz insanlari bidaha hayatinda bulundurma. Bu adam sana bi ders vermis olsun ilerde beni guclu yapti diye mutlulukla anlatirsin umarim bu olayi.

Bence uzak dur bu adamdan... Önce seninle takılırken arkadaşına asılmış. Sonra senden hoşlandığını söylemiş. Sonra fiziğine laf etmiş. Kusura bakma da erkek mi yok koca dünyada bu karaktersizin peşindesin. Ben olsam şimdiye kadar kırk defa tekmeyi vurmuştum.

Fistik gibi gencecik piril piril bi kizsin ooo daha kimler kosucak pesinden sen yeterki hep kendine guven dimdik dur. Simdiden boyle kendini salarsan insanlar ezerler. Okulunu oku keyfini cikar bu gunlerin. Uzgunde olsan mutluda olsan zaman akip gidiyor degil mi e o zaman neden zamani uzulerek geciresinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…