Surekli boyle bir ruh halinde degilim ki. Hersey birden oldu aslında ortada sebepte yoktu. Panik atak vardı bende. 3 gun once hastaneye acile gitmek zorunda kaldım. Mesela bu bir negatiflikmis. Sorunları hep hayatıma engel ediyormusum. Aslında herkes beni guler uuzlu bir insan bilir. Ki cidden oyleyim. Sadece bazı zamanlar karamsar ruh haline giriyorum ve uzun surmuyor bu. Yani ortada sebep yokken hersey bir anda oldu. Benim negatid yanımı bilerek zaten iliskiye baslamıs fakat geciceginden emin degilmis. Bunları boyle demek cok acımasızca degil mi?Evet suç sizde, çünkü eski sevgilinizin acısını tamamen üstünüzden atmadan başka bir sevgili yapıp yaralarınıza yara bandı muamelesi yapmışsınız... Acınız daha geçmemişken bir daha acı vermişsiniz kendinize yazık değil mı size ?
Ayrıca bende etrafımda negatif enerjiyi yayan insanları görmek istemiyorum inanın... Destek olunur, konuşulur ama bir zaman sonra bu kötü ruh halini insanlar bataklık misali içine çekiliyor gibi hissediyor... Önce tamamen bu kötü enerjiden kurulmaya bakın, gerekirse bir daha tedavi görün, tamamen arındıktan sonra başka bir ilişki düşünün...
Arkadaslar merhaba. Biraz icimi dokmek istiyorum. 23 yasındayım. Cok sıkıntılı donemlerden gectim. İlk sevgilim tarafından cok kotu sekilde terkedildim. Psikolojik tedaviler gordum. Yaklasık 3 sene gecti. Bu karamsarlık benim ruhuma yapısıp kaldı. Atamadım. Bu donemde de 1.5 senedir tanıdıgım insanla bir iliskim basladı. Kendisi bana destek cıktı. Biliyordum Sevgi iyilestirirdi insanı. İyi oldum. Olmustum. Fakat bu insan benim karamsarlıgımı negatifligimi bahane edip gitti. Normalde hep iyimisim fakat negatifligim hic gecmiyormus. Benimle hayat gecmezmis. Suclamalarla bogusuyorum. Acıkcası suan canım cok acıyor. Kendimden nefret etmeye basladım. Son guvendigim insanın beni ayaga kaldırıp tekrar yere dusurmesi bana cok agır geldi. Peki gercekten suc bende mi? Yoksa bu bir bahane mi?
Elbette acımasızca ben size kötü bişey demiyorum, kolay kolay hiçbir erkek böyle bişeye tahammül etmez, sebebi de ciddiyetsizlik... Eğer sizi gerçekten seviyor olmuş olsaydı bunların hiçbirini bahane etmezdi... Arada herkesin kötü ruh hali oluyor önemli olan sürekli aynı şeyleri düşünüp düşünüp karşı tarafa yansıtmamak... Belli ki tek amacı gezip tozmak eğlenmek... Boşverin ...Surekli boyle bir ruh halinde degilim ki. Hersey birden oldu aslında ortada sebepte yoktu. Panik atak vardı bende. 3 gun once hastaneye acile gitmek zorunda kaldım. Mesela bu bir negatiflikmis. Sorunları hep hayatıma engel ediyormusum. Aslında herkes beni guler uuzlu bir insan bilir. Ki cidden oyleyim. Sadece bazı zamanlar karamsar ruh haline giriyorum ve uzun surmuyor bu. Yani ortada sebep yokken hersey bir anda oldu. Benim negatid yanımı bilerek zaten iliskiye baslamıs fakat geciceginden emin degilmis. Bunları boyle demek cok acımasızca degil mi?
Kendisi dedi bana arkadaslarınlayken benim uanımdayken hep iyisin ama kendi basına kalınca hep bi negatifsin. Kendimde hata bulmak bunu kabullenmek istemiyorum. Kendime olan guvenimi yitirdim bu laflar yuzunden. Sizofren misim gibi hissettirdi.depresyon modundan çıkmış mıydınız onunlayken? negatif insanlara kimsenin tahammulu yok bence genel-geçer bir durum bu. başkasının yardımıyla ayağa kalkarsan başkası yüzünden tökezlersin hayatın gerçekleri
seven insan bu yüzden gidecekse gitsin. 5 yıl birinin negatifliğini çektim en son bana da bulaşmış olsa gerek, güya beni sürekli negatif oldugum icin bırakmış mış bunların hepsi ucuz bahaneler. sizin çözüm odaklı düşünmeniz lazım kendinizin iyilik meleği olun ve bu sefer kendi kendinizi ayağa kaldırınKendisi dedi bana arkadaslarınlayken benim uanımdayken hep iyisin ama kendi basına kalınca hep bi negatifsin. Kendimde hata bulmak bunu kabullenmek istemiyorum. Kendime olan guvenimi yitirdim bu laflar yuzunden. Sizofren misim gibi hissettirdi.
Bırakmıstım fakat tekrar baslıcam. İstanbul Avrupa yakası uygun bir yer arıyorum. Belkide dediginiz gibidir. Her insan aynı olmak zorunda degil. Her insanın gel gitleri olur. Evlendigimde boyle olsaydı daha kotu olurdu. Tesellim bu.Sizin yaralı halinizden faydalanmış bence. Daha kolay yaklaşırın daha kolay tavlarım vs vs..
Psikolojik destek alıyor musunuz?
Evet eskisinden de beter oldum. Cunku guvenmistim sevmistim. Herseyimle kabul etti sanmıstım. Cunku kendisi demisti bunu. Ama yemin ediyorum hic sebep yoktu. Sadece panik atak gelmisti 3 gun once sorun bundan sonra cıktı.Iyilesmek insanin kendi kafasinda olur.Kendi kendini iyilestirebilirsin.Baska bir insana baglayamazsin bunu.Onunla iyi oldum sanirsin ama gidince eskisinden de beter bir durumda kalirsin.
Once kendi kafanda halletmen gerek bazi seyleri.Duzelmen hazir olman lazim ki yeni insanlari hayatina alabilesin.
Ailenden arkadaslarindan destek al ama kendi kendine başar.Mutlulugunu bu denli baska bir insana baglama
Bir an once baslıcam. Baska turlu ne yapabilirim bilmiyorum.Belki de OKB hastasısın önce doktoruna git. Hem bir Psikolog bul hem bir Psikiyatr ikisiyle ortak görüş. Psikologunun yaptığı testlerin sonuçlarını Psikaytrına yönlendirsinler. Onlar anlar ne olduğunu.
Haklısınız. Boyle sucu bana yukleyip terketmesi cok dokundu bana. İnanın aldatsa canım bu kadar yanmaz. Ama zayıf yanımı bilip bunu yuzume acımasızca vurması... cidden beni cok kırdıDünyaya geldiğinde bu acılar seninle miydi? Peki dünyadan giderken bu dert ettiğin şeyleri yanında götürecek misin?
Demek ki o kadar da hayatı kendine zindan etmeye gerek yok...
Daha 23 yaşındasın ömrünün baharindasin. Senin cıvıl cıvıl olman gerek. Şu günlerin bir daha geri gelmeyecek. İleriki yaslarinda geriye dönüp baktığında başını taşlara çok vuracaksin. Kiymetli vaktimi nelerle ziyan etmisim diyeceksin. İnan kimse için değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?